hirdetés

SZTÁRVILÁG

Tóth Gabi elárulta, hogy a szülése óta pajzsmirigybetegséggel küzd

Az énekesnő a koronavírus elleni oltása kapcsán beszélt először a betegségéről.
Címkép: tothgabi/Instagram - szmo.hu
2021. április 20.

hirdetés

Tóth Gabi nemrég a család.hu oldalon közzétett blogbejegyzésében számolt be arról, hogy húsvétkor ő is megkapta a koronavírus elleni oltást.

"Nem titok, én már nagyon vártam, hogy megkapjam az oltást, mivel átestünk a betegségen, tudtam, mivel jár, de azt elképzelni sem tudom (és nem is akarom), hogy ez az új mutáns verzió mit tudna okozni, ha ismét elkapná a család összes tagja. Én hiszek abban, hogy a vakcina az egyetlen járható út ahhoz, hogy megvédjünk magunkat, a családunkat és egymást, és abban is hiszek, amit az én drága orvosom mondott, hogy ez a kulcs ahhoz, hogy visszakapjuk az életünket"

- írta az énekesnő.

Az oltás kapcsán mesélt most először arról, hogy a szülést és szoptatást követően kialakult nála egy autoimmun betegség.

"Ez egy pajzsmirigybetegség, ami autoimmun gyulladást indít el, ezzel károsítva a pajzsmirigyet, alulműködéshez, ritkábban túlműködéshez vezethet. Egyelőre nálam az utóbbi van, de ez az esetek többségében egyszer csak megfordul"

- magyarázta.

Gabi a betegsége miatt csak a Pfizer/BioNTech vagy a Moderna vakcináját kaphatta meg, ezért felkészült arra, hogy akár hónapokat kell várnia, mire sorra kerül.

hirdetés

Végül húsvét előtt értesítette az orvosa, hogy az ünnepek alatt mehet oltásra, amit "a legnagyobb ajándéknak" érzett.

Azonban véletlenül vasárnap helyett hétfőt írt be a naptárába, ezért majdnem lekésett az alkalomról.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Megszületett a döntés, ez lesz Sáfrány Emese gyerekének neve

Az egykori felnőttfilmes júliusra várja kisfiát, a nevet hosszú tanácskozás után találták ki párjával, főleg a jelentése volt a döntő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 08.

hirdetés

Júliusra várja első gyerekét Sáfrány Emese (pornószínész nevén Aleska Diamond), aki előszeretettel mutatja meg állapotos testét a közösségi médiában.

A légtornász és párja abból sem csinált titkot, hogy leendő gyermekük fiú lesz. Most pedig már elárulták a kis jövevény nevét is.

Hónapokig válogattunk a nevek között, több szempontunk is volt a választást illetően. Ne legyen túlságosan gyakori, de túl bonyolult nevet sem szerettünk volna, és a jelentése is fontos volt. A hosszú listáról sorra húztuk ki a neveket, és végül két név között vacilláltunk hetekig, de aztán végre megszületett a döntés. A fiunk neve; Nolen lesz! Jelentése: bajnok

- írta Instagram-oldalán Sáfrány Emese.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Dallos Bogi elárulta, miért nem lesz mentor idén az X-Faktorban

Az énekesnő köszöni az élményeket, de most már a karrierjére koncentrálna inkább.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 07.

hirdetés

Csütörtökön kiderült, kik alkotják idén az X-Faktor tizedik szériájának zsűrijét. A legutóbbi, 2019-es felállásból hárman maradnak, Dallos Bogi helyét viszont Csobot Adél veszi majd át.

Dallos Bogi vőlegénye, Puskás Peti, aki szintén zsűritag sajnálatát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy nem dolgozhat tovább együtt menyasszonyával, ugyanakkor megjegyezte, hogy Csobotnak is nagyon örül, mivel régóta ismerik egymást.

Dallos Bogi a közösségi oldalain közzétett bejegyzésében mondta el, miért nem akart már mentorkodni a műsorban. Az érzelmes poszthoz egy sor fotót is mellékelt az x-faktoros emlékei közül.

hirdetés

Kattints Dallos Bogi posztjáért!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Ez botrány” - Rácz Jenőt leteremtette A Konyhafőnök egyik versenyzőjét, aki kidobott egy egész fácánt a kukába

A lány csak a madár heréjét használta fel, a többi részét egyszerűen kidobta, mert csak útban volt neki. A séf pedig nem hitt a szemének.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 08.

hirdetés

Bár még csak az első néhány adás ment le A Konyhafőnök legújabb évadából, mindegyikben volt legalább egy emlékezetes momentum. A péntek esti adásban is akadt egy ilyen.

A válogatón továbbjutott versenyzők azért küzdöttek, hogy valamelyik séftől kötényt kapjanak. Az egyik lány, Anna viszont nem tett túl jó benyomást Rácz Jenőre egy meggondolatlan cselekedetével.

Ugyanis kidobott majdnem egy egész fácánt a kukába, mert csak a heréit akarta használni a főzéshez. A madár többi része pedig útban volt neki, ezért egyszerűen a pult melletti szemetesbe dobta az alig feldolgozott állatot.

Ez Rácz Jenő figyelmét sem kerülte el, aki rögtön oda is ment Annához, és le is szidta.

"Anna! Jól látom, hogy te kidobtad az egész állatot? Ez komoly? Ez most komoly?! Ne haragudj, de ez alapanyagtisztelet?! Az én konyhámon ez nem így működik. Ez botrány!"

Anna pedig nem győzött elnézést kérni és helyeselni. Később a kamerának azt mondta, hogy szégyellte magát, amikor a séf ledorongolta őt, és ő maga sem tudja, miért dobta ki a fácánt, hiszen tudja, hogy ez nem helyes.

VIDEÓ: Rácz Jenő leszidja az egyik versenyzőt A Konyhafőnökben

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Tóth Gabi teljesen úgy néz ki napozós képén, mint Lady Gaga

Követői szerint elképesztő a hasonlóság. Ti is így gondoljátok?
Címkép: tothgabi/Instagram - szmo.hu
2021. május 08.

hirdetés

Tóth Gabi nemrég azzal vívta ki rajongói csodálatát, hogy az elmúlt időben megszokott frizurájához képest stílust váltott. Az egészen rövid hidrogénszőke haját megnövesztette, ez pedig sokak szerint sokkal jobban áll neki, mint az előző frizurája.

Április végén derült ki, hogy az énekesnő a Sztárban Sztár leszek második évadában is zsűrizik majd, a műsor reklámfotóin pedig olyan frizurája volt, amely nagyon bejött a követőinek.

Legújabb Instagram-képén Gabinak mintha még hosszabb lenne a haja, már copfot is tud csinálni belőle.

hirdetés
De nem ez a fotó érdekessége, hanem az, hogy a napozás közben lefotózott énekesnő úgy néz ki, mintha Lady Gaga lenne.

Lapozz a képhez!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk