News here

SZTÁRVILÁG

Molnár Áron kommentben szólt be Fördős Zének, amiért együtt dolgozik a Nutellával, óriási vita lett belőle

„Kérlek ne oktass, ne mondd meg, szerinted hogyan kell egy közszereplőnek viselkedni” – válaszolta Zé, utána pedig mindkét oldalon elindult az adok-kapok.

Link másolása

Fördős Zé még péntek este osztott meg egy posztot a Facebook-oldalán, amiben megköszönte a követőinek, hogy a Nutella világnapja alkalmából egy élő, közös főzés során rengetegen csatlakoztak hozzá.

"Nutellás-kókuszos-mogyorós császármorzsát csináltunk több százan együtt, én imádtam!! Köszi, hogy ennyien jöttetek!!"

- fogalmazott Zé a posztban.

A bejegyezés alatt viszont elindult egy hatalmas vita. A poszthoz ugyanis kommentelt Molnár Áron színész, aktivista, a noÁr Mozgalom alapítója, aki már hosszú ideje rendszeresen felszólal a klíma- és ökológiai védelem kapcsán. Zé posztjához is emiatt írt hozzászólást.

"Szia Zé! Nem ismerjük egymást. Én Molnár Áron vagyok, színész, aktivista, a noÁr alapítója.

Te nagyon sok emberhez eljutsz, jómagam is előszeretettel tanultam már tőled receptet. Az ismertség felelősség. Kérlek mielőtt beállsz a Nutella mellé, mindenképp csekkold az ökológiai katasztrófában betöltött szerepét, illetve a fenntarthatóságért tett lépéseit.

Azért nem linkelek semmit, mert bízom benne, hogy bepötyögöd a Google-be és utánajársz. Ahogy én is tettem ezt egy jó receptedért.

Nagyon kérlek tartsd szem előtt, hogy te sok embernél példaként járhatsz elől, ami óriási lehetőség, hogy szemléletet formálj és akár kiállj a klíma-és ökológiai védelemért. Ezért az sem mindegy mi szerepel egy #-ed után. Vagy milyen #-gel egészíted ki a posztodat.

Szép napot Neked!" - fogalmazott posztjában Molnár Áron.

Több kommentelő is beállt a színész mögé:

"Szép lenne, ha példát mutatnátok és nem támogatnátok a legnagyobb pálmaolaj felhasználót. Pénz beszél..."

"Hány Nutella landolt a puttonyban, hogy bevállaltad ezt a "píár" fogást? Bár eddig nem ismertelek, most kiderült, semmit sem vesztettem, hogy nem tudom, hogy itt "épp mi történik". Kíváncsi leszek, mennyit esik ezek után a népszerűséged - mert akinek van egy csöpp esze, nem fog az irányodba érdeklődést mutatni. További sikeres - Nutella mentes - főzőcskét kívánok!"

"Ezért fizetett valaki, vagy önszántadból reklámozol egy olyan terméket, amely a mai világban minden tudatos ember számára kritikus? Már csak azért is, mivel a terméknek ma már rengeteg olyan helyettesítője létezik, amelyben nem használtak pálmaolajat, ráadásul ízletes is. Ami felháborít, egy szakács, aki tudja, hogy ezrek követik a tevékenységét, ilyet megenged magának....ezért a posztért Németországban biztosan ízekre szedtek volna. A kommentekből látom, mennyire le vagyunk maradva. Főleg az olyanok akik kb. azt írják, kit érdekel, finom és kész...ők majd 20 év múlva magyarázkodhatnak a saját gyermekeiknek, miért is szartak bele...

A hülye viszontérvekre meg, hogy ne autózz, ne telefonozz stb. csak annyit tudok mondani, aki tudatosan él, az megpróbál minden téren tudatosan élni, de a mai társadalomban a barlangba nem igazán tudunk visszamenni, azonban amit helyettesíteni lehet környezettudatos termékkel, azt minimum megtesszük. Egy celebnek is minimum ezt kellett volna. Street Kitchen...kihúzva."

Azonban sokan nem értettek egyet Molnár Áron kommentjével és ennek is hangot adtak:

"Most tényleg???? Nincs más dolga sok embernek, mint belekötni Zébe??? Ebben sem több, sem kevesebb nincs, mint hogy egy jó kaját készített nekünk! Ennyi! Ez egy főzős csatorna! Nem várható el a termékkel, a gyártóval kapcsolatos "családfakutatás"! Ez pont ugyanolyan kaja, mint a többi. Aki akarja elkészíti, aki nem akarja, az nem. Teljesen mindegy, hogy milyen indíttatásból nem kér belőle!

Majd mindenki eldönti, hogy kéri, vagy nem! Ne tegyük már Zé vállára a Föld megmentését! Nem a pálmaolaj, vagy Nutella fogja Földet kizsigerelni! Attól, hogy tüntetünk a pálmaolaj ellen, nem fogják leállítani a Nutella gyártását! Fördős Zé! Elegánsan engedd el ezeket a hozzászólásokat! Az étel biztosan finom! Ennyi a lényege a fotónak! Várjuk a többi jó kaját is!"

"Nagyon remélem, hogy az itt Nutellával kapcsolatban hozzászólók a környezetvédelem érdekében a pandémia után nem teszik fel a hátsójukat egy repülőgépre nyaralgatás céljából. Gondoljunk a kerozinra milyen környezetromboló."

"Fúú emberek, mielőtt még leszednétek a keresztvizet is Zéről, azért elgondolkodhatnátok azon is, hogy egyébként sok cég próbál tenni a fenntarthatóságért. Nem védeni akarom a Ferrerot, én magam kifejezetten utálom a Nutellát, de nem biztos, hogy ugyanolyan a szemléletük, mint ezer évvel ezelőtt. A teflon serpenyő is elég környezetszennyezően készül (de gyanítom ezt itt mindenki tudja), remélem senkinek nincs otthon egy sem. Egyébként kifejezetten örülök, hogy ennyi zero waste/ökoháztartást vezető ember van ebben az országban, nekem nem ez a tapasztalatom mikor látom a bevásárlókosarakat".

Molnár Áron kommentjére Fördős Zé is reagált:

"Nagyon kedves tőled, hogy elmondod nekem a véleményed, de valójában itt az történik, hogy az én ismertségemet használva, kvázi a hátamon felmászva próbálsz elismerést szerezni magadnak mások előtt. Ha az emberekhez kívánsz szólni, kérlek tedd meg a saját felületeiden. Ha nekem akarsz tanácsot adni abban, hogy mit hogyan csináljak, legközelebb dobj egy üzenetet. Kérlek ne oktass, ne mondd meg, hogy szerinted hogyan kell egy közszereplőnek viselkedni. Még soha nem láttam az elismerő kommentjeidet semelyik társadalmi szerepvállalásom kapcsán, most pedig a semmiből előkerültél - kedvesen, bölcsen, polkorrekten. Nekem nem szimpatikus az ilyen. Neked is szép napot!"

A vitának azonban itt még nem lett vége, sokan ugyanis azt kritizálták ezután, hogy milyen stílusban válaszolt Zé.



Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Életem legszenvedélyesebb csókja volt” – egyhónapos kalandja lehetett Harry hercegnek egy nála 13 évvel idősebb nővel
A most 51 éves Catherine Ommanney szerint még 2006-ban jöttek össze egy londoni bárban a herceggel. Akinek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Is.

Link másolása

Élete legszenvedélyesebb csókját kapta Harry hercegtől egy nála 13 évvel idősebb nő, írja a The Sun. Catherine Ommanney állítása szerint a herceg 21 éves volt, amikor összejöttek. A most 51 éves nő azt mondja, hogy nem sokkal a válása után, 2006 májusában találkozott Harryvel a londoni Art Barban.

A kétgyerekes nő szerint ettől függetlenül szinte biztos, hogy meg sem említi majd őt a sussexi herceg a január 10-én megjelenő önéletrajzi könyvében. Ezért is döntött úgy, hogy a nyilvánosság előtt mesél a románcról, miután megtudta, hogy Harry könyvében megemlíti minden korábbi barátnőjét.

Az affér idején Harry éppen Chelsy Davyvel járt. Catherine Ommanney nem biztos abban, hogy kettejük összemelegedése idején éppen mosolyszünetet tartottak vagy sem. A korábban egy valóságshowban is szereplő nő nagyon jól érezte magát a herceggel, de esze ágában sem volt komolyabban összegabalyodni a nála jóval fiatalabb férfival.

Catherine Ommanney szerint első találkozásuk alkalmával a herceg kedvesnek és intelligensnek tűnt. A Harryt kísérő három királyi testőr végig a közelükben maradt még akkor is, amikor beszélgetni kezdtek a bárpultnál. Miután nem sokkal éjfél előtt kiürült a hely, Harry meghívta a a dél-kensingtoni Eclipse klub VIP-részébe. Innen egy újabb szórakozóhelyre mentek tovább, de útközben a nő megéhezett és megkérdezte a herceget, tud-e baconös szendvicset készíteni.

„Kiváló baconös szendvicset készítek” – válaszolta állítólag a herceg, majd az egyik barátjához indultak Chelsea-be. Útközben egy cigarettát is elszívtak, miközben többek között II. Erzsébetről beszélgettek.

Miután megérkeztek a barát lakásába, tovább folytatták a beszélgetést, sokat nevettek, húzták egymást, végül a herceg tényleg készített egy szendvicset a nőnek. Ezután birkózni kezdtek, majd a nő negyedóra múlva közölte, hogy haza kell mennie. Harry ekkor kapta fel, és a derekánál fogva a falhoz szorította, majd elcsattant a szenvedélyes csók. A herceg a történtek után ragaszkodott ahhoz, hogy hazavihesse Catherine Ommanney-t.

A következő napokban folytatták az SMS-ezést, majd egy hét múlva újra találkoztak a bárban. Itt újabb csók következett, miközben a herceg folyamatosan bókolt a nőnek. Két randevúval később azonban Harry megváltoztatta a telefonszámát és évekig nem találkoztak. Végül 2009-ben egy barbadosi pólómeccsen futottak össze.

Catherine Ommanney sajnálja, hogy végül nem maradtak barátok, mivel a hercegnek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Reméli, hogy valamennyire felszabadult, miután Kaliforniába költözött családjával, hiszen mindig is a nagyobb szabadság volt az álma.


Link másolása
KÖVESS MINKET: