SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Nem hiszed el: Így mutatkozott be 9 éve Tóth Andi az X-Faktorban – videó

2014. szeptember 27-én ismerhette meg az ország az akkor 15 éves énekesnőt, aki azt mondta: mindenképpen énekesnő szeretne lenni.

Link másolása

Pont 9 évvel ezelőtt, 2014. szeptember 27-én mutatkozott be Tóth Andi az X-Faktor színpadán. Az akkor 15 éves énekesnő lenyűgözte a zsűrit, és arról álmodott, hogy szeretné majd magának megtervezni a fellépőruháit.

A fiatal nagyváradi énekesnő a Hooligans Legyen valami című dalát énekelte elsőként a műsorban. Az előadásával szinte felrobbantotta a stúdiót, és letaglózta a zsűrit.

MIután berobbant a műsorba a Fókusz készített egy riportot az akkor mindössze 15 éves lánnyal, aki nagyon eltökéltnek tűnt.

„Mindenképpen énekesnő szeretnék lenni”

- mondta akkor Andi. Azt ő is furcsának tartotta, hogy ezt ilyen fiatalon már így elhatározta, de ahogy fogalmazott: ez csak valahogy jön, zsigerből. Akkor azon is gondolkozott, hogy színésznő legyen, mert rájött, hogy nagyon szeret színészkedni.

A riportból az is kiderült, hogy

Andi egyáltalán nem is akart elindulni az X-Faktorban, csak az énektanára unszolására nevezett be a tehetségkutatóra.

Andi azóta már bejelentette, hogy felhagy a zenéléssel. Úgy tűnik, azonban a divat iránti rajongása nem kopott el az évek során, és a zenei karrierje után elindította saját ruhamárkáját.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Sztárbox: drámai izgalmak közt zajlott Árpa Attila és Pintér Tibor meccse – meglepetésre nem volt kiütés
Nagyon jól bírta az ütéseket mind a két színész. Ezúttal nem volt nyoma a korábbi, „utcaiharcos” bunyónak.
Malinovszki András - szmo.hu
2023. december 03.


Link másolása

Lezajlott a Sztárbox elődöntőinek utolsó mérkőzése is. A férfi nehézsúlyban két olyan ember csapott össze, akik saját bevallásuk szerint eddig inkább ösztönből bokszoltak, mintsem a jól begyakorolt formák szerint. Árpa Attila és Pintér Tibor is amolyan „őserőként” érkezett a döntő kapujába, nem csoda, hogy sokan várták ezt az összecsapást.

A két veterán ezúttal sokkal megfontoltabban küzdött, mint korábbi meccseiken. Ennek köszönhetően a mérkőzés nem is dőlt el olyan hamar, sőt a Sztárbox eddigi férfi mérkőzéseitől szokatlan módon nem is kiütéssel dőlt el a győzelem.

Az már a meccs elején látszott, hogy Árpa uralni tudja a ringet, de „Tenya” messze nem volt másodrendű küzdő. A második menet még kiegyenlítettebbre sikerült, szinte folyamatosak voltak az ütések – amikből azonban nagyon sok nem talált célt.

A harmadik menetben már az látszott, hogy a két színművész beszélget egymással a ringben, ezt a menetet ismét inkább Az Árulók műsorvezetője vitte. Végül a negyedik menet egyértelművé tette, hogy bár Pintér derekasan küzdött, Árpa Attila mind fejben, mind fizikálisan jobban bírta a szorítóban eltöltött időt.

Bár mind a ketten komolyan elfáradtak a meccs utolsó negyedére, a bírók végül egyhangú pontozással Árpa Attilát hozták ki győztesnek.

A színész-producer így a jövő hétvégi döntőben a félelmetes Brasch Bencével küzdhet meg a 2023-as Sztárbox nehézsúlyú bajnoki címéért.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Tóth Gabi után Krausz Gábor is egy táncos oldalán találta meg a szerelmet
Krausz Gábor szerint egyértelműen szépen ér véget az év, szerinte ez egy nagyon szép három hónap volt, és ő nagyon hálás a Dancing with The Stars műsorbeli partnerének, Mikes Annának, amiért végig fogta a kezét, kísérte ezen az úton.

Link másolása

Érdekes párhuzamra lelt a Blikk: miután szakított egymással Tóth Gabi és Krausz Gábor, mindketten egy táncos oldalán találták meg a boldogságot a lap szerint.

A cikk emlékeztet rá, hogy az énekesnő nyár óta alkot egy párt a Fricska táncegyüttes frontemberével, Papp Máté Bencével, Krausz Gábor pedig a Dancing with the Starsban talált olyan partnerre, Mikes Annára, aki kivezette a magánéleti válságból. Nem mellesleg meg is nyerték a TV2 táncos vetélkedőjét.

"Nagyon remélem, még táncolunk majd együtt valamikor, valahol. Valóban minden vég valaminek a kezdete, és az élet koreográfiáját csak most kezdjük el írni. Ha jössz velem..."

– mondta Annának Krausz a műsorban.

"Egyértelműen szépen ér véget az év, boldogok vagyunk, ez egy nagyon szép három hónap volt, én pedig nagyon hálás vagyok Annának, amiért végig fogta a kezemet, kísért ezen az úton. Ezt mással nem tudtam volna elérni, ebben biztos vagyok"

– mondta el a Blikknek Krausz Gábor, aki arra a kérdésre, hogy Annával közöttük ez egy barátság eleje vagy közepe, esetleg több annál, sejtelmesen válaszolt.

"Bárminek a közepe, a vége vagy az eleje..."

- mondta Krausz.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Árpa Attila szerint nem elegáns a mikrofonba okoskodni, panaszkodni a meccs után
A filmes producer a jövő héten Brasch Bencével küzd meg a döntőben. Árpa Attilát a mérkőzés után meg is interjúvolták azonnal.

Link másolása

Korábban írtunk róla, hogy a vasárnapi Sztárbox elődöntőjében Pintér Tibor és Árpa Attila is megmérkőztek.

A pontozóbírók végül Árpát kiáltották ki győztesnek, aki a jövő héten Brasch Bencével küzd meg a döntőben. Árpa Attilát a mérkőzés után meg is interjúvolták azonnal.

"Először is az szeretném mondani, hogy nem tartom annyira elegánsnak, hogy a meccs után ebbe a mikrofonba okoskodni, panaszkodni, mint egyesek. Úgyhogy inkább szeretném megköszönni azoknak, akik nekem szurkoltak, azoknak, akik Tenyának szurkoltak, mert miattatok és miattunk jönnek létre ezek a felejthetetlen pillanatok, és ez az, ami számít"

- mondta a mérkőzés után a versenyző, aki üzent az édesapjának, Árpa Józsefnek is.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Sztárbox: gyors győzelem – Józan László edzője az első menetben bedobta a törülközőt Molnár Áron ellen
Nem történt meglepetés a mérkőzésen, az eddig lehengerlő Molnár Áron megy tovább, és küzd meg a döntőben Rácz Jenővel.

Link másolása

Eddig lehengerlő teljesítményt nyújtott Molnár Áron a Sztárboxban, nem csoda, hogy a mai, Józan László elleni meccsnek is toronymagas esélyeseként vágott neki.

Józant az RTL felületén szavazók mindössze egy százaléka tartotta esélyesnek a műsor végső győzelmére, nem meglepő tehát, hogy a vasárnap esti elődöntőt az aktivistaként is ismert Molnár Áron nyerte.

A meccs előtt a két színész már-már túlzásokba menően barátilag és sportszerűen nyilatkozott a kettejük csatájáról. Ennek megfelelően simán alakult a mérkőzés:

Józan László edzője már az első menetben bedobta a törölközőt Molnár ellen.

Az RTL összefoglalója szerint Józan ugyan próbálta balegyeneseivel feltartóztatni kollégáját, ám amikor ellenfele közel került hozzá, olyan bal csapottal találta el, hogy rá kellett számolni. A Keresztanyu sztárja innen még vissza tudott térni, de Molnár ekkor fültövön találta el. Ekkor ugyan nem esett a padlóra, a mérkőzésvezető mégis rászámolt, edzője pedig inkább bedobta a törülközőt.

Molnár Áron a középsúly döntőjében az eddig szintén megállíthatatlannak tűnő Rácz Jenővel fog összecsapni.

Molnár Áron és Józan László meccse

Link másolása
KÖVESS MINKET: