hirdetés

SZTÁRVILÁG

Schobert Norbi cége felidézte a 'döngő lépteket': „Az elhízás nyomot hagy a nők szexualitásán is”

A Norbi Update ügyfélszolgálatosa hosszan kifejtette, miért van igazság abban, amit a fitneszguru mondott korábban a nők szülés utáni alakjáról és az emiatt tönkrement házasságokról.

Link másolása

hirdetés

Schobert Norbi az utóbbi években többször is nagy port kavart kijelentéseivel, ám kétségkívül az okozta a legnagyobb felháborodást, amikor arról beszélt, hogy szerinte a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők nem fogynak le szülés után. A férfiak ugyanis véleménye szerint nem tudnak megkívánni egy nőt, aki felszedett némi pluszkilót.

"Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat" - mondta akkor, 2020 januárjában a fitneszguru.

Miután augusztus végén sztrókot kapott, úgy döntött, visszafogja magát, és már nem fog olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek csak stresszelnék őt. Szerinte ugyanis a kövérség és az elhízás elleni küzdelme során annyi stressz érte, hogy utólag úgy gondolja, talán ez is közrejátszott a sztrókjában.

Úgy tűnik azonban, hogy cége, a Norbi Update Facebook-oldalán továbbra is osztják az alapító nézeteit és a nevében is közvetítik azokat a gondolatokat, amelyeket korábban megfogalmazott.

A Blikk szúrta ki, hogy kedden közzétettek egy bejegyzést, amelyben egy ügyfelük fogyásának történetét osztották meg. A nő egy előtte-utána képen mutatta meg, mennyit változott az alakja és le is írta, miért döntött úgy, hogy életmódot vált, és hogyan sikerült elérnie a célját.

A Norbi Update oldalán ezt fűzték hozzá a soraihoz:

hirdetés

"Nehéz pontosan meghatározni, mi adja egy nő szépségét, hiszen olyan módon is lehet valaki csodálatos, ha az Isten nem áldotta meg külső ragyogással. Ráadásul annyi minden van egy ember szívében, ami széppé teheti, hogy a külcsín már csak olcsó ráadás. Azt viszont állítjuk, hogy a fogyás hatására olyan változás megy végbe az emberben, ami sem a lelkét, sem a testét nem hagyja változatlanul."

Egy kommentelőnek azonban szemet szúrt, hogy miközben Norbi korábban arról beszélt, hogy a férfiaknál a külső a fontos, ha a vonzódásról van szó, a cége azt kommunikálja, hogy "a külcsín már csak olcsó ráadás" bizonyos esetekben.

"Norbi, kb. egy évvel ezelőtt kiírtad ide a Facebookra, vagy talán interjúban mondtad azt, hogy a nők a szülés után elhanyagolják magukat (nem mindegyik nő) és, hogy döngő léptekkel járkálnak, és a férjük ezért hagyja el őket, vagy ezért csalják meg a feleségüket. Nem pontosan ezt mondtad, de ez volt a lényeg. Most pedig pont azt írod, hogy a külcsín csak olcsó ráadás. Nem értelek,hogy most miért ezt írod?" - tette fel a kérdés egy hölgy.

Az oldal ügyfélszolgálata pedig egy igen hosszú válasszal reagált:

"Magyarországon vezető válóok a testi elhidegülés. Bizonyos nők pedig a gyermekükkel tartják sakkban a férjüket - ha már megcsináltad, neveld is fel mantra -, ami jó kibúvó az elhízáshoz. Norbi a döngő léptekkel arra utalt, hogy az elhízás nyomot hagy a nők szexualitásán is, aminek törvényszerűen a párkapcsolat látja kárát. Aztán a házastársak azon veszik észre magukat, hogy a párkapcsolati terapeuta előtt arról sopánkodnak: már az idejét sem tudják, mikor kívánták meg egymást úgy igazán. A házasság intézménye a nyugati világban tetszhalott állapotban van, aminek az elhízáson kívül számos más oka is lehet, de a kívül boldog, belül rothadó Facebook családok mögött sokszor ott a munkahelyi félrelépés és egyéb fájó érzelmi konfliktusok.

Mindez ha nem is megelőzhető, de gyógyítható lenne azáltal, ha az emberek megértenék, hogy a testiségnek éppen úgy helye van egy kapcsolatban, mint a szeretet, bizalom kettősének. Ez ugyanis a házastársi kapcsolat három alappillére, és mint minden háromlábú szék, a párkapcsolat sem áll meg, ha az egyik lábát kilökik alóla. Amit Norbi mondott, minden elemében igaz, de mert a társadalom prűd és önvizsgálatra képtelen, Norbit gyanúsították nőgyűlölettel. Szerencsére én kevésbé vagyok támadható, ezért leírhatom:

hazánkban a házasságok jelentős része csak papíron létezik, a férfiak nem elhanyagolható százaléka pedig azért válik hűtlenné, mert otthon nem kapja meg azt a szeretetet és törődést, amit egy gyors légyott alkalmával, fizetős keretek között meg tud magának vásárolni. Csúnya ez a világ, de a működési szabályai akkor is érvényesek, ha azt nagy egyetértésben egyesek letagadják.

Norbi igazat mondott, de nem fejtette ki eléggé alaposan mondanivalója lényegét. A testiség fontos, anélkül nincs házastársi kapcsolat, aki mást mond, az vagy hazudik, vagy még nem tudja, hogy a háta mögött megcsalják. Lehet, hogy nem fizikálisan, csak gondolatban, de a kívülről patyolat tiszta kapcsolatába már éket vert a túlsúly. Mert nincs olyan férfi, aki egy szép nő láttán ne "érzékenyülne" el, és amikor otthon azt látja, hogy a felesége már akkora, mint egy dinoszaurusz, minimum elkalandozik a gondolata. Norbi erre kívánta felhívni az emberek figyelmét, ami tényt egyébként bármelyik párkapcsolati terapeuta/szexuálpszichológus csak megerősíteni tudná. Én ekkor figyeltem fel igazán Norbira, mert azt éreztem, hogy olyan bizonyítványt magyaráz a társadalomnak, amit Ők állítottak ki magukról. Aztán persze mindenki Norbit támadta, hiszen könnyebb Őt lesöpörni az asztalról, mint rákérdezni a férj nyakán éktelenkedő rúzsfoltra" - írta a cég egyik dolgozója, Zoltán a hozzászólásban.

Amikor a kommentelő erre csak annyit reagált, hogy "ok, mindegy", Zoltán többek közt azt írta vissza neki, hogy azért válaszolják meg szívesen ezt kérdést, mert "torkig vagyunk a magyar társadalom önvizsgálatra képtelen karakterével".

"Én örülök neki, hogy valaki vette a bátorságot, és belekiabálta a társadalom képébe, hogy a látszatházasságok egyik testi jelölője az elhízás. Nyilván általánosítás, de attól még igaz!" - szögezte le az ügyfélszolgálatos.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A vártnál 12 héttel korábban született meg Nick Jonas és Priyanka Chopra kislánya
A babát egy béranya hordta ki. A párnak nem voltak egészségügyi gondjai, csak a feszített munkájuk miatt döntöttek így.

Link másolása

hirdetés

Nick Jonas és Priyanka Chopra péntek este meglepő bejelentést tettek:

megszületett gyermekük. A babát egy béranya hordta ki.

A hír meglepte a közvéleményt, mert eddig nem említették, hogy hamarosan bővül a család. A múlt héten még arról nyilatkozott a színésznő, hogy bár szeretnének már családot, de nagyon elfoglaltak.

Most a baba érkezéséről szóló bejelentés után egy kis személyes teret kértek.

A Daily Mail arról írt, hogy forrása szerint a kicsi 12 héttel előbb érkezett a vártnál. A Dél-Kaliforniában született pici még kórházban marad, amíg nem erősödik meg annyira, hogy szülei hazavihessék.

hirdetés

A lap megjegyzi, hogy a 39 éves színésznőnek nincsenek egészségügyi problémái, csak a feszített munka miatt döntöttek a béranya mellett.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Ákos: „Igazából nem nagyon válogat ez a gyönyörű kínai laboratóriumban, amerikai pénzből kifőzött kis víruska”
„Ha a józan ész nagyon hamar nem kerekedik felül a világon, vagy mi, normálisabb emberek nem hallatjuk a szavunkat, nem állunk ki magunkért, és nem teszünk valamit, akkor nagyon nagy gáz lesz” - mondta a Blikknek.

Link másolása

hirdetés

Ákos koncertet adott szombaton a Papp László Arénában. A rendezvény után a zenész interjút adott Blikknek, melyben beszélt a Covid-járványról is.

A zenész szerint szeretnék visszakapni a régi, normális életüket, "noha nem tudom, hogy a világ urai ezt szeretnék-e".

Szó esett arról is, hogy ő és családja is átesett a fertőzésen. Ákos elmondta, hogy ő megszenvedte a betegséget, de a családtagjai enyhébb tünetekkel estek át a Covidon.

Mint mondta, "nagyon érdekes volt látni, amikor a zenésztársak pozitív tesztet produkáltak, hogy az egyik oltott volt, a másik nem volt oltott.

Igazából nem nagyon válogat ez a gyönyörű, kínai laboratóriumban amerikai pénzből kifőzött kis víruska".

hirdetés

Végül beszélt arról is, hogy mit gondol a világról:

"Én nem tudom, hogy mit hoz a jövő. Mindenesetre azt gondolom, hogy ha a józan ész nagyon hamar nem kerekedik felül a világon, vagy mi normálisabb, visszafogottabb, józanabb emberek nem hallatjuk a szavunkat, nem állunk ki magunkért és nem teszünk valamit, akkor nagyon nagy gáz lesz. Mert ez most már nem játék.

Ha Ausztriára nézek, Ausztráliára nézek, az Egyesült Államokra nézek, csupa rossz példát látok magam előtt. Tehát aggódom magunkért, aggódom a hazánkért, aggódom a hazánkban élő minden emberét, nyilván a családomért, aggódom a világért. Persze ez nem úgy néz ki, hogy ülök otthon és embriópózba pöndörödve aggódom, hanem szeretném a szavamat hallatni. A dalaimban minden benne van, amit erről gondolok, nem is kell a sorok között olvasni, ha valaki meg akarja érteni, hogy miről van itt szó."


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szinetár Dóra megmutatta, hogyan telik náluk a vasárnap délelőtt
A színésznő kisfiával játszott, a fotókról az is kiderült, hogy Benjinek mihez támadt kedve.

Link másolása

hirdetés

Szinetár Dóra rendszeresen beszámol közösségi oldalán a színházi, művészi életéről. De mellette gyakran mesél arról is, hogyan élnek otthon, mit csinál a család, minek örülnek, mit játszanak a kisfiukkal.

Most a vasárnap délelőttjükről osztott meg néhány fotót. Mint kiderült, Benji szereti a játékfigurákat, a fotók alapján különösen kedves neki Micimackó és barátai.

"Szép vasárnapot! Nálunk már minden elől van… a fiatalember harcra készen elővetette a bunkit, a csúszdát, és előrámolta az összes horgolt babát (is). Én meg próbálok kávét inni… De hol van Malacka?!?!" - írta a képekhez a színésznő.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Pikáns titkokat árult el a Playboy-villa lakóinak életéről Hugh Hefner exe
Hugh Hefner exe azt állítja, a Playboy-villában nyuszilányként élni valóságos kultusz volt.

Link másolása

hirdetés

Holly Madison, Hugh Hefner egykori barátnője a Secrets of Playboy című dokumentumfilm-sorozat árulja el, hogy milyen volt valójában az élet Playboy villa zárt ajtói mögött - írja a Mirror. Az exbarátnő szerint a nyuszilányként élni valóságos kultusz volt, és a legtöbb nyuszilány heti juttatást kapott, méghozzá hatalmas összeget.

A sajtómágnás hetente 1000 dollárt adott a modelleknek, akiknek cserébe este 9-re mindig haza kellett érniük.

Holly Madison, hét éven keresztül, 2001 és 2008 között járt együtt a milliomossal, így jó pár olyan dolognak volt tanúja, ami a hatalmas, 22 hálószobás villában történt. Elárulta például, hogy a Playboy-lányok teljesen elszigetelődtek a külvilágtól, de mégis úgy emlékszik vissza az öt éve 91 évesen elhunyt Hugh Hefnerre, mint egy mindig nagyon kedves emberre:

Azt mondta, hogy a külvilág féltékennyé tette, és értékelné, ha felmondanám a munkámat.

A lányoknak este 9 órától kijárási tilalom volt, és arra biztatták őket, hogy ne legyenek barátaik. Nem mehettek sehova, hacsak nem családi nyaralásról volt szó.

Azért gondolom, hogy a kastély nagyon kultikus volt, mert mindannyiunktól elvárták, úgy gondoljunk Hefnerre, mint egy igazán jó srácra

– meséli az egykori playmate. Elmondása szerint Hefner kiabált vele, amiért levágatta a haját.

Aztán azt mondta, hogy ettől öregnek, keménynek és olcsónak látszom. (...) Azt gondoltam, ó, ő nem az, mint amit a médiában mondanak róla, ő egy kedves ember.

A január 24-én megjelenő sorozatból az is kiderül, hogy a sajtómágnás olyan szexpartikat rendezett, amelyekre kocsival, „rakományként” szállították a nőket. A filmben azokat a kábítószer-használatról és szexuális visszaélésről szóló jelentéseket is vizsgálják, amik állítólag a kastélyban és más, a Playboyhoz köthető helyszíneken történtek.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: