News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Vilmos herceg meglátogatta a haldokló újságírót, aki napok alatt több milliárdot gyűjtött a daganatos betegeknek

Óriási takarításba kezdett a család, amikor kiderült, hogy délután beugrik hozzájuk Vilmos herceg.

Link másolása

hirdetés

Lovagi címet adományozott Vilmos herceg a The Sun haldokló újságírójának, aki néhány nap alatt több mint 5 millió fontot (2,3 milliárd forint) gyűjtött a hozzá hasonló betegséggel küzdők és családtagjaik számára. Deborah James hat év küzdelem után a hét elején az Instagramon közölte, hogy minden próbálkozás ellenére nincs már esély a gyógyulására, utolsó napjait családtagjai körében tölti.

A 40 éves publicista egyúttal bejelentette alapítványa létrehozását és utolsó kívánságként azt kérte követőitől, hogy lehetőségeikhez mérten adakozzanak a bélrákban szenvedők és családtagjaik, valamint a betegséget kutatók számára. Deborah James célként 250 ezer fontot (113 millió forint) határozott meg, de péntekre ennek már több mint tizenhatszorosa gyűlt össze.

Cikkünk írásának pillanatában a BowelBabe adományszámlálója már az 5,8 millió fontot (2,6 milliárd forint) is átlépte. A hihetetlen összeget 273 ezernél is többen dobták össze.

Deborah James felhívására többek között Vilmos herceg és Katalin hercegné is adakozott az alapítványnak. A herceg pedig péntek délután egy teára meg egy kis pezsgőre is beugrott az újságíróhoz és családjához. Egyúttal lovagi címet is adományozott Jamesnek, akit innentől kezdve a Dame megszólítás, vagyis a Sir női megfelelője illet meg.

hirdetés

A királyi látogatásról több fotót is posztolt a mélyen meghatott publicista az Instagramra. Deborah ebben azt írta, hogy hatalmas takarításba és rendrakásba kezdtek, amikor kiderült, hogy a herceg nemsokára otthonukba érkezik. De Vilmos nagyon jó fej volt, mert egyáltalán nem törődött a részletekkel. Sokkal fontosabb volt számára a onkológiában elöljáró londoni Royal Marsden kórház tiszteletbeli elnökeként, hogy a rákkutatásban egy hozzá hasonlóan elkötelezett emberrel találkozhat.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kitett egy csomó képet Justin Bieber a pénteki Sziget-koncertjéről
Az Instagramjára valószínűleg a saját fotósa által készített képeket posztolta ki.

Link másolása

hirdetés

A Sziget Fesztiválon Justin Bieber volt a sztárfellépő, és akkora tömeg volt a koncertjén, hogy többen elájultak, és úgy kellett kivinni őket a tömegből.

A rajongók önfeledten buliztak a koncertjét félmeztelenül lenyomó énekes láttán, aki tíz perccel hamarabb érkezett a színpadra.

Bieber ki is posztolt ma egy pár képet a budapesti bulijáról, amit valószínűleg a saját fotósa készített az Instagram-oldalára.

Egyébként nem írt semmit a posztok mellé, meg sem említette, hogy Budapest, Sziget fesztivál, egyedül a némelyik képen látható felirat árulkodik arról, hol készültek a képek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Justin Bieber Tiborcz István turai kastélyszállójában bulizhatott szigetes fellépése után
Legalábbis erről árulkodnak Instagramra feltöltött képei.

Link másolása

hirdetés

Nagyszabású koncertet adott a Szigeten a kanadai tinibálvány, Justin Bieber, és úgy tűnik, levezetésképp

a Tiborcz István tulajdonában lévő turai kastélyszállóban bulizott.

A Telex szúra ki, hogy az Instagramra feltöltött képeken a Pókembernek öltözött Bieber egy olyan bárpult mellett áll, ami megtévesztésig hasonlít a BOTANIQ Kastélyban találhatóra.

De nem csak a pult, hanem az ablakok és a padló mintázata is mind a turai szálló bárjára utalnak.

A sztárral tartott egyébként az after partyra zenekara is, a képeket pedig az ismert amerikai fotós és filmrendező, Rory Kramer készítette.

A portál összegzése szerint a turai Schossberger-kastély – mai nevén Botaniq Hotel – Tiborcz István, a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozik. A kastély tulajdonosa a BDPST Group ingatlanbefektető-cég, amelynek egyik fő részvényese Tiborcz.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Akkora tömeg volt Justin Bieber Sziget-koncertjén, hogy többen el is ájultak
Meleg lehetett a színpadon is, mert a sztár pulóverét ledobva, félmeztelenül tolta végig a koncertet, a közönség legnagyobb örömére.

Link másolása

hirdetés

Justin Bieber volt a Sziget legnagyobb sztárja pénteken, és bár a produkciójáról megoszlanak a vélemények, az biztos, hogy több tízezren voltak rá kíváncsiak a Nagyszínpadnál.

Ennek megfelelően elég nagy tombolás volt, főleg a színpadhoz közeli részeken, és a rengeteg fesztiválozó lényegében összenyomta egymást, a rendezőknek volt dolgok bőven, több embert ájultan kellett kiemelni a tömegből.

A 28 éves világsztár nem várakoztatta meg a rajongóit, sőt, 10 perccel hamarabb érkezett a színpadra, és kb. ennyivel hamarabb le is vonult a végén.

Meleg lehetett a színpadon is, mert pulóverét ledobva, félmeztelenül tolta végig a koncertet, a közönség legnagyobb örömére.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Ennél cukibb nem lesz ma: megmutatta újszülött kisfiát Illés Fanni
A olimpiai bajnok paraúszónak jelenleg minden percét kitölti a baba, de hamarosan visszatér az uszodába, hogy megkezdje felkészülését a 2024-es olimpiára.

Link másolása

hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy július végén megszületett Illés Fanni kisgyereke. A paralimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszónő már akkor is megmutatott egy keveset újszülött fiából, aki a Mór Álmos nevet kapta.

Most Instagram-sztoriban újabb képet osztott meg a kis Mórról, aki láthatóan nagyon jól érzi magát hordozójában.

Ahogy a Blikk is ír róla, ugyan Fanni még csak néhány hete édesanya, de már határozott tervei vannak arról, hogy elindul a 2024-es paralimpiai játékokon, illetve tervei szerint már a jövő évi világbajnokságon is ott lesz. Emiatt lesz egy kis segítsége a pici mellett, mert hamarosan vissza kell térnie edzeni az uszodába. Az ötórás edzések idejére valószínűleg 200 kilométerre lakó édesanyja is besegít majd a kis Mórral való feladatokba.

A 30 éves sportolónő a 2018-as és 2021-es Európa-bajnokságon, a 2019-es világbajnokságon és a 2021-es tokiói olimpián is aranyérmet tudott szerezni. Ezen kívül egy világbajnoki bronz-, valamint egy Európa-bajnoki ezüst- és négy bronzéremmel is büszkélkedhet.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: