SZTÁRVILÁG

Tóth Andi meztelen fotójától felrobbant a net – úgy néz ki, bejött neki a modellkedés


Link másolása

A képhez tartozó leírásba magától idézett angolul:

„A legfontosabb emberi tulajdonság, hogy érezzük, van lelkünk. Nem lehet azt mondani egy embernek, akinek vannak érzései, hogy ne foglalkozzon azzal, ha szemét dolgoknak nevezik”

Habár úgy tűnik, Andi testét semmi sem takarja haján és jól pozicionált lábain kívül, ha jobban szemügyre vesszük a fotót, azért látszik, hogy egy aprócska fehérnemű csipkéje kisejlik itt-ott.

A kommentszekció felrobbant a fotótól, szinte mindenkit lenyűgözött, milyen jó formában van az énekesnő.

„Gyönyörű lány, gyönyörű lélek.”

„Kitenném a falamra óriási méretben!”

„Szuper fotó egy szuper csajról!”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Fergeteges sztárparádé volt Osváth Zsolt és párja esküvőjén – aki számít, ott volt
Látványos, szinte showműsor-szerű, zenés táncos ünnepség keretében kelt egybe Zsolt és Patrik.

Link másolása

Örök hűséget fogadott egymásnak szeptember 10-én Osváth Zsolt és szerelme, Patrik – derül ki az influenszer Instagram-csatornájáról.

Zsolt elárulta azt is, azért vasárnapra tették az esküvő időpontját, hogy médiában dolgozó ismerőseik is jobban ráérjenek. Szeptember 10. egyébként pont a ZshowTime YouTube-csatornáról ismert sztár elhunyt édesanyjának születésnapja is.

A Blikk megtudta: a menyegzőn igazi sztárparádé volt. A lapnak Zsolt elárulta, három dologban teljesen biztosak voltak: az egyik, hogy a bevonuló zenéjüket Vásáry André énekelje, a második, hogy a Margaret Island zenéljen a lagziban, a harmadik pedig, hogy Kiss Márk tervezze a ruhájukat.

Az Instagramra feltöltött fotókon jól kivehető, hogy az Exatlonból ismert Tóth Janka volt az egyik koszorúslány, továbbá Köllő Babett a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében osztotta meg, hogy ő is a násznéppel ünnepelte az ifjú párt.

Mellette pedig feltűnt még Kollányi Zsuzsi és Tolvai Reni is. A vacsoraasztalnál is közzétett egy videót, melyből kiderült, hogy Kiss Márk, Tolvai Reni, Vásáry André, Horváth Tamás és a felesége, Andi, Balázs Andi, illetve Vincze Tünde mellett ült. A felvételen Babett éppen az arany evőeszközökkel viccelődött a többiekkel, akikkel hol az arcukra, hol a dekoltázsukba helyezték a kanalakat – írja a Blikk.

„Meglehet, sokan gondolják, a papír nem számít. Valóban nem. De a szeretteid körében, a szerelmünket ünnepelve esküt tenni, életünk eddigi legcsodálatosabb napja volt. És ez számít. Patrik a férjem és én az övé. Nincs feleség, nincs menyasszony. Férfiak vagyunk, továbbra is”

– írta képei mellé Osváth Zsolt.

Elárulta azt is, hamarosan már az örökbefogadáson is gondolkodnak, még ha a magyar törvények ezt jelentősen meg is nehezítik.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Köllő Babett öccse 500-600 négyzetméteres Los Angeles-i luxusvillát keres a Kőgazdag fiatalokban
Az Amerikában élő Mersétől Kata kért tanácsot az ingatlanvásárlással kapcsolatban.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2023. szeptember 21.


Link másolása

Köllő Babett ritkán látott öccse, Merse is felbukkan a Kőgazdag fiatalok című műsorban, ahol Katának ad tanácsot egy amerikai luxusvillával kapcsolatban - írja a Blikk.

"Los Angelesben keresünk jelenleg a párommal ingatlant, és Babett azt mondta, hogy te vagy a legmegfelelőbb ember számunkra. Mindenképpen házat szeretnénk, nekem ez már nagy álmom régóta, hogy Hollywood Hills vagy Beverly Hills legyen, nagyjából 500-600 négyzetméter a maximum, amit még karban tudunk tartani. Nagyon fontos még, hogy legyen medence és gyönyörű kilátás!"

- magyarázta Kata az elképzeléseit, amire Merse megígérte, hogy körbenéz majd a piacon és elküldi majd a javaslatait e-mailben.

"Babettnek igaza volt, tényleg ő a legjobb!" - mondta lenyűgözve a fiatal lány.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Trap kapitány Tóth Gabiről: „Ő hajlamos mindent fullba tolni”
A zenész szerint egykori párját nem a kormánypárti orientációja miatt támadják.

Link másolása

Trap Kapitány korábban két éven keresztül alkotott egy párt Tóth Gabival, most a Palikék Világa by Manna Szóló című műsorában beszélt arról, hogy mit gondol Gabi jelenlegi botrányáról.

„Mindig azt mondtam neki – a Trópusi vihar című filmből idézve –, hogy ő hajlamos mindent fullba tolni, amikor valamilyen method actinget alkalmaz, és ennek megvannak a hátulütői. Szerintem azt a Gabit, akit most alakít is kicsit, vehemensen hozza, innentől kezdve én mondtam is neki, hogy borítékolhatóak voltak ezek a következmények”

- mesélte a műsorban Molnár Tibor.

„Én se úgy gondolom, hogy bármilyen orientációja miatt van ez a hullám, hanem inkább az, hogy nagyon határozottan mindig beleáll abba, ami éppen a perspektívája, és ha ez egy kicsit változik, nem tűnik validnak az a perspektíva, ami az előtt volt, hogy jött egy szerencsekerék-forgatás”

- mondta egykori párjáról a zenész, aki 2020 óta él boldog párkapcsolatban jelenlegi barátnőjével, aki 10 évvel idősebb nála.

(via Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Súlyos balesetet szenvedett az István, a király sztárja: egy buszmegállóban landolt Pelsőczy László autója
A színész szerencsésen megúszta az ütközést, és a megállóban sem várakozott senki. Nem ez volt az első baleset, amit sikeresen átvészelt.

Link másolása

Súlyos, de végül szerencsés kimenetelű autóbaleset szenvedett Pelsőczy László. Az 1983-as István, a király címszerepéből ismert színész egy születésnapról tartott hazafelé, amikor oldalról bele ütköztek. Az autója átrepült a szemközti sávba, és a járdára is felszaladt egy buszmegállóban.

„A becsapódáskor fogtam fel, micsoda mázlim van, hogy nem jött velem szemben se autó, se autóbusz, és a járdán nem volt gyalogos. Óriási tragédiát úsztam meg!”

- mondta a balesetről a színész a Blikknek.

Pelsőczynek nem ez volt az első hasonló esete: korábban motorosként is többször bukott, autósként pedig egyszer megcsúszott a jeges úton egy csatorna fölött, de szerencséjére, nem zuhant a mélybe.

„Úgy látszik, mázlista vagyok, hogy egyetlen balesetnél sem szenvedtem komolyabb sérülést, de azért a legutóbbi volt a legijesztőbb”

- mondta a színész. Szerinte az ütközés „csúnya látvány lehetett”, mert utána többen odaszaladtak hozzá megkérdezni, hogy jól van-e?

A színész autója persze megsérült az ütközésben, így most a párja kocsiját használja.

„Nagy szervezést igényel most a munkám, míg elkészül a sérült autóm. Nélküle ugyanis szinte létezni sem tudok, annyit utazom itthon és külföldön. Most mindent át kell variálnom, de azért az a legfontosabb, hogy nem történt nagyobb baj” - mondta Pelsőczy.


Link másolása
KÖVESS MINKET: