hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Rejtélyesen nyilatkozott Szilágyi Liliána a 200 pillangó után

A fiatal úszónő 6. helyen végzett, majd a medencéből kiszállva arról beszélt, hogy mennyire kiábrándultan jött erre a világbajnokságra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 25.

hirdetés

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy Kapás Boglárka fantasztikus teljesítménnyel lett aranyérmes 200 pillangón a kvangdzsui világbajnokságon.

Ugyanebben a számban úszott Szilágyi Liliána is, aki a 6. helyen végzett. A verseny után pedig nagyon csak rejtélyesen fogalmazott az M4 Sportnak adott interjújában.

"Nagyon kiábrándultan jöttem erre a világbajnokságra, ki voltam ábrándulva abból a rendszerből, amiben benne vagyunk. Sok dolog fölött szemet hunyunk és elnézünk dolgok mellett, gondolok itt elsősorban morális dolgokra. Ezt most nem fejtem ki. Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehettem, és köszönöm azoknak, akik mellettem álltak és végigcsinálták ezt velem. Hálás vagyok az FTC csapatának, a szerelmemnek, a családomnak, anyukámnak és hálás vagyok önmagamnak is, hogy idáig eljutottam"

- fogalmazott a fiatal úszónő, aki azt is hozzátette, hogy fizikailag nagyon jó formában volt, de mentálisan van néhány olyan dolog, amitől nem tud szabadulni.

Szilágyi Liliána ennél a pontnál elgondolkozott egy kicsit, majd rejtélyesen csak annyit mondott "mindegy, majd egyszer kifejtem". Ezután pedig gratulált a versenyszámot megnyerő Kapás Boginak.

hirdetés

"Sok van még bennem, sok van az úszásomban, kérdés, hogy ki akarom-e hozni. Mármint, az nem kérdés, hogy ki akarom, csak az, hogy mennyire tudok alkalmazkodni. Ez egy csodás év volt rengeteg tanulással"

- zárta végül az úszónő.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Meghan Markle még a takarók színe miatt is balhézott a palotában a régi alkalmazottai szerint

Egyre merészebb állítások látnak napvilágot Harry herceg feleségéről.
Címkép: Northfoto/PA Wire/PA Images - szmo.hu
2021. március 07.

hirdetés

A személyzet fele ki akart lépni Meghan Markle viselkedése miatt, amikor a Kensington-palotában elfajultak az indulatok - írja a Daily Star névtelen forrásokra hivatkozva.

Korábban már megírtuk, hogy a hercegnét többen is zaklatással vádolják az akkori viselkedése miatt, amit ő maga hevesen tagad. A Buckingham-palota azóta kiadott közleménye szerint nagyon komolyan veszik a vádakat, és vizsgálatot indítanak, hogy kiderítsék, Meghan valóban zaklatta-e az alkalmazottakat.

Most egy korábbi alkalmazott azt állítja:

Harry herceg felesége már attól is dührohamot kapott, ha az általa rendelt takarók színe nem felelt meg az ízlésének.

Meghan egy sandringhami vadászat alkalmával piros, hímzett takarókat rendelt Harry barátai számára. Mivel azonban nem “a piros szín megfelelő árnyalatát” választották, óriási jelenetet rendezett és őrjöngött a személyi asszisztensével, Melissa Touabtival - írja a lap.

hirdetés

De nem csak Meghan személyi asszisztense élhetett át hasonlókat. A lap szerint volt, hogy a személyzet fele ott akarta hagyni az állását a hercegné kirohanásai miatt.

"Dráma, dráma, mindig csak a dráma zajlott, ott, ahol ők ketten jelen voltak"

- tette hozzá egy másik bennfentes.

Egy újabb megszólaló szerint Harryt még maga a királynő is elővette, amiért Meghan összeveszett egy öltöztetővel az esküvőjük előtt.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Opitz Barbira rá sem lehet ismerni göndör fürtjei nélkül

Az énekesnő a rajongói kedvéért vállalta a hosszú és valószínűleg fájdalmas procedúrát, és kiegyenesítette a haját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 06.

hirdetés
"Sokan mondtátok, hogy szeretnétek látni engem egyenes hajjal is, hát ime!"
- írta az Instagramon az énekesnő, egy olyan kép alá, amelyen kiegyenesített frizurával áll.

Az X-Faktor hatodik szériájának győztesére szinte rá sem lehet ismerni egyenes hajjal. Az óriási göndör hajtömeget kiegyenesíteni valószínűleg órákig tarthatott.

A kommentelőknek nagyon tetszik az énekesnő új frizurája, a legtöbben Kim Kardashianhoz hasonlítják,
ám akadnak olyanok is, akik nem rajonganak ezért a stílusért.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Mindig a kedvesség és a jóakarat megtestesítője volt” – Meghan Markle barátnői és kollégái a palota ellen fordultak

A hercegnét a palota támadásaira reagálva a barátai okos, vicces, és nagyon jólelkű nőként jellemezték. Meghan és Harry leleplező interjúja március 7-én kerül adásba.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 06.

hirdetés

Ahogy az mi is megírtuk, március 7-én érkezik Oprah Winfrey interjúja a hercegi párral. Meghan Markle és Harry herceg korábban soha nem adtak ilyen őszinte interjút arról, miért menekültek el a királyi család árnyékából és hogyan élték meg azt az időszakot, amikor mindenki ellenük fordult.

A rajongók már hetek óta tűkön ülnek, azonban nem mindenki értékeli az őszinteségüket.

A rövid előzetesekből már kiderült, hogy Harry herceg elárulja, attól félt, a brit sajtó miatt Meghan is Diana sorsára jut.

Fülöp herceg kórházba került néhány héttel ezelőtt, sokan pedig szívtelennek nevezték Meghant, amiért úgy robbantja a bombát, hogy közben a királyi család központi alakja az életéért küzd. A hercegné azonban elmondta, hogy az interjút hónapokkal korábban vették fel.

Szerdán azonban a Buckingham-palota közleményt adott ki, amiben kifejtették, hogy több alkalmazott is zaklatással vádolja Meghan Markle-t, ezért kivizsgálást indítanak az ügyben, mivel a zaklatás semmilyen formáját nem tolerálják. A zaklatási vádak magukban foglalják, hogy Meghan félelemben tartotta a palota személyzetét, és két asszisztensét is elüldözte.

hirdetés

A vádak nyilvánosságra kerülését követően Meghan kollégái, ismerősei, barátai szinte elárasztották a közösségi médiát és egyöntetűen állították, Meghan az utolsó ember, akiről el tudnák képzelni, hogy bárkinek az életét szándékosan megkeserítette.

Lindsay Roth 22 éve Meghan legjobb barátnője, ott volt Meghan mellett élete minden szakaszában, Angliában is többször meglátogatta.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Melania Trump először fakadt ki nyilvánosan, amiért a válásáról pletykálnak

Az egykori first lady a CNN egy riportját követően szólalt fel, amelyben a „keserű és hideg” viselkedése alapján következtettek rá, hogy valójában már a válását tervezgeti.
The Daily Show with Trevor Noah/YouTube - szmo.hu
2021. március 07.

hirdetés

Először “állt a sarkára” a korábbi first lady, hogy eloszlassa a válásával kapcsolatos pletykákat - legalábbis a Daily Star által megszólaltatott párkapcsolati szakértő szerint, aki Melania Trump legutóbbi nyilatkozata alapján jutott erre a következtetésre.

Donald Trump felesége a CNN egy riportját követően szólalt fel, amelyben a “keserű és hideg” viselkedése alapján következtettek rá, hogy valójában már a válását tervezgeti.

Melania úgy reagált: a CNN “nem lát bele a gondolataiba vagy a hétköznapi életébe”.

A válasz sokakat megdöbbentett, hiszen Donald Trump elnöksége alatt Melania mindvégig hallgatott kettejük ügyeiről.

A megszólaló kapcsolati szakértő, Carole Ann Rice szerint Melania kirohanása az “újonnan jött szabadságot” tükrözi a Fehér Ház elhagyása után. Szerinte a nő már nem szégyell kiállni a maga igazáért, mivel az ilyen feltételezésekkel “kényes pontra tapintanak nála”.

hirdetés

“Most, hogy Melania már nem first lady, beszélhet azokról a témákról, amelyekről eddig illemből és a férjével való szolidaritásból nem tehetett említést. Könnyen lehet, hogy ez egyfajta utolsó figyelmeztetés is, mielőtt ügyvédekkel lépne fel az ilyen híresztelések ellen” - vélekedett a szakértő.

A pletykák azután kaptak szárnyra, hogy Melania egykori legjobb barátnője, Stephanie Winston Wolkoff azt állította: a pár nem csupán teljesen külön éli az életét, de külön ágyban is alszanak. Rice szerint azonban ez nem feltétlenül jelenti a kapcsolat halálát: “Ez sok házaspárra jellemző, általános jelenség, ami alapján nem vonhatunk le következtetéseket. Csak Donald és Melania tudhatják, valójában milyen a házasságuk” - mondta.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: