SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Rákay Philip Lilut támadja: szerinte a műsorvezetőnő miatt kellett távoznia a zenetévétől

Az egykori zenetévés szerint kolléganője is azok között volt, akik azért lobbiztak, hogy ő ne szerepelhessen tovább a tévénél.


Valószínűleg sokan ismerik legalább felszínesen a közel 30 éve Rákay Philipként szereplő tévés-üzletember pályafutását. A jelenleg a Fidesz médiacsapatában dolgozó egykori tévés a Z+ (majd Viva+, majd Viva) csatornákon lett országosan ismert, többek között Sebestyén Balázs és Lilu (Kovalcsik Ildikó) műsorvezetőtársaként. 2002-ben aztán a Fidesz politikai nagygyűlésén tűnt fel, és azóta is a jobboldali politika körül mozog. 2010 után volt a Magyar Televízió intendánsa, később a közösségi médiában erősítette a fideszes jelenlétet. Legutóbb a több mint hétmilliárd forintból forgatott Most vagy soha! című film producereként szerepelt a médiában.

Rákay kedden Fiala János KeljFelJancsi című műsorának adott interjút. Ebben többek között arról beszélt, hogy 2002-ben, amikor a – szerinte – Fidesz-ellenes hangulatban elkötelezte magát a legnagyobb jobboldali párt mellett, egyből megszűntek a lehetőségei a médiában.

„Meghatározó napként éltem meg 2002. április 13-át, amikor a Kossuth téren a Fidesz nagygyűlést tartott, és ott műsorvezetőként részese lehettem egy euforikus eseménynek, amely korábban ismeretlen műfaj volt Magyarországon” – mesélte erről az időszakról. Mint mondta, ha többet nem dolgozhatott volna a médiában, ez a pillanat akkor is megérte volna. Beszélt ugyanakkor ennek a szereplésnek a negatív következményeiről is.

„A rendezvényt követően, Orbán Viktor melletti hivatalos kiállásom miatt szinte az egész médiaszakmát magamra haragítottam. Elfogyott körülöttem a levegőn, ennek első precedense volt, hogy az általam is alapított Z+tv egyik műsorvezetője, Lilu által gerjesztett hangulatban, összehívták a vezetőséget és számon kérték rajtam szereplésemet. Később az MTV egyik beszélgetős műsorát is elvették tőlem”

– panaszkodott a műsorban Philip, megemlítve a mostanában inkább ellenzéki véleményeket megfogalmazó volt munkatársát is.

Hozzátette, hogy akkoriban a magyar médiavilág egyik irányítója azt mondta neki, amíg pozíciót visel, tesz róla, hogy „Rákay még portásként se dolgozhasson” a szakmában.

Azt ugyanakkor nem tartja problémásnak, hogy a Magyar Péter (szintén Kossuth téri) tüntetésén felszólaló Tarr Zoltánt kirúgták állami állásából. „Üdv a klubban!” – fogalmazott, majd egyetértett a Fidesz kommunikációs vezetőjével, Menczer Tamással, aki egy posztjában úgy fogalmazott: Miért kellene a kormánynak bízni egy kormányt támadó személyben?


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Szilágyi Liliána: a világon az egyik legjobb voltam valamiben, és most itt vécét súrolok?
Az elmúlt időszakban annyi mindent megtapasztalt, hogy úgy érzi, mintha a mögötte álló öt hónap legalább öt év lenne.


A volt úszónő a LélekKözösség Peller Mariannal című műsor vendége volt, ahol elmesélte, hogyan alakult az élete az elmúlt időszakban. Nemrég ugyanis eldöntötte, hogy mindent felszámol és Mexikóban próbál szerencsét.

Először Tulumban vállalt munkát egy hostelben.

"Mondom nézzük meg, hogy akkor tényleg mindent nulláról kezdve… Megkaptam a munkát, igazából ez abból állt, hogy takarítottam egy hónapon keresztül. Mindent és mindenhogyan. Ami nagyon jó volt, mert van egy kis tisztaságmániám meg egy kis OCD-m, úgyhogy nagyon jól ki tudtam élni. Feltettem a zenét, és akkor sikáltam a vécét, meg felsepertem a faleveleket, meg akkor főztem, mosogattam, tök jó volt"

– magyarázta az egykori úszónő.

Rengeteg minden elindult bennem. Például az első nap megjelent az a gondolat – az egómból –, hogy »de hát én egyszer a világon az egyik legjobb voltam valamiben, és most itt vécét súrolok, hogy micsoda dolog?« És utána rögtön jött már az a belső hang, hogy de valahol el kell kezdeni az új utat, és muszáj megélned olyan dolgokat, amiket eddig nem éltél meg, és nem az egódból kéne működjél, hanem abból, hogy mi vagy te.

- tette hozzá Szilágyi.

Később egy ruhamárka kereste fel azzal, hogy szívesen fotóznának vele egy Puerto Morelos-i helyszínen. Szilágyi el is ment a térségbe, ahol végül hetekig maradt.

Igazából nem csináltam semmi különösebbet, jógázgattam, kapcsolódtam emberekkel, meg nyugodt voltam. És annyira nagyon-nagyon meglepett, hogy mennyire meg tudok nyugodni, hogy heteken keresztül csak így »áztattam« magamat ebben.

- idézte fel a múltat Szilágyi Liliána.

A sportolónő az elmúlt időszakban annyi mindent megtapasztalt, hogy úgy érzi, mintha a mögötte álló öt hónap legalább öt év lenne.

Jelenleg Magyarországon tartózkodik, októberben viszont vissza tervez térni Mexikóba, hogy ott folytathassa az életét.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Tragédia: meghalt a 94 éves Clint Eastwood 61 éves barátnője
Christina Sandera és Clint Eastwood tíz éve voltak együtt, korábban a nő a nő hostessként dolgozott Eastwood Mission Ranch nevű kaliforniai hotel-éttermében.


Megrendítő hírt osztott meg a közvéleménnyel Clint Eastwood: 61 éves korában elhunyt élettársa, Christina Sandera. A 94 éves színészlegenda közleményben fejezte ki mély szomorúságát és fájdalmát, kiemelve kedvese gondoskodó természetét.

"Christina egy kedves, gondoskodó nő volt, és nagyon fog hiányozni" – írta Clint Eastwood a közleményben.

A halál okát nem közölték, és a Hollywood Reporter értesülései szerint a Warner Bros. szóvivője megerősítette, hogy további részleteket nem kívánnak nyilvánosságra hozni a történtekről.

Sandera és Eastwood még 2014-ben ismerkedtek meg, amikor a nő hostessként dolgozott Eastwood Mission Ranch nevű kaliforniai hotel-éttermében. A pár nemigen vállalt nyilvános szereplést, de a 2015-ös Oscar-díjátadón együtt jelentek meg, ahol Eastwood rendezése, az Amerikai mesterlövész is versengett.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
RTL-közlemény a VV Dzsigeri botrány miatt: a csatorna minden támogatást megad VV Giadának
Az RTL és a ValóVilág készítői többször hangsúlyozták már, hogy  semmilyen formában nem tolerálják a VV Dzsigeri által tanúsított magatartást.


Korábban lapunk is beszámolt róla, hogy kizárták a ValóVilág műsorából VV Dzsigerit. Akkor a döntés okát nem közölték, korábbi közleményükben viszont a csatorna elárulta, hogy a fiatal férfinak botrányos és elfogadhatatlan viselkedése miatt kellett távozni a villából. Kifejtették, hogy VV Giadával szemben tanúsított olyan magatartást, amit nem tűrtek el, így az incidenst követően a szerkesztők úgy döntöttek, hogy kizárják őt a műsorból.

Mielőtt elhagyta volna a villát, VV Dzsigeri elnézést kért VV Giadától és elmondta, szégyelli magát a történtek miatt. VV Giada úgy reagált a kizárt játékos szavaira, hogy nem haragszik.

A játékos kizárásával kapcsolatban később közleményt adott ki az RTL, melyben hangsúlyozták, hogy „a csatorna és a ValóVilág készítői semmilyen formában nem tolerálják a VV Dzsigeri által tanúsított magatartást”.

„Az incidens másik résztvevőjének, VV Giadának az RTL minden segítséget megad, folyamatos a kommunikáció a még játékban lévő szereplővel, a műsor készítői akár jogi, akár más természetű kérésében támogatják. VV Giadával a műsort követően is – vagy amennyiben előbb távozna, a kiesését követően – folyamatosan konzultálnak a műsor készítői, és amennyiben a műsort követően VV Giada szakértői segítséggel szeretne élni, ehhez is minden támogatást meg fog adni neki az RTL”

– áll a csatorna közleményében.

„A játékosok előzetes pszichológia szűrése és a villalétre történő felkészítése is azt a célt szolgálja, hogy az ilyen és ehhez hasonló esetek kialakulásának lehetősége minimális legyen. A 0-24 órás adásfolyam alatt mindvégig biztosított a szerkesztői figyelem, pszichológus jelenléte és konzultációs lehetőség a villalakók számára.”

Mint írják, az incidens kapcsán a műsor készítői nem terveznek további, a játékmenetet érintő lépéseket. Az esettel összefüggésben egy magánszemély feljelentést tett, amely alapján a BRFK nyomozást indított. A nyomozás során az RTL Magyarország teljes mértékben együttműködik a hatóságokkal.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Így vészeli át a kánikulát szexi bikiniben Opitz Barbi - fotó!
A képet a követői is imádják. Érkeznek a dicsérő kommentek.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. július 19.A Blikk szúrta ki, hogy péntek este az énekesnő egy különleges, fürdőruhás fotót osztott meg az Instagram-oldalán.

A képet a követői is imádják, ugyanis sorra érkeznek alá a dicsérő hozzászólások.

Íme a fotó.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk