News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Schobert Norbiék cége 135 milliós mínusszal zárta 2021-et, Sebestyén Balázsé 160 milliós osztalékot fizetett

Mutatjuk azt is, hogy ment tavaly Kulcsár Edina, Szabó Zsófi és Rácz Jenő vállalkozásának.

Link másolása

hirdetés

Május végéig kellett beszámolniuk a cégeknek a tavalyi évük eredményeiről. A napokban már több ismert ember vállalatának 2021-es mérlegéről beszámoltunk.

A 24.hu most a legnagyobb hazai sztárok cégeinek tavalyi eredményeit gyűjtötte össze.

Sebestyén Balázs nem panaszkodhat, hiszen az egyik cége, Phova Kft. 316 millió forintos árbevétel és 166 millió forintos adózás utáni eredményt ért el, utóbbiból 160 millió forintot ki is fizettek osztalékként. Van még két másik cége is, de sem a Shamarpa Kft., sem a tavaly év végén alapított Dharmacsakra Kft. nem termelt árbevételt. Előbbi 24 ezer forintos mínuszban zárt, utóbbinak 110 ezer forintnyi anyagköltsége volt, amiből ugyanekkora mínuszos eredmény lett.

Schobert Norbi és Rubint Rékának is több céges érdekeltsége van. Az Alakreform Kft. tavaly 118 millió forintos árbevételt hozott, adózás után 16 millió forint maradt, ebből 15 millió forintos osztalékot fizettek. A Norbi Update Lowcarb Zrt. viszont a 2,3 milliárd forintos bevétel ellenére 135 millió forintos mínusszal zárta a 2021-es évet. Ez nagyjából forintra pontosan megegyezik a tavalyelőtti eredménnyel.

hirdetés

Kulcsár Edina és Szabó András "Csuti" ugyan már nincsenek együtt, de továbbra is vannak közös érdekeltségeik. A Social Guru Magyarország Kft. influenszerügynökség tavaly 132 millió forintos bevételt termelt, az adózás utáni eredmény pedig 30 millió forint lett. Utóbbi összeget ki is fizették osztalékként, illetve az eredménytartalékból további 18 millió forintot vettek ki.

Kulcsár Edina hajfonó vállalkozása, a BeautyStation Kft. 88 millió forintos bevételt hozott 2021-ben, ebből csupán 700 ezer forintos, adózás utáni eredmény maradt. Egy másik cége, az előadó-művészettel foglalkozó Edina Kulcsár Kft. tavaly a 13 millió forintos bevétele mellett közel ötmillió forintos mínuszban zárta az évet.

A nemrég szakított jegyespárnak, Szabó Zsófinak és Shane Tusupnak ugyan külön cégük van, de mindkettőt ugyanarra a törökbálinti címre jegyezték be. A műsorvezető tulajdonában lévő, tavaly létrehozott Landoo22 Kft.-t már az első évben 18 millió forintos árbevételt hozott, amiből közel kétharmad, 12 millió forint lett a profit, osztalékot nem fizettek belőle. A Tusuphoz tartozó Polymorph Industries Kft. pedig hatmilliós bevétellel és bő kétmilliós mínusszal zárta a tavalyi évet.

Rácz Jenő felerészben tulajdonosa a COSTES BRJ Kft.-nek, amely 2021-ben 340 millió forint bevételt termelt, az adózott eredmény pedig 43 millió forintra rúgott. Osztalékot nem fizettek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Beszóltak Berki Mazsinak: „Ha kinyaraltad magad, szedd már le Krisztián sírjáról az elszáradt cuccokat”
Fotóval üzenték meg az influenszernek, hogy Berki Krisztián sírja elhanyagoltnak tűnik.

Link másolása

hirdetés

Berki Krisztián váratlan halála után özvegye, Berki Renáta, becenevén Mazsi utazással próbálta feldolgozni a gyászt. Néhai férjével közös kislányával, Emmával először Balira utazott, de a Balatonon is pihentek már együtt. Sokaknak már akkor szemet szúrt, hogy az influenszer nyaralni megy azután, hogy elveszítette a férjét. Most pedig azzal vádolták meg, hogy az utazgatások közepette elhanyagolja Berki Krisztián sírját - szúrta ki a Blikk.

Egy férfi Mazsi Facebook-oldalára küldött egy képet a sírhelyről, amin néhány elszáradt virág látható a vázákban. A fotót ide kattintva nézheted meg.

"Szia Mazsi! Azért majd, ha kinyaraltad magad, szedd már le Krisztián sírjáról az elszáradt cuccokat. Nagyon gáz volt ahogy ma kinézett. Ölellek!"

- üzente az özvegynek.

A fotó láttán többen is kiakadtak. Valaki azt írta, Mazsinak a "nyaralások közepette nincs ideje kimenni a temetőbe", míg más azt vágta hozzá, hogy szégyellheti magát. Néhányan azonban megvédték az influenszert. Van, aki szerint nem tragédia, ha ilyen melegben Mazs nem visz élő virágot a sírhoz, míg más arra mutatott rá, hogy vannak emberek, akik lelkileg képtelenek kimenni a temetőbe a szeretteikhez.

Berki Mazsi a héten újabb interjút adott, amelyben például a Berki Krisztiánnal való szerelméről és a gyászról is beszélt.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Meghalt Klapka György fia és örököse, Dennis – 34 éves volt
A milliárdos üzletember és Mary Zsuzsi közös gyereke egészségügyi problémákkal küszködött.

Link másolása

hirdetés

Meghalt Klapka Dennis, a milliárdos üzletember, Klapka György és a táncdalénekes Mary Zsuzsi közös gyereke – írja a Ripost. A lap információi szerint a 34 éves férfi egy barátjánál kapott epilepsziás rohamot, már nem tudták megmenteni az életét.

A lap arról ír, hogy a jó anyagi körülmények ellenére Klapka Dennis élete egyáltalán nem volt könnyű: arról korábban maga is beszélt, nagyon megviselte, hogy korán elveszítette mindkét szülőjét. Ezután sok jószándékúnak tűnő, ám rosszakaró ismerős jelent meg körülötte, ő pedig igyekezett mindenkinek segíteni – ezek a "barátok" aztán jelentős összegekkel is megrövidítették az örököst. Dennis ezután az alkoholhoz fordult, és saját bevallása szerint is mélyre került az életében.

2021 nyarán azonban már úgy érezte, felfelé indult, elmondása szerint több barátja is volt, akiknek a segítségére mindig számíthatott. Ugyanakkor epilepsziás rohamaival régebb óta küszködött, egy ilyen okozta péntek éjjeli halálát is.

„A hír sajnos igaz... Dennis tegnap éjszaka elment. Az utóbbi időben egyre sűrűbben kapott epilepsziás rohamokat, és a szervezete már nem bírta el a terhelést. Éppen egy barátjánál vendégeskedett, amikor megtörtént a baj. A mentők hamar kiértek, de már nem tudták megmenteni az életét. Teljesen össze vagyok törve!”

– mondta el a Ripostnak Klapka György özvegye, Marika.

Klapka Dennis utoljára július 28-án posztolt Facebook-oldalára. Akkori sorai reményre és bizakodásra adtak okot.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Egy szál melltartóban indult sétálni Emily Ratajkowski
A celeb nem szégyenlős, azt biztos. A gyerekét tolta egy babakocsiban New Yorkban.

Link másolása

hirdetés

Emily Ratajkowski nem tartozik a szégyenlősebb hírességek közé, ennek bizonyításához elég csak végignézni az Instagram-profilját.

A celeb igencsak szereti megmutatni hibátlan alakját,

a közösségi oldalán egymást érik a visszafogottnak nehezen nevezhető fürdőruhás és fehérneműs képei.

Azonban úgy tűnik a sztár nem csak az online térben, hanem a valóságban is szívesen mellőzi a felesleges ruhadarabokat. A DailyMail cikke szerint a minap New Yorkban fotózták le miközben a gyerekét tolta egy babakocsiban. Ratajkowski azonban

mindössze egy sportmelltartót vett fel a sétához,

felsővel már nem akart vacakolni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Elhagyja az országot Molnár Gusztáv, Németországban akarja rendezni az életét
Szerinte mindenkinek jár egy második esély.

Link másolása

hirdetés

Külföldön próbálja rendezni az életét Molnár Gusztáv. A Drága örökösök színésze erről a Facebook-oldalán számolt be vasárnap délelőtt.

Molnár Gusztáv nehéz időszakot élt meg az elmúlt hónapokban: a párja, Fazekas Vivien a héten jelentette be az Instgram-oldalán, hogy a házasságuk véget ért. A színész alkoholproblémái miatt elvonóra vonult, korábban pedig

egy veszekedés alkalmával rendőrt kellett hívni rá, mert öngyilkossággal fenyegetőzött.

Gusztáv most azt írta a Facebookon, hogy szerinte „mindenkinek jár egy második esély”.

„Úgy döntöttem, hogy megpróbálom külföldön rendezni az életemet egy ideig. Alapvetően Németországra gondoltam. Dolgozni szeretnék, és átgondolni a dolgaimat” - írta, azt is hozzátéve, hogy nem szeretne örökre elmenni.

A színész szerint nem érdemes feladni, „minden ember egy csoda”, és neki is el kell hinnie, hogy ő maga is az.

hirdetés

A hozzászólók többsége sok sikert kívánt Gusztávnak az újrakezdéshez. Ugyanakkor volt aki azt is megjegyezte, hogy ez nem megoldás, és ha a probléma benne van, akkor azt is vinni fogja majd magával.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: