SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Mel Gibson is feltűnt az abortuszellenes szervezet budapesti konferenciáján

A színész nem szerepelt a hivatalos meghívottak listáján, mégis ott volt a rendezvényen, kép is készült róla.

Link másolása

Budapesten tartott konferenciát múlt hétvégén a Political Network For Values (PNfV) nevű szervezet, amely a keresztény és hagyományos családi értékeket közvetíti és ellenzi az abortuszt. Magyarországon kifejezetten erős kapcsolatokkal rendelkeznek, Novák Katalin már 2015-ben az igazgatótanács tagja volt, 2019-ben pedig vezetője lett a szervezetnek, amiről a köztársasági elnöki kinevezése előtt mondott le - írja a 24.hu.

A magyar fővárosban tartott Transatlantic Summit (transzantlanti gyűlés) a "Szabadság a tét" alcímet viselte, és kifejezetten sok közép-európai, valamint olasz és spanyol jobboldali politikus vett részt rajta. Felszólalt mások mellett Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ vezetője, de a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának több tagja is.

Volt egy igazán illusztris vendég is, Mel Gibson, aki ugyan nem szerepelt a hivatalos meghívottak listáján, de felkerült róla néhány kép a Twitterre

- szúrta ki a 24.hu.

A portál szerint a korábban antiszemita mondatai miatt bajba kerülő színész Jim Caviezel új filmjét promózta, ami a gyerekkereskedelemről szól.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Orgazmust kellett színlelnem egy szobányi férfi felsővezető előtt – legkínosabb élményéről beszélt Minnie Driver
Azt is megkérdezték tőle, hogy milyen gyakran szexel, és válaszolt is rá az Oscar-jelölt színésznő.

Link másolása

Minnie Drivertől elég meredek dolgokat is kérdezett a Guardian, de a színésznő bevállalta, hogy válaszol rájuk.

Karrierje legkínosabb része nyilván az volt, amikor még kezdő színésznőként ebbe a helyzetbe keveredett:

"Kezdőként, a 90-es évek elején orgazmust kellett színlelnem egy szobányi férfi felsővezető előtt egy csokireklám castingján. Nyomasztó volt"

– emlékezett a színésznő.

A Good Will Huntingban nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt Driver azt is bevallotta, hogy 12 éves kora óta odavolt Daniel Day-Lewis-ért.

"Megnéztem egy meccsen, amit a sulinkban játszottak, és utána visszakísértem az öltözőbe. Nagyon kedves volt, a színészetről mesélt"

– mondta a színésznő.

A lap nem kertelt, megkérdezte tőle, hogy milyen gyakran szexel, kapott is választ:

"Amikor egyszerre megy a szárítógép és a mosógép is, mert papírvékonyak a falak a házunkban"


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szilágyi Liliána brutálisan őszinte vallomása az apja zaklatásairól – az úszónő elárulta, hogy eddig miért nem szólalt meg az édesanyja
„Én kértem az anyámat jóval előtte, hogy szólni fogok, mikor neki beszélnie kell. Neki az elmúlt hat éve arról szólt, hogy az apámmal jogi úton harcolt folyamatosan” – mondta az úszó.

Link másolása

A sportoló az Instyle Magazinnak adott interjút, amelyben arról is beszélt, hogy az édesanyja nemsokára újabb részletekkel áll elő Szilágyi Zoltán ügyében.

Szilágyi Liliána hosszasan beszélt a lapnak az édesapja ellen indított perről: a vádak szerint

Szilágyi Zoltán súlyosan bántalmazta és zaklatta az úszónőt és az úszónő édesanyját.

A volt úszónő 2022-ben állt ki a nyilvánosság elé azzal, hogy apja - aki korábban az edzője is volt - zaklatta és bántalmazta őt és az édesanyját is.

Mint az közismert, az úszónő tavaly év végén azzal vádolta meg édesapját, Szilágyi Zoltánt, hogy bántalmazta őt gyermekkorától kezdve. A vallomásában Szilágyi Liliána elmondta, hogy szerinte

az apja már akkor is verte az édesanyját, amikor ő terhes volt vele.

Erről korábban itt írtunk. Az ügy kirobbanása után Szilágyi Zoltán becsületsértés miatt perelte be a lányát.

A Sportal.hu összefoglalójában felidézte, hogy korábban volt már egy békítő tárgyalás, amelyen Szilágyi Zoltán és ő is részt vettek, de a szülő nem ismerte be a vádak igazságát, míg Szilágyi Liliána sem vonta vissza, amit korábban mondott. Az ügy végül bíróság elé került, ahol váratlan fordulat történt.

"Elmondtam az egész történetem. Érdekes és kissé ironikus, hogy a tárgyaláson, ami alapvetően az ellenem irányult perből indult ki, a bírónő jelentette fel az apámat, mivel életellenes bűncselekmények merültek fel. Nem sokkal ezután megtörtént a kihallgatásom. Hat órán keresztül voltam a rendőrségen. Elmondtam az életem történetét. Mindent töviről hegyire újra kellett élnem, bemutatni a fojtogatást, és így tovább. Most ott tart a folyamat, hogy elkezdték kihallgatni a tanúimat. Ezt még senki nem tudja, de anyám is volt már bent, hogy megtegye a vallomását."

- mondta a lapnak Szilágyi Liliána, aki azt is elárulta, hogy az édesanyja eddig miért nem szólalt meg az ügyben.

"Én kértem az anyámat jóval előtte, hogy szólni fogok, mikor neki beszélnie kell. Neki az elmúlt hat éve arról szólt, hogy az apámmal jogi úton harcolt folyamatosan – a gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás, válás, az apám összevissza perelgetései stb., és erről senki sem tud, ez nem a nyilvánosság előtt zajlott. Semmi értelme nem lett volna külső nyomás igényére megszólalnia. Majd ő is meg fog szólalni, pontosan akkor, amikor annak itt van az ideje és akkor olyanokat fog mondani, amiket szüksége van hallani anyaként azoknak, akik bántalmazó házasságban élnek."


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Tényleg nagyon sok pénz egy gyerek, mi ezért nem vállalunk” – mondta Kamarás Norbert a családalapításról
A pár azt mondta, mindketten nagyon szeretik a kicsiket, de egyelőre sem a gyerekvállaláson, sem az esküvőn nem gondolkoznak.

Link másolása

Kármán Odett és Kamarás Norbert voltak a legutóbbi vendégei a Blikk Címlapsztori című műsorának. Az Éjjel-nappal Budapest című sorozat szereplői sok mindenről beszéltek: elmondták például a véleményüket Tápai Szabina és Kucsera Gábor válásáról, de beszéltek a közös életükről is

„Tényleg nagyon sok pénz egy gyerek, mi ezért nem vállalunk”

- fejtette ki Norbi egy korábban felolvasott hírre reagálva. Párja azonban azonnal pontosította, hogy ne mondjon ilyet. Az végül nem derült ki, hogy Norbi ezt komolyan gondolta-e.

Bár a beszélgetésben korábban azt mondták, hogy mindketten nagyon szeretik a gyerekeket, egyelőre nem tervezik sem az esküvőt, sem a gyerekvállalást.

„Annyi dolgunk van, annyi mindent szeretnénk még csinálni, hogy ez valahogy nem jön. Nem gondolkozunk sem gyerek témában, sem házasság témában. Most építgetjük a kis életünket” - fejtette ki Odett, aki azért azt is elárulta:

ha Norbi megkérné most a kezét, igent mondana neki.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Nyilván a nagyokhoz akar felnőni, de ahhoz még elég sok tornaórára kell járni” – üzente Hajdú Péter Dancsó Péternek, aki leszarozta a műsorát
Dancsó konkrétan egy kalap szarnak nevezte a Frizbit, ami nemrég a tévéből a YouTube-ra költözött. Hajdú egy régi történettel vágott vissza.

Link másolása

A YouTube-on üzenget egymásnak Dancsó Péter és Hajdú Péter - írja a Blikk.

Dancsó Péter ugyanis feltöltött egy videót a Videómánia nevű csatornájára, amiben Hajdú Pétert kritizálta, aki a YouTube-ra költöztette a Frizbi című műsorát.

„Amikor már kezdett hiányozni a Haggyuk Péter a tévé képernyőről, akkor jön, és betölti a maga után hagyott űrt a saját YouTube-csatornáján”

- kezdte a kérdéses videót. Többek között Hajdú tévedését is felhozta, amikor a műsorvezető kiadta az Instagram-fiókja adatait, amit utána elloptak tőle. Végül egyszerűen egy „kalap szarnak” nevezte Hajdú műsorát.

Hajdú Péter úgy érezte, reagálnia kell erre a videóra, ami a G.w.M.-mel készített interjúja elején látható.

„Dancsó Péter az a youtuber, aki 8-10 percben gyárt tartalmakat, és próbál viccesen kritizálni. Nyilván a nagyokhoz akar felnőni, de ahhoz még elég sok tornaórára kell járni. Nevekkel viccelődni nagyon közönséges dolog, én Hajdú Péter vagyok, és te sem Kancsó Péter vagy, hanem Dancsó. Szóval ezt szerintem ezt egy ekkora youtubernek el kéne felejtenie.

A másik pedig, hogy más munkáját nem szarozzuk le, de ha már ebben a stílusban kell reagálnom, akkor egy történetet mesélek el. Amikor a nagynevű Szendrő Józsi bácsit elhívták egy színházi premierre, és a végén megkérdezték tőle, milyen volt, azt mondta, hogy fos. És ha összeáll? Hát akkor még lehet szar. Péter, én azt kívánom neked, hogy a te produkciód is álljon össze”

- vágott vissza a műsorvezető.


Link másolása
KÖVESS MINKET: