SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Végignézte párja halálát a Miss Universe Hungary győztese

Blága Tünde szerelmét a tenger ragadta el néhány éve.

Link másolása

Mint arról mi is beszámoltunk, a 27 éves, székelyföldi származású Blága Tünde nyerte a Miss Universe Hungary döntőjét, így jelenleg hivatalosan ő Magyarország legszebb hölgye.

Tündének már kislányként is álma volt, hogy a fejére kerüljön a korona, ezt végül idén sikerült elérnie. Így azt gondolhatnánk, hogy meseszerű lehetett az idáig vezető út, de ez koránt sincs így. 2020 végén súlyos tragédiát kellett átélnie – számolt be az RTL Fókuszának korábbi adása alapján a 24.hu.

December 29-én kedvesével Tenerifén nyaraltak, az újévet ünnepelték, amikor férfit elsodorta egy hullám, a szeme előtt halt meg.

„Gyötörtek az álmok, ha lecsuktam a szemem, akkor minden lejátszódott előttem, mert én ott voltam, előttem történt, a szemem láttára. Én is meghalhattam volna. Nagyon mélyen voltam, és kerestem az utam, nem találtam a vigasztalást. Abban a pillanatban, amikor beleesik az ember egy ilyenbe, mindig mindent negatívan lát, én meg alapvetően egy pozitív személy vagyok, viszont idő kellett, amíg összeszedjem magam, és rájöjjek, hogy ezen nem tudok változtatni, így el kell fogadnom. Az élet megy tovább, valamiért nekem a Jóisten ezt az életet szánta, én még élek, úgyhogy nekem menni kell tovább” – idézte fel egy éve a szörnyű esetet Tünde.

„Mi tényleg együtt terveztünk. Nagyon rossz érzés, amikor az ember elképzeli az életét maga előtt, és ez egyik pillanatról a másikra megszűnik létezni” – mondta a riportban.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Sztárbox: drámai izgalmak közt zajlott Árpa Attila és Pintér Tibor meccse – meglepetésre nem volt kiütés
Nagyon jól bírta az ütéseket mind a két színész. Ezúttal nem volt nyoma a korábbi, „utcaiharcos” bunyónak.
Malinovszki András - szmo.hu
2023. december 03.


Link másolása

Lezajlott a Sztárbox elődöntőinek utolsó mérkőzése is. A férfi nehézsúlyban két olyan ember csapott össze, akik saját bevallásuk szerint eddig inkább ösztönből bokszoltak, mintsem a jól begyakorolt formák szerint. Árpa Attila és Pintér Tibor is amolyan „őserőként” érkezett a döntő kapujába, nem csoda, hogy sokan várták ezt az összecsapást.

A két veterán ezúttal sokkal megfontoltabban küzdött, mint korábbi meccseiken. Ennek köszönhetően a mérkőzés nem is dőlt el olyan hamar, sőt a Sztárbox eddigi férfi mérkőzéseitől szokatlan módon nem is kiütéssel dőlt el a győzelem.

Az már a meccs elején látszott, hogy Árpa uralni tudja a ringet, de „Tenya” messze nem volt másodrendű küzdő. A második menet még kiegyenlítettebbre sikerült, szinte folyamatosak voltak az ütések – amikből azonban nagyon sok nem talált célt.

A harmadik menetben már az látszott, hogy a két színművész beszélget egymással a ringben, ezt a menetet ismét inkább Az Árulók műsorvezetője vitte. Végül a negyedik menet egyértelművé tette, hogy bár Pintér derekasan küzdött, Árpa Attila mind fejben, mind fizikálisan jobban bírta a szorítóban eltöltött időt.

Bár mind a ketten komolyan elfáradtak a meccs utolsó negyedére, a bírók végül egyhangú pontozással Árpa Attilát hozták ki győztesnek.

A színész-producer így a jövő hétvégi döntőben a félelmetes Brasch Bencével küzdhet meg a 2023-as Sztárbox nehézsúlyú bajnoki címéért.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Tóth Gabi után Krausz Gábor is egy táncos oldalán találta meg a szerelmet
Krausz Gábor szerint egyértelműen szépen ér véget az év, szerinte ez egy nagyon szép három hónap volt, és ő nagyon hálás a Dancing with The Stars műsorbeli partnerének, Mikes Annának, amiért végig fogta a kezét, kísérte ezen az úton.

Link másolása

Érdekes párhuzamra lelt a Blikk: miután szakított egymással Tóth Gabi és Krausz Gábor, mindketten egy táncos oldalán találták meg a boldogságot a lap szerint.

A cikk emlékeztet rá, hogy az énekesnő nyár óta alkot egy párt a Fricska táncegyüttes frontemberével, Papp Máté Bencével, Krausz Gábor pedig a Dancing with the Starsban talált olyan partnerre, Mikes Annára, aki kivezette a magánéleti válságból. Nem mellesleg meg is nyerték a TV2 táncos vetélkedőjét.

"Nagyon remélem, még táncolunk majd együtt valamikor, valahol. Valóban minden vég valaminek a kezdete, és az élet koreográfiáját csak most kezdjük el írni. Ha jössz velem..."

– mondta Annának Krausz a műsorban.

"Egyértelműen szépen ér véget az év, boldogok vagyunk, ez egy nagyon szép három hónap volt, én pedig nagyon hálás vagyok Annának, amiért végig fogta a kezemet, kísért ezen az úton. Ezt mással nem tudtam volna elérni, ebben biztos vagyok"

– mondta el a Blikknek Krausz Gábor, aki arra a kérdésre, hogy Annával közöttük ez egy barátság eleje vagy közepe, esetleg több annál, sejtelmesen válaszolt.

"Bárminek a közepe, a vége vagy az eleje..."

- mondta Krausz.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Árpa Attila szerint nem elegáns a mikrofonba okoskodni, panaszkodni a meccs után
A filmes producer a jövő héten Brasch Bencével küzd meg a döntőben. Árpa Attilát a mérkőzés után meg is interjúvolták azonnal.

Link másolása

Korábban írtunk róla, hogy a vasárnapi Sztárbox elődöntőjében Pintér Tibor és Árpa Attila is megmérkőztek.

A pontozóbírók végül Árpát kiáltották ki győztesnek, aki a jövő héten Brasch Bencével küzd meg a döntőben. Árpa Attilát a mérkőzés után meg is interjúvolták azonnal.

"Először is az szeretném mondani, hogy nem tartom annyira elegánsnak, hogy a meccs után ebbe a mikrofonba okoskodni, panaszkodni, mint egyesek. Úgyhogy inkább szeretném megköszönni azoknak, akik nekem szurkoltak, azoknak, akik Tenyának szurkoltak, mert miattatok és miattunk jönnek létre ezek a felejthetetlen pillanatok, és ez az, ami számít"

- mondta a mérkőzés után a versenyző, aki üzent az édesapjának, Árpa Józsefnek is.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Sztárbox: gyors győzelem – Józan László edzője az első menetben bedobta a törülközőt Molnár Áron ellen
Nem történt meglepetés a mérkőzésen, az eddig lehengerlő Molnár Áron megy tovább, és küzd meg a döntőben Rácz Jenővel.

Link másolása

Eddig lehengerlő teljesítményt nyújtott Molnár Áron a Sztárboxban, nem csoda, hogy a mai, Józan László elleni meccsnek is toronymagas esélyeseként vágott neki.

Józant az RTL felületén szavazók mindössze egy százaléka tartotta esélyesnek a műsor végső győzelmére, nem meglepő tehát, hogy a vasárnap esti elődöntőt az aktivistaként is ismert Molnár Áron nyerte.

A meccs előtt a két színész már-már túlzásokba menően barátilag és sportszerűen nyilatkozott a kettejük csatájáról. Ennek megfelelően simán alakult a mérkőzés:

Józan László edzője már az első menetben bedobta a törölközőt Molnár ellen.

Az RTL összefoglalója szerint Józan ugyan próbálta balegyeneseivel feltartóztatni kollégáját, ám amikor ellenfele közel került hozzá, olyan bal csapottal találta el, hogy rá kellett számolni. A Keresztanyu sztárja innen még vissza tudott térni, de Molnár ekkor fültövön találta el. Ekkor ugyan nem esett a padlóra, a mérkőzésvezető mégis rászámolt, edzője pedig inkább bedobta a törülközőt.

Molnár Áron a középsúly döntőjében az eddig szintén megállíthatatlannak tűnő Rácz Jenővel fog összecsapni.

Molnár Áron és Józan László meccse

Link másolása
KÖVESS MINKET: