News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Titokban született meg Elon Musk és Grimes második gyereke

A világ leggazdagabb emberének és párjának - akivel nem élnek együtt - kislánya béranya segítségével jött világra. Bátyjához hasonlóan ő sem átlagos nevet kapott.

Link másolása

hirdetés

Titokban született gyereke Elon Musknak és Claire Bouchernek, vagyis Grimes-nak, ráadásul teljesen véletlenül derült ki. A Vanity Fair készített interjút a kanadai énekesnővel a házában, a beszélgetés közben pedig többször is felsírt az emeleten a kisbaba. Amikor az újságíró rákérdezett erre, Grimes nevetve a tenyerébe temette a kezét és azt mondta: "Nem tudom, mit gondoltam..."

A zenész valószínűleg még nem akart beszélni arról, hogy ismét gyereke született, de így már kénytelen volt. Első gyermeke, X Æ A-12 (tényleg ez a neve), becenevén X 2020 májusában született,

tavaly decemberben pedig béranya segítségével jött világra Muskkal közös kislánya, akit Exa Dark Sideræl Musknak neveztek el.

Grimes elmondása szerint az "Exa" az exaFLOPS szuperszámítógépre utal, a "Dark" a sötétségre, az ismeretlenre, a Sideræl pedig "az univerzum valódi erejére". De ahogy a bátyját, úgy őt is csak egy betűvel becéznek a szülei, édesanyja Y-ként emlegette.

Azt is elárulta, hogy azért választotta a béranyaságot, mert amikor kisfiát várta, az utolsó hónapokban már nem tudott járni, mivel a baba úgy nyomta az idegeit, hogy sokszor összeesett. Egyszer pedig annyira rosszul volt és vérzett, hogy azt hitte, meg fog halni.

Bár Muskkal több gyerekre vágytak, az énekesnő attól tartott, hogy a következő terhességénél is hasonló komplikációk gyötrik majd, ezért nem merte bevállalni.

Időközben egyébként a világ leggazdagabb embere és párja útjai részben elváltak. Musk tavaly szeptemberben jelentette be, hogy "félig szakítottak", mert bár különköltöztek, de továbbra is szeretik egymást és gyakran találkoznak. A lépést azzal is indokolta, hogy ő a Tesla és a SpaceX vezéreként az ideje nagy részét Texasban tölti, míg barátnőjét Los Angeleshez köti a munkája.

hirdetés

Most azonban úgy tűnik, a pár ismét közelebb került egymáshoz, ha csak érzelmileg is. Amikor ugyanis Grimes-t a Muskkal való kapcsolatáról kérdezték, így válaszolt:

"Nincs megfelelő szó rá. A páromnak nevezném, de nagyon rugalmasak vagyunk. Külön házban élünk, de legjobb barátok vagyunk. Állandóan látjuk egymást. Ez csak a mi dolgunk, nem várom el másoktól, hogy megértsék."

Azt is hozzátette, hogy most boldogok, sőt a legjobb időszakukat élik, miután rájöttek, hogy szabadságra van szükségük. Könnyen lehet, hogy a családjukat is tovább bővítik majd, hiszen Grimes elmondása szerint mindig is legalább három vagy négy gyereket akartak.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

hirdetés

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

hirdetés

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Curtis és Nyári Dia is szerepel a Celeb vagyok, ments ki innen! új évadában
Október 17-től indul a túlélős sztárreality Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival, minden este lesz adás.
Fotó: RTL Klub - szmo.hu
2022. szeptember 30.


Link másolása

hirdetés

Új évaddal jön a Celeb vagyok, ments ki innen! című sztárreality az RTL Klubon: október 17-től minden este láthatjuk, hogyan küzdenek meg a résztvevő celebek a dzsungelélet kihívásaival.

A műsorvezető Sebestyén Balázs és Vadon János lesz, a versenyzők között pedig ott lesz Curtis, Janicsák Veca, Nyári Dia és Lengyel Ferenc. A többi híresség nevét csak később árulják el.

Az RTL Klub közleménye szerint a celebeknek többek között el kell viselniük az éhséget, a kolumbiai dzsungel változatos, ám annál ijesztőbb állatvilágát, az időjárás viszontagságait és nem utolsó sorban egymást, miközben extrém játékokban kell bizonyítaniuk rátermettségüket, vagy éppen megküzdeniük az élelmükért.

Ahogy eddig is, a nézők most is szavazhatnak arról, hogy kinek könnyítik, vagy keserítik meg a dzsungel létét, vagy éppen arról dönthetnek, hogy kimentik-e a hírességet a vadonból, vagy még hagyják, hogy „élvezze” a semmihez sem hasonlítható körülményeket.

A Celeb vagyok, ments ki innen! új évada október 17-től minden hétköznap 21:00 órától, hétvégenként 19:00 órától lesz az RTL Klubon.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Jáksó László Sebestyén Balázsról: Nagyon távol van van attól, amit mutat és amit gondolnak róla, mint amilyen valójában
Az egykori tévés és rádiós „nagy, szőrös segges” hasonlattal beszélt az RTL Klub műsorvezetőjéről.

Link másolása

hirdetés

Jáksó László az elmúlt években eltűnt a nyilvánosság elől, az utóbbi időben azonban több interjút is adott. Most Ábrahám Róbert Talk44 című YouTube-műsorában beszélt arról, hogy jelenleg informatikusként dolgozik, a tévé és a rádió pedig egyáltalán nem hiányzik neki.

„54 éves vagyok, ennyi idősen az ember nem tudja ugyanazokat a vicceket hitelesen sütögetni, és ugyanazt a stílust sem tudja képviselni, de stílust váltani sem nagyon lehet a médiában. A másik ok, hogy nemcsak én léptem hátra, hanem a média is otthagyta az összes olyan embert, aki körülbelül velem egy időben létezett benne”

- indokolta, hogy miért vonult vissza a médiától.

Az egykori tévés és rádiós szerint ma már nincsenek is igazi műsorvezetők, akikért a Vitray Tamás és kortársai nevével fémjelzett televíziózás idejében a nézők még bekapcsolták a tévét. A mostani tévések közül néhányról el is mondta a véleményét. Havas Henrikről - akivel együtt dolgozott a Heti Hetes című műsorban - például nem túl hízelgőt:

„Havas egy hülye, egyem a szívét. Én nagyon kedvelem azóta is, de lássuk be, ő hülye”

- fogalmazott.

De Sebestyén Balázst sem kímélte, ezt mondta róla:

hirdetés
„Vitray Tamás elmélete szerint, ha egy nagy, szőrös segget mutatnának a televízióban, nyilván felháborodnának az emberek. Jönnének a levelek, telefonok. Kinn tartaná a tévé egy-két-három hónapig... és elfogynak a levelek. Még kinn tartja a tévé egy évig, majd leveszi. Ugyanaz a levéláradat jönne, csak azzal, hogy 'hol a s*ggünk'”.

A Blikknek bővebben is kifejtette a véleményét az RTL Klub ismert arcáról.

Lapozz, ha kíváncsi vagy, mit mondott még!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: