SZTÁRVILÁG

Shane Tusup üzleti terveiről mesélt, saját ginmárkával próbálkozik

Több olyan befektetése is volt, ami bedőlt, de Shane egy percig sem búslakodik. Új terveiről mesélt!


Milliókat bukhatott befuccsolt törökbálinti vállalkozásain Shane Tusup, írja a Blikk. Az úszóedző autómosója csak egy hónapig volt nyitva a bevásárlóközpontban, az ugyanoda tervezett hatalmas étterem pedig meg sem nyitott.

„Úgy tudom, a magas bérleti díj és az ügyfélkör nem volt összhangban. A bevásárlóközpont nemrég nyílt, még nem futott fel annyira, hogy sokan járnának ide akár kocsit is mosatni. Egyszerűen nem érte meg fenntartani, mert csak vitte a pénzt” – árulta el egy bennfentes a lapnak.

Az ugyancsak a törökbálinti bevásárlóközpontba tervezett lounge étterem megnyitóját előbb februárról júniusra halasztották, most pedig már újra kiadó a helyiség. A lap úgy tudja, hogy Tusup hónapokig fizette a bérleti díjat, sőt már a bútorokat is oda szállíttatta, ám a megnyitót hiába várták a látogatók. Azóta pedig már a bérleti szerződést is felbontották.

„Hatalmas az az üzlethelyiség, nem is értettük, miért akar ekkora éttermet nyitni, de nagyszabású tervei voltak külön kávézósarokkal és egy lounge étteremmel, mindezt több mint 300 négyzetméteren. Egy ekkora üzlethelyiségnek a bérleti díja az üzemeltetéssel együtt közel hárommillió forint havonta, ami bevétel nélkül hatalmas költség. Úgy tudom, a bevásárlóközpont üzemeltetője sem értette, miért tolódik az indulás, de egy idő után egyre valószínűbbé vált, hogy nem lesz nyitás. Végül sikerült közös megegyezésre jutniuk, és szerződést bontottak, így a helyiség újra kiadó. Sokan örülnének itt egy étteremnek, talán a következő bérlő szerencsésebb lesz” – mondta a Blikknek egy informátor.

A lap megkereste Shane Tusupot is zátonyra futott befektetésekkel kapcsolatban, de az edző pénzügyi részletek helyett inkább új terveibe avatta be az újságírókat:

„Az üzleti életben már csak úgy működnek a dolgok, hogy van, amikor az embernek át kell gondolnia, hogy az adott lehetőséggel él-e vagy sem. A törökbálinti autómosó és az étterem egy két részből álló csomag lett volna, az egyiket a másik nélkül nem volt érdemes működtetni, de ezzel semmi gond nincs, az ember ilyenkor új vizekre evez. Áprilisban megnyitottam az Agora irodaházban a második autómosómat, ami viszont felkapott lett, beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. A lounge étterem ötletét sem vetettem el, ha megtalálom a megfelelő helyet, megnyílik. Amire most nagyon büszke vagyok és hatalmas elismerés számomra, az a saját ginmárkám, amellyel aranyérmes lettem a Global Gin Masters nemzetközi versenyen London Dry kategóriában, illetve második lettem az Ultra Prémium kategóriában. Ezzel a márkával hamarosan a nemzetközi piacra is betörünk.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Lassan az enyészeté lesz Benkő Dániel egykor százmilliókat érő budai villája
A lantművész öt éve halt meg, azóta hiába próbálják eladni az ingatlant. Már az ajtókra és az ablakokra is rácsokat szereltek fel az örökösök.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. július 18.Öt éve, hogy Benkő Dániel meghalt, de budai villája azóta sem talált új gazdára. Az ingatlant mostanra az enyészeté lett, legalábbis egy helyi lakos szerint. Hiába örökölték meg a lantművész lányai, Dalma és Vivienne, az édesapjuk hagyatékával nem igazán foglalkoznak.

Az egykori nyüzsgő otthon, ahol Benkő Dániel mindenkit szívesen fogadott, ma elhagyatottan áll.

Az egykor százmilliókat érő villa mára lezárt, kamerákkal védett terület lett, és az ajtókra, ablakokra is rácsokat szereltek fel az örökösök.

Az állapotok azonban szörnyűek: a hely szomorú látványt nyújt, merőben más, mint amikor még Benkő Dániel ott élt.

Az ingatlan tulajdoni lapja szerint a házat négy önálló ingatlanra osztották. Az alsó szinten két, nagyjából egyforma méretű lakás található, melyeket Dalma és Vivienne örököltek. A felső szinten egy 85 éves hölgy lett bejegyezve, aki holtig tartó haszonélvezettel bír az ingatlanok felett. Egy környékbeli lakos elmondása szerint soha nem észlelt mozgást a házban vagy a telken.

"Pont itt lakom a telek feletti társasházban és a teraszom éppen a kertre és a fura házra néz. Azt kell mondjam, nem éppen szívderítő látvány. Mélyen elszomorít, hogy senki nem tartja rendben a kis birtokot, amit lassan felemészt az enyészet.

Fura kis figura volt ez a Benkő Dániel, de mégis csak egy világszerte ismert és elismert művészről beszélünk, akinek az emléke többet érdemel annál, mint hogy így merüljön feledésbe. Ott még a madár sem jár, nemhogy az örökösei. Idejét sem tudom, mikor láttam ott bármilyen mozgást. Szerintem még Dániel holmijai is ott vannak, leszámítva az értékes hangszergyűjteményét, mert azt persze elvitték" - mondta a villa melletti szomszéd a Borsnak.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Botrány a Való Világban: VV Dzsigerit kizárták a játékból
Mert megsértette a szabályokat. Azonnal el kellett hagynia a villát, számára véget ért a játék.


Kizárták a Való Világból VV Dzsigerit, mert megsértette a villa szabályzatát - közölte az RTL.

A bejelentést követően a játékos el is búcsúzott a társaitól, majd elhagyta a valóságshow helyszínét.

Ezzel Dzsigeri számára véget ért a játék.

Arról, hogy pontosan miért kellett a fiúnak elhagynia a Való Világot, a csatorna később ígért részleteket. A lakókat mindenestre láthatóan meglepte Dzsigeri kizárása.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Elsüllyedt Jakupcsek Gabrielláék vitorlása a Balatonon: „Úgy kellett kivontatni”
Szerencsére sérülés vagy komolyabb baj nem történt az évekkel ezelőtti balesetnél. És a történtek ellenére a vitorlázás szeretete megmaradt a családban.


Idén is hatalmas sikerrel indult a Kékszalag vitorlásverseny, ahol több mint 500 hajó szeli a Balaton hullámait.

Jakupcsek Gabriella az RTL Reggeliben elárulta, mennyire rajongott a vitorlázásért fiatalabb korában. Sőt, férjének egy különleges, rózsaszín vitorlása is volt, amely sajnos évekkel ezelőtt elsüllyedt.

A népszerű műsorvezetőnek Zamárdiban van az otthona, így már 30 éve minden nyáron a Balaton partján pihen. Férjének korábban volt egy 4 méteres, Campari Soda nevű hajója, amelybe ő is azonnal beleszeretett.

Ám a sors közbeszólt: a vitorlás elsüllyedt.

Emma lánya egyébként épp most kezdi a vitorlástábort, ő pedig eközben anyagot gyűjt a készülő könyveihez.

„Amikor a férjemmel összekerültem – annak is már 31 éve – akkor nagyon jampi volt, és volt egy Campari Soda nevű négyméteres vitorlása. Campari Soda rózsaszín volt, azt azért elmondanám. Én teljesen beleszerettem.

Egyszer Marci fiammal sikerült elsüllyeszteniük a hajót, úgyhogy úgy kellett kivontatni. Azóta nem próbálkoztunk, de Emmának megígértük, hogyha istenien fog vitorlázni, akkor újra 'felvesszük a csomókat', és nekiállunk a vitorlázásnak"

– mesélte Jakupcsek Gabriella a már mókássá szelídült történetet.

Így hát, bár a Campari Soda már csak emlék, a vitorlázás szeretete tovább él a családban.

Jakupcsek Gabriella a Reggeliben

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Meghalt Bob Newhart, az Agymenők sztárja
A sorozatban Leonard és Sheldon gyerekkori bálványát, Proton professzort alakította. 94 éves volt.


94 éves korában elhunyt Bob Newhart színész, komikus – írta meg a Variety.

Newhart The Bob Newhart Show és a Newhart című tévésorozata hatalmas sikert aratott az 1970-es és 80-as években az Egyesült Államokban.

Meglepő módon első Emmy-díját csak 2013-ban szerezte meg, amikor vendégszerepelt az Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozatban. A népszerű szériában Proton professzor karakterét alakította, aki többször is találkozik a két főhőssel, Sheldonnal és Leonarddal – sőt flörtöl Leonard barátnőjével, Pennyvel is. Érdekesség, hogy a sorozat egy részében a főszereplők gyerekkori bálványa, Proton professzor szerepe szerint meghal, ezután néhányszor még túlvilági lényként (afféle mesterként) jelenik meg Sheldonnak. Newhart szerepet vállalt az Agymenők spin-offja, Az ifjú Sheldon három részében is.

A színész a családja közlése szerint Los Angelesben halt meg, csütörtökön.


Link másolása
KÖVESS MINKET: