SZTÁRVILÁG

MTV VMA-gála: Nicki Minaj káromkodott, Johnny Depp pedig űrhajósként jelent meg

Az idei gálán két életműdíjat is kiosztottak, miközben a köszönetnyilvánításokat sorra sípolták ki az adásból.

Link másolása

A 2022-es MTV Video Music Awards díjátadó igencsak kaotikusra sikerült. A vasárnapi esti műsorban Taylor Swift ismét tarolt, Nicki Minaj női nemi szervezkről kiabált, míg Johnny Depp meglepetésszerűen bukkant fel digitális formában - írja a Guardian.

Swift nagy sikert aratott a 2021-ben újra felvett All Too Well (10 Minute Version) című dalával, amellyel a legjobb hosszú filmes videó és az év videója díját is elnyerte. Ezzel ő lett az egyetlen előadó, aki duplázott a televíziós díjátadón.

Taylor kiemelte köszönő beszédében, hogy örömmel tapasztalja: a VMA történetében először fordult elő, hogy az év videója kategóriában jelölt rendezők között négy nő is van. Az énekesnő korábbi kiadójával kialakult viták miatt kezdte újra felvenni albumait, rajongói nagy örömére, most pedig bejelentette vadonatúj albumát. A Midnights, amelyet 13 álmatlan éjszaka ihletett, október 21-én fog megjelenni.

Taylor Swift átveszi az All Too Well (10 Minute Version) című daláért járó díjat

Az űrhajós szobrokat olyan, az iparban veteránoknak számító előadók kapták, mint Nicki Minaj (legjobb hip-hop) és a Red Hot Chili Peppers (legjobb rock). Emellett a rapper és a legendás együttes is életmű díjjal gazdagodhatott.

A Vanguard életműdíjat korábban olyan sztárok kapták, mint Michael Jackson és Whitney Houston. Minaj-t pedig mélyen meghatotta, hogy most rá került a sor:

„Bárcsak Whitney Houston és Michael Jackson is itt lenne. Bárcsak az emberek megértették volna, hogy mit jelentenek és min mentek keresztül. Bárcsak az emberek komolyan vennék a mentális egészséget, még azoknál az embereknél is, akikről azt hiszik, hogy tökéletes az életük”

- mondta a rapper beszédében.

A Puerto Ricó-i énekesnő Bad Bunny eközben az év előadója lett, valamint új arcok is feltűntek, így Jack Harlow hazavihette a nyár dala díjat, Lil Nas X-nek járt a legjobb együttműködésért járó szobor, az Industry Baby című dalért. Dove Cameron - a Disney egykori gyereksztárjából lett színésznő - egyeseket meglepve a legjobb új előadónak járó díjjal mehetett haza.

A pikáns jelenetek sem maradtak el a gálán, először Lizzo káromkodásától volt hangos a díjátadó, amikor az About Damn Time című slágerért vette át szobrát az „összes ribancot, akiknek van valami mondanivalója róla a sajtóban” lekiabálta azzal, hogy

„Ribanc, én nyerek, ribanc!”

A Måneskin zenekar fellépésén az énekes és frontember Damiano Damon egy fenék nélküli bőrnadrágban vonaglott a színpadon. Eközben a Red Hot Chili Pepper basszusgitárosának köszönetnyilvánítását szinte teljesen cenzúrázni kellett a trágárság miatt.

Nicki Minaj rapper rúdon táncolt éneklés közben, majd ezzel a kiáltással zárta fellépését:

„Maradjatok szuper dilisek, legyen nagyszerű vaginátok, szeretlek!”

Az este legmeglepőbb szereplője azonban nem más volt, mint Johnny Depp, aki a VMA-gála űrhajós arcaként szállt le a mennyezetről, sajnálatos módon mindössze digitális formában. Az asztronauta sisakja kinyílt, mögötte Depp jelent meg, az erről készült videó ITT tekinthető meg. Már korábban viccelődtek azzal, hogy a színésznek bármilyen munkát el kell vállalni majd a megélhetéshez, így azt mondta:

„Rendelkezésre állok születésnapokra, barmitzvákra, batmitzvákra, esküvőkre, virrasztásokra, bármire, amire csak szükségük van.”

Az ikonikus Red Hot Chili Peppers zenekar előadta új kislemezét, a Black Summert és 2002-es Can't Stop című slágerét, mielőtt átvette a Global Icon díjat, amellyel közel 40 éves karrierjüket ünnepelték.

A Red Hot Chili Peppers átvehette életműdíját

A frontember Anthony Kiedis megköszönte „az MTV néven ismert pimasz szeretőnek, hogy legalább 1000 éve támogatott minket”, míg Flea káromkodásokkal teli kiegészítésben azt mondta, hogy szereti „a csótányokat, a piszkot és a fákat, és minden emberi lényt ... a szarvasokat és a szarvasagancsokat, a madarakat és az eget.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Megszólalt Kucsera egyik titkos szeretője: „Nagyon szórakoztató, humoros, sármos férfi, akinek nem lehet nemet mondani”
Hónapokon keresztül tartott a kapcsolatuk annak ellenére, hogy többször is lebuktak Szabina előtt.

Link másolása

A Blikk Kucsera Gábor egyik eltitkolt szeretőjét szólaltatta meg, aki a volt kajakossal folytatott viszonyáról beszélt, arról amikor évekkel ezelőtt bonyolódtak kapcsolatba. Azt mondta, többször lebuktak, de Tápai Szabina szemet hunyt a férje nőügyei fölött, mert abban bízott, hogy jó útra tér majd.

Az már egy ideje köztudott, hogy a sportoló többször is hűtlen lehetett három gyermeke édesanyjához, többek között egy ismert, férjezett modellel is kapcsolatban volt.

A lapot megkereste az exkajakos egy másik szeretője, aki elmondta, a húszas évei elején járt, amikor összejöttek.

"Tudtam ki ő, tisztában voltam azzal is, hogy házas, és hogy akkor már megszületett a kisfia. Mégis belementem, mert nagyon tetszett, külsőre megtestesítette számomra a tökéletes férfit. Minden nő odavolt érte, és különlegesnek éreztem magam, hogy kellek neki" – mondta a nő a Blikknek.

Hónapokon keresztül tartott a kapcsolatuk annak ellenére, hogy többször is lebuktak Szabina előtt.

"Abban az időben Gábor volt otthon a kisfiával, Szabina pedig visszament kézilabdázni. Jó apuka volt, imádta a gyerekét, de amikor a felesége hazaért, gyakran elindult az éjszakába, olyankor találkoztunk. Nagyon szórakoztató, humoros, sármos férfi, akinek nem lehet nemet mondani. Szabina hamar rájött, hogy a férjének viszonya van, többször látta az üzenetváltásainkat, hallott részleteket a telefonbeszélgetéseinkből, de aztán Gábor mindig megígérte, hogy mindent felszámol, a felesége pedig reménykedett. Szerintem Gábor igazán sosem akart megváltozni, még ha meg is próbálta" – mondta a hölgy.

Azért szakítottak, mert rájött, hogy nincs közös jövőjük, és azt se viselte jól, hogy másokkal is volt viszonya a kajakosnak.

A Blikk kereste Tápai Szabinát és Kucsera Gábort is, de nem nyilatkoztak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Istenes Bence fura videót posztolt: „Nem emlékszem erre, és fogalmam sincs miért tettem”
A felvételhez özönlenek a kommentek, amik próbálják megmagyarázni a jelenség okát.

Link másolása

Istenes Bence egy videót osztott meg követőivel, amihez magyarázatként azt írta:

"Őszinte leszek veletek. Tegnap ittam négy vodkaszódát. Aztán ma kerestem valamit a telefonomban, és megtaláltam ezt a videót. Nem emlékszem erre, és fogalmam sincs, miért tettem"

- áll a posztja első oldalán, majd lapozás után látható, ahogy a műsorvezető mindenféle fura grimaszokat vág egy mosdónál egy tükör előtt.

A felvételhez még annyit írt:

"Nem emlékszem erre és fogalmam sincs miért tettem".

A kommentelők persze azonnal találtak rá magyarázatot:

"Ilyen amikor a kólát eszed és nem iszod".

"Szóda lesz a lúdas."

"Titkon mindenki csinál hasonlóakat hidd el, de ez imádni való".

"Szerintem ez nem csupán csak vodkaszóda volt."

"Oltásod van? Az lehet a lúdas… ha nincs akkor meg az"

"Valami poszt-covid dolog lehet"

"Szerintem kipróbáltad gumiból van e az arcod"


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Elárulta ByeAlex, hogy miért távozik az X–Faktor mentorszékéből
Ő volt a műsor legsikeresebb mentora, egymás után négyszer nyertek a versenyzői. Nem tervezi, hogy sok más műsorban feltűnik majd, inkább visszavonulna a tévés karrierjétől.

Link másolása

Nem akarom, hogy megunjanak - mondta ByeAlex a Fókusznak. A zenész hat év után távozik az X-Faktor mentorszékéből, most azt is elárulta, miért.

ByeAlex a műsor legsikeresebb mentora volt: egymás után négyszer emelhette a magasba versenyzője kezét a fináléban.

Miután bejelentette, hogy nem lesz többé mentor, sokan találgatták, miért döntött így.

„Úgy éreztem, hogy nekem is el kell köszönnöm az X-Faktortól, meg a tévénéző emberektől is. Nem akarom, hogy megunjanak. Azt sem akartam, hogy az X-Faktort megunják, szerintem a csúcson volt. Nem hiszem, hogy Magyarországon készült másik műsor, ami ennyire sikeres volt, és főleg ennyi éven keresztül.”

Mint mondta, sokat változott az évek során, de alázatról rengeteget tanult az X-Faktor alatt.

„Most is azt mondják, hogy arrogáns vagyok, de akkor sokkal rosszabb voltam” - mondta a zenész, aki szerint a karrierje is máshogy alakult volna a tehetségkutató nélkül.

„Más dalaim lennének, mert más ingerek értek volna, más embereket ismertem volna meg, más kapcsolataim lettek volna, és azokból más dalok születnek.”

Szerinte az sem valószínű, hogy a műsor nélkül mainstream előadó lenne.

Alex azt is elmondta sosem volt féltékeny a fiatalabb generációra, több mentoráltjával is írt közös zenéket, a USNK-vel, Alee-val és Manuellel is állt közösen színpadon.

De nemcsak a fiatal tehetségekkel, hanem

a mentortársaival is jó kapcsolatot ápol, Gáspár Lacival kifejezetten jó barátok lettek.

ByeAlex nem tervezi, hogy sok más műsorban feltűnik majd, inkább kicsit visszavonulna a tévés karrierjétől. Könyvet ír, és új dalokkal készül.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Úgy néz ki a csaja, mint Johnny Depp!” – rommá oltották Amber Heardöt, amikor éppen kizárta magát az autójából
Raven-Symoné énekes-színésznő és felesége jót röhögtek Heardön, akibe véletlenül futottak bele.

Link másolása

Újra terjed az interneten egy videó, amiben Raven-Symoné színész-énekesnő véletlenül belefutott Amber Heardbe - írja az UNILAD.

Az eset még 2021 tavaszán történt, amikor Raven-Symoné és felesége egy Tesla töltőállomáson vették észre a színésznőt.

"Esküszöm, a mellettünk lévő nő Amber Heard, és a leszbikus szeretője"

- mondja videóban, de odanézni sem ő, sem a felesége nem mernek, nehogy Heardnek feltűnjenek.

"Még a végén levágná az ujjamat magának!" - mondja az énekesnő, utalva arra, hogy Johnny Depp szerint a volt felesége levágta az egyik ujjpercét.

Közben óvatosan figyelik Heardöt, aki éppen telefonál, és azon poénkodnak, hogy biztos az ügyvédjével beszél. Egy ponton ráadásul kiabálni kezd a telefonba.

"Úgy néz ki a csaja, mint Johnny Depp!"

- kiált fel Raven-Symoné egy ponton (valószínűleg Bianca Butti, Heard akkori barátnője), és nagyon sajnálja, hogy nem veheti fel, ahogy a színésznő zaklatottan sikítozik. Utána viszont odament Heardhöz, és készítettek egy közös képet is, bár az énekesnő szerint Heard biztos nem ismerte fel őt.

A videó végén pedig jön a slusszpoén:

a házaspár szerint Heard sikeresen kizárta magát az autójából, amiben benne hagyta a táskáját és a telefonját is.

Ők pedig vidáman tovább hajtanak.


Link másolása
KÖVESS MINKET: