News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Szabó Zsófi Shane Tusup dühkitörései miatt bonthatta fel a jegyességüket

Lapinformációk szerint az edző egyszer annyira kifordult önmagából, hogy a műsorvezetőnő visszaadta az eljegyzési gyűrűt.

Link másolása

hirdetés

Mint megírtuk, Szabó Zsófi és Shane Tusup szerdán este váratlanul bejelentették, hogy felbontották jegyességüket. Az Instagram-oldalukon üzenték ezt meg követőik számára, ám a szakítás okát nem árulták el. Az őket kedvelők azóta is találgatnak, hogy vajon miért romolhatott meg ilyen hirtelen a pár kapcsolata, hiszen már az esküvőt tervezgették, Shane pedig anyák napján is azt írta egy posztjában, hogy nagyon szerelmes Zsófiba.

Most a Blikk és a Bors is arról ír, hogy

Tusup indulatkezelési problémái miatt mehetett tönkre a kapcsolat.

A Bors szerint az edző erős személyisége akarva-akaratlanul egy alá-fölé rendeltségi viszonyt alakított ki, és mivel nagyon akaratos és önbizalommal túlfűtött, hogy a saját akaratát tűzön-vízen keresztül érvényesíti.

Úgy tudják, Zsófi egy komolyabb összezördülés során pánikrohamot kapott, amit Shane nem kezelt túl jól. A színésznő ekkor szánta el magát a végzetes lépésre: felbontja a jegyességet párjával.

A lap azt is írja, hogy a pár életében mindig is közös pont volt a sport szeretete, de a kapcsolat ilyen téren is eldurvult. "Shane mindig is teljesítmény és célorientált volt és az ösztönzése képes átesni a ló túloldalára, amivel ő csak jót akar, ám a másik fél már teherként éli meg" - fogalmaztak.

hirdetés

A Blikk azt is tudni véli, hogy

Zsófi és Shane kapcsolata alig pár napja ért véget, tehát még nagyon friss a szakítás. Ők is úgy értesültek, hogy a színész-műsorvezetőnő hozta meg a döntést, miután Tusup kifordult önmagából és egyszer csak megmutatta azt az arcát, amelyet Zsófi még nem ismert.

A párhoz közel álló informátoruk azt mondta, az edzőnek "visszatért a régi énje, az agresszív, erőszakos, üvöltözős, amelyről korábban nem egy történet volt ismert". Egy másik ismerős szerint Szabó Zsófi sosem tenné ki a gyermekét olyan embernek, akinek indulatkezelési problémái vannak, és sosem akarna ilyen emberrel együtt élni.

"A hosszú, szerelmes hónapok után eltűnt a szeméről a rózsaszínű köd, és szembesült Shane egyik dühkitörésévek, azonnal döntött: visszaadta a gyűrűt"

- mondta az ismerős.

A Blikk szerint a barátok és az ismerősök biztosak benne, hogy Tusup megpróbálja majd visszahódítani szerelmát, de Zsófi a válása óta annyira megerősödött lelkileg, hogy nem fog elgyengülni.

Azt mindkét lap megemlíti, hogy Shane exfelesége, Hosszú Katinka is elmondta korábban, hogy az edző heves természetű és nem tudja kontrollálni az indulatait. Többször is volt példa arra, hogy egy-egy úszóversenyen üvöltözött akár a szurkolóknak, akár egy másik edzőnek is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Berki Mazsit vásárolgatás közben kapták lencsevégre – Louis Vuitton-szatyrokkal távozott
Berki Mazsi 75 milliós autóval közlekedik, és úgy tűnik, a legdrágább boltokban vásárol.

Link másolása

hirdetés

Az elmúlt hetekben kapott szárnyra a hír, hogy Berki Mazsira ismét rátalált a szerelem, egy vidéki egyedülálló édesapa, Zoltán személyében. A Bors információi szerint a férfi sikeres vállalkozó, így nemcsak lelki, hanem anyagi támaszt is tud nyújtani az özvegynek.

Legutóbb Mazsit egy 75 milliós luxusterepjáróban fotózták le, ahogy elhagyja a TV2 székházát. Most a Redditre került fel róla egy fotó, ahol két hatalmas Louis Vuitton szatyrot cipel.

Forrás: Reddit

Mazsit az Andrássy úton kapták lencsevégre, amint kilépett egy luxus divatüzletből, ahonnan nem távozott üres kézzel. Új szerelme mellett úgy tűnik, elfelejtheti az anyagi gondokat Berki Krisztián özvegye.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Gáspár Laci és ByeAlex rosszul tűri, hogy végre van egy női mentor, aki nem hagy rájuk mindent
Az új szabálytól vontatott lett a műsor, a mentorok szkanderezése a versenyzőkért inkább volt kínos, mint érdekes.

Link másolása

hirdetés

A Tábor az X-Faktor talán legszadibb fordulója. Két részből áll. Az elsőben a versenyzők kapnak egy dalt, amit 24 órával később elő kell adniuk a mentoroknak, ráadásul más versenyzőkkel közösen.

Sokan nem bírták el ezt a terhet, volt, aki már színpadra sem lépett. De ezeket már megszokhattuk, az igazi érdekességet az új szabály jelentette.

Eltörölték ugyanis a kategóriákat, a mentoroknak kellett eldönteni és egymással lemeccselni, melyik versenyzőket szeretnék a csapatukban látni.

Szegény Vecsei Katalin, amikor DJ Gerivel és a saját nyelven beszélő fószerrel rakták egy csapatba, azért sejthette, hogy nem terveznek vele hosszú távon.

Először úgy tűnt, a Kiss Kevin - Helfy Alexa - Jamnicki Kitti trió némileg feledtetni fogja a kínos perceket. De sajnos kiderült, hogy a Valmar Úristen című számából csak a cím megy nekik. Persze, ha úgy nézzük, a produkció összhangban volt a címmel.

Némi tanakodás után Kittit hazaküldték. Alexát tovább engedték, de nagy tülekedés nem volt érte - végül Gáspár Laci csapatába került.

hirdetés

Kevin is tovább jutott, de rajta már összevesztek a mentorok. A fiúk összezártak, és megszavazták, hogy Puskás Petihez kerüljön. Herceg Erika ezen felháborodott, de végül nem tudott mit tenni.

Ezután egy Backstreet Boys-számmal lépett színpadra több hármas is, tovább is jutottak. Viszont jött megint a versenyzőkön való huzakodás, ami őszintén szólva inkább volt vontatott, mint izgalmas. Ahelyett hogy feszültebbé tette volna a Tábort, lagymatag lett tőle.

Amikor ByeAlex és Laci nagylelkűsködni kezdett egymással, azt Walt Disney is megirigyelte volna. Igazi vadkeleti brománc, mondhatnánk, herelem.

Amikor leoltották Erikát, amiért beleszól a dolgukba, azért akár lovagkeresztet is kaphatnának – hát nehogy már az asszonynép beleszóljon, amikor a férfiak beszélgetnek!

Jöttek a rapperek, Alex közölte, hogy szeretne rapcsapatot csinálni. Lacinak annyira megtetszett a gondolat, hogy pár perccel később már szinte úgy emlékezett, ő találta ki. Azért jutottak Petinek és Erikának is rapperekből, ami azt jelenti, hogy ismét szintet lépett a műsor, már nem Alex a rapes mentor. A rapperek a verseny egyenrangú szereplőivé váltak.

Még pár év, és az lesz a ritka, ha valaki énekel az X-Faktorban.

Aztán Laci és Peti összeveszett Marcin – aki Nacsa Olivér hangján rappel – de végül Laci mégis lemondott róla.

A zenekarok különösebben nagy izgalom nélkül lementek, majd ismét gyengébb versenyzők következtek. Erika és Alex hazaküldte volna őket, de Peti és Laci mindenkit továbbjuttatott. Fülöp Denisának örülök, remélem, ő eljut legalább a mentorházig.

Szegény Fejes Máté története valódi drámává változott. Az eleve nem túl magabiztos srác helyzetét alaposan megnehezítette, hogy a versenyzőtársai cserbenhagyták. Így egyedül kellett színpadra lépnie. Bevallom, arra számítottam, már csak ezért is továbbviszik legalább egy körrel.

Nem így történt, Peti be sem hagyta fejezni a dalt, annyira cikinek érezte. Nem úgy Anna, Bernadett és Lili hármasát, akik jól énekeltek és hárman három mentorhoz kerültek.

Nem húzom tovább, kábé így ment az egész első forduló: színpadra kerültek jó és egész jó produkciók, összevesztek rajta. Laci és Alex továbbra sem bírta feldolgozni, hogy Erika nem hagyja annyiban a dolgokat.

Bodrogi Enikőnél majdnem volt egy érdekes pillanat. Miután Laci és Erika nem tudott dűlőre jutni, felmerült, hogy kivételesen hadd válasszon a versenyző. De az utolsó pillanatban Laci meggondolta magát, úgy döntött, gesztust tesz Erika felé, és átengedi neki a lányt.

Jött a Tábor második köre, a székes feladat. Innen már csak 6 versenyzőt vihettek a mentorok a házba. Ebben az adásban Erika válogatóját nézhettük meg.

Destiné és Dinero saját dallal érkezett és távozott.

Alex találó megfogalmazása szerint ők „a szegény ember Wellhellója”.

Kálmándi Fanni volt az első, aki ki tudta énekelni Erika szájából a széket, ha szabad egy képzavarral élnem. Pedig nem volt igazán meggyőző, de Erika úgy érezte, nehezebb lenne hazaküldenie a lányt, mint esetleg felállítani egy jobbért.

A Bucca Brothers is széket kapott. Laci örült a döntésnek, Alex és Peti nem igazán értette. A tévé előtt nézve nem volt könnyű megítélni, mert alig adtak be valamit a produkcióból. A hangulata mindenesetre jó volt.

A szezon egyik kedvence, az orosz Kátya Lady Gagát hozott, és vitt. Hamis volt, Erika le is intette.

Peti hiába lobbizott, Erika szigorú volt, és hazaküldte az orosz lányt.

A 14 éves Tamási Laura a Radioheadtől a Creepet énekelt. Amit szerintem Haley Reinhart után senkinek nem lenne szabad elénekelni, még talán a Radioheadnek sem.

Erika haza küldte, Vas Katrinnal egyetemben, hiába érveltek a fiúk. Ki is akadtak. Akárcsak Krisztián esetén. Nekem tetszik, hogy Erika szigorú, bár kicsit rontja az összképet, hogy ezután zsinórban három hamisan éneklőt is leültetett.

Szabó Martin állítólag berekedt. Az tény, hogy hamiskásan énekelte a My Way Gipsy Kings változatát, de Erika adott neki széket. Akárcsak Lingura Tibornak, aki korábban már kétszer is eljutott a székes körig, és Andreának, aki ugyancsak végig hamisan énekelt.

Nicuta Andreea Nicoletával nagy terve volt Erikának. Miután ő is egy lánycsapatban lett sztár Ukrajnában és Oroszországban, arra gondolt, létrehoz egy lánycsapatot Andrea, Hanga és Melissza közreműködésével.

Ekkor azonban meglepő dolog történt. Andreea és Hanga boldogan rábólintott, hogy csapatban folytassák, Melissza viszont azt mondta, ezen az áron inkább nem szeretné folytatni.

Szerintem Melissza simán érdemelt volna széket saját jogon is. Persze nem meglepő, hogy Erika ezek után hazaküldte.

De azért örüljünk, ritkán látni a hasonló műsorokban ennyire igazi pillanatokat.

Közben elfogytak a székek is, úgyhogy újabb izgalmak következtek: Erikának sorban kellett felállítania a versenyzőket.

Lakatos Liliána a Proud Maryvel megkapta Fanny helyét. Krága René Martint lökte ki a székből. Nagy Grétát én hamiskásnak hallottam, de Andinál valóban jobb volt, jogosan cserélt helyet vele.

Bodrogi Enikő maradt utoljára. Szerintem ő az idei mezőny egyik legstabilabb versenyzője. Olivia Rodrigótól hozta a Driver Licence-et, és Erika csoportjából talán ő produkálta a legmeggyőzőbb éneklést. Egyértelműen járt neki a szék. Tibor bánta, akinek immár harmadszor sem sikerült túljutnia a székes körön.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Ez már túl sok!” – Herceg Erika sírva küldte el kedvenc versenyzőjét
Kátya hatalmas csalódást okozott mentorának.

Link másolása

hirdetés

A székes kihíváshoz érkezett az X-Faktor válogatója. Herceg Erika már izgatottan várta kedvenc versenyzőjét, Zueva Ekaterinát, azonban hamar lefagyott arcáról a mosoly - írja Rtl.hu.

„Amikor megláttam Kátyát, nagyon megnyugodtam, mert ő az egyik kedvencem”

- lelkesedett Erika kedvenc versenyzője iránt.

Kátya Lady Gaga I'll Never Love Again című számát hozta el a zsűrinek, azonban nem sikerült a várakozásoknak megfelelnie.

„Ez nagyon rossz volt, én nem vártam ezt tőled. [...] Nagyon csalódott vagyok most”

- mondta Erika megdöbbenve.

Mentortársai, főként Puskás Peti, próbálta meggyőzni Erikát, hogy higgyen továbbra is kedvenc versenyzőjében, hiszen csak izgult. Erika viszont szigorú volt versenyzőjével, szerinte ebben a fordulóban már megengedhetetlen ekkora hibát vétenie.

hirdetés

Végül legjobban várt versenyzőjét zokogva küldte haza Erika:

„Nem bírom abbahagyni a sírást”

– pityergett a fiúknak Ekaterina távozása után.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
X-Faktor: Herceg Erika sírva fakadt, úgy érezte, nem bíznak benne a mentortársai
Kimegyek, és befejezem ezt az egész műsort – mondta feldúltan az énekesnő.

Link másolása

hirdetés

Sírva fakadt ki Herceg Erika az X-Faktorban miután a többi mentorral összekaptak egy versenyzőn.

Kiss Kevin nem csak a válogatón, hanem a Táborban is lenyűgözte a zsűrit, és

többen is szerették volna a csapatukban tudni a tehetséges fiatalt.

Laci és Alex azonban úgy gondolta, hogy Kevin jobban passzolna Puskás Petihez.

Ezen azonban Erika eléggé felhúzta magát, mondván, hogy ő új és nem is ismerik még, nem tudják, milyen mentor lenne.

„Azt hiszed, hogy én nem vagyok hozzá elég őrült?” - kérdezett vissza Erika, aki bevallása szerint úgy érezte, hogy a zsűritársai nem bíznak benne.

hirdetés

Egy ponton pedig azt mondta:

„Kimegyek, és befejezem ezt az egész műsort.”

Kevin végül Petihez került, aminek Laci láthatóan örült, Erika viszont nagyon csalódott volt és el is sírta magát.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: