SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Siker: Alekosz kikönyörögte magának az ingyenklímát – „Az én szintemen teljesen reális volt, hogy ezt meg fogom kapni”

A celeb szerint neki ez jár, mert még soha ilyen rajongás nem volt tapasztalható iránta, és úgy véli, hogy ennél lesz még feljebb is. Az ügy mögött azért jótékonysági szál is húzódik.


Megkapta az ingyenes klímát Alekosz. Öt napja a közösségi oldalán írta meg, hogy szerinte neki mint sztárnak járna ez az ajándék. Nyilván bízott benne, hogy ebben a szakmában is akadnak rajongói – írja a Blikk.

A felhívása sikeres volt, mert hamarosan több cég is jelentkezett nála, egyikük pedig szerdán reggel meg is jelent, hogy a szerelők felhelyezzék a készüléket. A celeb pedig mindezt fotelban ülve, whiskyt iszogatva nézte végig.

A szerelők a lapnak elmondták:

„Alekosz karaktere mostanra, azt gondolom, hogy kikerülhetetlen lett. A klímával kapcsolatos felkérését mi is az interneten, különböző cikkekben láttuk.

Mi egyébként is nagyon szeretjük az ő figuráját, az pedig ahogy leírta, hogy milyen fogadtatásban lenne részünk, annyira humoros volt, hogy azonnal felvettük vele a kapcsolatot.

Mi azt kommunikáljuk, hogy nemcsak kapni jó, de adni is. Ezért döntöttünk úgy, hogy adunk Alekosznak ingyen egy klímát, ő pedig segít nekünk abban, hogy egy gyermekkórházhoz is eljuttathassunk egy ilyen készüléket, ezzel segítve az ott élő gyerekek mindennapjait.

Nyilván mérlegelni, kockáztatni kell, ha az ember belevág egy ilyen dologba, de azt látjuk, hogy Alekoszt sokan követik, szeretik az emberek, hogy van egy ilyen jelenség, beszélnek róla... kíváncsian várjuk, hogy milyen lecsapódása lesz ennek az egésznek"

– mondta Nagy Martin, a MA-építeam IT és Marketing vezetője.

A lapnak Alekosz annyit mondott a történtekhez:

„Az én szintemen teljesen reális volt, hogy ezt meg fogom kapni. Megsértődtem volna, ha ez nem történik meg, egyszerűen azt gondoltam volna, hogy valami ebben az országban nem működik.

Egy színész, egy sztár mindent az ilyen kinyilatkoztatásokért, rajongásért, szeretetért csinál. Azt gondolom, hogy a személyem iránt még soha ilyen rajongás nem volt tapasztalható, mint az utóbbi időben, és ennél lesz még feljebb! Vannak terveim, nagy dolgok jönnek”

– közölte a celeb.

VIDEÓ: Alekosz klímája


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Tóth Andi letarolta a vörös szőnyeget: 3000 forintos ruhában hódította meg a közönséget
Az X-Faktor újdonsült zsűritagja egy social média gálán vehetett át díjat.


Tóth Andi a pályafutása elmúlt 10 évében számos díjat és elismerést vehett már át, azonban eddig főként az ének vagy a tánctudása miatt kapott kitüntetéseket. Ezúttal viszont leginkább az önazonossága és az őszintesége került előtérbe, ugyanis a „mérföldkő” kategóriában nyert el díjat az egyik social media gálán. Az énekesnő divattervezőként megannyiszor bizonyította már be, hogy nem az a lényeg, milyen drága vagy márkás holmit hord valaki, hanem, hogy ki hordja.

A tegnapi eseményre is egy egyszerű darabot választott: a femcafe.hu-nak azt is elárulta, hogy egy 3000 forintot érő Bershkás, fekete ruhában lépett a vörös szőnyegre. A csinos előadó fehér magassarkúban, melltartó nélkül, kiengedett hajjal vett le mindenkit a lábáról az összeállításával és bájos mosolyával.

„Ez valahogy az elmúlt 10 évet jelentette nekem, és tökre örültem, hogy az emberek is így értékelték azt a 10 évet. Olyan megható volt ez számomra, hogy mondtam is, hogy lehet sírni fogok, pedig én nem sírok soha”

– vallotta be őszintén.

Később az Instagram-oldalán bővebben is kifejtette, mit érez:

„Köszönöm! Köszönöm a jelölést, köszönöm ezt a díjat, köszönöm ezt a 10 évet!”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Arnold Schwarzenegger dublőre is ott volt a buliban, ahol Magyar Péter verekedésbe keveredett
A botrány kivizsgálása és a pontos körülmények tisztázása folyamatban van. Steve, aki korábban Arnold Schwarzenegger dublőreként is tevékenykedett, mostanra saját, egyedi stílusát keresi a buli helyszínén történtek kapcsán.
Fotó: Facebook - szmo.hu
2024. június 21.Magyar Péter csütörtöki bulija elég emlékezetesre sikerült: Kollár Steve, a világbajnok táncos, ingatlanfejlesztő és autókereskedő - szintén felbukkant az eseményen, ahol lezajlott a botrány.

A Tisza Párt politikusa korábban posztolt egy bejegyzést, melyben említette őt, de azóta ez az írás eltűnt a közösségi médiából.

Kollár Steve az Indexnek adott nyilatkozatában elárulta, hogy bár találkozott Magyar Péterrel a buliban, de a dolgok oly gyorsan történtek, hogy alig tudta követni. A közönség közötti dulakodás részleteiről keveset mondott:

"Álltam a bárpultnál, és utána már nem figyeltem a történteket"

- mondta a lapnak Steve, aki azt is hozzátette, hogy Péterrel nem mély barátság köti össze, csupán futó ismeretségük van.

A botrány kivizsgálása és a pontos körülmények tisztázása folyamatban van. Steve korábban Arnold Schwarzenegger dublőreként is tevékenykedett.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
400 ezer forintért is árulnak italt a szórakozóhelyen, ahol Magyar Péter verekedésbe keveredett
A csütörtöki buli a Cool & Elegant néve hallgatott, dresszkódhoz volt kötve, de mindössze 2000-3500 forintért be lehetett jutni rá. A nőknek éjfélig ingyenes volt a belépés.
Fotó: Nagy Bogi - szmo.hu
2024. június 21.Mint arról korábban írtunk, péntek hajnalban verekedésbe keveredett Magyar Péter, a TISZA Párt alelnöke egy közismert fővárosi szórakozóhelyen.

Magyart péntek hajnali 5 óra körül biztonsági őrök vezették ki az Ötkert nevű szórakozóhelyről. Az ügyben nyomozás indult.

A Blikk összefoglalta, hogy mit lehet tudni az Ötkert nevű helyről.

Az Ötkert szórakozóhely egyébként a Fidelity Gold a vendéglátóiparban dolgozó Szini család vállalkozása is.

A csütörtöki buli a Cool & Elegant néve hallgatott, dresszkódhoz volt kötve, de mindössze 2000-3500 forintért belehetett jutni rá. A nőknek éjfélig ingyenes volt a belépés.

A legdrágább alkohol tartalmú ital ára pedig 400 ezer forintig rúg, ami nem más mint a 4 és fél literes kiszerelésű Grey Goose.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
56 évesen meghalt a Hawaii Five-0 sztárja
Taylor Wily 171 epizódban alakította Kamekonát a CBS sorozatában. A halála okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.


56 éves korában meghalt a „Hawaii Five-0” sztárja, Taylor Wily – írja a New York Post.

A hírt a KITV 4 Island News közölte. Wily, akinek valódi neve Teila Tuli volt, 2010 és 2020 között 171 epizódban alakította Kamekonát a CBS sorozatában. Emellett hét epizódban szerepelt a „Magnum PI” sorozatban is.

Peter Lenkov, a „Hawaii Five-0” és a „Magnum PI” producere az Instagramon osztott meg egy közös képet Wilyvel, amihez a következő írta:

„Meg vagyok döbbenve. Összetört a szívem. Néhány nap múlva bővebben is kifejtem az érzéseimet, jelenleg túl nehéz lenne."

A halál okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Wily-t felesége és két gyermekük gyászolja.

Link másolása
KÖVESS MINKET: