News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Trump virágcsokrát inkább nem tartotta meg – ilyen volt Diana hercegné utolsó születésnapja

Fiai nélkül ünnepelte utolsó születésnapját Diana hercegné, akit több milliárdos, köztük Donald Trump is elhalmozott csokrokkal - igaz, az utóbbié két nap késéssel ért oda.

Link másolása

hirdetés

Diana hercegné ma lenne hatvan éves, egyik közeli barátja elevenítette most fel, hogyan telt az utolsó születésnapja, amely többszáz levél, milliárdos kérők által küldött csokrok és egy jótékonysági esemény közt telt, igaz, kissé magányosan.

A Daily Mail számára Richard Kay írt Diana hercegné 36. születésnapjáról. Az újságíró Diana közeli barátja volt, az utolsó között volt, akikkel a hercegné 1997 augusztusában bekövetkezett halála estéjén telefonon beszélt.

Kay az ominózus utolsó születésnapon is beszélt Dianával telefonon, egyszer reggel, egyszer pedig este, a hercegné pedig elmesélte neki, milyen is volt a nagy nap.

A hercegné születésnapja 1997. július elsején nélkülözött mindennemű rongyrázást. Sőt, Diana gyakran volt születésnapjain egyedül azt követően, hogy Károly herceggel elhidegültek egymástól.

Mindkét fiuk ugyanis bentlakásos iskolában volt, így kicsit magányosan telt a nap - Kay szerint azonban ezt egyáltalán nem bánta, sőt. Az író szerint Diana sokkal jobban szeretett másokat ünnepelni, saját születésnapja inkább nyűg volt számára, még úgy is, hogy addigra már nem tartozott szorosabban a királyi családhoz.

Ennek ellenére nyilván nem volt tévképzete arról, hogy a válást követően ismét hétköznapi emberként ébredhet születésnapján:

hirdetés
aznap több mint 300 üdvözlőkártyát kapott az irodájába délig, néhányat pedig családtagoktól, barátoktól a saját lakásába. Emellett több mint 70 csokor érkezett - legalábbis addig számolta a személyzet.

Ezeket barátok, jótékonysági szervezetek és a csodálói küldték.

A csodálók között pedig nem egy olyan - nem mellesleg milliárdos - úriember volt, akik a hercegné válását megneszelve azonnal akcióba lendültek, hogy Diana szívét megszerezzék. Érkezett aznap például egy hatalmas virágcsokor Teddy Forstmann milliárdos ingatlanostól, akinek nem ez volt az első küldeménye.

A férfi három éven át minden héten virágot küldött a hercegnének, miután egy fogadáson találkoztak, és válása után arra kérte, legyen a felesége.

Mikor kitudódott Diana kapcsolata Dodi Fayeddel, a legenda szerint Fortsmann azzal hívta fel Dianát viccelődve, hogy menten leugrik a New York-i Brooklyn hídról bánatában.

Szintén érkezett egy csomag Gulu Lalvani pakisztáni születésű brit üzletembertől is, aki szintén Diana kegyeiért harcolt. A férfi néhány héttel korábban táncolni vitte a hercegnét, és azt is felajánlotta neki, hogy thaiföldi luxusházát használja, ha arra nyaral.

Születésnapjára a lehető legmodernebb videókamerát küldte Dianának, aki ezt elfogadta, mondván, hogy majd fiának, Harrynek adja szeptemberi születésnapjára, hisz őt jobban érdeklik az ilyen dolgok.

Volt azonban olyan ajándék is, amelyet nem fogadott el: ilyen volt a Roberto Devorik argentin divattervező által küldött ruha, amely ugyan tetszett Dianának, sajnos nem fogadhatta el - a válást követően ugyanis szerződést írt alá arról, hogy nem reklámozhat semmit, így arra is különösen ügyelnie kellett, milyen ruhákban jelenik meg nyilvánosan.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Meg fogunk dögleni” – Pumped Gabo is kiakadt a fakitermelésről szóló kormányrendelet miatt
Az, hogy én ilyen híreket kapok, az kurvára nem oké - mondta a celeb.

Link másolása

hirdetés

Múlt hét csütörtökön jelent meg a Magyar közlönyben az a rendelet, amely nagyot változtatott a fakitermelés szabályain. A WWF Hungary szerint az új rendelkezés katasztrófavédelmi szempontokra hivatkozva lényegében eltörli a fakitermelés szinte minden korlátozását.

Eddig számos szervezet fejezte ki tiltakozását a változtatás ellen, az LMP petíciót indított, péntek délutánra pedig egy tüntetést is szerveztek az Agrárminisztérium épülete elé.

Most azonban vélhetően szintet lépett az ellenállás, ugyanis ahogy a 24.hu kiszúrta, Pumped Gabo is kifakadt egy Instagram-sztoriban a rendelekezés miatt.

„Az, hogy én ilyen híreket kapok, az kurvára nem oké. Kivágni a fákat, nemzeti parkokat, természetvédelmi területeket… Gyerekek, kettő dolgot mondok: gyereketek az ne legyen, és hogy meg fogunk dögleni egy ilyen harminc-ötven év múlva. Én most bulizni megyek, holnap lesz a Sziget fesztivál, és én jól akarom érezni magam, és ezzel a témával kell foglalkoznom, érted? És tehetetlen vagyok, mert te is megnézed, hogy pénteken lesz egy tüntetés, de nem fogsz eljönni, mert leszarod. Gyereked ne legyen, meg fogunk dögleni”

- zárta dühös, és egyben igen pesszimista véleményét a celeb, aki megosztotta a pénteki esemény Facebook-oldalát is.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Bébiszitterként dolgozik Szandi lánya Amerikában, most kiderült, mennyit keres vele
Egy San Francisco-i családnál dolgozik.

Link másolása

hirdetés

Az egyik legnagyobb álma teljesült Szandi lányának azzal, hogy tavaly az Egyesült Államokba költözött. Bogdán Blanka

egy San Francisco-i családnál dolgozik bébiszitterként,

és ahogy a Blikk kiszúrta, egy podcastben most azt is elmondta mennyit keres.

„Erre bárki rá tud keresni, hogy az au pairek mennyit keresnek. Úgy tudom, ez minden ügynökségnél egy meghatározott minimum. Heti 195 dollár. Ez hirtelen nagyon sokkolóan hangozhat, pláne, hogy San Franciscónál csak New Yorkban drágább az élet, azt hiszem. San Francisco még drágább, mint Los Angeles” – mondta Blanka, aki azt is elárulta, hogy

az ő fizetése is heti 195 dollár, ami körülbelül 75 ezer forintot jelent.

Szandi lánya azt is hozzátette, hogy szerencsére van szabadideje is, a hétvégéken például nem szokott dolgozni.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Vera: Egy ismert ember többet keres, mert olyan dolgokat áldoz fel, amit egy hétköznapi embernek nem kell
Az énekesnő arról is beszélt, hogy fiatalabb korában hedonista volt, ma már bánja, hogy nem osztotta be jobban a pénzét.

Link másolása

hirdetés

Megosztotta gondolatait Palik László YouTube-csatornáján Tóth Vera. Az énekesnő arról beszélt, hogy korábban, a Megasztár első szériájának megnyerése után hedonista életmódot folytatott, amit azóta kissé megbánt.

„Nagyon hülye voltam, hogy fiatal koromban nem figyeltem jobban, mert azért egy saját ingatlan jó lenne. Most már ez egyre távolabb kerül tőlem ez a kérdés, annyira drága.

Én az átlagnál jobban keresek, és ez nem hencegés. Egy ismert ember nyilván többet keres, nem az, hogy többet visz a vásárra, de olyan dolgokat áldoz fel, amit egy hétköznapi embernek nem kell”

– idézi a 24.hu Vera szavait. Az énekesnő hozzátette: „Elég nagy hedonista voltam fiatal koromban, ezt egy picit mérsékeltem volna, ezen változtattam volna. Voltak időszakok, amikor lenullázódtam, nem az én hibámból, hanem elmentek mellőlem menedzserek, akkor újra kellett épülni. Én döntöttem tíz éve: hogy ezeket a falusi félplayback haknikat eldobom magamtól.

Ha megnézzük Rúzsa Magdi életét: ha úgy döntök, már az elején offolom ezeket és csak élő koncerteket adok – ami abban az időszakban baromi nehéz volt – ezekre jobban odafigyeltem volna”

A teljes beszélgetés Tóth Verával

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Varga Viktor kiakadt, hogy cenzúráznia kellett meztelen képeit az Instagram szabályzata miatt
A közösségi média oldal szigorú szabályokat hozott a meztelenségre vonatkozóan, amely úgy tűnik nem tetszett az énekesnek.

Link másolása

hirdetés

Varga Viktor az O.Z.O.R.A. Fesztiválon járt, ahonnan egy meztelen képpel jelentkezett az Instagram-oldalán. Barátnőjével az egész esemény ideje alatt, enyhén szólva hiányos öltözetben láthatták őt a résztvevők.

A fesztiválon készült képen ki kellett takarnia bizonyos részeket az énekesnek, hogy a platform ne törölje fotóját rögtön a feltöltést követően. Varga Viktor erre eléggé kiakadt:

„Mekkora kitakarást kell raknom, hogy megfeleljen a teljesen abszurd és álprűd közösségi irányelveknek egy kibaszott fotó, amin semmi nem látszik és a célja az önelfogadás, az emberi mivoltunk ünneplése, a szabadság, a szerelem és a felhőtlenség közvetítése, a nudizmus és a természetesség egyszerű boldogságának feltárása? Menjen a Meta a picsába, és azok is, akik ruhában születtek! (ja, és nem, nemcsak én voltom meztelen Ozorán, hanem rengetegen... ugyanis itt mindenki elfogad mindenkit, úgy, ahogy van, mocsáremberként, tündeként, bolygóközi psymanóként… puszi!”

- írta az énekes.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: