News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Trump virágcsokrát inkább nem tartotta meg – ilyen volt Diana hercegné utolsó születésnapja

Fiai nélkül ünnepelte utolsó születésnapját Diana hercegné, akit több milliárdos, köztük Donald Trump is elhalmozott csokrokkal - igaz, az utóbbié két nap késéssel ért oda.

Link másolása

hirdetés

Diana hercegné ma lenne hatvan éves, egyik közeli barátja elevenítette most fel, hogyan telt az utolsó születésnapja, amely többszáz levél, milliárdos kérők által küldött csokrok és egy jótékonysági esemény közt telt, igaz, kissé magányosan.

A Daily Mail számára Richard Kay írt Diana hercegné 36. születésnapjáról. Az újságíró Diana közeli barátja volt, az utolsó között volt, akikkel a hercegné 1997 augusztusában bekövetkezett halála estéjén telefonon beszélt.

Kay az ominózus utolsó születésnapon is beszélt Dianával telefonon, egyszer reggel, egyszer pedig este, a hercegné pedig elmesélte neki, milyen is volt a nagy nap.

A hercegné születésnapja 1997. július elsején nélkülözött mindennemű rongyrázást. Sőt, Diana gyakran volt születésnapjain egyedül azt követően, hogy Károly herceggel elhidegültek egymástól.

Mindkét fiuk ugyanis bentlakásos iskolában volt, így kicsit magányosan telt a nap - Kay szerint azonban ezt egyáltalán nem bánta, sőt. Az író szerint Diana sokkal jobban szeretett másokat ünnepelni, saját születésnapja inkább nyűg volt számára, még úgy is, hogy addigra már nem tartozott szorosabban a királyi családhoz.

Ennek ellenére nyilván nem volt tévképzete arról, hogy a válást követően ismét hétköznapi emberként ébredhet születésnapján:

hirdetés
aznap több mint 300 üdvözlőkártyát kapott az irodájába délig, néhányat pedig családtagoktól, barátoktól a saját lakásába. Emellett több mint 70 csokor érkezett - legalábbis addig számolta a személyzet.

Ezeket barátok, jótékonysági szervezetek és a csodálói küldték.

A csodálók között pedig nem egy olyan - nem mellesleg milliárdos - úriember volt, akik a hercegné válását megneszelve azonnal akcióba lendültek, hogy Diana szívét megszerezzék. Érkezett aznap például egy hatalmas virágcsokor Teddy Forstmann milliárdos ingatlanostól, akinek nem ez volt az első küldeménye.

A férfi három éven át minden héten virágot küldött a hercegnének, miután egy fogadáson találkoztak, és válása után arra kérte, legyen a felesége.

Mikor kitudódott Diana kapcsolata Dodi Fayeddel, a legenda szerint Fortsmann azzal hívta fel Dianát viccelődve, hogy menten leugrik a New York-i Brooklyn hídról bánatában.

Szintén érkezett egy csomag Gulu Lalvani pakisztáni születésű brit üzletembertől is, aki szintén Diana kegyeiért harcolt. A férfi néhány héttel korábban táncolni vitte a hercegnét, és azt is felajánlotta neki, hogy thaiföldi luxusházát használja, ha arra nyaral.

Születésnapjára a lehető legmodernebb videókamerát küldte Dianának, aki ezt elfogadta, mondván, hogy majd fiának, Harrynek adja szeptemberi születésnapjára, hisz őt jobban érdeklik az ilyen dolgok.

Volt azonban olyan ajándék is, amelyet nem fogadott el: ilyen volt a Roberto Devorik argentin divattervező által küldött ruha, amely ugyan tetszett Dianának, sajnos nem fogadhatta el - a válást követően ugyanis szerződést írt alá arról, hogy nem reklámozhat semmit, így arra is különösen ügyelnie kellett, milyen ruhákban jelenik meg nyilvánosan.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Elképesztő összeg: ennyit kaptak Korda Györgyék egykori villájukért
Az ingatlan szállodaként is működött, 22 szobája van, egy kész vagyont kapott érte az énekes házaspár.

Link másolása

hirdetés

Ahogy arról korábban mi is írtunk, eladta híres, budapesti, II. kerületi villáját a Korda házaspár. Balázs Klári arról is beszélt, hogy a már a rezsicsökkentés szigorítása előtt is több mint félmillió forint volt a luxusház gázszámlája.

Most kiderült:

a házaspár decemberben csaknem 780 millió forintért árulta az ingatlant, ami szállodaként is működött, és 22 szobát foglal magába

– írja a Blikk.

A házaspár a lapnak elárulta, hogy az ingatlanon még januárban túladtak, csak nem akarták nagydobra verni. A döntés mindenkit meglepett, ugyanis korábban nem szerettek volna megválni tőle, sőt még azt is cáfolták, hogy el akarják adni, így az ingatlanos hibájára hivatkoztak.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Fluor beszólt Tóth Gabi Rolexére: Ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben
Fluor Tomi keményen odaszúrt Tóth Gabinak, aki mostanában egy 7 milliós karórával a csuklóján flangál.

Link másolása

hirdetés

Lakatos Zsolt óraszakértő nemrégiben újabb Tik-Tok videóval jelentkezett a Beszéljünk Órákról csatornáján, melyben ezúttal a Tóth Gabi csuklóját több képen is díszítő luxusketyegő került a középpontba. Mint kiderült, az önmagát végre felvállaló, mélyen keresztény énekesnő egy Rolex Submariner fekete arany-acél változatát hordja, melynek listaára úgy 14 600 euró, vagyis körülbelül 7 millió forint.

Valószínűleg erre a tényre reagálhatott Fluor Tomi, hivatalos nevén Karácson Tamás Twitter oldalán, amikor azt írta ki, hogy

ha tudtam volna, hogy 7 milliós rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben.

A bejegyzés alatt megtaláltuk a legjobb hozzászólást és reakciót is, miután az egyik kommentelő viccesen megjegyzi: "várjunk a 20 milláshoz akkor mi kell, ha a kereszténység a 7 millás szint?", mire jön is a frappáns válasz:

"Ahhoz Istennél nagyobb dolgokban kell hinni. Mint a NER például."

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Berki Mazsi Nádai Anikó exével jelent meg egy eseményen
Kovács Dániel Richárddal jelent meg Berki Krisztián özvegye.

Link másolása

hirdetés

Berki Mazsi tegnap este a a Gigi's Budapestben tűnt fel Nádai Anikó volt párjával, a producer Kovács Dániel Richárddal. Az eseményen mutatták be Zalatnay Cini és DR BRS egy újraálmodott közös dalát, a „Várlak még” című számot.

Berki Krisztián özvegyén kívül bőven akadtak még sztárok a bemutatón, többek között Fodór Zsóka, Kis Grófo, Nemazalány és Rábaközi Andrea is feltűnt – írja a Blikk, aki kilátogatott az eseményre.

Berki Mazsiról és Kovács Dániel Richárdról a bulvárlap fényképet is készített, melyet ide kattintva nézhet meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Csepregi Éva Majka lemondott koncertjéről: „Én belehalnék, hogy ott a közönség, de nem lépek fel”
Csepregi Éva azon a bizonyos estén, Majka előtt egy különleges formációval adott koncertet.

Link másolása

hirdetés

Ahogy azt mi is megírtuk, múlt héten elmaradt Majka Fehérgyarmatra meghirdetett koncertje, aki helyett végül Curtis ugrott be az utolsó pillanatban. Az okokról a rapper a közösségi oldalán írt, részletesen kifejtve, hogy a technikai körülmények nem feleltek meg, és bár megpróbálták megoldani, végül nem sikerült a koncertet megtartani.

A Sláger FM Csepregi Évát is megszólaltatta az ügyben, aki azon a bizonyos estén, Majka előtt egy különleges formációval adott koncertet. Az énekesnő a lapnak az mondta, a rapper stábja már akkor ott volt, az egyik srác centivel méregette a színpadot.

„Tény, hogy a színpad olyan volt, hogy a Neoton se fért volna el rajta. Nehéz kérdés ez. Régen – amíg nem volt ilyen profi csapat mögöttünk, mint most – nálunk is előfordult olyan eset, hogy a technikus azt mondta, rossz a helyszín, nem lesz tökéletes. Ma már ilyet nem vállalnánk be, ezt már nem engedhetjük meg magunknak. A közönség az első, belehalnék, hogy ott a közönség, de nem lépek fel”

– folytatta a Neoton Família forntembere, aki megérti Majkáék döntését, és védelmükre kelve annyit hozzátett,

„ha tényleg nem fér el a színpadon, mit tud csinálni? Nem ugyanaz az élmény, nem ugyanazt a minőséget tudja adni így az előadó. Persze, olyanra is van példa, hogy szólnak előre, hogy valami nem úgy lesz, egyeztetik, hogy ez gondot okoz-e. Ez a jobbik eset, mert akkor úgy készülünk. Mindenesetre nagyon nehéz helyzet ez mindenkinek, borzasztó lehet neki is, hogy ezzel esetleg csalódást okoz a közönségnek, miközben a legtöbb előadónak – nyilván neki is – a közönség az első”

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: