News here

SZTÁRVILÁG

Sorra állnak ki a sztárok Britney Spears mellett, aki azért harcol, hogy végre ne az apja irányítsa az életét

Az énekesnő húga is megtörte a csendet, és többek közt régi pályatársa, Christina Aguilera is megszólalt az ügy kapcsán.

Link másolása

Tovább küzd Britney Spears azért, hogy végre átvegye az irányítást a saját élete felett. Korábbi idegösszeomlása miatt ugyanis apja gondnoksága alá került, azóta pedig, mivel őt mentálisan alkalmatlannak nyilvánították, az apa rendelkezik a pénze és gyakorlatilag az egész élete felett.

Az énekesnő tavaly már megpróbálta elérni a bíróságon, hogy kikerüljön apja gondoksága alól, de nem járt sikerrel. A napokban személyesen jelent meg a bíró előtt, hogy meggyőzze arról, hogy apja felügyelete miatt nem élheti a saját életét.

Mint mondta, ez a gondokság bántalmazó számára, traumatizálta őt, és megfosztja őt olyan fontos dolgoktól, mint a házasság, vagy a családalapítás. Ugyanis a párjával már szeretnék összekötni az életüket, és minden vágya, hogy közös gyerekük szülessen, de ezt is megtiltották neki.

Elmondása szerint ugyanis akarata ellenére kell fogamzásgátló spirált használnia, és mivel azt nem távolíttathatja el, így nem eshet teherbe. Arról is beszélt, hogy lítiumot kellett szednie - amelyet gyakran alkalmaznak bipoláris személyiségzavarra -, amitől részegnek érezte magát, és sokszor nem volt képes beszélgetni a hatásától.

Britney sokáig azt mutatta a közösségi oldalain, hogy boldog és jól érzi magát, most azonban ismét elismerte, hogy ez hazugság volt: depressziós, mindennap sír, nem tud aludni, és nagyon dühös, amiért nem tud változtatni a helyzetén.

"Megérdemlem ugyanazokat a jogokat, amelyek másoknak is járnak, például, hogy lehessen gyerekem és családom. Csak szeretném visszakapni az életemet"

- mondta a bíróságon, hozzátéve, hogy a gondnokság számára több rosszal jrát, mint jóval.

A híresség rengeteg támogatást kapott a közösségi médiában, több sztár is kiállt mellette és bátorította.

Korábbi exe, Justin Timberlake azt írta Twitteren:

"Ami vele történik, az egyszerűen nem helyes. Egy nőt sem szabadna megfosztani attól, hogy döntéseket hozzon a saját testével kapcsolatban. Soha senki nem kényszeríthetne rá olyasmit, amit ő nem akar, és nem kellene engedélyt kérni ahhoz, hogy hozzáférhessen bármihez, amiért olyan keményen dolgozott".

Hozzátette, hogy most mindenkinek támogatnia kellene Britneyt, ő és felesége, Jessica Biel is így tesz, és remélik, hogy a bíróság helyesen dönt, és az énekesnő végre úgy élhet, ahogy akar.

Rose McGowan színésznő is a Twitteren osztotta meg gondolatait. Szerinte Spearsnek minden oka megvan arra, hogy dühös legyen.

"Te hogy éreznél, ha az életed ellopnák és tönkretennék? Imádkozom azért, hogy végre a saját feltételei szerint élhesse az életét. NE IRÁNYÍTSÁK TÖBBÉ A NŐKET!"

- írta.

Mariah Carey azt üzente a Twitteren Britney-nek, hogy "szeretünk, légy erős!". Halsey pedig azt írta, hogy teljes szívével reméli, hogy az énekesnő végre megszabadul "ettől a bántalmazó rendszertől", mert jobban megérdemli, mint bármi mást. "Csodálom, amiért így kiállt magáért" - fűzte hozzá az énekesnő.Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Gyenge a felhozatal, nincs mitől tartani – mondta az egyik nő A Nagy Ő-ben, akit aztán Árpa Attila hazaküldött
Ági azt mondta, nem bánja, hogy így alakult, mert nem tudott volna elképzelni egy randit sem a színésszel.

Link másolása

Hétfőn este elindult A Nagy Ő új évada a TV2-n, amelyben Árpa Attila keresi a szerelmet. Az első adásban 19 hölgy mutatkozott be, akik között már az első perctől kezdve megkezdődött a rivalizálás. Ági és Metta is azok között volt, akik már az elejétől kezdve elkezdték latolgatni az esélyeket.

„Felmértük az erőviszonyokat, körvonalazódott bennünk, hogy elég gyenge a felhozatal, nincs mitől tartanunk”

- mondta Ági magabiztosan.

Később viszont kiderült, hogy nem sikerült jól felmérniük az erőviszonyokat, ugyanis Ági is az a három hölgy között volt, akiktől Árpa Attila már az első este elbúcsúzott. A 35 éves sminktetováló azt mondta, érezte, hogy mennie kell.

„Nem is bánom, hogy így alakult, mert nem tudtam volna elképzelni, hogy elmenjünk együtt egy randira”

- mondta a távozása előtt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET: