News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Shakira és Piqué is ügyvédet fogadhatott a szakítás után

A hírek szerint az énekesnő és a sztárfocista is harcolna a gyermekeik felügyeleti jogáért, emellett a tetemes közös vagyont is el kell osztaniuk.

Link másolása

hirdetés

Mint azt mi is megírtuk korábban: tizenkét év után szakított Shakira és Gerard Piqué. A spanyol sajtóban már jó ideje téma volt, hogy az énekesnő és a sztárfocista kapcsolata válságba kerülhetett, miután Shakira rajtakapta a férjét egy másik nővel. A lapok szerint Gerard Piqué gyakran beleveti magát az éjszakába, és többször is más-más nő társaságában látták.

A sztárpár végül maga tett pontot a találgatások végére és egy közös közleményben jelentették be, hogy elváltak útjaik.

Ugyanakkor a szakítás nem megy olyan könnyen. A FunNatio arról ír:

Shakira és Piqué is ügyvédet fogadott, valószínűleg mindketten harcolni fognak a gyermekeik felügyeleti jogaiért. Az énekesnő a lap szerint ugyanis nem szeretne tovább Barcelonában élni. A sztárfocista viszont 2008 óta játszik a világhírű futballklubban, a szerződése pedig még két évre szól.

Mindemellett tetemes mennyiségű közös vagyonra is szert tettek az elmúlt 12 évben, ez nagyjából 700 millió euró lehet.

hirdetés

A pár ugyanakkor nem házasodott össze az együtt töltött idő alatt. Kapcsolatukból két gyermek is született: Milan 9, Sasha pedig 7 éves.

Shakira és Piqué 2010-ben találkozott először, amikor az énekesnő a labdarúgó-világbajnokság egyik dalát, a "Waka Waka" című slágert népszerűsítette. A klipben egyébként a sztárfocista is feltűnt.

Shakira - Waka Waka (This Time for Africa)


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Navracsics Tibor jelentette be, hogy kórházba került Tóth Gabi – a férje is megszólalt
Ezért a mai tapolcai Polgári Szalon is elmarad.

Link másolása

hirdetés

Péntek délután a tapolcai Polgári Szalonban vendége lett volna Tóth Gabi, az énekesnő azonban váratlanul kórházba került, ami miatt elmarad az esemény. Ezt kivételesen nem az énekesnő sajtósa, hanem Navracsics Tibor a területfejlesztésért és uniós forrásokért felelős miniszter jelentette be, aki a Polgári Szalon házigazdájaként beszélgetett volna vele.

„Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került, ezért a mai tapolcai Polgári Szalon elmarad. Jobbulást kívánunk neki”
– írta a miniszter a Facebook oldalán.

Az nem derül ki a bejegyzésből, hogy miért került kórházba, és egyelőre az énekesnő oldalán sincs róla tájékoztatás.

Navracsics bejegyzése alatti kommentben viszont az énekesnő férje, Krausz Gábor azt írta:

„Hála Istennek nincs komoly probléma, nagyobb volt az ijedtség, csak egy kis pihenésre van szüksége, köszönjük a jókívánságokat.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: „Nem szeretem, ha butának állítasz be” – Törőcsik Dani szerint a párja a filmeket sem érti, Bea lehordta őt
Bíró Bea megjegyezte, hogy érdekes módon párja még nem beszélt arról a műsorban, hogy ő milyen okos.

Link másolása

hirdetés

A Nyerő Páros pénteki adásában arról szólt a játék, hogy a nőknek kérdésekre kellett válaszolniuk a párjukkal kapcsolatban. Ha jó választ adtak, egyet előre léphettek, ha rosszat, akkor pedig egyet hátra.

A legrosszabbul Törőcsik Daniéknak sikerült ez a feladat, ugyanis Bíró Bea az utolsó körben ugyanott állt, ahonnan elindult, mivel több kérdésre rosszul tudta a választ. Az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban ismertté vált Dani láthatóan nem volt elégedett, az egyik kérdésnél eléggé ki is akadt a párjára.

A kérdés az volt, hogy milyen ételt nem evett meg gyerekként Dani, Bea pedig azt válaszolta, hogy a főzelékeket. Ezután ez a beszélgetés zajlott le közöttük:

Dani:Bébi, azt mondtam, hogy azért nem eszek már főzeléket, mert egész gyerekkoromban főzeléket ettem.

hirdetés

Bea:De hát most az volt a kérdés, hogy mit nem ettél meg gyerekkorodban.

Dani:Édes kincsem, ha egész gyerekkoromban főzeléket ettem, akkor azt megettem vagy nem ettem meg?

Bea:De nekem azt mondtad, hogy egész gyerekkorodban csirkehúst ettél, és a csirkehúst azért nem eszed meg, de főzelékről nem volt szó.

Dani:De a csirkehúst is megettem akkor. Tudod, mit nem eszek meg? A kocsonyát, amit még most sem.

Bea:Kocsonyát?! De bébi, a gyerekek nem esznek kocsonyát.

Dani:Hát ez az!

Ekkor pedig már Sebestyén Balázs is közbeszólt: – Ez a kérdés, hogy mit nem evett meg! Hát a kocsonyát! És te is azt mondod, hogy a gyerekek nem esznek kocsonyát.

A játék után a riportszobában Bea azt mondta, hogy ő nem kapott kocsonyát kiskorában. Dani erre azt felelte, hogy durva, hogy modell barátnője még mindig nem érti a játékot.

Lapozz, ha kíváncsi vagy, hogyan reagált Bea párja megjegyzéseire!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: „Kirakta a szűrömet egy három hónapos gyerekkel” – mondta Young G-ről a felesége
Norina egy megdöbbentő történetet mesélt el az első játékuk során, amin a többi sztárpár is igencsak meghökkent.

Link másolása

hirdetés

Mint arról beszámoltunk, a Nyerő Páros péntek esti adásában új sztárpár érkezett a műsorba Rácz Béla, azaz VV Béci, vagy művésznevén Young G és felesége, Rácz-Mészáros Norina személyében. Szembetűnő volt, hogy nem mindenki örült annak, hogy az előző este kiesett Madár Veronikáék után jött egy új páros, akik egyébként a játékot már az első napon feladni kényszerült Détár Enikőék helyére érkeztek.

Az új forduló első napján a párosok férfi tagjainak kellett tétet tenni, Béci pedig messze a legmagasabb összeget tette fel. Végül sikerült is bekerülniük az a négy páros közé, akiknek a tétjét jóváírták, így most jelenleg ők rendelkeznek a legtöbb pénzzel. Ez pedig igencsak meglepte a játékostársakat, többen megjegyezték, hogy vigyázni kell velük, mert erős páros lehetnek.

A játék lényege az volt, hogy a nőknek ki kellett találni, milyen válaszokat adtak korábban a párjuk a feltett kérdésekre. Az egyik így hangzott: "Miért haragudott rád legjobban a párod?" Norina ekkor megdöbbentő történetet mesélt el, amin a többiek is meghökkentek.

Lapozz, ha kíváncsi vagy a történetre és a videóra!

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Gabi üzent a kórházból: „Már sokkal jobban vagyok”
Az énekesnő megígérte, hogy a szombati koncertje nem marad el, mert fontos számára a közönség és a zene.

Link másolása

hirdetés

Mi is hírt adtunk róla, hogy Tóth Gabi kórházba került. A hírt Navracsics Tibor területfejlesztésért és az uniós forrásokért felelős miniszter jelentette be, aki a Polgári Szalon házigazdájaként beszélgetett volna vele. „Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került, ezért a mai tapolcai Polgári Szalon elmarad. Jobbulást kívánunk neki” – írta a miniszter a Facebook oldalán.

A poszthoz az énekesnő férje is hozzászólt. Krausz Gábor azt írta: „Hála Istennek nincs komoly probléma, nagyobb volt az ijedtség, csak egy kis pihenésre van szüksége, köszönjük a jókívánságokat.”

Tóth Gabi az Instagram-oldalának sztorijában nyugtatta meg aggódó rajongóit:

„Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy már sokkal jobban vagyok. Megterhelő volt számomra az elmúlt időszak, ezért a következő hónapokban vissza kell vennem a tempóból.

Természetesen, a holnapi, szegedi koncert nem marad el, a közönség szeretete, a zene feltölti a lelkem és számomra ez a legfontosabb. Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat, az aggódást.”

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: