SZTÁRVILÁG

Tóth Andi „nem egy 10 pontot adó gép”, Lékai-Kiss Ramóna „ripacs” – ezt gondolják a Sztárban sztár zsűrijéről a nézők

Az öttagú zsűri hölgy tagjai kapják a legtöbb kritikát a Redditen.

Link másolása

Vasárnap újabb adás ment le a Sztárban sztár idei évadából, amely már a felénél tart. Az ötfősre bővült zsűri hétről hétre beszédtémát jelent, szerzőnk is megírta róluk a véleményét legutóbbi kritikánkban. Ahogy a cikkben is olvashatod, Tóth Andi többször szembeszállt zsűritársaival a pontozásnál, szerzőnk szerint egyre inkább az érződik, hogy ő az egyetlen a zsűriben, aki azt próbálja csinálni, amiért ott van.

Mint kiderült, ezzel a véleménnyel nincs egyedül. A Reddit népszerű hunfluencers csoportjában is megvitatták a felhasználók, hogy ki mit gondol a zsűri munkájáról, és

többen is úgy vélik, hogy Tóth Andi az, aki valóban hajlandó kritikát megfogalmazni és a produkció sikerességének megfelelően pontozni. Ezzel szemben Lékai-Kiss Ramónát sokan bírálták, szerintük a viselkedése sokszor már kínos.

Íme néhány komment a poszt alatt:

„[Tóth Andi] még így is sokszor kedves szerintem. 10 pontot lehet adni maximum, ehhez képest talán a legrosszabb pont talán az évek alatt a 6 volt? Szerintem tökre jó ha valaki komolyan veszi ezt. Andi veszi ezt komolyan a többiek hülye gyerekek ott.”

„Inkább Andi értékeljen, mert amit Rami csinál, az kritikán aluli. Az azis [Azahriah-ról szóló - a szerk.] poénja is annyira gáz volt. Várta, hogy valaki nevet vele együtt, hát nem... Rami annyira ripancs. Rendesen sajnálom a férjét, hogy ilyen hülye a műsorban az asszony.”

„Inkább az Andi értékelése, mint a többieké. Annak nem sok értelme van, hogy mindenkinek 10 pontot adnak. Ramitól a falat tudnám kaparni, már a többiek számára is kínos a viselkedése.”

„Úgy érzem, Andi tényleg valódi értékelést próbál adni a versenyzőknek.”

„Szerintem [Tóth Andi] korrekt, legalább van saját véleménye, nem úgy, mint a megfelelési kényszeres Kiss Ramónának, aki annyira cringe, hogy néha nem bírom miatta nézni a műsort.”

„Végre valaki, aki nem csak úgy szórja a 10-eseket a középszerű produkciókra, mint pl a Ramóna. Annyi értelmetlenséget mond az az ostoba nő...”

„[Tóth Andi] az egyetlen, aki rendesen értékeli az éneklést és előadást, nem dobálja a tíz pontokat mindenkinek.”

„Az egyedüli akinek saját véleménye van és nem egy 10 pontot adó gép. Illetve szakmailag is értékeli az előadókat. Persze mondanom sem kell, hogy éneklést szakmailag értékelni Ramitól nem lenne fair, mert semmi köze hozzá.”

„Szerintem a sok majom közül a zsűriben neki [Tóth Andinak] és Kökény Attilának, talán még [Papp] Szabinak van érdemi mondanivalója.”

„[Tóth Andi] nekem nagyon kellemetlen jelenség. Minden értékelésben felhozza azt, hogy ő mennyire királyul versenyzett anno és pl. hallotta, hogy a Sipos Tomi elrontotta a szöveget, és 7 pont amiért letagadta. What? Annyira kiérződik, hogy el van veszve fejben. Nekem az is fura, hogy az Insta-sztorikban tolja a flegmaságot, itt meg egy karótnyelt, bizonyítási kényszeres személy.”

„Én bírom, hogy [Tóth Andi] nem cukiskodik, meg ripacskodva jófejkedik, hanem meg meri mondani, ha valami nem tetszett neki neki. Az nem zsűrizés, amit a legtöbbször lehet látni, hogy mindenki körbenyaldos mindenkit. Szóval százszor inkább ez, mint Ramóna.”

„Számomra az a borzasztó, hogy [Tóth Andi] olyan dolgokat kritizál, amiket ő maga sem tudott megcsinálni versenyzőként.”

„Szerintem Andi kicsit el van szállva amióta a zsűriben ül. Néha még talán túl is gondolja az értékelést ahelyett, hogy megpróbálná élvezni a produkciókat. Inkább lenne műsorvezető, de ez a zsűrizés nem neki való.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
80 millió forintos luxusautóval fotózták le Berki Mazsit
A prémium kategóriás autót a híresség új párja, a székesfehérvári Zoltán ajándékozta neki.

Link másolása

A Blikk több olvasója is jelezte a lapnak, hogy a tavaly májusban elhunyt Berki Krisztián özvegyét az üzletasszonyt szerdán a fővárosban már egy fekete Mercedes AMG GLS autóval látták furikázni. Az autóról Berki Mazsi a napokban posztolt is Instagram-oldalán.

A lap szerint az autó vételára hatvanhat millióról indul, de a plusz extrákkal felszerelt változat úgy nagyjából nyolcvanmillió forintot érhet.

A Blikk szerint a prémium kategóriás autót Berki Mazsi új párja, a székesfehérvári Zoltán ajándékozta neki, aki nemcsak luxusutazásokkal, hanem drága holmikkal és egy új családi fészekkel is meglepte már Mazsit.

Berki Krisztián özvegye április végén beszélt arról először, hogy összeköltözik üzletember szerelmével, Zoltánnal. A pár Székesfehérváron kezdett új életet, nemrég pedig új otthonukat is megmutatta egy rövid Instagram-sztoriban.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Havas Henrik kiosztotta Friderikusz Sándort és Náray Tamást: „Sajnos mind a kettő tehetségtelen”
A műsorvezető szerint azért van egy határ, amit nem kéne átlépniük, többek között erről is írt egy hosszabb Facebook-bejegyzésben.

Link másolása

A tévés műsorvezető a Facebook-oldalán szentelt egy posztot Friderikusz Sándor Náray Tamással lefolytatott beszélgetésének - szúrta ki a 24.hu.

"Két felkészült, alapos szakember, sajnos mind a kettő tehetségtelen"

– kezdte posztját az újságíró,majd részletesen leírta a véleményét a másfél órás beszélgetésről.

"Friderikusszal kezdem, ő a televíziózásban mindent tud abból, ami engem soha nem is érdekelt: odafigyel a díszletre, a kellékekre, gondja van a fényre és a hangra, a legjobb szakemberek készítik számára a háttéranyagokat. (…) Úgy tud feltenni kérdéseket, hogy azt se tudja, miről van szó, és ami számomra igazán lenyűgöző – legalábbis ezt mondják – saját maga vágja meg az anyagait.

Ez azt jelenti, hogy óriási türelemmel szerkeszt, tudja, hogy mi a fontos és mi az, amit ki kell hagyni. Azt a laikusok számára jegyzem meg, hogy ez egyszerűen sziszifuszi munka. Szóval, ő szinte mindent tud a televíziózásról, amihez én hülye vagyok, csak az a kis apróság hiányzik belőle, ami viszont bennem megvan, a tehetség"

– olvasható a bejegyzésben.

"Ami Náray Tamást illeti, az Ágnes figyelmeztetett, hogy Náraynak óriási rajongótábora van és ha belekötök, kapok majd a pofámra rendesen. Azzal kezdem, hogy Nárayról én tényleg annyit tudtam, hogy divattervező és a Friderikusz be is vágott pár képet a kedvenc ruháiról. Azt kell mondanom, hogy mindegyik gyönyörű, azt hiszem, hogy egy igazi mestert ismertem meg a személyében. Ha valaki nem ismerné, mit takar a haute couture fogalma, ismerkedjen Náray munkásságával! Szeretném előre bocsátani, hogy amihez nem értek, ahhoz általában nem szoktam hozzászólni.

A festészethez valamennyit konyítok, amíg a lakásaimban volt üres fal, elég szép kortárs gyűjteményt hoztam össze. Nem azért, mert Kossuth-díjasok, de nagyon erős festményeim vannak Kokas Ignáctól és Sváby Lajostól, Dienes Gábortól, aki a barátom is volt, meg a tanítványaitól, Csáki Robitól, Csiszér Zsuzsitól.

Na most, Náray Tamás, a divattervezésről átnyergelt a festészetre, Friderikusz megmutatta pár képét, nagyjából tudom, hogy miről van szó. Az unokaöcsém frissen elkészült, méregdrága házában ugyanilyeneket láttam múlt szombaton, most keresgélem a szavakat, hogy az Ágnes ne üssön agyon. Na, szóval ezek olyan képek, hogy vannak rá vevők."

- írta le véleményét Náray Tamásról a tévés.

A poszt végén pedig kiemelte azt is, hogy mi a közös Friderikuszban és Náray Tamásban.

"Értem én, hogy Friderikusz, meg Náray érzékeny, ezúton is puszilom őket, de azért van egy határ, amit nem kéne átlépniük! Ami mindkettőjükben szimpatikus az az, hogy mennyire fontos volt az édesanyjuk. Én még az anyámmal sem voltam jóban”

– zárta gondolatait Havas Henrik.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Megnagyobbíttatta a melleit Stana Alexandra, szerinte ennek most jött el az ideje
Soha nem volt problémám a kis mellekkel, de nekem konkrétan nem nőtt oda semmi - írta a táncos a döntéséről. Ezelőtt semmilyen plasztikai beavatkozása nem volt.

Link másolása

Stana Alexandra a minap az Instagram-oldalán jelentette be, hogy hosszú évek után úgy döntött: kés alá fekszik, és megnagyobbíttatja a melleit.

„Egészen kicsi gyermekkoromban kezdtem el a táncot, a testem úgy formálódott, ahogy az ehhez a szakmához a legmegfelelőbb. Olyan izomzatom lett, ami szerencsére (lekopogom) megvédett mindenféle sérüléstől, de sajnos valahogy a nőies vonalak a felsőtestemet illetően elmaradtak. Soha nem volt problémám a kis mellekkel, de nekem konkrétan nem nőtt oda semmi”

- írta Alexandra.

„A táncban ez gyakran előnyömmé vált, azonban a lelkemnek és a nőiességemnek hosszú éveken át tartó szorongást okozott. Voltak időszakok, amikor próbáltam elengedni, volt hogy időm sem volt ilyesmivel foglalkozni, de most minden klappol. Bár sosem hangoztattam, minden évben elképzeltem, mennyivel boldogabb lennék, ha csak egy kicsivel több lenne. Úgy éreztem, ennek most jött el az ideje!”

Alexandrának ezelőtt nem volt semmilyen plasztikai beavatkozása, de abban biztos volt, hogy ha egyszer lesz rá lehetősége, ezt az egyet bevállalja,

így felkereste dr. Krasznai Zsoltot.

„Rettegve léptem be hozzá konzultációra, mint egy tizenéves kislány, de az a szeretet, kedvesség, profizmus, ami körbelengett a rendelőjében, minden kételyemet eloszlatta. Két perc múlva tudtam, hogy jó kezekben vagyok és teljes bizalmat szavaztam neki. Ma valóra vált az álom, túl vagyok a műtéten és jelenleg a szobában el vagyok kényeztetve! Nagyon hálás vagyok Neked Zsolt és a fantasztikus csapatodnak!” - írta bejegyzésében Alexandra.

(Forrás: 24.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kocsis Tiborral és Lakatos Márkkal vacsorázott az amerikai nagykövet
David Pressman a Pride-hónap alkalmából ismert magyar LMBTQ-személyeket látott vendégül az Egyesült Államok budapesti nagykövetségén.

Link másolása

A magyar LMBTQ-közösség ismert személyiségeivel vacsorázott David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete a Pride-hónap alkalmából – írja az RTL.

Az LMBTQ-közösség júniusban tartja a Pride-hónapot, ennek alkalmából pedig az amerikai nagykövet több ismert személyt is meghívott vacsorára az Egyesült Államok budapesti nagykövetségére.

Pressman vendégei között volt többek között Kocsis Tibor, az X-faktor korábbi győztese, Lakatos Márk stylist, WhisperTon influenszer, Ungár Péter LMP-elnök, valamint Barabás Richárd, a Párbeszéd önkormányzati képviselője.

„Az LMBTQ-közösség ünneplésének időszakában azokat ismerjük el, akik a magyarok láthatóságáért, egyenlőségéért és emberi jogaiért dolgoznak. Daniel és én örömmel hívtunk meg egy sokszínű csoportot a vacsoraasztalunk köré egy érdekes és informatív beszélgetésre” – mondta David Pressman.


Link másolása
KÖVESS MINKET: