News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Szabó Zsófi Shane Tusup dühkitörései miatt bonthatta fel a jegyességüket

Lapinformációk szerint az edző egyszer annyira kifordult önmagából, hogy a műsorvezetőnő visszaadta az eljegyzési gyűrűt.

Link másolása

hirdetés

Mint megírtuk, Szabó Zsófi és Shane Tusup szerdán este váratlanul bejelentették, hogy felbontották jegyességüket. Az Instagram-oldalukon üzenték ezt meg követőik számára, ám a szakítás okát nem árulták el. Az őket kedvelők azóta is találgatnak, hogy vajon miért romolhatott meg ilyen hirtelen a pár kapcsolata, hiszen már az esküvőt tervezgették, Shane pedig anyák napján is azt írta egy posztjában, hogy nagyon szerelmes Zsófiba.

Most a Blikk és a Bors is arról ír, hogy

Tusup indulatkezelési problémái miatt mehetett tönkre a kapcsolat.

A Bors szerint az edző erős személyisége akarva-akaratlanul egy alá-fölé rendeltségi viszonyt alakított ki, és mivel nagyon akaratos és önbizalommal túlfűtött, hogy a saját akaratát tűzön-vízen keresztül érvényesíti.

Úgy tudják, Zsófi egy komolyabb összezördülés során pánikrohamot kapott, amit Shane nem kezelt túl jól. A színésznő ekkor szánta el magát a végzetes lépésre: felbontja a jegyességet párjával.

A lap azt is írja, hogy a pár életében mindig is közös pont volt a sport szeretete, de a kapcsolat ilyen téren is eldurvult. "Shane mindig is teljesítmény és célorientált volt és az ösztönzése képes átesni a ló túloldalára, amivel ő csak jót akar, ám a másik fél már teherként éli meg" - fogalmaztak.

hirdetés

A Blikk azt is tudni véli, hogy

Zsófi és Shane kapcsolata alig pár napja ért véget, tehát még nagyon friss a szakítás. Ők is úgy értesültek, hogy a színész-műsorvezetőnő hozta meg a döntést, miután Tusup kifordult önmagából és egyszer csak megmutatta azt az arcát, amelyet Zsófi még nem ismert.

A párhoz közel álló informátoruk azt mondta, az edzőnek "visszatért a régi énje, az agresszív, erőszakos, üvöltözős, amelyről korábban nem egy történet volt ismert". Egy másik ismerős szerint Szabó Zsófi sosem tenné ki a gyermekét olyan embernek, akinek indulatkezelési problémái vannak, és sosem akarna ilyen emberrel együtt élni.

"A hosszú, szerelmes hónapok után eltűnt a szeméről a rózsaszínű köd, és szembesült Shane egyik dühkitörésévek, azonnal döntött: visszaadta a gyűrűt"

- mondta az ismerős.

A Blikk szerint a barátok és az ismerősök biztosak benne, hogy Tusup megpróbálja majd visszahódítani szerelmát, de Zsófi a válása óta annyira megerősödött lelkileg, hogy nem fog elgyengülni.

Azt mindkét lap megemlíti, hogy Shane exfelesége, Hosszú Katinka is elmondta korábban, hogy az edző heves természetű és nem tudja kontrollálni az indulatait. Többször is volt példa arra, hogy egy-egy úszóversenyen üvöltözött akár a szurkolóknak, akár egy másik edzőnek is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kitett egy csomó képet Justin Bieber a pénteki Sziget-koncertjéről
Az Instagramjára valószínűleg a saját fotósa által készített képeket posztolta ki.

Link másolása

hirdetés

A Sziget Fesztiválon Justin Bieber volt a sztárfellépő, és akkora tömeg volt a koncertjén, hogy többen elájultak, és úgy kellett kivinni őket a tömegből.

A rajongók önfeledten buliztak a koncertjét félmeztelenül lenyomó énekes láttán, aki tíz perccel hamarabb érkezett a színpadra.

Bieber ki is posztolt ma egy pár képet a budapesti bulijáról, amit valószínűleg a saját fotósa készített az Instagram-oldalára.

Egyébként nem írt semmit a posztok mellé, meg sem említette, hogy Budapest, Sziget fesztivál, egyedül a némelyik képen látható felirat árulkodik arról, hol készültek a képek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Justin Bieber Tiborcz István turai kastélyszállójában bulizhatott szigetes fellépése után
Legalábbis erről árulkodnak Instagramra feltöltött képei.

Link másolása

hirdetés

Nagyszabású koncertet adott a Szigeten a kanadai tinibálvány, Justin Bieber, és úgy tűnik, levezetésképp

a Tiborcz István tulajdonában lévő turai kastélyszállóban bulizott.

A Telex szúra ki, hogy az Instagramra feltöltött képeken a Pókembernek öltözött Bieber egy olyan bárpult mellett áll, ami megtévesztésig hasonlít a BOTANIQ Kastélyban találhatóra.

De nem csak a pult, hanem az ablakok és a padló mintázata is mind a turai szálló bárjára utalnak.

A sztárral tartott egyébként az after partyra zenekara is, a képeket pedig az ismert amerikai fotós és filmrendező, Rory Kramer készítette.

A portál összegzése szerint a turai Schossberger-kastély – mai nevén Botaniq Hotel – Tiborcz István, a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozik. A kastély tulajdonosa a BDPST Group ingatlanbefektető-cég, amelynek egyik fő részvényese Tiborcz.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Akkora tömeg volt Justin Bieber Sziget-koncertjén, hogy többen el is ájultak
Meleg lehetett a színpadon is, mert a sztár pulóverét ledobva, félmeztelenül tolta végig a koncertet, a közönség legnagyobb örömére.

Link másolása

hirdetés

Justin Bieber volt a Sziget legnagyobb sztárja pénteken, és bár a produkciójáról megoszlanak a vélemények, az biztos, hogy több tízezren voltak rá kíváncsiak a Nagyszínpadnál.

Ennek megfelelően elég nagy tombolás volt, főleg a színpadhoz közeli részeken, és a rengeteg fesztiválozó lényegében összenyomta egymást, a rendezőknek volt dolgok bőven, több embert ájultan kellett kiemelni a tömegből.

A 28 éves világsztár nem várakoztatta meg a rajongóit, sőt, 10 perccel hamarabb érkezett a színpadra, és kb. ennyivel hamarabb le is vonult a végén.

Meleg lehetett a színpadon is, mert pulóverét ledobva, félmeztelenül tolta végig a koncertet, a közönség legnagyobb örömére.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Ennél cukibb nem lesz ma: megmutatta újszülött kisfiát Illés Fanni
A olimpiai bajnok paraúszónak jelenleg minden percét kitölti a baba, de hamarosan visszatér az uszodába, hogy megkezdje felkészülését a 2024-es olimpiára.

Link másolása

hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy július végén megszületett Illés Fanni kisgyereke. A paralimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszónő már akkor is megmutatott egy keveset újszülött fiából, aki a Mór Álmos nevet kapta.

Most Instagram-sztoriban újabb képet osztott meg a kis Mórról, aki láthatóan nagyon jól érzi magát hordozójában.

Ahogy a Blikk is ír róla, ugyan Fanni még csak néhány hete édesanya, de már határozott tervei vannak arról, hogy elindul a 2024-es paralimpiai játékokon, illetve tervei szerint már a jövő évi világbajnokságon is ott lesz. Emiatt lesz egy kis segítsége a pici mellett, mert hamarosan vissza kell térnie edzeni az uszodába. Az ötórás edzések idejére valószínűleg 200 kilométerre lakó édesanyja is besegít majd a kis Mórral való feladatokba.

A 30 éves sportolónő a 2018-as és 2021-es Európa-bajnokságon, a 2019-es világbajnokságon és a 2021-es tokiói olimpián is aranyérmet tudott szerezni. Ezen kívül egy világbajnoki bronz-, valamint egy Európa-bajnoki ezüst- és négy bronzéremmel is büszkélkedhet.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: