News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Válságban van Kim Kardashian és Kanye West házassága, hajszálnyira lehetnek a válástól

A sztárpár már hónapok óta külön él, és a hírek szerint a szakítás küszöbén vannak, de arról is szólnak a pletykák, hogy még próbálják megmenteni a kapcsolatukat.

Link másolása

hirdetés

Futótűzként terjed a hír a külföldi bulvársajtóban, hogy Kim Kardashian és Kanye West házassága zátonyra futott és válni készülnek.

A People több forrásra hivatkozva azt írja,

Kardashiannél betelt a pohár, és már a válási papírok előkészítésén dolgozik egy neves ügyvédnővel, West pedig szomorúan tudomásul vette, hogy felesége eltávolodott tőle, és a válás már elkerülhetetlen.

A PageSix-nek pedig bennfentesek már azt mondták, hogy a sztárpár ugyan nem veri nagydobra, de már rég végeztek egymással, sőt a válással kapcsolatos egyeztetéseket is megkezdték. A lap szerint Kardashian megunta a mentális problémákkal küzdő férje "őrültségeit" (például azt, hogy indult az amerikai elnökválasztáson), mert komoly tervei vannak a jövőre nézve: ügyvéd szeretne lenni. Más források szerint azonban Westnek lett elege az egész Kardashian-Jenner famíliából, ugyanis korábban már több összetűzése is volt felesége rokonaival.

A TMZ azonban úgy tudja, hogy

hirdetés
bár a rapper és a celeb házassága valóban válságban van, és már a válás is szóba került köztük tavaly, de még nem adták fel a reményt, hogy helyrehozhatják a dolgokat egymás között. Forrásaik szerint a pár párterápiára jár, miután 2020 második felében mélypontra került a kapcsolatuk. Az elmúlt hónapokban már külön éltek egymástól, és csak a legszükségesebb dolgokat beszélték meg.

A bulvárlap azt is írja, hogy Kardashian egyszer már a válás mellett akart dönteni, de akkor férje pont nagyon rossz állapotban volt mentális problémái miatt, ezért Kim úgy gondolta, kegyetlenség lenne. A bennfentesek szerint ugyanakkor a négygyermekes anya azóta sem jutott dűlőre, egyszer úgy érzi, hogy le kell zárnia a kapcsolatát Westtel, míg máskor úgy látja, még van esélyük a folytatásra. A tavalyi családi nyaralás is egy próbálkozás lehetett a viszonyuk rendezésére.

A pár 2014-ben házasodott össze Olaszországban. Azóta négy gyermekük született, a 7 éves North, az 5 éves Saint, a mindjárt 3 éves Chicago és a 19 hónapos Psalm.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Zdroba Patrikék nagyon sokszor szexeltek a villában
„Az egész villát körbejártuk. A második vagy a harmadik naptól. Eskü! Volt a lenti vécé a konyha mellett, ott is voltunk. Oda bejártunk. Megoldottuk.”

Link másolása

hirdetés

Zdroba Patrik és menyasszonya, Bádoki Betti a Nyerő Páros kibeszélő műsorában járt, ahol azok szoktak beszélgetni, akik kiestek a játékból.

Kabát Péter intim részletekről érdeklődött az énekestől és barátnőjétől:

"A két hét alatt volt, hogy együtt tudtatok lenni? Mármint… úgy?"

Zdroba Patrik nem jött zavarba, ezt válaszolta:

"Ja, nagyon sokszor, az egész villát körbejártuk. A második vagy a harmadik naptól. Eskü! Volt a lenti vécé a konyha mellett, ott is voltunk. Oda bejártunk. Megoldottuk."

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Andi kora reggel kénytelen volt bedobni egy kis vodkát, mert stresszelt a repülés miatt
Az itóka lélekerősítőként funkcionált a veronai út előtt.

Link másolása

hirdetés

Tóth Andi reggel negyed hétkor már a budapesti repülőtérről csekkolt be Insta-oldalán. A történeteiből kiderült, hogy divatbemutatóra tart, amit Veronában tartanak. Míg azonban a repülő indulására várt, kísérőjével megbontottak egy kis üveg vodkát, amit nem sokkal hét óra után már meg is ízleltek.

A 24 óráig elérhető videón a #nemparázunkarepüléstől hashtag szerepelt, amiből arra lehet következtetni, hogy a vodka lélekerősítőnek kellett az énekesnő számára.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Fotó: így nézett ki Rácz Jenő, mikor még csak gyakornok volt
Ahogyan nőtt a haja, úgy lett egyre profibb séf.

Link másolása

hirdetés

Szerdán Rácz Jenő nosztalgiába kezdett Instagram-oldalán és egy olyan fotót tett közzé, amin még gyakornok volt.

A sztárséf 2011 és 2014 között dolgozott a koppenhágai Noma három Michelin-csillagos éttermében, így a poszt helymegjelöléséből kiindulva valószínűleg ebben az időszakban készült a kép. Rácz Jenő itt gyakornokként dolgozott, ahol fizetést sem kapott. A vidám fotót elnézve szerencsére fodrászra nem kellett költenie, így azt megspórolhatta.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„De jó is egy ekkora hazugságra ébredni” – Mihalik Enikő helyretette a propagandasajtót
A szupermodell haragosan kelt fel a kormánymédia nagy pechére.

Link másolása

hirdetés

Mihalik Enikő Instagram-történetben rakta helyre a lakájmédiát, miután a Metropolon és az Origón is arról írtak, hogy férje, Korányi Dávid Karácsony Gergely főtanácsadója és diplomata „kétmillió dolláros álomvillát vett magának” Connecticutban. Ehhez persze dukált egy jó kis cím is, ami így hangzott:

„Közel 2 millió dollárért vett magának álomvillát a magyar dollárbaloldal főnöke”.

Emellett képeket is közöltek az ingatlanról, arról azonban elfelejtettek beszámolni, hogy Korányi felesége a magyar szupermodell, aki New Yorkban a saját lakásában él.

„De jó is egy ekkora hazugságra ébredni”

- írta Mihalik Enikő közösségi oldalán, aki aztán pontról, pontra szedte darabokra a kormánysajtó „ellenőrzött” állításait:

- „Két verzió van: 1. vagy a férjem a hátam mögött vásárolt egy házat, amire a pénzt is titkolta tőlem. 2. a média - egyszerűen nem tudja mit beszél.”

- A házat én (Mihalik Enikő) vettem abból a pénzből, amit a brooklyni lakásom eladása után kaptam.

hirdetés

- A ház, amit vettem, nem a képeken szereplő ingatlan.

- A ház a lakás (árának) töredékébe került, és a fennmaradt összegből fogom én felújíttatni.

- A ház megvásárlásához hitelt vettünk fel, mint a vásárlók többsége.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: