News here

SZTÁRVILÁG

MTV VMA-gála: Nicki Minaj káromkodott, Johnny Depp pedig űrhajósként jelent meg

Az idei gálán két életműdíjat is kiosztottak, miközben a köszönetnyilvánításokat sorra sípolták ki az adásból.

Link másolása

A 2022-es MTV Video Music Awards díjátadó igencsak kaotikusra sikerült. A vasárnapi esti műsorban Taylor Swift ismét tarolt, Nicki Minaj női nemi szervezkről kiabált, míg Johnny Depp meglepetésszerűen bukkant fel digitális formában - írja a Guardian.

Swift nagy sikert aratott a 2021-ben újra felvett All Too Well (10 Minute Version) című dalával, amellyel a legjobb hosszú filmes videó és az év videója díját is elnyerte. Ezzel ő lett az egyetlen előadó, aki duplázott a televíziós díjátadón.

Taylor kiemelte köszönő beszédében, hogy örömmel tapasztalja: a VMA történetében először fordult elő, hogy az év videója kategóriában jelölt rendezők között négy nő is van. Az énekesnő korábbi kiadójával kialakult viták miatt kezdte újra felvenni albumait, rajongói nagy örömére, most pedig bejelentette vadonatúj albumát. A Midnights, amelyet 13 álmatlan éjszaka ihletett, október 21-én fog megjelenni.

Taylor Swift átveszi az All Too Well (10 Minute Version) című daláért járó díjat

Az űrhajós szobrokat olyan, az iparban veteránoknak számító előadók kapták, mint Nicki Minaj (legjobb hip-hop) és a Red Hot Chili Peppers (legjobb rock). Emellett a rapper és a legendás együttes is életmű díjjal gazdagodhatott.

A Vanguard életműdíjat korábban olyan sztárok kapták, mint Michael Jackson és Whitney Houston. Minaj-t pedig mélyen meghatotta, hogy most rá került a sor:

„Bárcsak Whitney Houston és Michael Jackson is itt lenne. Bárcsak az emberek megértették volna, hogy mit jelentenek és min mentek keresztül. Bárcsak az emberek komolyan vennék a mentális egészséget, még azoknál az embereknél is, akikről azt hiszik, hogy tökéletes az életük”

- mondta a rapper beszédében.

A Puerto Ricó-i énekesnő Bad Bunny eközben az év előadója lett, valamint új arcok is feltűntek, így Jack Harlow hazavihette a nyár dala díjat, Lil Nas X-nek járt a legjobb együttműködésért járó szobor, az Industry Baby című dalért. Dove Cameron - a Disney egykori gyereksztárjából lett színésznő - egyeseket meglepve a legjobb új előadónak járó díjjal mehetett haza.

A pikáns jelenetek sem maradtak el a gálán, először Lizzo káromkodásától volt hangos a díjátadó, amikor az About Damn Time című slágerért vette át szobrát az „összes ribancot, akiknek van valami mondanivalója róla a sajtóban” lekiabálta azzal, hogy

„Ribanc, én nyerek, ribanc!”

A Måneskin zenekar fellépésén az énekes és frontember Damiano Damon egy fenék nélküli bőrnadrágban vonaglott a színpadon. Eközben a Red Hot Chili Pepper basszusgitárosának köszönetnyilvánítását szinte teljesen cenzúrázni kellett a trágárság miatt.

Nicki Minaj rapper rúdon táncolt éneklés közben, majd ezzel a kiáltással zárta fellépését:

„Maradjatok szuper dilisek, legyen nagyszerű vaginátok, szeretlek!”

Az este legmeglepőbb szereplője azonban nem más volt, mint Johnny Depp, aki a VMA-gála űrhajós arcaként szállt le a mennyezetről, sajnálatos módon mindössze digitális formában. Az asztronauta sisakja kinyílt, mögötte Depp jelent meg, az erről készült videó ITT tekinthető meg. Már korábban viccelődtek azzal, hogy a színésznek bármilyen munkát el kell vállalni majd a megélhetéshez, így azt mondta:

„Rendelkezésre állok születésnapokra, barmitzvákra, batmitzvákra, esküvőkre, virrasztásokra, bármire, amire csak szükségük van.”

Az ikonikus Red Hot Chili Peppers zenekar előadta új kislemezét, a Black Summert és 2002-es Can't Stop című slágerét, mielőtt átvette a Global Icon díjat, amellyel közel 40 éves karrierjüket ünnepelték.

A Red Hot Chili Peppers átvehette életműdíját

A frontember Anthony Kiedis megköszönte „az MTV néven ismert pimasz szeretőnek, hogy legalább 1000 éve támogatott minket”, míg Flea káromkodásokkal teli kiegészítésben azt mondta, hogy szereti „a csótányokat, a piszkot és a fákat, és minden emberi lényt ... a szarvasokat és a szarvasagancsokat, a madarakat és az eget.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Életem legszenvedélyesebb csókja volt” – egyhónapos kalandja lehetett Harry hercegnek egy nála 13 évvel idősebb nővel
A most 51 éves Catherine Ommanney szerint még 2006-ban jöttek össze egy londoni bárban a herceggel. Akinek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Is.

Link másolása

Élete legszenvedélyesebb csókját kapta Harry hercegtől egy nála 13 évvel idősebb nő, írja a The Sun. Catherine Ommanney állítása szerint a herceg 21 éves volt, amikor összejöttek. A most 51 éves nő azt mondja, hogy nem sokkal a válása után, 2006 májusában találkozott Harryvel a londoni Art Barban.

A kétgyerekes nő szerint ettől függetlenül szinte biztos, hogy meg sem említi majd őt a sussexi herceg a január 10-én megjelenő önéletrajzi könyvében. Ezért is döntött úgy, hogy a nyilvánosság előtt mesél a románcról, miután megtudta, hogy Harry könyvében megemlíti minden korábbi barátnőjét.

Az affér idején Harry éppen Chelsy Davyvel járt. Catherine Ommanney nem biztos abban, hogy kettejük összemelegedése idején éppen mosolyszünetet tartottak vagy sem. A korábban egy valóságshowban is szereplő nő nagyon jól érezte magát a herceggel, de esze ágában sem volt komolyabban összegabalyodni a nála jóval fiatalabb férfival.

Catherine Ommanney szerint első találkozásuk alkalmával a herceg kedvesnek és intelligensnek tűnt. A Harryt kísérő három királyi testőr végig a közelükben maradt még akkor is, amikor beszélgetni kezdtek a bárpultnál. Miután nem sokkal éjfél előtt kiürült a hely, Harry meghívta a a dél-kensingtoni Eclipse klub VIP-részébe. Innen egy újabb szórakozóhelyre mentek tovább, de útközben a nő megéhezett és megkérdezte a herceget, tud-e baconös szendvicset készíteni.

„Kiváló baconös szendvicset készítek” – válaszolta állítólag a herceg, majd az egyik barátjához indultak Chelsea-be. Útközben egy cigarettát is elszívtak, miközben többek között II. Erzsébetről beszélgettek.

Miután megérkeztek a barát lakásába, tovább folytatták a beszélgetést, sokat nevettek, húzták egymást, végül a herceg tényleg készített egy szendvicset a nőnek. Ezután birkózni kezdtek, majd a nő negyedóra múlva közölte, hogy haza kell mennie. Harry ekkor kapta fel, és a derekánál fogva a falhoz szorította, majd elcsattant a szenvedélyes csók. A herceg a történtek után ragaszkodott ahhoz, hogy hazavihesse Catherine Ommanney-t.

A következő napokban folytatták az SMS-ezést, majd egy hét múlva újra találkoztak a bárban. Itt újabb csók következett, miközben a herceg folyamatosan bókolt a nőnek. Két randevúval később azonban Harry megváltoztatta a telefonszámát és évekig nem találkoztak. Végül 2009-ben egy barbadosi pólómeccsen futottak össze.

Catherine Ommanney sajnálja, hogy végül nem maradtak barátok, mivel a hercegnek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Reméli, hogy valamennyire felszabadult, miután Kaliforniába költözött családjával, hiszen mindig is a nagyobb szabadság volt az álma.


Link másolása
KÖVESS MINKET: