News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Trump virágcsokrát inkább nem tartotta meg – ilyen volt Diana hercegné utolsó születésnapja

Fiai nélkül ünnepelte utolsó születésnapját Diana hercegné, akit több milliárdos, köztük Donald Trump is elhalmozott csokrokkal - igaz, az utóbbié két nap késéssel ért oda.

Link másolása

hirdetés

Diana hercegné ma lenne hatvan éves, egyik közeli barátja elevenítette most fel, hogyan telt az utolsó születésnapja, amely többszáz levél, milliárdos kérők által küldött csokrok és egy jótékonysági esemény közt telt, igaz, kissé magányosan.

A Daily Mail számára Richard Kay írt Diana hercegné 36. születésnapjáról. Az újságíró Diana közeli barátja volt, az utolsó között volt, akikkel a hercegné 1997 augusztusában bekövetkezett halála estéjén telefonon beszélt.

Kay az ominózus utolsó születésnapon is beszélt Dianával telefonon, egyszer reggel, egyszer pedig este, a hercegné pedig elmesélte neki, milyen is volt a nagy nap.

A hercegné születésnapja 1997. július elsején nélkülözött mindennemű rongyrázást. Sőt, Diana gyakran volt születésnapjain egyedül azt követően, hogy Károly herceggel elhidegültek egymástól.

Mindkét fiuk ugyanis bentlakásos iskolában volt, így kicsit magányosan telt a nap - Kay szerint azonban ezt egyáltalán nem bánta, sőt. Az író szerint Diana sokkal jobban szeretett másokat ünnepelni, saját születésnapja inkább nyűg volt számára, még úgy is, hogy addigra már nem tartozott szorosabban a királyi családhoz.

Ennek ellenére nyilván nem volt tévképzete arról, hogy a válást követően ismét hétköznapi emberként ébredhet születésnapján:

hirdetés
aznap több mint 300 üdvözlőkártyát kapott az irodájába délig, néhányat pedig családtagoktól, barátoktól a saját lakásába. Emellett több mint 70 csokor érkezett - legalábbis addig számolta a személyzet.

Ezeket barátok, jótékonysági szervezetek és a csodálói küldték.

A csodálók között pedig nem egy olyan - nem mellesleg milliárdos - úriember volt, akik a hercegné válását megneszelve azonnal akcióba lendültek, hogy Diana szívét megszerezzék. Érkezett aznap például egy hatalmas virágcsokor Teddy Forstmann milliárdos ingatlanostól, akinek nem ez volt az első küldeménye.

A férfi három éven át minden héten virágot küldött a hercegnének, miután egy fogadáson találkoztak, és válása után arra kérte, legyen a felesége.

Mikor kitudódott Diana kapcsolata Dodi Fayeddel, a legenda szerint Fortsmann azzal hívta fel Dianát viccelődve, hogy menten leugrik a New York-i Brooklyn hídról bánatában.

Szintén érkezett egy csomag Gulu Lalvani pakisztáni születésű brit üzletembertől is, aki szintén Diana kegyeiért harcolt. A férfi néhány héttel korábban táncolni vitte a hercegnét, és azt is felajánlotta neki, hogy thaiföldi luxusházát használja, ha arra nyaral.

Születésnapjára a lehető legmodernebb videókamerát küldte Dianának, aki ezt elfogadta, mondván, hogy majd fiának, Harrynek adja szeptemberi születésnapjára, hisz őt jobban érdeklik az ilyen dolgok.

Volt azonban olyan ajándék is, amelyet nem fogadott el: ilyen volt a Roberto Devorik argentin divattervező által küldött ruha, amely ugyan tetszett Dianának, sajnos nem fogadhatta el - a válást követően ugyanis szerződést írt alá arról, hogy nem reklámozhat semmit, így arra is különösen ügyelnie kellett, milyen ruhákban jelenik meg nyilvánosan.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Harry hercegnek állítólag elege van Kaliforniából, fél évre hazaköltözne Angliába
A herceg ráunt a Los Angeles-i életre. Azt tervezheti, hogy innentől kezdve minden év felét inkább a királyi család közelében töltse.

Link másolása

hirdetés

Harry hercegnek állítólag elege van Los Angelesből, és azt fontolgatja, hogy évi hat hónapra visszaköltözik az Egyesült Királyságba, írja a Daily Star.

A királyi családhoz közel álló forrás szerint a végső lökést a júniusi eleji, angliai látogatás adhatta meg a két éve a családjával Kaliforniába költöző hercegnek.

Neil Sean úgy véli, erre utal az is, hogy Harry és Meghan továbbra sem mondtak le windsori rezidenciájukról, és a királynő jubileumi ünnepségsorozata alatt megújították a Frogmore Cottage-ban tartózkodásukat. Ez a birtok lehet az otthona Harrynek, ha úgy dönt, hogy fél évet Angliában szeretne tölteni.

Az informátor úgy tudja, hogy az ötlet egyáltalán nem nyerte el Meghan Markle tetszését. A herceg felesége ugyanis politikai babérokra tör az Egyesült Államokban, ami túlságosan lefoglalja. Ráadásul úgy tűnik, hogy a kiráyi család tagja sem látják szívesen, legalábbis erre utal, hogy Harryt meghívta bátyja 40. születésnapjára Katalin hercegné, de az egykori színésznőt nem.

Közben a Mirror arról ír, hogy Harry és Meghan két év alatt beváltotta ígéretét, és már teljesen függetlenek anyagilag a királyi családtól. Eközben az uralkodóház többi tagja összesen 100 millió fontnál (46 milliárd forint) kerül évente az adófizetőknek akkor, amikor az ország jelentős része súlyos megélhetési válsággal küzd.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Valószínűleg hányni is fogok” – Fábry Sándor rosszul lett az M1 adása közben, a műsorvezetőt is megijesztette
Próbálta elviccelni, pedig elég komolynak tűnt a köhögőrohama.

Link másolása

hirdetés

A színész még májusban szerepelt az M1 egyik adásában, ahol az összművészeti one man show-ját promótálhatta. Fábry Fábián Barnával beszélgetett a stúdióban, amikor egyszer csak, teljesen váratlanul egy fura köhögőroham jött rá. Az adásról készült felvételt az M1 Híradó töltötte fel a saját YouTube-csatornájára, ahol most a Blikk szúrta ki a bizarr részt.

A videóban 5 perc 20 másodpercnél látható, hogy a humorista hirtelen erősen köhögni kezd, majd az egészet egy bohózatnak álcázva mondja: „Valószínűleg hányni is fogok”.

Fábry Sándor az M1 adásában


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Shane Tusupot a ValóVilág sztárja után most egy szépségkirálynővel látták együtt
Az úszóedzőt egy eseményen látták együtt a 20 éves lánnyal.

Link másolása

hirdetés

Szabó Zsófi és Shane Tusup már az esküvőt tervezgették a februári lánykérés után, amikor május közepén váratlanul bejelentették, hogy felbontották a jegyességüket. A hírek szerint az edző dühkezelési problémái akasztották meg a kapcsolatukat, Zsófinál pedig akkor telhetett be a pohár, amikor párja egy dühkitörése során bezárta őt egy szobába és a műsorvezető édesanyjával is ordítozott.

Kezdetben arról szóltak a hírek, hogy az úszóedző nem adta fel a reményt és visszahódítaná a csinos műsorvezetőt, ám Zsófi egy idő után még az Instagramon is megszakította a kapcsolatot vele.

Mára pedig úgy tűnik, Shane is beletörődött a szakításba, sőt eléggé belelendült a csajozásba. Nemrég több bulvárlap is arról írt, hogy egy szőke lánnyal kapták lencsevégre, amint forró csókot váltottak. Később az is kiderült, hogy egy átmulatott éjszaka során a Való Világ egykori játékosával, Virággal habarodtak egymásba.

A Best viszont most arról ír, hogy

hirdetés
VV Virág után egy szépségkirálynő oldalán látták Shane-t az etyeki lovaspólóklub egyik eseményén

– szúrta ki a Blikk.

A Best szerint egy 20 éves lányról van szó, aki több szépségversenyen is indult már élete során, sőt 2016-ban korona is került a fejére. A lap úgy tudja, a lány a Debreceni Egyetem egykori tanulója – barátai elmondása szerint – pont olyan, mint az úszóedző által leírt ideál: okos és ambiciózus. A tanulás mellett pedig több cég marketingeseként is dolgozik.

„Együtt érkeztek, együtt is mentek el a hölggyel. Látszott, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. Beszélgettek, nagyokat nevettek”

– nyilatkozta a lapnak az esemény résztvevője.

Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy Shane és a fiatal lány milyen kapcsolatban állnak egymással.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: