hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

„Ostoba szociopata” – Puzsér darabokra szedte Berkit

„Bruce Willist sem ítélik el azért, mert a Die Hardban megöl ötven embert” – így fogalmazta meg véleményét Berki Krisztián a büntetőfékezés ítéletről.

Link másolása

hirdetés

Puzsér Róbert Facebook posztjában először médiaprovokátornak, majd ostoba szociopatának nevezte Berkit. A celeb büntetőfékezéses ügye így is nagy port kavart a médiában. Azonban így, hogy magát John McClane karakteréhez hasonlította, Puzsérnál teljesen kiverte a biztosítékot.

A fent idézett félmondat félreérthetetlenül jelzi, hogy miközben Berki Krisztián előszeretettel adja elő a minden hájjal megkent, ravasz médiaprovokátort, valójában nem egyéb, mint egy bármiféle kultúrát nélkülöző, ostoba szociopata.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Szomorodjál meg, te moslék!" – Majka nem teszi zsebre, amit a kommentelőktől kapott a Sztárban sztár leszek! adása után

A nézők azután lettek zabosak, hogy a rapper remek éneklése ellenére hazaküldte Kocsis Renátát.

Link másolása

hirdetés

A Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásában Kocsis Renáta gyönyörű énekléssel kápráztatta el a zsűrit és a közönséget. Köllő Babett szinte önkívületi állapotban dicsérte meg a nőt, akit az előző szériában Horváth Tamás pont az első elődöntő után küldött haza.

De hiába a jó előadás, hiába többi zsűritag véleménye, Majka máshogy döntött.

Nekem van egy nagyon markáns véleményem arról, hogy milyennek kell lenni egy előadónőnek. És az nem minden esetben egyezik azzal, ami te vagy. Figyelj, Renáta, én megígérem neked, hogy én fogok veled foglalkozni. Sőt, még akár ebben az együttműködésben is részt veszek, de nem tudlak leültetni

- mondta a rapper a produkció után.

Ezután némi vita alakult ki a műsor tagjai között, a többiek még próbálták győzködni Majkát, aki azonban hajthatatlan volt. A csatorna Instagram-oldalán viszont szinte azonnal záporozni kezdtek a kommentek, amik között nagyítóval is alig találni olyat, amit a zsűri renitens tagjával értene egyet. A kommentek között a Life.hu szemlézett.

„Macskajancsimajka, meg reppert keres, szomorodjál meg, te moslék!"

hirdetés

„Nem hiszem el, hogy egy ekkora tehetség most már másodszor nem kap esélyt! Szerintem döntős lehetett volna!”

„Kis Mikiegér marad, a felkészült tehetség mehet!”

„Majka tehetséges abban amit csinál, de zsűrizni nem tud.”

„Ez a Sztárban Sztár egyik hanem legnagyobb SZÉGYENE hogy hazaküldték és hogy SENKI se hívta vissza.”

„Rossz döntés, a csaj döntőt énekelt, az egyik legtutibb, legtehetségesebb, közönség igényére szolgált volna... sajnálom.”

„Nem akarok senkit megbántani de talán a legjobb versenyzőt küldte ma haza Majka, szerintem nem csak azt kell nézni hogy neki mi tetszik vagy mi nem mert ez a műsor nem arról szól hogy valaki egy adott stílusban, kompenzációban tudjon énekelni, hanem pont az a lényeg hogy bármilyen karaktert le tudjon" másolni" hangilag és kivűlről is. Ez a műsor lényege és szerintem ez egy nagyon rossz döntés volt, de sajnos ez már eldőlt.”

A zenész a közösségi médiában egyelőre nem reagált a kritikákra.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Sztárban Sztár leszek!: Beszólt Tóth Gabinak az egyik versenyző, akit Majka nem juttatott tovább

Fehér Martin azt mondta, Király Viktortól elfogadná a kritikát, de az énekesnőtől nem, mert szerinte Gabi nem tudta volna jobban elénekelni azt a dalt, amivel ő színpadra lépett.

Link másolása

hirdetés

Vasárnap este kialakultak a Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutató mestereinek csapatai, vagyis kiderült, milyen versenyzőkkel vág neki Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci az idei évadnak. Mindegyikük csak három énekest választhatott ki, így jó páran az élő showba jutás előtt estek ki, néhányan nem is viselték jól a bukást.

Majka egyik versenyzőjét különösen rosszul érintette, hogy a rapper nem válogatta be a csapatába, mert nem értette, mi volt a baj a George Michaelt utánzó produkciójával, amit ő jónak érzett. Majka elmondta neki, hogy hiányzott az előadásából az erő és a jelenlét, majd Tóth Gabi is közbeszólt, és elmondott néhány építő kritikát. Fehér Martint azonban nem igazán sikerült meggyőznie, folyamatosan vitatkozott az énekesnővel és Majkával is. Amikor Gabi továbbra is próbálta meggyőzni őt arról, hogy csak segíteni akarnak neki a tanácsaikkal, a férfi végül be is szólt neki:

"Figyelj, őszinte leszek veled, Gabi. Olyantól fogadom el ezt a tanácsot - ha megharagszol, ha nem -, aki el tudja ezt jobban énekelni. Meg akinek megvan hozzá az adottsága meg a tehetsége. Ha idejön a Király Viktor és elmondja, hogy ez a bablevesben, megfogadom. De igazából kevesen tudják jól elénekelni ezt a dalt"

- mondta.

Majka rögtön megszólalt, hogy "ebbe ne menjünk bele", Gabi viszont nem akarta hagyni a dolgot, mert szerinte a versenyző megsértette őt szakmailag. Még vitatkoztak erről egy kicsit, de mivel egyikük sem engedett, nem jutottak közös nevezőre.

VIDEÓ: Egy versenyző beszólt Tóth Gabinak

Martin aztán a színpad mögött a műsorvezető Tillának azt mondta, szerinte kevesen tudnák elénekelni a zsűriben ülők közül azt a dalt, amit ő előadott.

hirdetés
VIDEÓ: Fehér Martin produkciója a Sztárban Sztár leszek!-ben

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Durván kiosztotta Tóth Gabit Puzsér Róbert – szerinte nem hite miatt támadják az énekesnőt

A kritikus nem kímélte a sztárt, több szereplését is kritizálta, amelyekkel az elmúlt hetekben megjárta a bulvárújságok címlapjait.

Link másolása

hirdetés

Már-már lecsengett a Tóth Gabi körüli felhajtás, ami egyszerre szólt az énekesnő Eucharisztikus Világkongresszuson elhangzott fellépésének, hirtelen előbújó keresztény énjének és a Sztárban Sztár leszek! műsorában Majkával előadott csörtéinek.

De egy héttel a botrányok legforróbb időszaka után a legnagyobb kritikus, Puzsér Róbert is megszólította az énekesnőt. A kritikus a blogjában „hazugságtól bűzlő megtérésről” beszél, és alaposan kiosztja Gabit.

Vállt vállnak vetve küzd a menyecske becsületéért a TV2 Totem című műsorának túlélőjéként parádézó férj, a húga iránt együttérzést fakasztani igyekvő testvér, a harag mértékét túlzónak érző női coach és a kormányzati propagandamédia megannyi keretlegénye, akik most épp az elfogadás fontosságát hangsúlyozzák, holott billentyűzeteiken még fel sem száradt a tegnapi karaktergyilkosságaik során kiontott vér

– fogalmaz a Sznobjektív és az Önkényes Mérvadó című műsorokból ismert médiaszemélyiség.

Szerinte a bullying kifejezés a nap mint nap iskolákban vagy munkahelyeken erőszakkal zaklatott emberekről szól, nem „az ország egyik legismertebb celebjének, a vakuk villanófényében sütkérező médiahisztérikának a magyarok arcába tolt hazugságát és ízléstelenségét illető vélemény”.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Szerettem volna fiatal apa lenni” – elege van a szingli létből Fluor Tominak

Az énekes 34 éves korában már szeretne megállapodni és családot alapítani, de tíz év egyedüllét után ez nem is biztos, hogy olyan egyszerű.

Link másolása

hirdetés

Karácson Tamás, azaz Fluor Tomi idén augusztus elején ünnepelte 34. születésnapját ez pedig alkalmat adott neki, hogy elgondolkozzon az eddig elért sikereken, és azokon a dolgokon, amik hiányoznak az életéből. A rapper legutóbb azzal került címlapokra, hogy az online térben és a médiában sokat flörtölt Szabó Zsófival, aki nyomozó kollégája az RTL Klub Álarcos énekes című műsorában – ennek köszönhetően a fél internet képzeletben már össze is boronálta őket, bár természetesen ezekre a botrányhős sosem reagál egyértelműen.

Fluor azóta őszintén beszélt róla, hogy benne is megfogalmazódott a vágy, hogy megtalálja a nagy Ő-t és családot alapítson, mint jó barátja, Istenes Bence

– írja a Blikk.

„Szerettem volna fiatal apa lenni, de ez már nem nagyon fog megvalósulni. Ezt amiatt nem bánom, hogy ha az életem korábbi időszakába érkezik egy gyerek, akkor nem biztos, hogy olyan családja lett volna, amelyben jó felnőni” – mondta erről az énekes.

hirdetés
Azt hiszik, hogy a koncertek meg a bulik miatt nem akarok megállapodni, de ez nem igaz. Nekem egyszerűen nem elég a majdnem jó

- tette hozzá Tomi, aki azt is elárulta, nem mostanában lett szingli. Mint mesélte, már több mint 10 éve teljesen egyedül él, és nem is különösebben zavarta a helyzet. Sőt, mint meséli, vannak olyan rigolyái, ami miatt egészen biztosan nem lesz könnyű együtt élnie következő párjával.

„Azt is észreveszem, ha elmozdul a hűtőmágnes. Nálam mindennek megvan a helye, valljuk be, házsártos és nehéz eset vagyok” - mesélte nevetve a sztár, aki azt is reméli, leendő élettársa valamelyest kigyógyítja majd "bogarasságából".

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: