News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Tóth Vera önkéntes karanténba vonult: Az anyai ösztöneim ezt súgják…

Soha nem érezte magát ennyire haszontalannak - mondta az élő bejelentkezésben.

Link másolása

hirdetés

A turizmust és a szórakoztatóipart is érinti a koronavírus-járvány, hiszen a magyar kormány által kihirdetett veszélyhelyzetben a színházak bezárnak, a koncertek elmaradnak, az éttermek is korlátozottan működnek, így nem maradt fellépési lehetőségük.

Tóth Vera úgy döntött, hogy hallgatva a megérzéseire úgy döntött, hogy önkéntes karanténba vonul.

Szerinte azzal tudja a legnagyobb biztonságot elérni, ha otthon marad. Még egy tévés fellépést is lemondott, mondván, hogy "Azt súgják az anyai ösztöneim, hogy nekem most nem kell ott lennem".

Most minden kreativitása a kuka aljára ment - mondta, hiszen minden eddigi ötlete, munkája semmissé lett.

Azt javasolta, hogy mindenki próbálja meg higgadtan kezelni a helyzetet, és vigyázzon másokra is.

hirdetés

VIDEÓ: Tóth Vera üzenete

Közzétette: Tóth Vera – 2020. március 12., csütörtök

Az énekesnő egy közleményt is kiadott közösségi oldalán.

Kedves Közönségünk! Bizonyára értesültetek róla, hogy Magyarország Kormánya rendkívüli óvintézkedéseket rendelt el a korona vírus megelőzése érdekében, amivel teljesen egyetértünk a zenészeimmel és a szeretteimmel együtt. Az egészség a legfontosabb, nem kérdés és most minden ennek megőrzéséért történik! Sajnos ránk is vonatkozik az intézkedés egyik pontja, miszerint a száz fő fölötti, zárt és az ötszáz fő fölötti nyitott rendezvényeket tilos megtartani. Az esetemben/esetünkben ez a döntés az elkövetkezendő két hétre (eddig) tíz koncert lemondását jelentette és korántsem biztos, hogy ez ennyi időre szól. Az anyagi kár jelentős, az élmény veszteségről már nem is beszélve, mert amellett, hogy az, amivel foglalkozunk, nem csak a megélhetésünket, de az életünk értelmét is jelenti. Kérjük, hogy a március 26-i Kiskoncertek, Nagy Borélmények eseményünkkel kapcsolatban legyetek türelemmel, párommal, Pauli Zolival már elkezdtünk a megoldásokon gondolkodni, a vendégeknek nemsokára ki fogjuk küldeni a körlevelet ezzel a rendezvénnyel kapcsolatban is. Kérek mindenkit, hogy a saját felelősségére tegyen meg mindent, amit kell, a vírus tömeges/csoportos/ nagy mértékű terjedése ellen. Kérlek szenteljetek fokozott figyelmet azokra a módszerekre, amivel el lehet kerülni a fertőzést, vagy fertőződést. A kézmosás, a fertőtlenítés, a maszk használata fontos. A kézfogás, puszi, ölelkezés is kerülendő és másik embertársunktól a minimum egy méter távolság betartása is fontos. Nagyon sajnáljuk, hogy ez történik, reméljük a legjobbakat és minden kedves rendezvényesnek, vendéglátásban dolgozónak, kollégánknak kitartást és erőt kívánunk az elkövetkezendő időszakra. Ugyanezt kívánom/kívánjuk azoknak is, akik megfertőződtek és azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik ellátják őket. ♥️ #coronavirus

644 Likes, 13 Comments - Tóth Vera (@tothveraofficial) on Instagram: "Kedves Közönségünk! Bizonyára értesültetek róla, hogy Magyarország Kormánya rendkívüli..."

"Az egészség a legfontosabb, nem kérdés és most minden ennek megőrzéséért történik!

Sajnos ránk is vonatkozik az intézkedés egyik pontja, miszerint a száz fő fölötti, zárt és az ötszáz fő fölötti nyitott rendezvényeket tilos megtartani. Az esetemben/esetünkben ez a döntés az elkövetkezendő két hétre (eddig) tíz koncert lemondását jelentette és korántsem biztos, hogy ez ennyi időre szól.

Az anyagi kár jelentős, az élmény veszteségről már nem is beszélve, mert amellett, hogy az, amivel foglalkozunk, nem csak a megélhetésünket, de az életünk értelmét is jelenti.

Kérek mindenkit, hogy a saját felelősségére tegyen meg mindent, amit kell, a vírus tömeges/csoportos/ nagy mértékű terjedése ellen. Kérlek szenteljetek fokozott figyelmet azokra a módszerekre, amivel el lehet kerülni a fertőzést, vagy fertőződést.

Nagyon sajnáljuk, hogy ez történik, reméljük a legjobbakat és minden kedves rendezvényesnek, vendéglátásban dolgozónak, kollégánknak kitartást és erőt kívánunk az elkövetkezendő időszakra.

Ugyanezt kívánom/kívánjuk azoknak is, akik megfertőződtek és azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik ellátják őket. ♥️ #coronavirus

Vera is elmondta, hogy elindult egy új kezdeményezés a közösségi oldalakon, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy ha teheted, ne váltsd vissza a már korábban megvett jegyedet.

Testvére, Tóth Gabi is reagált a helyzetre - igaz, azóta törölte az erről szóló Facebook-posztját.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Hálás vagyok neked, érted, és Emmáért, amíg csak élek, szeretlek!” – Berki Mazsi megható beszédben búcsúzott férjétől
A médiasztár több barátja is részt vett a szertartáson. Hajdú Péter, Rubint Réka, Schobert Norbi és Kökény Attila szerint Berki más volt a magánéletben: egy jószívű, kedves emberként ismerték.

Link másolása

hirdetés

Csütörtök délután a Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra Berki Krisztiánt. A médiasztárt családja és barátai kísérték utolsó útjára.

Sorra érkeztek a fehér ruhás, gyászoló családtagok, barátok és ismerősök a Farkasréti temetőbe, ahol Kökény Attila énekelt barátja utolsó útján. Több százan búcsúztatták Berki Krisztiánt, a sírjánál pedig fehér galambokat röptettek fel.

Férje halála után most szólalt meg a nyilvánosság előtt először Berki Mazsi, aki megható beszédet mondott:

"Megrendülten állok, mert nem tudtam hogy ilyen hamar mész el... Tudom, hogy itt vagy és talán azt is látod, mennyire arcul csapott minket a halálod. Mindent köszönök, a mosolyod, a szereteted és Natit is. Hiányozni fogsz a gyerekeknek! Ez lesz a legnehezebb: pótolni a szuperhős apát... Megígérem, hogy a gyerekek jó testvérekként nőnek majd fel.

hirdetés
Hálás vagyok neked, érted, és Emmáért, amíg csak élek, szeretlek!"

- búcsúzott Mazsi a férjétől.

A szertartás után a Fókusznak Rubint Réka és Schobert Norbi mesélt Berkiről, aki szerintük más arcát mutatta kifelé, mint amilyen valójában volt. Életigenlő, életszerető emberként gondolnak rá - mondták. Elmesélték utolsó találkozásukat is, amikor a celeb külföldi nyaralásáról mesélt.

Hajdú Pétert is megrendülten mesélt barátjáról. Szerinte Berki egész életében csak szeretetre vágyott.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kib*szottul sajnálom – üzente Tóth Andi a nagyváradi koncertje után
Szerinte a technikusok nem voltak a topon. A fellépést azért befejezte.

Link másolása

hirdetés

A nagyváradi születésű énekesnő régóta várta, hogy szülővárosában koncertezhessen, ez pedig csütörtökön meg is történt. Csakhogy a koncert nem sikerült túl jól, ahogy Tóth Andi az Instagramm-sztorijában fogalmazott:

tragédia volt!

„Kibaszottul sajnálom, hogy egy ilyen ótvar koncertet sikerült összedobnunk. Tényleg nagyon szégyellem! Ez van. Mentségemre szóljon, nem az én hibám, kibaszott szar volt a hangosítás, szart sem hallottam” – mondta el a posztban. Bevallása szerint végig ideges volt, káromkodott, és azt is csodálja, hogy nem „baszta a mikrofont a közönségbe”. Bár, az nem világos, hogy a helyzeten, hogyan javíthatott volna, ha valakit fejbedob egy mikrofonnal.

„Nem voltak a topon a hangtechnikusok, és senki nem segített. Hangom se maradt, annyit ordítottam meg próbálkoztam. Szóval bocsánat, ez tragédia volt. Felbasz. Ennyi” – mondta. Az énekesnő egy rövid videót is megosztott a koncetről, amit itt lehet megnézni.

A héten G.w-M.-el történt hasonló eset: a rapper egy budapesti koncertjét szakította félbe, mert szerinte rosszak voltak a technikai körülmények.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Amber Heard: „Talán könnyű elfelejteni, de én is ember vagyok”
Amber Heard megalázva érzi magát és naponta több száz halálos fenyegetést kapott, amiért tanúskodott a Johnny Depp ellen folyó perben.

Link másolása

hirdetés

Még mindig nincs vége az elmúlt időszak legnagyobb Hollywood-i becsületsértési perének, amelyben Johnny Depp 50 millió dollárra perli volt feleségét, Amber Heardet, amiért egy cikkben azt állította, hogy bántalmazás áldozata lett. Depp többször is tagadta a vádakat – írja a BBC.

A több mint egy hónapig tartó tanúvallomás-sorozat alatt az esküdtek merőben eltérő emlékeket idéztek fel arról a két évről, amit együtt töltöttek:

mindkét színész agresszív viselkedéssel vádolja a másikat, igazukat pedig tanúkkal igyekeztek alátámasztani.

„Tudom, hányan fognak kijönni, és mondani róla valamit. Ez az ő hatalma” – mondta Heard csütörtökön a bíróságon. A színésznő szerdai vallomása feszült vitához vezetett közte és Depp ügyvédje, Camille Vasquez között a bizonyos kiömlött borról készült kép miatt – ez volt ugyanis az egyik kiváltó oka a pár közötti 2016-os verekedésnek, amely azzal végződött, hogy Depp állítólag megtámadta volt feleségét.

Egy ponton Amber Heard az esküdtekhez fordult, és azt állította, hogy a képeket Depp ügyvédjei megszerkesztették.

Vallomása során a színésznő többször is tagadta azokat a vádakat, amelyek szerint hazudott vagy félrevezette az esküdteket a tárgyalás során. Vallomása – elmondása szerintt – napi szinten több száz halálos fenyegetéshez vezetett, amelyek miatt ismét „újraélte házassága traumáját”.

„Ez szörnyű... minden ember számára megalázó, és talán könnyű elfelejteni, de én is emberi lény vagyok”

– fakadt ki Heard a bíróságon.

hirdetés
„Ahogy ma itt állok, nem csinálhatok karriert. Az emberek még kapcsolatba sem kerülhetnek velem a fenyegetések és támadások miatt, amelyeket el kell viselniük.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Először mutatta meg egyszerre hármasikreit Rúzsa Magdi
Az énekesnő egy édes fotón öleli magához három gyermekét.

Link másolása

hirdetés

Rúzsa Magdi februárban adott életet hármas ikreinek, két kisfiúnak és egy kislánynak. Azóta már több képet is megosztott közösségi oldalain a babakocsikban fekvő babákról, de közelebbi fotót még csak egyszer, az egyik csöppségről.

Most azonban mindhárom kicsit láthatjuk, legújabb fotóján az énekesnő ugyanis egyszerre öleli magához a három babát.

„Imádooom ezeket a kis CUCMÁKOKAAAAT”

– írta a fotóhoz az énekesnő.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk