SZTÁRVILÁG

MTV VMA-gála: Nicki Minaj káromkodott, Johnny Depp pedig űrhajósként jelent meg

Az idei gálán két életműdíjat is kiosztottak, miközben a köszönetnyilvánításokat sorra sípolták ki az adásból.

Link másolása

A 2022-es MTV Video Music Awards díjátadó igencsak kaotikusra sikerült. A vasárnapi esti műsorban Taylor Swift ismét tarolt, Nicki Minaj női nemi szervezkről kiabált, míg Johnny Depp meglepetésszerűen bukkant fel digitális formában - írja a Guardian.

Swift nagy sikert aratott a 2021-ben újra felvett All Too Well (10 Minute Version) című dalával, amellyel a legjobb hosszú filmes videó és az év videója díját is elnyerte. Ezzel ő lett az egyetlen előadó, aki duplázott a televíziós díjátadón.

Taylor kiemelte köszönő beszédében, hogy örömmel tapasztalja: a VMA történetében először fordult elő, hogy az év videója kategóriában jelölt rendezők között négy nő is van. Az énekesnő korábbi kiadójával kialakult viták miatt kezdte újra felvenni albumait, rajongói nagy örömére, most pedig bejelentette vadonatúj albumát. A Midnights, amelyet 13 álmatlan éjszaka ihletett, október 21-én fog megjelenni.

Taylor Swift átveszi az All Too Well (10 Minute Version) című daláért járó díjat

Az űrhajós szobrokat olyan, az iparban veteránoknak számító előadók kapták, mint Nicki Minaj (legjobb hip-hop) és a Red Hot Chili Peppers (legjobb rock). Emellett a rapper és a legendás együttes is életmű díjjal gazdagodhatott.

A Vanguard életműdíjat korábban olyan sztárok kapták, mint Michael Jackson és Whitney Houston. Minaj-t pedig mélyen meghatotta, hogy most rá került a sor:

„Bárcsak Whitney Houston és Michael Jackson is itt lenne. Bárcsak az emberek megértették volna, hogy mit jelentenek és min mentek keresztül. Bárcsak az emberek komolyan vennék a mentális egészséget, még azoknál az embereknél is, akikről azt hiszik, hogy tökéletes az életük”

- mondta a rapper beszédében.

A Puerto Ricó-i énekesnő Bad Bunny eközben az év előadója lett, valamint új arcok is feltűntek, így Jack Harlow hazavihette a nyár dala díjat, Lil Nas X-nek járt a legjobb együttműködésért járó szobor, az Industry Baby című dalért. Dove Cameron - a Disney egykori gyereksztárjából lett színésznő - egyeseket meglepve a legjobb új előadónak járó díjjal mehetett haza.

A pikáns jelenetek sem maradtak el a gálán, először Lizzo káromkodásától volt hangos a díjátadó, amikor az About Damn Time című slágerért vette át szobrát az „összes ribancot, akiknek van valami mondanivalója róla a sajtóban” lekiabálta azzal, hogy

„Ribanc, én nyerek, ribanc!”

A Måneskin zenekar fellépésén az énekes és frontember Damiano Damon egy fenék nélküli bőrnadrágban vonaglott a színpadon. Eközben a Red Hot Chili Pepper basszusgitárosának köszönetnyilvánítását szinte teljesen cenzúrázni kellett a trágárság miatt.

Nicki Minaj rapper rúdon táncolt éneklés közben, majd ezzel a kiáltással zárta fellépését:

„Maradjatok szuper dilisek, legyen nagyszerű vaginátok, szeretlek!”

Az este legmeglepőbb szereplője azonban nem más volt, mint Johnny Depp, aki a VMA-gála űrhajós arcaként szállt le a mennyezetről, sajnálatos módon mindössze digitális formában. Az asztronauta sisakja kinyílt, mögötte Depp jelent meg, az erről készült videó ITT tekinthető meg. Már korábban viccelődtek azzal, hogy a színésznek bármilyen munkát el kell vállalni majd a megélhetéshez, így azt mondta:

„Rendelkezésre állok születésnapokra, barmitzvákra, batmitzvákra, esküvőkre, virrasztásokra, bármire, amire csak szükségük van.”

Az ikonikus Red Hot Chili Peppers zenekar előadta új kislemezét, a Black Summert és 2002-es Can't Stop című slágerét, mielőtt átvette a Global Icon díjat, amellyel közel 40 éves karrierjüket ünnepelték.

A Red Hot Chili Peppers átvehette életműdíját

A frontember Anthony Kiedis megköszönte „az MTV néven ismert pimasz szeretőnek, hogy legalább 1000 éve támogatott minket”, míg Flea káromkodásokkal teli kiegészítésben azt mondta, hogy szereti „a csótányokat, a piszkot és a fákat, és minden emberi lényt ... a szarvasokat és a szarvasagancsokat, a madarakat és az eget.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Ők lesznek a Sztárban sztár idei versenyzői – kitalálod, kiket ábrázolnak a szobrok?
A kommentelők szerint néhány kép alapján egyértelmű, kik fognak biztosan szerepelni a műsorban, de egy-két kép esetében nem egyértelmű, kiről mintázták a szobrot.

Link másolása

Február 19-én startol a Sztárban sztár című vetélkedő kilencedik évada. A TV2 nagysikerű műsorában ismét sztárok bújnak más hazai és külföldi előadók bőrébe egy-egy produkció erejéig hétről-hétre, a végén pedig az nyer, aki a legsokoldalúbb énekesnek bizonyul a zsűri és a nézők döntése alapján.

A show-t ezúttal is Till Attila "Tilla" vezeti majd, és azt már tudjuk, hogy kik lesznek a zsűritagok. A legutóbbi évad négyeséből Makranczi Zalánt már nem láthatjuk idén a műsorban,

a helyére viszont ketten is érkeznek, ráadásul egy pár: Tóth Andi és Marics Peti, akik versenyzőként már megmérettették magukat a vetélkedőben.

Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Papp Szabi továbbra is zsűriznek, így idén öten pontozzák majd a produkciókat.

Az idei évad versenyzőit még nem jelentették be, de a héten már csepegtettek némi információt erről is, méghozzá képekben. A TV2 közösségi oldalaira olyan fotók kerültek ki, amelyek a hírességekről készült mellszobrokat ábrázolják. A vonások alapján meg lehet tippelni, hogy kiket ábrázolnak a szobrok.

Az alábbi kép alapján a kommentelők már biztosra veszik, hogy a ValMar másik tagja, Valkusz Milán is képviselteti magát a műsorban (zenésztársa Marics Peti, aki a zsűriben fog ülni).

Ennél a fotónál már nem olyan egyértelmű, hogy ki lehet a versenyző. A legtöbben Gubik Petrára és Nagy Adrira tippelnek.

Nagy a találgatás, hogy ez a szobor kit ábrázolhat. Vajon Sugár Berci, esetleg Trap kapitány, vagyis Molnár Tibor Attila (Tha Shudras) lehet az?

Az alábbi mellszobor a kommentelők szerint egy énekesnőről készült, a többség a Blahalouisianából ismert Schoblocher Barbara vonásait vélte felfedezni.

Ennél a fotónál sem egyértelmű, hogy kiről lehet szó, de a kommentelők szerint Zdroba Patrik vagy Molnár Tamás lehet az.

Itt viszont úgy tűnik, nincs kérdés: Judy is versenyző lehet, bár a kép alapján van, aki Demjén Ferencre tippel inkább.

Hasonlóan egyöntetű a hozzászólók véleménye erről a fotóról: Sipos Tamást sejtik.

És ő sem kérdés a kommentek alapján: Halastyák Fannit, vagyis Nemazalányt ábrázolhatja a szobor.

Ti mit gondoltok, kik lehetnek a versenyzők a mellszobrok alapján?

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Kulcsár Edina tündéri fotót posztolt a gyerekeiről
Az influenszer gyerekmoziban járt előző kapcsolatából született gyerekeivel.

Link másolása

Úgy tűnik, Kulcsár Edina és G.w.M is arra gondolt, hogy jó lenne moziba vinni a saját gyerekeiket. A rapper ugyanis néhány napja erről a közös programról posztolt Instagram-oldalán, a minap pedig várandós párja is mozizni vitte előző kapcsolatából született kisfiát és kislányát.

Kulcsár Edináék egy gyerekmoziban jártak, ráadásul a kisebbik gyereknek, Ninának ez volt az első moziélménye. Ezt egy követője kérdésére árulta el az influenszer:

„Most volt először moziban, de magához képest elég jól viselte. Jó volt, tetszett neki.

Olyan a mozi, hogy a gyerekek mászkálhatnak ha úgy van és mindenki toleráns hiszen direkt kisgyerekek számára lett kialakítva a terem”.

A harmadik gyermekével várandós édesanya egy aranyos képet is megosztott két csemetéjéről, amit ide kattintva nézhetsz meg. Ehhez elég volt annyit hozzáfűznie, hogy „testvéri szeretet”.

Az egykori szépségkirálynő nemrég a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában járt kisfiával, Medox-szal:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Előkerült a ValóVilág 4 Szandikája, így néz ki most
Lőrincz Alexandra bevallotta, már nyűg neki, hogy még mindig VV Szandikaként azonosítják az emberek, pedig teljesen megváltozott a 2010-es valóságshow óta.

Link másolása

Interjút adott Palik Lászlóéknak Lőrincz Alexandra, aki a ValóVilág negyedik szériájában vált ismertté. Néhányszor ugyan szerepelt még a médiában (pl. benne volt Az élet show-ja című TV2-es valóságshow-ban), de már több éve nem nagyon lehet tudni róla semmit. Most azonban kivételt tett, és elmondta, miért tűnt el a nyilvánosság elől.

„Nem akarok emberek céltáblája lenni. Rajtam ne gúnyolódjanak, élcelődjenek, ne nevessenek ki, ne kövezzenek meg (...). Abból, hogy felettem ítélkezzenek, köszönöm szépen, nem kérek”

- mondta.

Elmondta, hogy azért jelentkezett a ValóVilágban, mert akkor az éjszakai életben dolgozott, de 20 évesen minden mást szívesebben csinált volna, mint a munkáját. Kiutat keresett ebből a helyzetből, és úgy gondolta, hogy a valóságshow változást tud hozni az életében. Mostanra viszont megbánta, hogy szerepelt a VV4-ben, bár azt elismeri, hogy köszönhet is valamit ennek. Bevallotta, hogy nyűgnek tartja, hogy még mindig VV Szandikaként azonosítják, pedig a 2010-es műsor óta rengeteget változott. Hiába kapott számos lehetőséget a celebkedésre, egy idő után megcsömörlött tőle.

„Folyamatosan hívnak, és én évek óta mindig nemet mondok, mert nekem többet ér a nyugalom”

- mondta.

Elárulta, hogy azért plasztikáztatta magát, mert komoly kisebbségi komplexussal küzdött, és küzd a mai napig, de már megbánta a beavatkozásokat. Elmondta azt is, hogy korábbi villatársaival, például VV Olivérrel, Bécivel és Baukó Évával szokott még néha beszélgetni.

Alexandra arról is beszélt az interjúban, hogy most civil életet él, fodrászként dolgozik, és már a családalapításon gondolkozik párjával.

A teljes beszélgetés:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Érzékeny helyre tetováltatott Kállay-Saunders András
Munkájára és családjára is utal vele.

Link másolása

A rajongók szerint nagyon menő helyre helyeztette el újabb tetoválását Kállay-Saunders András, aki erről posztolt is Instagramra.

Az énekes kézfejét ezentúl egy gitár díszíti mellette pedig egy felirat:

„Mama was a model and my daddy was a rockstar”.

Ezzel a sztár nem csak utal egy korábbi dalának szövegére, hanem valós életrajzi adatokat közöl. Édesanyja, Kállay Katalin a '70-es, '80-as években valóban híres modellként dolgozott. Így ismerkedett meg Fernando Saunders amerikai énekes, basszusgitáros, producer és dalszerzővel, akitől később András fia született.


Link másolása
KÖVESS MINKET: