hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Várva várt közös képet posztolt Nádai Anikó új párjával

Láthatóan nagyon boldogok Hajmásy Péterrel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 03.

hirdetés

Arról már mi is írtunk korábban, hogy egy párt alkot Nádai Anikó és a kosárlabdázó Hajmásy Péter, Weisz Fanni modell exférje.

A fotón mindketten felhőtlenül boldognak tűnnek, és a poszt szövege is erre utal,

amiben Nádai Anikó gyakorlatilag szerelmet vall párjának.

A boldog pár képét, és a szöveget EZEN A LINKEN lehet megnézni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Kulcsár Edina megmutatta, milyen a hasa egy évvel a második szülése után

A modell nem szeret torz képet mutatni magáról, ezért most őszintén írt arról, ő hogyan viszonyul saját testéhez.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. április 10.

hirdetés

Kulcsár Edinának majdnem egy éve született meg második gyermeke. Tavaly nyáron az anyatejes szoptatás mellett állt ki. A modell-műsorvezető akkor arról mesélt, hogy neki is fontos a szoptatás, és ha szükséges volt, a legváratlanabb helyeken is talált erre módot. Mint írta: "Természetesen én sem szoktam premier plán csinálni, de Medivel még jobban elvonultam. Nináncskát viszont eggyel bátrabban etetem úgy, hogy letakarom".

Legutóbbi posztjában pedig arról ír, hogy el kell fogadni a megváltozott testünket.

Többek között mesél arról, mit gondol a tökéletes testről:

"Nem szeretek torz képet mutatni. Nem szeretem a tökéleteset, mert sokak mentális egészségét tönkreteszi és mivel mind mások vagyunk, mindannyiunknak más a szép és az elfogadható, innentől kezdve szerintem ilyen nem is létezik.

Én sem a tökéletességre hajazok, csupán egy olyan életmódra, amivel tudom, hogy minél tovább meg tudom adni a gyermekeimnek azt, hogy a lehető legtovább tudjam őket kísérni az életük útján. Hogy minél tovább fitt tudjak maradni annak érdekében, hogy önfeledten tudjak velük játszani mindenféle testi odafigyelés nélkül és, hogy

hirdetés
a példámon át megtanulják, hogy bizony oda kell figyelni a helyes táplálkozásra és a mozgásra.

Én nagyon az elején járok ennek, de hihetetlen, hogy már most ennyit adott ez az egész".

A fotójáért és a folytatásért lapozz!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Halálos ágyán is férje mellett volt Erzsébet királynő – 74 évig tartott a történelem leghosszabb királyi házassága

Mikor Erzsébet 27 évesen királynő lett, Fülöp felhagyott karrierjével a haditengerészetnél, főállásban felesége támogatását, a családot választotta. Kivételes szerelem és házasság volt az övék.
Címkép: Northfoto - PA Wire/PA Images/Fiona Hanson - szmo.hu
2021. április 10.

hirdetés

II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg 2020. novemberben ünnepelték a 73. házassági évfordulójukat, övék volt a monarchia történetének leghosszabb házassága. Erzsébet királynő már 18 évesen szerelmes lett belé, ettől fogva nem is tekintett más férfiak irányába – mondta a People magazinnak Sally Bedell Smith, a királynő életrajzírója.

Fülöp herceg 18 éves volt, mikor találkozott a 13 éves Erzsébet hercegnővel, aki a harmadunokatestvére volt. Fülöpöt a királyi családdal jó viszonyt ápoló nagybátyja, Lord Louis Mountbatten mutatta be a hercegnőnek.

Környezetük számára szerelmük egyik első jele az volt, amikor 1946 októberében rokonaik esküvőjén meglátták őket, ahogy a kapualjban egymás mellett álltak, és ahogy Erzsébet levette a kabátját, Fülöp mosolyogva figyelte, le sem tudta venni a szemét róla

– írja a People.

Fotó: Northfoto - PA Wire/PA Images

Fülöp herceg 1921-ben, egy korfui ebédlőasztalon született I. Konsztantinosz görög király unokaöccseként. Családjának csecsemőkorában el kellett hagynia az országot. Fülöp lemondott görög és dán királyi címeiről, állampolgárságáról, vallásáról is, hogy Erzsébettel lehessen. Brit állampolgár lett és felvette nagyszülei nevét, a Mountbattent. Erzsébettel 1947. november 20-án házasodtak össze.

hirdetés

"Erzsébet az esküvői ruhájával és a tiarájával egy igazi bombázó volt" – mondta a People magazinnak Erzsébet egyik koszorúslánya. "Fülöp pedig álmaik Viking hercegének tűnt" – tette hozzá.

Fotó: Northfoto - PA Wire/PA Images

Bár eleinte a családnak nem tetszett, hogy Erzsébet egy külföldihez megy hozzá, Fülöp személyisége és képességei megszerettették a királyi családdal.

A királynő 1997-es házassági évfordulójuk ünneplésekor azt mondta Fülöp hercegről: "Ő egész egyszerűen az erőm és a támaszom volt ezekben az években. Én, az egész családja, ez és még sok más ország sokkal többel tartozik neki, mint amit ő valaha is követelni fog."

Erzsébet nagyon fiatalon, mindössze 27 évesen lett királynő, miután VI. György 1962-ben meghalt. Fülöp felhagyott karrierjével a haditengerészetnél, főállásban felesége támogatását, a családot választotta.

Fülöp 2017-ben vonult vissza a közélettől. Több mint 70 együtt töltött év alatt négy gyermekük, nyolc unokájuk és tíz dédunokájuk született.

Fotó: Northfoto - PA Wire/PA Images

Fülöp herceget február 16-án vitték a windsori rezidenciáról egy londoni kórházba, miután a királyi család közlése szerint nem érezte jól magát, a szívére panaszkodott. 28 napig volt kórházban, ezt követően hazatérhetett.

A Mirror szerint

a királynő halálos ágyán is férje mellett volt. A brit lap szerint Fülöp visszautasította, hogy újra kórházba menjen, az utolsó napjait is Erzsébettel töltötte a windsori rezidenciájukban.

A lap szerint pár nappal halála előtt még telefonon beszélt szeretteivel. Két bekeretezett képet tartott az ágya mellett, egyiken felesége, a másikon édesanyja voltak.

Fotó: Northfoto - PA Wire/PA Images/Toby Melville


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Köllő Babett: Szexre hívott egy harmincas, házas zenész üzenetben

Sok ismeretlen férfi is bepróbálkozott már nála, volt, aki 4,5 millió forintot is felajánlott neki egyetlen éjszakáért.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. április 10.

hirdetés

Köllő Babett Hajdú Péterrel beszélgetett az Összezárva című műsorban. A témák között előkerült az is, hogy Babett rendszeresen kapott ajánlatokat ismeretlen férfiaktól is. Megírták neki, hogy vonzónak találják, és

volt, aki 4,5 millió forintot is felajánlott neki egyetlen éjszakáért.

Ám ő ezeket természetesen visszautasította. Elmondása szerint egy ismert zenész is bepróbálkozott nála.

"Kaptam egy olyan üzenetet valakitől, hogy így nagyon megmosolyogtam, egy ismert ember. Nem mondtam el otthon, mert minek? Zenész, ők a legbátrabbak. Mindig azt hittem, a színészek azok.

Először kedvesen írt, kedveset válaszoltam, majd így nagyon céltudatosan invitált meg. Fiatalabb nálam, nekem általában, akik pasik írnak, azok 26-tól vannak. Ez a csávó harminc körül van. Szexre hívott. Felesége van. Írtam, hogy nagyon kedves, de én nem tartok itt"

- árulta el a műsorvezetőnek.

VIDEÓ: Házas magyar zenész akart lefeküdni Köllő Babettel

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Dér Heni új, gyönyörű kismamafotójáért odavannak a követői

Az énekesnő egy romantikus környezetben, különleges megvilágításban látható.
MTI - szmo.hu
2021. április 11.

hirdetés

Mint azt mi is megírtuk, hamarosan megszületik Dér Heni gyermeke. A várandós énekesnő szívesen osztja meg örömét és aggodalmait is a közösségi oldalán. Legutóbb a koronavírus-járványról és a védekezésül kapható oltásról írt. Végül úgy döntött, hogy kéri ő is a vakcinát.

A jelek szerint a kismama remekül van, és boldogan készülődik az anyaságra. Addig pedig számtalan szebbnél-szebb fotón is megörökítik a várandósság időszakát.

Már több szép romantikus képet is posztolt, ám a legutóbbi valóban egészen különleges hangulatú.

A fotóért lapozz!

Dér Heni sejtelmes fotója máris nagyon népszerű a követői körében. Sokan dicsérik meg az énekesnőt, aki szerintük így is nagyon szép.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: