SZTÁRVILÁG

„Olyanokat mondtak, hogy elvágják a torkunkat” – Megszólalt Opitz Barbi és VV Greg a plázában történt támadásról

A főleg lányokból álló csapat az énekesnőbe kötött bele. Opitz Barbi és VV Greg végül nem tettek feljelentést.

Link másolása

Részletesen elmesélte Opitz Barbi és VV Greg a Reggeliben, hogyan támadtak rájuk a napokban az egyik budapesti plázában, írja az RTL.hu. A főleg lányokból álló társaság fő célpontja az énekesnő volt, a helyzet végül tettlegességig fajult.

Opitz Barbi és VV Greg hosszú idő után találkoztak. Beszélgetés közben vásárolgattak is Budapest egyik belvárosi plázájában, amikor eljesen váratlanul beszólogatott nekik egy főleg lányokból álló csapat. Kinevették az énekesnő külsejét, megjegyzéseket tettek rá, majd egyszer csak elkapták Barbi haját és tépni kezdték, amire az énekesnő hátracsapott a táskájával.

„Pár percre eltűntek, aztán mondta a Greg, hogy figyelj, jönnek megint, és akkor már dupla annyian voltak. Bemenekültünk egy cipőüzletbe és ott a biztonsági őrök segítettek” - mondta Opitz Barbi a műsorban.

„Olyanokat mondtak, hogy elvágják a torkunkat, minden bejáratnál ott lesznek és nem fogunk innen élve kijutni. De a legdurvább, ami történt, egy enyhe dulakodás volt. Mikor a Barbit ketten megtámadták, akkor egy mozdulattal leválasztottam róla a támadókat, de nem volt verekedés” - tette hozzá VV Greg, aki rendőrt hívott, hogy el tudják hagyni a bevásárlóközpontot. Végül úgy döntöttek, hogy nem tesznek feljelentést a történtek miatt.

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Végignézte párja halálát a Miss Universe Hungary győztese
Blága Tünde szerelmét a tenger ragadta el néhány éve.

Link másolása

Mint arról mi is beszámoltunk, a 27 éves, székelyföldi származású Blága Tünde nyerte a Miss Universe Hungary döntőjét, így jelenleg hivatalosan ő Magyarország legszebb hölgye.

Tündének már kislányként is álma volt, hogy a fejére kerüljön a korona, ezt végül idén sikerült elérnie. Így azt gondolhatnánk, hogy meseszerű lehetett az idáig vezető út, de ez koránt sincs így. 2020 végén súlyos tragédiát kellett átélnie – számolt be az RTL Fókuszának korábbi adása alapján a 24.hu.

December 29-én kedvesével Tenerifén nyaraltak, az újévet ünnepelték, amikor férfit elsodorta egy hullám, a szeme előtt halt meg.

„Gyötörtek az álmok, ha lecsuktam a szemem, akkor minden lejátszódott előttem, mert én ott voltam, előttem történt, a szemem láttára. Én is meghalhattam volna. Nagyon mélyen voltam, és kerestem az utam, nem találtam a vigasztalást. Abban a pillanatban, amikor beleesik az ember egy ilyenbe, mindig mindent negatívan lát, én meg alapvetően egy pozitív személy vagyok, viszont idő kellett, amíg összeszedjem magam, és rájöjjek, hogy ezen nem tudok változtatni, így el kell fogadnom. Az élet megy tovább, valamiért nekem a Jóisten ezt az életet szánta, én még élek, úgyhogy nekem menni kell tovább” – idézte fel egy éve a szörnyű esetet Tünde.

„Mi tényleg együtt terveztünk. Nagyon rossz érzés, amikor az ember elképzeli az életét maga előtt, és ez egyik pillanatról a másikra megszűnik létezni” – mondta a riportban.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Életmentő szívműtéten van túl Havas Henrik
A történet nyár elején kezdődött, amikor is elment a Sportkórházba egy térdvizsgálatra. Havas szerint valami nem stimmelt, mert hamar elfáradt és egyre kevésbé élvezte a teniszt vagy a golfozást.

Link másolása

Az orvosok szerint az egykori tévésnek 1-2 év lehetett volna hátra az életéből, ha nem műtik meg a szívét.

"Nem vagyok az a szentimentális típus, de különleges pillanat volt, amikor a doktornő a nagyvizit végén megállt az ágyamnál, majd azt mondta: Havas úr, ön most újjászületett"

mondta a Blikknek a műsorvezető.

"A történet nyár elején kezdődött, amikor is elmentem a Sportkórházba egy térdvizsgálatra. Évek óta vannak jobb és rosszabb periódusaim, a lábam már nem a régi, de valami nem stimmelt ott belül sem, mert hamar elfáradtam és egyre kevésbé élveztem a teniszt vagy a golfozást"

– emlékezett vissza a történtekre Havas.

"Tulajdonképpen meg sem lepődtem, amikor azt mondta az orvos, rám férne egy alapos kivizsgálás. S azzal a lendülettel elküldött a kardiológiára. Ott aztán kiderült, hogy a bal szívkamrám alig ötven százalékosan dolgozik. Szeptemberre kaptam időpontot, mert a beavatkozás, a műtét elkerülhetetlenné vált.

Néhány éve már legyőztem a halálos kórt, valamelyest megedződtem abban a harcban, úgyhogy most jöhetett a következő csata az életemért…"

- tette hozzá a volt tévés.

Havas Henriket a Haller utcai kardiológiai intézetbe utalták, és szerencsére nem kellett sokat várnia az életmentő beavatkozásra.

- Hálás vagyok a klinika orvosainak és ápolóinak a lelkiismeretes munkájukért, illetve hogy visszakaptam az életemet – árulta el Havas, aki azt is elmondta, hogy sikeres szívbillentyűcserét hajtottak végre rajta.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Koncz Gábor arra kéri Istent, hogy még Orbán Viktor regnálása alatt „menjen el”
A Kossuth-díjas színész a század legnagyobb politikusának tartja a jelenlegi miniszterelnököt.

Link másolása

Nagyinterjút készített Koncz Gáborral a Mandiner. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, a Halhatatlanok Társulatának tagja idén töltötte be a 85. életévét.

Koráról szólva elmondta: foglalkoztatja a kora, de nem készül tudatosan a halálra. „Hanem, mert egyszerűen eljárt felettem az idő. Fiatalnak lenni könnyű, de méltósággal megöregedni a legnehezebb feladat” – fogalmazott. Szerinte a méltósággal megöregedéshez hozzátartozik, hogy „nem siettetni semmit, de elrendezni magunk körül a dolgokat, hogy másnak ne legyen rá gondja. Már azt is kitaláltam, hogyan temessenek el.”

A „jó magyarságról” kifejtett gondolataiba már aktuálpolitikát is csempészett. Mint mondta: „Erre kellene a magunk eszközeivel törekedni mindannyiunknak.

Ahogyan a miniszterelnökünk is teszi, akit a század legnagyobb politikusának tartok. Azért, mert család- és sportszerető, de ami a legfőbb érdeme az én szememben, hogy nem emeli fel a kezét, nem adja meg magát. És ahogy már korábban mondtam, szeretem a bátor embereket, akik után – mert valakik után muszáj – menni lehet. Arra kérem az Istent, hogy még az ő regnálása alatt menjek el”

– mondta a színművész.

Koncz Gábor beszélt a szomszédos Ukrajnában zajló háborúról is. „Szörnyűnek tartom, nem értem, elborzaszt a primitívsége, kegyetlensége. Arról nem is beszélve, hogy ránk is hatása van, alig bírom a házam rezsijét fizetni” – fejtette ki közgazdasági nézeteit. A színész szerint akkor jöhet el az egyensúly, ha „a globalizmus címén újból erőltetett internacionalizmust felváltja a jó értelmű nacionalizmus. Azt mondják az internacionalisták, hogy ők mindenütt otthon vannak a világban.

Én meg nacionalista vagyok, itt vagyok otthon! Sőt, itt én vagyok a gazda! És nem félek kimondani azt sem, hogy a magyart minden eszközzel védeni kell, mert szerintem veszélyeztetett faj”

– fogalmazott Koncz Gábor.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Azahriah lesz az első magyar előadó, aki önállóan koncertezik a Puskás Arénában jövő májusban
Első magyar előadóként önálló koncertet ad 2024. május 25-én a Puskás Arénában a még mindig csak 21 éves dalszerző-énekes, Azahriah.

Link másolása

A 21 éves énekes lesz az első olyan magyar előadó, aki önálló koncertet ad a Puskás Arénában.

A Halott Pénz már korábban bejelentette, hogy koncertet adnak ugyanott, de időrendben Azahriah megelőzte őket a vasárnap bejelentett fellépéssel.

Első magyar előadóként önálló koncertet ad 2024. május 25-én a Puskás Arénában a még mindig csak 21 éves dalszerző-énekes, Azahriah. A Halott Pénz pedig június 8-án lép fel a Puskásban.

Azahriah, polgári nevén Baukó Attila már többször megtöltötte a Budapest Parkot, tavaly a Sziget nagyszínpadán lépett fel, idén pedig telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában.

A szervezők a közleményben azt írják, „Azahriah az esemény súlyának megfelelően grandiózus látvánnyal, a tőle megszokott színvonalú zenei produkcióval és sok-sok meglepetéssel készül”.

(via 444.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET: