News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Nagyon felkavarta Jennifer Anistont a Jóbarátok – Újra együtt, többször ki kellett mennie a forgatásról

A színésznő arról beszélt, hogy nem minden sikerült az életében abból, amit a Jóbarátok idején elképzelt.

Link másolása

hirdetés

Korábban mi is írtunk a Jóbarátok – Újra együtt című nosztalgia-dokumentumfilmről, amiben a legendás sorozat fő- és mellékszereplői gyűltek össze, hogy közösen beszéljék ki az 1996 és 2005 között együtt töltött éveket.

A film felvételein is látszik, hogy a hat színész jó néhányszor elérzékenyül a forgatáson, most viszont Jennifer Aniston elmesélte, hogy sokkal jobban megviselte a visszatekintés, mint amennyire az a közönség elé került felvételeken látszik.

„Az időutazás nehéz dolog. Annyira naivak voltunk, ahogy úgy álltunk a dolog elé, hogy mennyire jó buli lesz, összerakják a díszleteket, épp olyanra, amilyenek voltak. Aztán odamész, és eszedbe jut, hogy nahát, milyen régen nem gondoltam arra az időszakra, amikor utoljára itt jártam. Meglepődtem, mert olyan volt, hogy 'hello, múlt, emlékszel rám? Emlékszel, mekkora szívás volt? Azt hitted, minden előtted áll, és az élet egyszerűen csodálatos lesz, és aztán életed talán legnehezebb időszakán mentél keresztül'”

– fogalmazott a színésznő a Hollywood Reporternek. Hozzátette azt is, nem is tudja, a készítők hogyan tudták megvágni a jeleneteit, mert többször ki kellett mennie a stúdióból megnyugodni.

Aniston konkrétan nem beszélt arról, milyen élmények viselték meg ennyire, de azt megfogalmazta, mit adott neki a sorozat: „Ha az a sok minden nem történt volna meg, nem lennék ma az a nő, aki vagyok.”

hirdetés

(via 24.hu)


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Közös bikinis-nyaralós fotón a Barátok közt két sztárja, Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia
A két anyuka közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

Link másolása

hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna az Instagramon posztolt egy sor fotót arról, hogy bikiniben hülyéskednek Nyári Diával. a barátok közt két egykori szereplője közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

#szeretgetjukegymast - írta a poszt mellé Ramóna.

12 év - ez pedig Dia posztja mellett van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: