SZTÁRVILÁG

Steven Spielberg szerint az amerikai kormány titkolózik az ufókkal kapcsolatban

Az Oscar-díjas filmrendező szerint ráadásul szinte biztos, hogy van élet a Földön kívül is.

Link másolása

Steven Spielberg szerint az amerikai kormányzat jóval többet tud a földönkívüliekről, mint amennyit a nyilvánosságnak elárul, írja a New York Post. Az E.T. rendezője Stephen Colbert csütörtök esti műsorában azt mondta: matematikailag kizártnak tartja, hogy csak a Földön létezik élet.

Az Oscar-díjas rendező szerint gyanúsan nagy a titkolózás az utóbbi idők ufóészlelései körül, miközben semmifajta átláthatóság nincs. A kormányzatot csak az információs szabadságról szóló törvény kényszeríti arra, hogy bizonyos anyagokat nyilvánosságra hozzanak. A filmes úgy véli, hogy a háttérben „valami történik”, amire érdemes jobban odafigyelni.

A teljes, angol nelvű beszélgetést itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Tóth Andi egy rószaszín melltartóban vonult Berlin utcáin
Az énekesnő egy fehérnemű márka fotózásán vett részt. Az Instagram-oldalán mutatott pár videót róla.

Link másolása

Rózsaszín melltartóban mászkált Berlin utcáin Tóth Andi, az énekesnő egy fotózáson vesz részt a német a fővárosban.

Andi már reggel belejelentkezett az Instagram-oldalán a követőinek, és elmondta, hogy menedzserével, egyben az egyik legjobb barátjával együtt utaznak Berlinbe, ahol egy fehérneműmárka fotózásán vesznek részt.

„Tökre megtiszteltető, mert egész Európából 6-7 lányt választottak. Szóval kösz! És este meg lesz egy ilyen rendezvény/buli, ez a mai napunk”

- mondta ez Andi. Az Instagram-sztiroban azt is elárulta, hogy mindezek után utaznak is haza, mert már nagyon hiányzik neki a kutyája, Bailey.

Andi mutatott két rövid videót is a fotózásról, amin az látható, ahogy egy rózsaszín melltartóban sétálgat az utcán. Később ezt közelebbről is megmutatta a követőinek, sőt, még a bugyija is kikandikált a nadrágból.

A videókat itt tudod megnézni.

(Forrás: Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Bikinis fotót tett fel a 65 éves Sharon Stone, rengetegen kedvelik
A színésznő a Beverly Hills központjában álló házának nappalijában pózolt a rajongók legnagyobb örömére.

Link másolása

Sharon Stone az Instagramra töltött fel egy bikinis fotót, amit már régóta kértek tőle a rajongók.

A 65 éves Sharon Stone egy zöld D&G bikiniben volt a fotón, amely kiemelte karcsú még mindig karcsú alakját.

Sharon amúgy a Beverly Hills központjában álló házának nappalijában pózolt, és egy fekete napszemüveg volt rajta, láthatóan oda is betört a nyár.

Az biztos, hogy nem szégyelli a testét, tökéletes formában van, tetőtől talpig megcsodálhatták a követői.

Különlegesség, hogy a fotón látszik a ház nappalija a berendezéssel együtt, mi több, a 2018-ban örökbefogadott, Bandita névre hallgató francia bulldog is ott van a képen, ami Stone kedvence.

Kattints a fotóért:Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Végleg vége Király Viktor és Virág Anita házasságának?
A Megasztár egykori győztesének házassága az idei év eleje óta válságban van, ennek kapcsán felesége sokatmondó, fájdalmas üzenetet tett közzé az Instagramon.

Link másolása

Virág Anita az Instagram-oldalán közzétett idézettel azt üzeni, meg kell szabadulni az életben azoktól a dolgoktól, amelyek „károsak, visszahúznak, meggyötörnek”. Király Viktor felesége ezzel súlyos válságban lévő házasságára utalhatott.

Király Viktor és Virág Anita 2020 januárjában házasodott össze, néhány hónappal később pedig megszületett kisfiuk, Kolen. Aztán 2023 elején szárnyra kaptak a pletykák kapcsolatuk válságáról: eleinte elmaradtak a közös fotók, a szerelmes bejegyzések a közösségi oldalaikon, majd nyilvánossá vált, hogy Anita és Kolen elköltözött a családi házból.

Viktor ekkor elismerte, hogy válságba került a házasságuk, de azt mondta, továbbra is sok időt töltenek hármasban, miközben mindent megtesznek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat.

A Blikk utolsó információi szerint az énekes és felesége a mai napig küzd a házasságukért, de még mindig nem sikerült döntésre jutniuk, továbbra is külön élnek. Viktor azt mondta a lapnak, hogy ennyi idő után sem engedték el teljesen egymás kezét.

Lapozz a cikk folytatásához!Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Mintha megérezte volna a halálát Tina Turner: „Túl sokáig hittem, hogy a testem elpusztíthatatlan”
A 83 éves korában elhunyt énekesnő nem sokkal halála előtt posztolt arról, mennyire bánja, hogy nem vigyázott jobban magára.

Link másolása

A szerdán elhunyt énekesnő néhány héttel a halála előtt a nemzetközi vese világnapon szólalt meg nyilvánosan az egészségügyi problémáiról.

A Blikk szerint Tina Turner nem vette elég komolyan a magas vérnyomását, és ezzel súlyos veszélynek tette ki magát.

„A veséim lettek az áldozatai annak, hogy nem vettem észre: a magas vérnyomásomat hagyományos gyógyszerekkel kellett volna kezelni. Nem voltam hajlandó szembenézni a valósággal, hogy élethosszig tartó, mindennapi gyógyszeres kezelésre van szükségem”

– írta a zenész, majd hozzátette:

„Túl sokáig hittem, hogy a testem elpusztíthatatlan.”

Tina Turner szerdán hunyt el 83 éves korában, azonban a halálának oka még nem derült ki.


Link másolása
KÖVESS MINKET: