News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Vilmos herceg meglátogatta a haldokló újságírót, aki napok alatt több milliárdot gyűjtött a daganatos betegeknek

Óriási takarításba kezdett a család, amikor kiderült, hogy délután beugrik hozzájuk Vilmos herceg.

Link másolása

hirdetés

Lovagi címet adományozott Vilmos herceg a The Sun haldokló újságírójának, aki néhány nap alatt több mint 5 millió fontot (2,3 milliárd forint) gyűjtött a hozzá hasonló betegséggel küzdők és családtagjaik számára. Deborah James hat év küzdelem után a hét elején az Instagramon közölte, hogy minden próbálkozás ellenére nincs már esély a gyógyulására, utolsó napjait családtagjai körében tölti.

A 40 éves publicista egyúttal bejelentette alapítványa létrehozását és utolsó kívánságként azt kérte követőitől, hogy lehetőségeikhez mérten adakozzanak a bélrákban szenvedők és családtagjaik, valamint a betegséget kutatók számára. Deborah James célként 250 ezer fontot (113 millió forint) határozott meg, de péntekre ennek már több mint tizenhatszorosa gyűlt össze.

Cikkünk írásának pillanatában a BowelBabe adományszámlálója már az 5,8 millió fontot (2,6 milliárd forint) is átlépte. A hihetetlen összeget 273 ezernél is többen dobták össze.

Deborah James felhívására többek között Vilmos herceg és Katalin hercegné is adakozott az alapítványnak. A herceg pedig péntek délután egy teára meg egy kis pezsgőre is beugrott az újságíróhoz és családjához. Egyúttal lovagi címet is adományozott Jamesnek, akit innentől kezdve a Dame megszólítás, vagyis a Sir női megfelelője illet meg.

hirdetés

A királyi látogatásról több fotót is posztolt a mélyen meghatott publicista az Instagramra. Deborah ebben azt írta, hogy hatalmas takarításba és rendrakásba kezdtek, amikor kiderült, hogy a herceg nemsokára otthonukba érkezik. De Vilmos nagyon jó fej volt, mert egyáltalán nem törődött a részletekkel. Sokkal fontosabb volt számára a onkológiában elöljáró londoni Royal Marsden kórház tiszteletbeli elnökeként, hogy a rákkutatásban egy hozzá hasonlóan elkötelezett emberrel találkozhat.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea csókkal ünnepelte Orbán Viktor újraválasztását
A házaspár a parlamenti vendégpáholyból figyelte az eseményeket.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn az Országgyűlés ötödször is újraválasztotta miniszterelnöknek Orbán Viktor.

Az újraválasztást, az eskütételt és Orbán beszédét pedig a helyszínen követte végig Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea is.

Az ország egyik leggazdagabb embere és felesége a parlamenti vendégpáholyban kapott helyet. A Blikk fotósának pedig azt is sikerült lencsevégre kapnia, ahogy

Mészáros és Várkonyi boldogan integetve és csókot váltva követték az eseményeket.

A képeket ITT tudod megnézni.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Rácz Jenő: Valamiért az emberek azt gondolják, hogy gazdag ember vagyok, közben amúgy meg nem
A sztárséf azt mondja: átlagembernek tartja magát, és ezt igyekszik kommunikálni is.

Link másolása

hirdetés

Puskás-Dallos Bogi ezúttal Rácz Jenővel beszélgetett az Index Sunday Brunch című műsorában.

A Konyhafőnök zsűritagja a műsorban elmondta, nem tervezte, hogy híres séf lesz, azért kezdett el főzni, hogy minél többet utazhasson – mára pedig Michelin-csillagos séf, akinek saját étterme van.

Arról is beszélt, hogy az ő figyelmét sem kerülte el, hogy az utóbbi időben egyre több embert nem a munkája, hanem olyan dolgok érdeklik, mint az órája vagy az autója ára. Ő azonban nem tartja magát gazdag embernek, és nem gondolja, hogy a tulajdonában álló tárgyak határozzák meg az életét. Szerinte inkább igényesség kérdése, hogy drága dolgai vannak.

„Valamiért az emberek azt gondolják, hogy én egy gazdag ember vagyok, közben amúgy meg nem. Szerintem az a gazdag ember, aki nem kel reggel ötkor és nem éjfélig dolgozik heti hétből hétszer, hanem az, aki úgy is gazdag, hogy van ideje. Szerintem én egy ugyanolyan ember vagyok, aki kőkeményen dolgozik nap mint nap”

– magyarázta a sztárséf.

Hozzátette: átlagembernek tartja magát, és ezt igyekszik kommunikálni is. A magánéletéből azért mutat meg részleteket, mert szerinte minél elszigeteltebb egy ismert ember, annál többen lesznek kíváncsiak rá, erre pedig ő nem vágyik.

hirdetés

A műsorban beszélt arról is, hogy élete utolsó napján is emlékezni fog arra a pillanatra, amikor a kislányát a mellkasára fektették a születése után, mert az egy örökké tartó kötődés kezdete.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Voksán Virág először mutatta meg párját
A lemezlovas Lászlóval együtt szerepelni fog a Drágám, add az életed vetélkedőműsorban.

Link másolása

hirdetés

Voksán Virág és párja már jó ideje együtt élnek, de a lemezlovas eddig nem mutatta meg gyerekei apját. Ám most egy tévéműsor kedvéért mégis együtt jelentek meg.

A Drágám, add az életed! idei évadában lesznek láthatóak Lászlóval, így hétfő estétől már a nyilvánosság előtt szerepelnek közösen.

A lemezlovas a Borsnak elmondta:

"Sajnos rengeteg támadás ért engem, biztosan azért nem mutatom meg Lacit, mert nagyon öreg, csúnya, vagy olyan vád is ért, hogy nem is létezik. A párom soha nem akart szerepelni, hiszen neki civil foglalkozása van és nem is szereti ezt a világot".

A DJ most is egy kis rábeszéléssel tudta rávenni Lászlót, hogy vegyenek részt a vetélkedőben, mert jó kikapcsolódásnak vélik.

"Nem mondom, hogy azonnal igent mondott rá Laci, de kis noszogatás után sikerült rábeszélnem. Végül most az egyszer kivételt tettünk, és a kamerák előtt is mutatkozunk együtt. Egyhamar biztos nem lesz erre újabb példa"

hirdetés

- árulta el a lapnak.

"Úgy gondoljuk, hogy a túlzott médiaszereplés rossz hatással lehet egy kapcsolatra. Nem egy példát láttunk arra, hogy a sztárvilágban mennyi házasság ment tönkre, mert reflektorfényben élték a mindennapjaikat. Mi ezt nem szeretnénk"

- mondta Voksán Virág.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Berki Krisztián édesanyja aggódik Mazsiért, aki nyugtatókat szed
Mással nem tudja csillapítani a fájdalmát Mazsi Berki Krisztián édesanyja szerint.

Link másolása

hirdetés

A Borsnak beszélt Berki Krisztián édesanyja arról, hogy aggódik fia özvegyéért.

„A napokban beszéltem Mazsival. Úgy tudom, képes ellátni a picit, de azt hozzá kell tennem, hogy az anyukája nagyon sokat neki a kislány körüli teendőkben.

Arra kértem, hogy ha úgy érzi, szüksége van rám, akkor telefonáljon és azonnal megyek.

Ő is nagyon odavan. Azt mondta, hogy már szakember segítséget is kérte és stresszoldókat szed, mert nem tudja mással csillapítani a fájdalmát”

– mondta.

Berki Mazsi férje halála után szülővárosába, Kecskemétre költözött kislányával, hogy könnyebb legyen feldolgozni a gyászt. Ahogy korábban írtuk, egy halottlátót is felkeresett, akin keresztül „Krisztián üzent a túlvilágról”.

hirdetés

Berki Krisztián édesanyja a Borsnak azt is elmondta, nem hisz abban, hogy a fia lelke tovább él.

„Sokszor hallottam, hogy a lélek vándorol, ezt még a szüleink, nagyanyáink is mondták. Az az igazság, hogy én egy átlagember vagyok és nem foglalkozom ilyesmivel. Abban nem fogok hinni, hogy holnap szembejön velem az utcán vagy eljön meglátogatni, csak azt nem akarom még tudomásul venni, hogy nincs.”

– fogalmazott.

Arról is beszélt, hogy továbbra sem derült ki, mi okozta a halálát, a toxikológia eredményre még pár napot várni kell. Azt is elmondta, egyelőre még nem tudják, hogyan vesznek végső búcsút tőle:

„Én sem foglalkozok most ezzel, bennem most csak a fájdalom van, mert tudom, hogy a gyerekemet soha többet nem fogom látni az életemben. Ez így nincs rendjén. Mindig felteszem a kérdést, hogy miért ő és miért nem én? Neki kellett volna engem eltemetni és nem fordítva…”

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: