hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Orvosi beavatkozás miatt kiszállt a Rolling Stones amerikai turnéjából Charlie Watts

A zenekar 80 éves dobosának időre van szüksége, hogy felépüljön a londoni műtét után.

Link másolása

hirdetés

Szeptember 26-án St. Louisban folytatja amerikai turnéját a Rolling Stones, de már biztosan a zenekar legendás dobosa, Charlie Watts nélkül, írja a The Guardian. A 80 éves zenészen Londonban hajtottak végre meg nem nevezett okból műtétet, ami Watts sajtósa szerint "teljesen sikeres" volt.

Ettől függetlenül Charlie Wattsnak időre van szüksége, hogy teljesen felépüljön a beavatkozás után. Ebbe pedig most nem fér bele, hogy ott üljön a No Filter című turné hátralévő állomásain a dobfelszerelés mögött. A zenész szóvivője szerint heteken belül elkezdődnek a próbák, és olyan nagyvárosokban is fellép a Rolling Stones, mint Dallas, Atlanta, Los Angeles és Las Vegas. A műtét után lábadozó dobos pedig nem szeretné akadályozni Mick Jaggert és a többieket a koncertekben, ezért inkább most kihagyja a turnét.

Watts a közleményben hangsúlyozta, hogy keményen dolgozik a mielőbbi visszatérésen, de sem a zenésztársakkal, sem a koronavírus-járvány miatt kiéhezett rajongókkal szemben nem lett volna tisztességes, ha miatta marad el a turné.

Watts helyett az a Steve Jordan ugrik be a Rolling Stonesba, aki évek óta zenél Keith Richards-szal az X-Pensive Winos nevű formációban.

hirdetés

Charlie Wattsnak nem ez az első komoly egészségügyi problémája. A dobost még 2004-ben kezelték sikeresen torokrák miatt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Dancing with the Stars: Kemény kritikát kaptak Cookyék Bereczki Zoltántól, a rádiós szerint a zsűritag „összevissza beszélt”

Cookyék produkciójában a gyermekeik is feljöttek hozzájuk a színpadra, Bereczki Zoltán emiatt kritizálta őket.

Link másolása

hirdetés

A Dancing with the Stars hétvégi adásában Cooky és párja, Szécsi Debóra búcsúzott a versenytől. A kiesésüknél azonban sokkal nagyobb visszhangot kapott az egyik zsűritag, Bereczki Zoltán kritikája, amivel a rádiós műsorvezető és szerelme produkcióját illette.

Cooky és Debóra kisfilmjében és a színpadon is feltűntek a gyerekeik. Bereczki pedig élesen bírálta a sztárpárt emiatt.

"Fú...nekem nagyon nehéz most megszólalni, mert azt hiszem, hogy amit most láthattunk, abban nincs társadalmi egyetértés és ez nagyon messze menne ez az értékelés innentől kezdve, úgyhogy én a rumbáról szeretnék beszélni, ami viszont 1 százalék volt ebben a dologban"

- fogalmazott Bereczki.

A 24.hu szúrta ki, hogy a DWTS zsűrije a LifeTV-n bővebben is kifejtette a véleményét, és, hogy mivel volt problémája Cookyék produkciójával kapcsolatban.

"Több szinten volt problémám: fél tízkor mi a túrót keres két kiskölök nem az ágyban? Az alap problémám az a médiában való gyermekmutogatás volt. A másik nagy problémám a színpadi hatáskeltés gyerekkel, kutyával, sérült emberrel, sérült állattal. Az utolsó gondolat a fejemben az volt, hogy Cooky teljesen feladta, hogy bármilyen tánclépést tegyen. Ezek ellentéte robbant a fejemben: nem egy táncprodukciót láttunk, hanem egy hatásvadász dolgot kellett volna magas pontszámmal jutalmaznom, miközben nem láttam mögötte teljesítményt"

- fejtette ki Bereczki Zoltán.

hirdetés

Cooky és Debóra hétfőn a Mokkában reagált az őket ért kritikára.

"Nyilván ez egy táncműsor, arra jöttem rá, hogy tényleg nem tudok táncolni. De azért nem álltam úgy a színpadon, mint egy oszlop! (...) Bereczki Zoli összevissza beszélt szerintem, de nem akarok belemenni. A rumba egy nagyon-nagyon nehéz tánc..."

- fogalmazott Cooky, aki azt is hozzátette: nagyon jól érezték magukat és ez egy örök emlék marad számukra.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Nyerő Páros: Kulcsár Edina bevallotta, a házasságukat akarják megmenteni férjével a műsorban

Az egykori szépségkirálynő az első adásban egy órási hasra eséssel nevettette meg a többieket, a következő részben viszont meglepő vallomással döbbenti meg őket.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn este elindult az RTL-en a Nyerő Páros új évada, amiben ismét nyolc sztárpár küzd meg a Nyerő Páros címért és a fődíjért. Köztük van Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti is, akik az első játékból győztesen jöttek ki, ezért három másik párral együtt választhattak, hogy a luxusvilla négy legjobb szobája közül melyikbe költözzenek. Először az udvaron található luxus rezidencia sorsáról kellett dönteniük a játékosoknak egy licitálással, amit L.L. Junior és párja nyertek meg, a többiek pedig a villán belüli szobák közül választhattak.

Kulcsár Edina azonban annyira sietett volna megnézni a lehetőségeket izgalmában, hogy alighogy futásnak eredt, máris hasra esett a medence mellett.

Az Éjjel-nappal Budapest című sorozat Virágjaként ismert Kármán Odett sietett oda hozzá, hogy felsegítse, miközben Edina férje, Csuti kicsit távolabb leguggolva, a fejét fogva nevetett.

"Azt a szégyent! Kicsúszott az első kanyarban a versenyző"

- kommentálta a történteket.

Szerencsére az egykori szépségkirálynőnek nem esett baja, nevetve felállt és már ment is tovább a villába, hogy megnézze a választható szobákat.

VIDEÓ: Kulcsár Edina hasra esik a Nyerő Párosban

A következő részben már annyira nem lesz vicces a hangulat este, legalábbis a keddi adás előzeteséből kiderül, hogy

hirdetés
Kulcsár Edina bevallja a többieknek: azért jöttek ebbe a műsorba Csutival, hogy megmentsék a házasságukat.

Az jól látható, hogy a többi pár igencsak megdöbbent ezen a kijelentésen.

VIDEÓ: Kulcsár Edináék meglepő vallomása


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Varga Viktor „Petőfi Sándor gúnyájában”, kardot rántva énekli el a Himnuszt új klipjében

Az énekes egy olyan verziót készített a Himnuszból, amely szerinte stílusában hordozza a magyar virtust és erőt, őrzi hagyományainkat és bátorrá tesz.

Link másolása

hirdetés

2022-2023-ban Petőfi-emlékév lesz Magyarországon, Varga Viktor azonban már idén szeretett volna tisztelegni egyik leghíresebb költőnk előtt. Nem is akárhogy: saját maga varrta meg Petőfi mentéjét, majd ebben elénekelte a Himnuszt saját verziójában, amihez videóklip is készült.

"Itt volt az idő, hogy a szépséges himnuszunkból elkészüljön egy olyan verzió, ami átalakítás nélküli, de stílusában hordozza a magyar Virtust, és Erőt, őrzi a hagyományainkat, és bátorrá tesz, mint egy Huszárt a kivont kardja. 2022 nagy költőnk és forradalmárunk emlékéve, ezért elkészítettem Petőfi Sándor gúnyáját, és méltón belefoglaltam Őt, a hazánkat összetartó és időtlen műbe, hogy emlékezzünk örökre, hogy micsoda erők lakoznak szíveinkbe!"

- írta a YouTube-on megosztott videóhoz.

Az énekes a drámai hatás kedvéért kardot is ránt éneklés közben a biatorbágyi Nyakas-kőnél, majd a lemenő nap fényében, a dal végén visszahelyezi azt a tokba. A videó leírása szerint a klipet teljes egészében Varga Viktor készítette a drónfelvételektől a vágáson át az utómunkáig.

VIDEÓ: A Himnusz Varga Viktor előadásában

A kommentelési és lájkolási lehetőséget azóta letiltották a videó alatt.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Nyerő Páros: Kulcsár Edina akkorát hasalt, hogy rossz volt nézni

Méghozzá magas sarkúban vágódott el a teraszon.

Link másolása

hirdetés

Éppen a szobájukat készültek felfedezni az RTL Klub Nyerő Páros című realityjének szereplői, amikor Kulcsár Edina úgy elvágódott a terasz kövén, ahogy a nagy könyvben van megírva, ráadásul tűsarkúban.

Kamarás Norbi Edinát már érkezésükkor részegnek titulálta, látva a pörgését. A celebnek azonban nem okozott semmiféle törést a megcsúszás, a forgatás többi részében is aktív maradt.

Edina azért sietett annyira, hogy az elsők között választhassa ki közös szobájukat férjével, Szabó Andrással, avagy Csutival. Amikor viszont a segítségnyújtásra került volna a sor, a férfi csak nevetett, Kármán Odett szaladt oda bajbajutott vetélytársához. Csuti konkrétan nevetőgörcsben tört ki, és annyit mondott:

Azt a szégyent!

Az esés utáni interjúban is csak fogta a fejét Csuti, így reagált felesége csattanására. Valaki még azt is megjegyezte, hogy kicsúszott a versenyző az első kanyarban. A férj ezt a beszólást is jópofa poénnak tartotta.

Kulcsár Edina nagyot hasal a Nyerő Páros első napján

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: