News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Tóth Gabi a stílusváltásáról: „Amit most látnak, az vagyok én, és az voltam valójában mindig is”

Az énekesnő szerint akik úgy gondolják, az általa most képviselt stílus nem önazonos, azok eddig úgy hallgatták őt, hogy azt hitték, ismerik. De valójában nem ismerték.

Link másolása

hirdetés

Tóth Gabi az elmúlt hetekben Erdélyben koncertezett, fellépéseire több ezer ember volt kíváncsi. A Borsnak most elmondta, 18 éve várt arra, hogy egyszer egy profi zenekarral, profi hangtechnikával turnéra indulhasson. Szerinte mostanra érett be a sok munka gyümölcse. Arra, hogy sokak szerint csak divatból énekel most népzenei alapokra, ezt mondta:

"Az ország engem a Megasztárból ismert meg. Én egy vidéki lány voltam, egy tarisznyás csaj, akit a műsor kedvéért elkezdtek modern ruhákba öltöztetni, aminek persze akkor nagyon örültem. Aztán az én szerepem lett a vagány rockos csaj, amit akkor testhezállónak is éreztem, még annak ellenére is, hogy gyermekként a népzenei vonal állt közel a szívemhez, abban a stílusban éreztem jól magam, néptáncoltam, népdalokat énekeltem otthon, Tapolcán. Mégis csináltam, amit mondtak; 17 éves voltam, elvette az eszem a sodrás, boldog voltam a lehetőségtől…"

Elmondása szerint 2015-ben "rohadt nagy válságba" került, akkor nem élvezte a színpadi létet, nem találta a helyét, a kreativitása és a lendülete elveszett. Érezte, hogy változtatni kell valamit, de elképzelése sem volt, hogy merre induljon. Aztán vett egy gitárt, mert arra gondolt, hogy ha megtanul egy hangszeren játszani, az majd segít elindulnia egy úton. Így is lett, mert amikor egy barátját megkérte, hogy húrozza meg az új gitárt, ő játszani kezdett, az énekesnő pedig ösztönösen énekelni. A Deep Forest dalát, a Martha’s songot énekelte, és úgy érezte, ahogy jöttek ki a hangok a torkán, megvilágosodott, tudta, hogy ez az ő útja.

"Az orrom előtt volt a megoldás, mégis egy véletlen pillanat kellett hozzá, hogy rájöjjek, miben érzem jól magam. 2016-tól már karakteresen népzenei stílusjegyeket hordoztak a dalaim, de már akkor is kaptam hideget-meleget. Sokan elpártoltak tőlem, sajnos akkor ez még elég volt ahhoz, hogy gyorsan visszaváltsak a rock irányába, nehogy elveszítsek akár egyetlen rajongót is. De ez a kitérő már nem tartott sokáig, hiszen ahogy idősödtem, egyre inkább biztos voltam abban, hogy mit akarok és mit nem. Pokoli nehéz volt visszatérni a saját zenei gyökereimhez."

Tóth Gabi azt mondta, most már tudja, hogy ki ő, mit szeret és mit szeretne közvetíteni a dalain keresztül. Örülne, ha ezt már mindenki elfogadná.

"Lassan értsék meg azok, akik szerint most nem önmagam vagyok ezzel a stílussal, hogy ők eddig úgy hallgattak engem, hogy azt hitték, ismernek. Holott a médiában rajzolt karakterem és a valós énem között semmilyen hasonlóság nem volt. Amit most látnak, az vagyok én, és az voltam valójában mindig is. Ez az, ami önazonos számomra. Most érkeztem meg"

- jelentette ki.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

hirdetés

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: „Melyik az igazi éned?” – kérdezték Hódi Pamelától, Muri Enikő szerint csak hebegett-habogott
Az influenszer szerint a kérdés feltevője nagyon nem ismeri őt, az énekesnő szerint viszont Pamela nem tudott normális választ adni.

Link másolása

hirdetés

Mint megírtuk, a Nyerő Páros című sztárreality hétfői adásában a párok névtelenül tehettek fel kérdéseket egymásnak. Sokan kaptak is az alkalmon és erős kérdéseket írtak fel a papírra. Lett is belőle veszekedés:

Hódi Pamelához Muri Enikőék intéztek egy ilyen kérdést: „A közösségi médiában kitárulkozóan nyitottnak mutatod magad, ezzel szemben itt a villában a többiekkel zárkózott és távolságtartó vagy. Melyik az igazi éned?”

Ezt éppen Tóth Bence, Pamela férje olvasta fel, az influenszer pedig igencsak meglepődött rajta.

„Nem tudom, ki tette fel a kérdést, de akkor nagyon távol áll tőlem. Ha itt zárkózott és távolságtartó vagyok, akkor valamit nagyon rosszul csinálok, mert számomra is iszonyatosan meglepő az, hogy én itt mennyi ember felé tudok nyitni egytől egyig”

– mondta.

hirdetés

Muri Enikő párja, a Sugarloafból ismert Tóth Szabi ekkor megkérdezte tőle, hogy egyébként zárkózott típus-e, mire Pamela úgy felelt, hogy az utóbbi időben lett az. Korábban szerinte azért nem tudott zárkózott lenni, mert „az egész ország tudott róla”, mi történik vele. Itt arra az időszakra gondolt, amikor Berki Krisztián párja volt, és szerepeltek egy valóságshowban is, amely végigkísérte a mindennapjaikat.

„Az a fejezet le van zárva. Azóta van egy család, egy férj, van két gyerkőc. Arról a részéről nem is beszélünk”

– szólt közbe Tóth Bence.

Pamela aztán hosszabban is kifejtette, miért nem igaz rá az, amit a kérdés feltevője állított.

Lapozz, ha kíváncsi vagy Muri Enikőék reakciójára is!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

hirdetés

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

hirdetés

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

hirdetés

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: