News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Titokban született meg Elon Musk és Grimes második gyereke

A világ leggazdagabb emberének és párjának - akivel nem élnek együtt - kislánya béranya segítségével jött világra. Bátyjához hasonlóan ő sem átlagos nevet kapott.

Link másolása

hirdetés

Titokban született gyereke Elon Musknak és Claire Bouchernek, vagyis Grimes-nak, ráadásul teljesen véletlenül derült ki. A Vanity Fair készített interjút a kanadai énekesnővel a házában, a beszélgetés közben pedig többször is felsírt az emeleten a kisbaba. Amikor az újságíró rákérdezett erre, Grimes nevetve a tenyerébe temette a kezét és azt mondta: "Nem tudom, mit gondoltam..."

A zenész valószínűleg még nem akart beszélni arról, hogy ismét gyereke született, de így már kénytelen volt. Első gyermeke, X Æ A-12 (tényleg ez a neve), becenevén X 2020 májusában született,

tavaly decemberben pedig béranya segítségével jött világra Muskkal közös kislánya, akit Exa Dark Sideræl Musknak neveztek el.

Grimes elmondása szerint az "Exa" az exaFLOPS szuperszámítógépre utal, a "Dark" a sötétségre, az ismeretlenre, a Sideræl pedig "az univerzum valódi erejére". De ahogy a bátyját, úgy őt is csak egy betűvel becéznek a szülei, édesanyja Y-ként emlegette.

Azt is elárulta, hogy azért választotta a béranyaságot, mert amikor kisfiát várta, az utolsó hónapokban már nem tudott járni, mivel a baba úgy nyomta az idegeit, hogy sokszor összeesett. Egyszer pedig annyira rosszul volt és vérzett, hogy azt hitte, meg fog halni.

Bár Muskkal több gyerekre vágytak, az énekesnő attól tartott, hogy a következő terhességénél is hasonló komplikációk gyötrik majd, ezért nem merte bevállalni.

Időközben egyébként a világ leggazdagabb embere és párja útjai részben elváltak. Musk tavaly szeptemberben jelentette be, hogy "félig szakítottak", mert bár különköltöztek, de továbbra is szeretik egymást és gyakran találkoznak. A lépést azzal is indokolta, hogy ő a Tesla és a SpaceX vezéreként az ideje nagy részét Texasban tölti, míg barátnőjét Los Angeleshez köti a munkája.

hirdetés

Most azonban úgy tűnik, a pár ismét közelebb került egymáshoz, ha csak érzelmileg is. Amikor ugyanis Grimes-t a Muskkal való kapcsolatáról kérdezték, így válaszolt:

"Nincs megfelelő szó rá. A páromnak nevezném, de nagyon rugalmasak vagyunk. Külön házban élünk, de legjobb barátok vagyunk. Állandóan látjuk egymást. Ez csak a mi dolgunk, nem várom el másoktól, hogy megértsék."

Azt is hozzátette, hogy most boldogok, sőt a legjobb időszakukat élik, miután rájöttek, hogy szabadságra van szükségük. Könnyen lehet, hogy a családjukat is tovább bővítik majd, hiszen Grimes elmondása szerint mindig is legalább három vagy négy gyereket akartak.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kitett egy csomó képet Justin Bieber a pénteki Sziget-koncertjéről
Az Instagramjára valószínűleg a saját fotósa által készített képeket posztolta ki.

Link másolása

hirdetés

A Sziget Fesztiválon Justin Bieber volt a sztárfellépő, és akkora tömeg volt a koncertjén, hogy többen elájultak, és úgy kellett kivinni őket a tömegből.

A rajongók önfeledten buliztak a koncertjét félmeztelenül lenyomó énekes láttán, aki tíz perccel hamarabb érkezett a színpadra.

Bieber ki is posztolt ma egy pár képet a budapesti bulijáról, amit valószínűleg a saját fotósa készített az Instagram-oldalára.

Egyébként nem írt semmit a posztok mellé, meg sem említette, hogy Budapest, Sziget fesztivál, egyedül a némelyik képen látható felirat árulkodik arról, hol készültek a képek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Justin Bieber Tiborcz István turai kastélyszállójában bulizhatott szigetes fellépése után
Legalábbis erről árulkodnak Instagramra feltöltött képei.

Link másolása

hirdetés

Nagyszabású koncertet adott a Szigeten a kanadai tinibálvány, Justin Bieber, és úgy tűnik, levezetésképp

a Tiborcz István tulajdonában lévő turai kastélyszállóban bulizott.

A Telex szúra ki, hogy az Instagramra feltöltött képeken a Pókembernek öltözött Bieber egy olyan bárpult mellett áll, ami megtévesztésig hasonlít a BOTANIQ Kastélyban találhatóra.

De nem csak a pult, hanem az ablakok és a padló mintázata is mind a turai szálló bárjára utalnak.

A sztárral tartott egyébként az after partyra zenekara is, a képeket pedig az ismert amerikai fotós és filmrendező, Rory Kramer készítette.

A portál összegzése szerint a turai Schossberger-kastély – mai nevén Botaniq Hotel – Tiborcz István, a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozik. A kastély tulajdonosa a BDPST Group ingatlanbefektető-cég, amelynek egyik fő részvényese Tiborcz.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Akkora tömeg volt Justin Bieber Sziget-koncertjén, hogy többen el is ájultak
Meleg lehetett a színpadon is, mert a sztár pulóverét ledobva, félmeztelenül tolta végig a koncertet, a közönség legnagyobb örömére.

Link másolása

hirdetés

Justin Bieber volt a Sziget legnagyobb sztárja pénteken, és bár a produkciójáról megoszlanak a vélemények, az biztos, hogy több tízezren voltak rá kíváncsiak a Nagyszínpadnál.

Ennek megfelelően elég nagy tombolás volt, főleg a színpadhoz közeli részeken, és a rengeteg fesztiválozó lényegében összenyomta egymást, a rendezőknek volt dolgok bőven, több embert ájultan kellett kiemelni a tömegből.

A 28 éves világsztár nem várakoztatta meg a rajongóit, sőt, 10 perccel hamarabb érkezett a színpadra, és kb. ennyivel hamarabb le is vonult a végén.

Meleg lehetett a színpadon is, mert pulóverét ledobva, félmeztelenül tolta végig a koncertet, a közönség legnagyobb örömére.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Ennél cukibb nem lesz ma: megmutatta újszülött kisfiát Illés Fanni
A olimpiai bajnok paraúszónak jelenleg minden percét kitölti a baba, de hamarosan visszatér az uszodába, hogy megkezdje felkészülését a 2024-es olimpiára.

Link másolása

hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy július végén megszületett Illés Fanni kisgyereke. A paralimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszónő már akkor is megmutatott egy keveset újszülött fiából, aki a Mór Álmos nevet kapta.

Most Instagram-sztoriban újabb képet osztott meg a kis Mórról, aki láthatóan nagyon jól érzi magát hordozójában.

Ahogy a Blikk is ír róla, ugyan Fanni még csak néhány hete édesanya, de már határozott tervei vannak arról, hogy elindul a 2024-es paralimpiai játékokon, illetve tervei szerint már a jövő évi világbajnokságon is ott lesz. Emiatt lesz egy kis segítsége a pici mellett, mert hamarosan vissza kell térnie edzeni az uszodába. Az ötórás edzések idejére valószínűleg 200 kilométerre lakó édesanyja is besegít majd a kis Mórral való feladatokba.

A 30 éves sportolónő a 2018-as és 2021-es Európa-bajnokságon, a 2019-es világbajnokságon és a 2021-es tokiói olimpián is aranyérmet tudott szerezni. Ezen kívül egy világbajnoki bronz-, valamint egy Európa-bajnoki ezüst- és négy bronzéremmel is büszkélkedhet.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: