News here

SZTÁRVILÁG

"Undorító az egész család!" - nekiestek a netezők Kris és Kendall Jennernek egy csalódást keltő poszt után

Nagy hűhő a semmiért - így értékelték a modell követői a 'nagy bejelentését'.

Link másolása

A Kardashian-Jenner família az egyik leghíresebb család ma, amióta az egész világ megismerhette őket és az életüket a róluk szóló valóságshow-ban. Bár sok rajongót szereztek maguknak az elmúlt években, rengeteg utálójuk is lett. Legutóbbi húzásukkal úgy tűnik, utóbbiak számát sikerült tovább növelni.

Történt ugyanis, hogy Kris Jenner azt ígérte, hogy lánya, Kendall Jenner vasárnap este megoszt magáról egy személyes történetet a Twitteren, hogy segítsen a fiatal követőinek. Ők azonban nem azt kaptak, amit vártak.

Kendall ugyanis nemhogy egy sztorit, de még egy szót sem posztolt magáról az oldalán, csupán megosztotta egy komzetikai termékeket gyártó cég bejegyzését, miszerint ő lett a márka új arca. A modell csupán egy szív emojival kommentálta a hírt.

Kendall on Twitter

❤️ https://t.co/AR9WEf8lGA

Már meg is jelent egy tévéreklám a celeblány főszereplésével, amiben elmondja, hogy

korábban rengetegen bántották őt a problémás arcbőre miatt, ami nagyon rosszul esett neki, hiszen akkor már befutott modell volt, és ő a pattanásai ellenére szépnek érezte magát. Hozzáteszi azt is, hogy erről még soha nem beszélt eddig nyilvánosan.

A videó végén viszont megnyugtat mindenkit, hogy bár kamaszkorban mindenki azt hiszi, hogy sosem lesz vége a pattanásoknak, igenis van megoldás ezek kezelésére és arra, hogy végleg megszabaduljunk tőle. Kendall természetesen arra a márkára esküszik, amely most leszerződtette. Édesanyja valószínűleg erre a vallomásra gondolt, amikor "ritkán hallott sztorit" ígért a fiatal rajongóknak.

Ők azonban nagyon kiakadtak azon, hogy csak egy reklám volt a nagy bejelentés. A legtöbb netező szerint ez is csak egy újabb példa volt arra, hogy a Kardashian-Jenner család abból él, hogy állandóan hírverést csinálnak maguknak.

A Twitteren záporoztak a felháborodott kommentek:

"Ez a nagy titkod? Hogy pattanásaid vannak?"

"Ezt ugye nem gondoltad komolyan?"

Sav ? on Twitter

@KendallJenner Thats your huge secret? Having acne? https://t.co/3h1QmOxm71

"Ugye ez csak egy vicc? Ez a 'nagy bejelentés'? Ez csak egy patetikus hiszti a figyelemért."

"Kris Jenner szégyellhetné magát, amiért ezt a semmiséget reklámozta. Az egész család egyszerűn undorító!"

"Naponta hallunk olyan nőkről, akik erőszak, szexuális zaklatás vagy bántalmazás áldozatai lettek. Erre jön Kendall Jenner, hírverést csinál, és bejelenti, hogy pattanásproblémái vannak."

Crystal? on Twitter

@KendallJenner This was the big announcement.. https://t.co/Q5OiDPfIGT

"Azt hittem, egy megható történetet mesélsz majd nekünk a szorongásról, de még rosszabb, hogy csak azt mondtad el, hogy vannak pattanásaid, mint a világ 99 százalékának."

"Mindannyiunknak van pattanása. Miért kell ebből akkora ügyet csinálni, mintha ez nem lenne normális? Egy patetikus személyes sztorival reklámozni egy szponzorációt, ami szerintetek 'sorsdöntő'... Ez sértés azok számára, mint én, aki valóban szenved a pattanásokkal."

Sokan azért is dühöngtek, mert csak a beígért személyes sztori miatt követték be Jennert, és folyamatosan frissítették a telefonjukat, hogy megtudják, mi a titka. Többen arra is felhívták a celeblány figyelmét, hogy vannak sokkal nagyobb problémák is a világon, mint a pattanásos bőr, de a legtöbben azt kifogásolták, hogy a modell és az anyja ekkora hűhőt csaptak egy szponzorációs bejelentést miatt egy hamis ígérettel, ami nem fair az emberekkel szemben.

Nos, Kendall valószínűleg most több követőt veszített, mint ahányat nyert a bejelentés előtt. Megérte?

Forrás: Daily Mail


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Gyenge a felhozatal, nincs mitől tartani – mondta az egyik nő A Nagy Ő-ben, akit aztán Árpa Attila hazaküldött
Ági azt mondta, nem bánja, hogy így alakult, mert nem tudott volna elképzelni egy randit sem a színésszel.

Link másolása

Hétfőn este elindult A Nagy Ő új évada a TV2-n, amelyben Árpa Attila keresi a szerelmet. Az első adásban 19 hölgy mutatkozott be, akik között már az első perctől kezdve megkezdődött a rivalizálás. Ági és Metta is azok között volt, akik már az elejétől kezdve elkezdték latolgatni az esélyeket.

„Felmértük az erőviszonyokat, körvonalazódott bennünk, hogy elég gyenge a felhozatal, nincs mitől tartanunk”

- mondta Ági magabiztosan.

Később viszont kiderült, hogy nem sikerült jól felmérniük az erőviszonyokat, ugyanis Ági is az a három hölgy között volt, akiktől Árpa Attila már az első este elbúcsúzott. A 35 éves sminktetováló azt mondta, érezte, hogy mennie kell.

„Nem is bánom, hogy így alakult, mert nem tudtam volna elképzelni, hogy elmenjünk együtt egy randira”

- mondta a távozása előtt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET: