hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Megszületett Katy Perry és Orlando Bloom első gyereke

Nem akárhol jelentették be a gólyahírt.

Link másolása

hirdetés

Megszületett Katy Perry és Orlando Bloom közös gyermeke. A sztárpár az UNICEF Instagram-oldalán tudatta az örömhírt a nyilvánossággal.

A baba kislány és a Daisy Dove Bloom nevet kapta híres szüleitől.

A boldog szülők egy olyan képet osztottak meg a világgal, amelyen a pici kezét fogják. Az UNICEF-nek küldött üzenetükben azt írták, a kislány egészséges, a szülés pedig problémamentes volt.

Azt is megválaszolták, miért az UNICEF oldalán jelentették be a gólyahírt.

hirdetés

"Tudjuk, hogy nem mindenki élheti át a szülést olyan nyugodt körülmények között, mint mi. A világon sok helyen még mindig munkaerőhiány van az egészségügyben, és minden tizenegyedik másodpercben meghal egy várandós nő vagy egy újszülött többnyire megelőzhető okokból. A koronavírus-járvány idején sok újszülött élete veszélyben van a víz, a szappan, az oltások és a gyógyszerek hiánya miatt, amelyek megelőzhetnék a betegségeket. Egy újszülött szüleiként megszakad a szívünk emiatt, és most jobban együttérzünk a szülőkkel, mint valaha"

- írták.

Azt is bejelentették, hogy elindítottak egy adománygyűjtést az UNICEF oldalán annak érdekében, hogy minden várandós nő és újszülött megkapja a megfelelő ellátást. IDE KATTINTVA lehet adakozni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Tóth Andi: „Azt éreztem, hogy van pár szar dalom, nincs pénzem és mindenki utál”

Tóth Andi őszintén mesélt az X-Faktor utáni évekről, a hullámvölgyekről, a Tóth Gabival való konfliktusáról, a Sztárban sztárról, ahol többször előtérbe került a Szabó Ádámmal való szakítása. De azt is elmondta, miért kellett újból felépítenie a karrierjét, és hogyan találta meg a saját hangját.

Link másolása

hirdetés

Tóth Andi 15 évesen robbant be a köztudatba, amikor megnyerte az X-Faktort. Azóta több hullámvölgyön is túl van mind a karrierje, mind a magánélete szempontjából. Az utóbbi időben pedig, mint ahogy ő fogalmazott, inkább celebként gondoltak rá az emberek, mintsem énekesnőként. Elég megosztó személyiség, sok kritikát kap a dalai, a viselkedése vagy éppen a közösségi médiában közzétett posztjai miatt.

Most őszintén mesélt többek között az X-Faktor utáni évekről, a hullámvölgyekről, a Tóth Gabival való konfliktusáról, és a Sztárban sztárról, ahol többször előtérbe került a Szabó Ádámmal való szakítása. De azt is elmondta, miért kellett újból felépítenie a karrierjét, és hogyan találta meg a saját hangját.

– 15 éves voltál, amikor megnyerted az X-Faktort. Miért vállaltad be ezt ilyen fiatalon?

– Azt tudtam mindig is, hogy nem szeretnék otthon maradni. Az nem volt belőve, hogy pontosan mikor, vagy merre induljak. 15 voltam, amikor az énektanárom azt mondta, ő azt érzi, hogy most kell mennem. Én akkor még úgy voltam vele, hogy nem akarok, be akartam fejezni a sulit, de ő csak mondta, hogy azt érzi, most mennem kell. Végül neki lett igaza: feljöttem Pestre és megnyertem az X-Faktort.

– Gyerekként kerültél be ebbe a műsorba. Mennyire volt nehéz időszak ez?

hirdetés

– Az X-Faktor időszaka életem legkönnyebb éve volt. Kaptam fél évet, amikor csak azt csinálhattam, amit szeretek, bármi nagyobb gond nélkül. Ott mindenki csak saját magának tudta nehezíteni a helyzetét. Ameddig a többiek mentek, buliztak, élvezték, hogy felismerik őket, én addig otthon ültem és gyakoroltam. Nyilván én is láttam, hogy ismert lettem, de sokkal jobban élveztem, hogy nincs suli, és csak azt csinálom, amit szeretek. A legjobb évem volt. Utána viszont jött a lejtő, amikor minden mással is kellett foglalkoznom, és az nem tetszett.

– Ezt hogy érted?

– Tudtam, hogy az X-Faktor után nem lesz könnyű. Mondjuk azt nem, hogy pont azok fogják megnehezíteni az életem, akik folyamatosan azt sulykolták, hogy nehéz lesz. Végül is felkészítettek magukra.

A műsor utáni 1-2 év olyan bonyolult volt, hogy nem is igazán emlékszem rá. Állandóan azzal kellett foglalkozni, hogy kinek feleljen meg az új dal, mit várnak el a rádiók, a kiadó, a menedzsment, a nézők…és azt éreztem, hogy én sehol sem vagyok ebben az egészben, nem találom önmagam.

Mivel ezt így már nem élveztem, nem szerettem, nem is csináltam azt, amit mondtak. Ez viszont nekik nem tetszett. Mindig volt szerződésem valakivel, próbáltam mindenkivel megtalálni a közös hangot, mert nem szeretem a balhét, de valahogy nem ment. Őket a pénz motiválta, engem viszont nagyon lehúztak. Végül mindig én maradtam ott, nem is az, hogy pénz nélkül, mert az nem érdekelt, de produktum nélkül. Azt éreztem, hogy nincs semmim. Úgy voltam vele, hogy oké, ha nincs pénzem, ha legalább ott van valami, amire büszke lehetek. De ez nem így volt.

Azt éreztem, hogy van pár szar dalom, nincs pénzem és mindenki utál. Rájöttem, hogy tök egyedül vagyok.

Volt egy párom akkor, de ő is otthagyott. Ez az időszak teljes káosz volt.

– A káosz miben mutatkozott meg? Elvonultál egyedül, vagy pont ellenkezőleg?

– Próbáltam elvonni a figyelmem arról, hogy amúgy nem vagyok jól. Ismerkedtem, és akkor igen, elég sokat jártam bulizni is…Az volt a baj, hogy 15 évesen egyik pillanatról a másikra fel kellett nőnöm. Én meg nem tudtam tartani a lépést saját magammal. Közben pánikrohamaim is lettek.

– Hogyan jöttél ki ebből?

– Elkezdtem pszichológushoz járni, az nagyon sokat segített. Aztán közben ugye lett egy másik párkapcsolatom is. A pánikrohamok tekintetében mondjuk nem segített, de ennek a kapcsolatnak az eleje nagyon jó volt.

– A vége viszont elég viharos. Legalábbis, ami a nyilvánosság előtt zajlott.

– Igen, ott eléggé megcibáltak. Közben viszont a munkám szépen kezdett előre haladni. Elkezdtem újból felépíteni magam, egyedül, nulla forintból. Ebben az influenszerkedés segített sokat, mert amit a Instagrammal kerestem, azt mind a zenébe forgattam vissza. Illetve a tévéműsorok.

Egyébként tökre nem bírom a celebeskedést, egyáltalán nem szeretek megjelenni, viszont kompromisszumokat kell kötni az életben. Mivel nem voltak fellépéseim, és nem tudtam dalokat kiadni, így ez az egy módja volt annak, hogy a nézők lássanak, hogy a köztudatban maradjak.

Így jött a Sztárban sztár, ami ugye hozott hideget, meleget egyaránt, de visszahozott a mélypontról. Mintha eszükbe jutott volna az embereknek, hogy ja, ez a csaj énekel, és tök jól! Addig inkább celebként tekintettek rám.

– Szerinted ez miért alakult így?

– Azért, mert nem adtam ki dalokat. Legalábbis olyan dalokat nem, amikre büszke lennék. Érezhető volt, hogy nem találom magam, nem is engedik, hogy megtaláljam magam.

– Visszatérve a Sztárban sztárra, azért ott sem csak a produkcióiddal kerültél előtérbe.

– A műsor alatt eléggé megosztó személyiség lettem. Ott bukott ki, hogy nem tudom megjátszani magam: a fejemre van írva, amit gondolok. De én ezt nem bánom amúgy, mert utálom azokat az embereket, akik meglátják a kamerát és átkattannak, egyik pillanatról a másikra már mosolyognak…Megvan erről a véleményem, ezt pedig az emberek is látták.

– Mondjuk az is rátett egy lapáttal, hogy a volt párod, Szabó Ádám a versenytársad lett. Ti már eleve úgy indultatok neki a műsornak, hogy akkor már nem voltatok együtt?

– Nem, akkor még együtt voltunk, készültünk is rá, hogy milyen jó lesz, de végül addigra szakítottunk. Egyébként tudtam, hogy szét fognak szedni.

De ebben a helyzetben mindig az húzott fel, hogy nem a munkámról volt szó: nagyon durván beleadtam mindent, és nagyon rosszul esett, hogy az ment, mi hogyan nézünk egymásra, kezet fogtunk-e, megöleltük-e a másikat. Nyilván, arra számítottam, hogy ő fogja megnyerni, ezen túl voltam, és próbáltam arra koncentrálni, hogy én mit nyertem ezzel, és tök sokat.

Egy csomóan bekövettek, ráadásul a műsornak november-december környékén lett vége, és januárban már megírtam a Lejtő albumot.

– Mesélsz az új albumról? Az is elég megosztó lett.

– Tavaly januárban egy hónap alatt írtam meg az albumot. A dalok idén jelennek meg folyamatosan. Az első három szám az embereknek szól. Februárban jött ki az első, az Ébressz fel!, ami még csendes gyilkos volt, aztán jött az Állj, ami felrobbant. Ennek nagyon örültem, sok pozitív visszajelzést is kaptam és nemcsak a közönségtől, hanem a kollégáktól is. Most nagyon azt érzem, hogy megtaláltam magam, tök jól vagyok. Emellett viszont igen, nagyon megosztó lett ez is.

Videó: Tóth Andi - Állj

– Az Állj című daloddal kapcsolatban elég sok kritikát is kaptál, például, hogy nem érteni a szöveget.

– A stúdióban is mondták a producerek, hogy hát ebből nem sokat érteni, és kérdezték, hogy nem akarok-e jobban artikulálni. Megpróbáltam, aztán azt mondtam, hogy nem, mert elveszti a feelingjét. Úgy voltam vele, hogy ha nem értik, elolvassák alul a szöveget. Az angol dalokat is sokan nem értik, mégis hallgatják, akkor meg nem tök mindegy?

Szóval, számítottam erre. Nyilván attól megint kibuktam, hogy a médiában ezt hozzák le.

– A Néztek című dalod viszont, ami konkrétan azoknak szól, akik kritizálnak, nem kapott ennyi negatívat.

– Igen, mert én az a személy vagyok, akit vagy kedvelnek, vagy nem, tehát 50-50 százalék. Általában az az 50 százalék nagyon intenzíven nyomatja, hogy miért nem kedvel, miért nem kellene ezt csinálnom. Mivel erről az 50 százalékról írtam ezt a dalt, ami elég bunkóra sikerült, 25 százalékuk volt annyira értelmes, hogy felfogta, ez nekik szól, és már nem írták oda, hogy szar.

Videó: Tóth Andi - Néztek

– Mi a helyzet Tóth Gabival? Vele volt egy nagyobb konfliktusod a nyilvánosság előtt néhány hónapja. Mindig is ilyen feszült volt a viszonyotok?

– Soha nem éreztem azt, hogy ő engem emberileg kedvelne, szimpatizálna velem.

Tavaly írt pár üzenetet, amiket nem tudtam hova tenni, szóval egy idő után már nem válaszoltam rá. Elkezdte értékelni azt, amit látott, és, hogy mennyire nem tetszik ez neki. Én annyit mondtam, hogy sajnálom, ez vagyok én, ezt tudom nyújtani. A Sztárban sztár alatt viszont egy kedves arcot mutatott, amit később szintén negatív cselekedetek követettek, ezeket azóta sem tudom hová rakni.

Mindenesetre nem tartom vele a kapcsolatot, de nem is neheztelek rá.

– Az egyik Instagram-posztod kapcsán is volt konfliktusotok. Annál a fotónál egyébként alkoholt reklámoztál. Ez volt az egyik, amit Gabi is kifogásolt. Van valamilyen szűrőd, hogy milyen együttműködést nem vállalsz el?

– Amivel tudok azonosulni, azt posztolom. Egy alkoholmentes bambit nem biztos, hogy fogok, de ezzel a tequilával mondjuk tudtam azonosulni. Egyébként nem tudom, miért hiszik, hogy engem a tinik követnek többen. Én látom a statisztikákon, hogy inkább a 20-30-as korosztály követ.

– Az Instagrammal kapcsolatban egyébként még azért is sok kritika ér, mert többször elég bevállalós képeket posztolsz. Holott sokak szerint egyáltalán nem lenne erre szükséged, mert nagyon tehetséges énekesnő vagy. Miért tartod fontosnak mégis az ilyen tartalmakat?

– Egyáltalán nem tartom fontosnak.

Az emberek azt hiszik, hogy ez egy marketingfogás nálam, hogy a testemmel próbálok kompenzálni.

Sokan az Instagramon úgy csinálnak meg egy fotót, hogy előtte átöltöznek, kisminkelnek stb. Na én nem ilyen vagyok. Én abban csinálok fotót, amiben és ahogy épp jól érzem magam.

– Visszatérve kicsit még a karrieredre: milyen terveid vannak a közeljövőben?

– Az új album már teljesen kész, abból kéthavonta jön ki egy-egy dal év végig. Emellett már dolgozom a 2022-es albumon is. A nyaram tele van fellépésekkel, ősztől pedig a Dancing with the Stars-ban szerepelek majd.

Videó: Tóth Andi - LEJTŐ album (előzetes)

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Leolvasták Harry szájáról, ahogy egy nyilvános eseményen megjegyzéseket tett Vilmosra és Kate-re

Már tavaly márciusban nagyon feszült lehetett a viszony Vilmos és Harry között.

Link másolása

hirdetés

Már a királyi családdal közös utolsó nyilvános megjelenése alkalmával is a testvérét és feleségét kritizálta Harry herceg, írja a Daily Star. A hagyományoknak megfelelően tavaly is március második hétfőjén tartott brit nemzetközösség napján a Westminster apátságban gyűlt össze az uralkodóház, köztük Harry herceg és Meghan Markle, valamint Vilmos herceg és Kate Middleton.

Az eseményre valamivel korábban érkezett Harry és Meghan. Amikor Vilmos és Kate megérkeztek, Harry odafordult feleségéhez és hosszasan magyarázott valamit Meghannek, aki végig kedélyes mosollyal figyelt férjére. Most egy szájról olvasó szakértő megfejtette, mi hangozhatott el az apátság soraiban ücsörgő királyi fenségek között.

Jeremy Freeman szerint miután Meghan felismerte Kate-et, mosoly kíséretében azt mondta neki, hogy "Szia". Ezután Harry és Meghan egy közös hellóval köszöntik Vilmost is. Ezután Harry Meghanhez fordul és azt mondja neki:

"Legalább felismertek, nem úgy, mint a múltkor."

Erre Meghan mosolyogva bólint. Közben Vilmos Kate-hez fordulva ennyit mond feltehetően a hűvös köszöntésekre reagálva:

hirdetés

"Ezt jól elintézték."

A két testvér és feleségeik között azután romlott meg a viszony, hogy röviddel az apátságban tartott megemlékezés után Harry és Meghan bejelentette kiválását a királyi családból. Ezután többször lehetett arról olvasni, hogy a testvérpár között már korábban is feszült volt a viszony, a két feleség pedig valójában ki nem állhatta egymást.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Házasodna a gazda: Akivel már lefeküdt, vagyis Jázminra esett Zoli választása

A párkereső műsorban Nóri és Zsófi voltak Jázmin ellenfelei. A gazda hazaküldte a másik két lányt, nagy megkönnyebbülésükre.
Forrás: 24.hu - szmo.hu
2021. augusztus 05.


Link másolása

hirdetés

A legutóbbi epizódban Zoli gazdának választania kellett a három hölgy közül. Választása Jázminra esett végül. A lánnyal előző randijuk talán túl jóra is sikeredett, ahogy azt megírtuk korábbi cikkünkben.

A párkereső műsorban Nóri és Zsófi voltak Jázmin ellenfelei. Zoli még az utolsó beszélgetéskor is bókolt Zsófinak.

Szép vagy, vékony vagy, magas vagy, szerintem kétszer nagyobb az IQ-d, mint nekem.

A két kiesett elmondta, megkönnyebbülés volt számukra a kiesés. Azok után, hogy Zoli lefeküdt randijukon Jázminnal, már egyik lány se lett volna kíváncsi a gazdára. Így legalább nem nekik kellett őt visszautasítaniuk.

Zolinak nem volt szimpatikus, hogy Jázmin kiterítette lapjait, és elmesélte a többieknek az együtt töltött éjszakát. Azonban végül mégiscsak rá esett a választása. Jázmin furcsán reagált a döntésre:

hirdetés
Én elkönyveltem magamban, hogy haza fog küldeni. De én Zoliért jöttem és viszem is!

A pár jelenleg Athénban nyaral, hogy még közelebb kerülhessenek egymáshoz.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Újra együtt a család? - Vasvári Vivi és Szegedi Fecsó közösen ment nyaralni

Válásuk elég viharosra sikerült, de most úgy tűnik rendezték soraikat.

Link másolása

hirdetés

A luxusfeleség, Vivi és Fecsó már közel két éve elváltak. Ez azonban nem volt konfliktusmentes, sokáig a gyerektartás díjáról sem tudtak megegyezni, írja a Blikk. Kapcsolatuk alatt viszont mindig figyeltek arra, hogy kisfiuk ne sérüljön.

Most úgy tűnik végre szent a béke a két celeb között. Mindkét fél igen aktív az Instagramon, így vakációjuk részleteibe is betekintést engedtek. A rajongók hamar összerakták a képet: Vivi és Fecsó együtt nyaralnak.

Fecsó posztjában kisfiával pózol a balatonfüredi strandon és gyerekkori emlékeit idézi fel. Amíg Vivi egy bikinis képet osztott meg magáról követőivel.

A feltételezések és pletykák után végre Fecsó megerősítette a hírt a Borsnak.

Valóban egy helyen nyaralunk Vivivel, de szigorú értelemben véve nem együtt.

Szerinte most jól megvannak, kulturáltan elbeszélgetnek egymással. Ennek ellenére egy közös külföldi nyaralás már nem férne bele a volt párnak.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: