hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Senki ne várja, hogy bugyiban pózoljanak” – Priyanka Chopra és a világ legjobb női focistája is a Victoria's Secret új „angyalai” közt van

A színésznő és a focista többek közt egy transzgender és egy plus-size modellel népszerűsíti majd a márkát egy podcast-sorozatban.
Fotó: Lorie Shaull, Wikipedia - szmo.hu
2021. június 17.


Link másolása

hirdetés

Priyanka Chopra mozisztár és Megan Rapinoe, a világ egyik legjobb női focistája, a női Aranylabdás is a Victoria's Secret új "angyalai" közé került, de nem teljesen úgy, ahogy gondolnánk - írja a Page Six.

A fehérneműgyártó cég már évek óta próbálja újradefiniálni magát a diverzitást előtérbe helyezve. Ennek újabb eredménye, hogy újabb neveket jelentett be, akikről azonban nem feltétlenül az eddig reprezentált angyalkép - magas, karcsú, kisportolt és tökéletes testű nő - ugorhat be. A cégnek vélhetően ez is a célja, a bejelentés szerint ugyanis a külső helyett ezúttal inkább arra helyezték a hangsúlyt, hogy ezek a nők mind inspiráló ikonok legyenek.

Ráadásul arra se várjon senki, hogy bugyiban pózolnak majd: Chopra és Rapinoe a cég szóvivője lesz, akik podcastekben és marketinganyagokban népszerűsítik majd a márkát.

Ezzel egy olyan csapathoz csatlakoznak, amely összetételét nézve a márka tényleg azon van, hogy teljes erőbedobással nyisson a diverzitás felé: a 10 részes podcastben például beszél majd a márka első transzgender modellje, Valentina Sampaio vagy Paloma Elesser plus-size modell is.

A Victoria's Secret néhány évvel ezelőtt még az egyik legnagyobb presztizsnek örvendő fehérneműmárka volt, kifutóin pedig a világ legismertebb modelljei vonultak. Amióta viszont a testpozitív hullám a divatipart is elérte, egyre nehezebb helyzetben volt a kizárólag tökéletes testű modellekkel dolgozó cég. Főleg azt követően, hogy Ed Razek, a cég marketingigazgatója három évvel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy a kifutón nincsen helye sem túlsúlyos, sem transzgender modelleknek, mivel a Victoria's Secret bemutatója nem erről szól. Szavai nagy port kavartak, Razek távozott is a cégtől, amely azóta is nagy erőkkel próbálja újraépíteni a renoméját. Razek távozása után már másnap felvettek egy transznemű modellt, Valentina Sampaiot, és azóta is kétségbeesetten próbálnak nyitni a diverzitás felé.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Titkos esküvő - Rácz Jenő és kedvese titokban mondták ki a boldogító igent

A séf és Gyuricza Dóra örök hűséget fogadtak egymásnak.

Link másolása

hirdetés

Rácz Jenő és Dóri 2019-ben az RTL KLub Konyhafőnök című gasztro műsorában ismerték meg egymást, ahol a séf zsűritag, Dóri versenyző volt. A múlt hétvégén pedig egy csodás kúrián, a legnagyobb titokban mondták ki a boldogító igent, ahol szeretteikkel együtt ünnepelték a nagy napot. A lagzi fergetegesre sikerült, hosszú hónapokig készültek, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen.

Gyönyörű, igazán megható volt a ceremónia. Úgy tervezték, hogy Jenő csak az oltárhoz menet láthatja meg Dórit a menyasszonyi ruhában, és hát mondani sem kell, mindenkinek elállt a lélegzete, amikor meglátták őt. Mesébe illő volt az egész.
Nyilatkozta az esküvőről a pár egyik ismerőse.

Ők maguk is tökéletes formában akartak lenni, ezért sokszor a hét minden napján edzettek, diétáztak.

Dóri hat, Jenő pedig tíz kilótól szabadult meg a nagy napig. Ebben Schobert Norbi és Rubint Réka voltak segítségükre, akik szintén részt vettek a ceremónián.

Azonban egy ilyen csodás nap borsos árat követel. A kúria bérlése 1 millió forint fölött van egy napra, az étel egy főre 20-30 ezer forintra jön ki. Nagyobb kiadás még a menyasszonyi ruha, ahol határ a csillagos ég. Egy jó fotós és videós együtt akár 1 milliót is elkérhet, a dekorációról, a zenészekről és a ceremóniamesterről nem is beszélve.

A séf nem titkolja, hogy hamarosan édesapa szeretne lenni, a pár már készen áll a családalapításra.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Botrány a Házasodna a gazda műsorban, Zoli már most lefeküdt az egyik versenyzővel

Lehet, hogy ez a túlfűtött este lesz a gazda veszte.

Link másolása

hirdetés

Jázmin úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba, ezért bevallotta versenytársainak, hogy a randijukon lefeküdt Zoli gazdával. Nem bánta meg Jázmin az együtt töltött éjszakát, viszont korainak tartja.

Zsófi és Nóri sokkot kaptak a bejelentés hallatán. Ezek után nem értik, mi keresnivalójuk van még a műsorban. Feltételezték, hogy Zoli talán mindegyikőjüket csak „ki szeretné próbálni”.

Engem lesokkolt. Tényleg úgy gondolta, hogy most idejövünk hárman és kipróbálgatja az egyikünket, és ha jó, ő lesz, ha meg nem, akkor másikunkat választ? Nem vágom. Ez így nekem nagyon gáz, nagyon nem pálya. Egyenesen pofátlanság ez a Zoli részéről, mert mégis miatta vagyunk itt.
Fakadt ki az esetről Zsófi, majd Nóri hozzátette:
Nem értem, hogy miért vagyunk akkor még mindig itt.

Zoli gazda próbálta megnyugtatni a versenyzőket, hogy ez abszolúte nem fogja befolyásolni őt a végső döntésben. Azonban a lányokat biztosan.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Repülőgépen szoptatott Szinetár Dóra, ki is tette az Instagramra

Az Unicef jószolgálati nagykövete fontosnak tartja a felhívni a figyelmet az anyatejes táplálás világnapjára.

Link másolása

hirdetés

Szinetár Dóra augusztus elsején, az anyatejes táplálás világnapján posztolt szoptatós képet Instagram-oldalára. A színésznő a fotón repülőgépen utazik Spanyolország felé, közben pedig kisfiát szoptatja.

Nem hiszek a villamosmegállóban a meztelen anyai mellek közszemlére tételének szükségességében, sem abban, amikor a nagycsoportos Pistike egy társaság közepén rángatja elő az anyukája cicijét, aki ezt hagyja. De egyáltalán nem érzem normálisnak, hogy ezek miatt a mások számára zavarba ejtő szélsőségek miatt általánosságban ki kellene jelenteni, hogy “ha szoptatni akarsz, csináld otthon”, vagy hogy “egy éves kor fölött a szoptatás felesleges és ízléstelen”… Itt is, mint oly sok témában, hiszek az egymásra-figyelésben, a jó ízlesben, az egészséges szeméremben, és az elfogadásban.

Szinetár a képaláírásban kifejti véleményét a nyilvános helyen való szoptatásról. Szerinte nem kell a szélsőséges aktivizmust képviselni, viszont diszkrét körülmények között merjenek az anyukák közösségben is szoptatni. Mások prűdsége miatt nem kell erről se a babának, se az anyának lemondania.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Flamingóval pózol bikiniben és smink nélkül Nádai Anikó az Instagramján

Na jó, nem olyan flamingóval... A celeb éppen szó szerint lubickol a boldogságban.

Link másolása

hirdetés

Nádai Anikó Rodoszon, a gyönyörű görög szigeten nyaral. Ezt meg is örökítette Instagram-oldalára egy bikinis képpel.

A poszt hashtagje „hajamismilyen”, hiszen Anikó laza kontyban, smink nélkül élvezi a vakációt. Az úszótársa pedig nem más, mint egy flamingós úszógumi.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: