SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Megszólalt Lang Györgyi lánya: Nekem egy apukám és két anyukám van – ilyen volt szivárványcsaládban felnőnie

Palugyai Sárit édesanyja és Lang Györgyi nevelte. A 18 éves lány az mondja: ezért lett családcentrikus, és emiatt vágyik saját családra.


Falusi Mariann szerdán az RTL Fókuszának elmesélte, hogy milyenek voltak az egy éve elhunyt Lang Györgyi utolsó napjai. Az énekesnő tudta, hogy közel a vég, de sosem esett pánikba, sőt ő tartotta a lelket a hozzátartozóiban.

Most a Story Magazinnak megszólalt Lang Györgyi nevelt lánya is, aki legutóbb a 2023-as Pride felvonuláson beszélt arról, hogy az egyik anyukája az énekesnő volt.

„Azt szoktam mondani, nekem egy apukám és két anyukám van, illetve sajnos már csak volt. Györgyi meghalt, amit egy év után sem tudok feldolgozni. Nem vagyok jóban a sorssal, az ilyen óriási történéseket, mint betegség, halál, ami befolyásolja egy ember jövőjét, mindig a sorshoz kötöm. Nagyon sok jót kaptam az élettől, de ami velem, velünk történt mégsem tartom igazságosnak” – mesélte a lapnak Palugyai Sári.

A fiatal lány most készül az érettségire, hogy Györgyi és párja nagyon szerettek volna gyereket, ezért kerestek hozzá egy apukát, így kezdődött a „szivárvány- és patchworkcsaládjuk története”.

„Amikor anyukámnak egy éjjel jöttek a szülési fájásai, éppen kártyaparti volt nálunk, befejezték a kört, és Györgyi rohant vele a kórházba, délben megszülettem, és még aznap délután elsőként ő vett a karjába. Születésemtől együtt éltünk. Ritkán bíztak másra, inkább mindenhova vittek magukkal: csecsemőként ott feküdtem a mózeskosárban a Pa-dö-dő koncerteken, később a tánckarba is bevettek, utaztunk, jártuk a világot”

– mesélt az énekesnőhöz kapcsolódó szoros viszonyáról Sári.

Azt is elmesélte, hogy gyerekkorábban többen bántották családja miatt, és nemcsak a gyerekek, de a felnőttek körében is. Ők leginkább úgy, hogy nem engedték át hozzájuk a barátait, amit gyerekként nem igazán értett.

Sári még egészen kicsi gyerek volt, mikor nevelőanyja kerekesszékbe került a szklerózis mulitplex miatt. Erről úgy mesél: „Én így ismertem meg Györgyit, és az égvilágon semmiben nem gátolt minket. Györgyi soha nem panaszkodott, a betegségtudat hiányzott belőle, tele volt humorral, vidámsággal, nagyokat tudott nevetni és nevettetni. Teljes értékű anyaként tekintettem rá. Györgyivel mindig abban hittünk, hogy a szklera elmúlik, és újra járni fog, de megnehezítette ezt, hogy 2021-ben kapott egy sztrókot, attól kezdve rohamosan romlott az állapota. Akkor éreztem először azt, hogy ez hatással lehet rám, ránk, az elkövetkezendő éveinkre.”

Falusi Mariannhoz hasonlóan arról a lány is mesél, hogy utolsó idejében maga Györgyi tartotta a lelket a családban és a hozzátartozókban: „Azt, hogy én nagyon családcentrikus lettem, és hogy vágyom rá, hogy nekem is legyen gyerekem, annak köszönhetem, ahogyan Anyával és Györgyivel éltünk. Amilyen a mi családunk volt.”

Sári az érettségi után színésznek készül, sőt már gyerekkora óta szerepel színházakban. Lang Györgyi halálakor is éppen úton volt a tatabányai színházba.

„Sokat voltam itthon Györgyivel, de aznap, amikor meghalt, sajnos éppen nem. Előadáson voltam, majd amikor kijöttem a színházból, hívott az anyukám, és zokogva mondta, meghalt Györgyi. Rohantam vissza Budapestre. A szívemmel reménykedtem, hogy túlél mindent és mindenkit, de az eszemmel tudtam, egyszer vége lesz. Egy éve, hogy meghalt, de nekem most is a mindennapjaim része. Györgyi nagyon hiányzik, szeretem, sokat kaptam tőle, sokat tanultam tőle, az életről, az elfogadásról, sok szempontból példaképem”

– mesélte az énekes 18 éves lánya, aki havonta egyszer összegyűlik a közeli ismerősökkel Lang Györgyi lakásán, ahol annak idején felnőtt.

Lang Györgyi korábban Till Attila műsorában beszélt arról, hogy Kulka Jánossal való kapcsolatában teherbe esett, de végül nem tartották meg a gyereket.

via 24.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Meghalt a tragikus sorsú magyar szépségkirálynő, Molnár Csilla édesanyja
A család életét végigkísérték a tragikus események, Csilla öccs jelenleg is börtönben ül.


Meghalt az 1986-ban, 17 évesen elhunyt szépségkirálynő, Molnár Csilla Andrea édesanyja – írta meg a Blikk.

A lap információi szerint Molnár Marika hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el, amellyel már régóta harcolt.

Csilla édesanyja néhány hónapja elhunyt, így a testvérén, Attilán kívül senki nincs az élők sorában a Molnár család tagjai közül – mondta el a lapnak egy, a család életére rálátó fonyódi lakos.

Molnár Csilla 1985-ben, mindössze 16 évesen lett Magyarország szépe, de egy évvel később gyógyszertúladagolásban meghalt. Életéről és haláláról fiatal riporterként Friderikusz Sándor írt könyvet Isten óvd a Királynőt! címmel, de az ő emlékére íródott Homonyik Sándor Álmondj királylány! című dala is.

Dér András és Hartai László 1987-ben készült Szépleányok című dokumentumfilmjében az édesanya úgy fogalmazott:

„Azt hiszem, nem csak a gyerekemet veszítettem el, hanem mindent. Most üresség van... Tudom, hogy élni kell tovább...”

Marikának nem sokkal Csilla halála után megromlott a viszonya férjével, és különváltak, ezután magányosan élt. A Blikk információi szerint az utóbbi, közel negyven évben Ausztriában is élt és dolgozott, de Fonyódon is volt egy lakása, ahol a nyilvánosságtól elvonultan élt.

Csilla öccse, Attila révén van két unokája, fia azonban börtönben ül: korábban Ausztriában, most Sopronkőhidán, mert megölte az Osztrák Nemzeti Bank egyik női munkatársát.

Szerencsére akadtak távolabbi családtagjai, az akik élete utolsó időszakában a gondját viselték, ők örökölték azt is, ami utána maradt – informálta a lapot a család egyik ismerőse.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Eltűnt Boros Lajos
Az ismert rádiós három éve kezdte el a CsütörTöke című beszélgetős műsort a YouTube-on, de jelenleg a sorozat szünetel. A műsort azért indították el a barátai, hogy a korábban komoly egészségi problémákkal küzdő, szívműtétből és rákos megbetegedésből lábadozó Boros Lajosnak segítsenek.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. június 14.A Blikk írta meg, hogy hónapok óta nem jelentkezik új műsorral Boros Lajos.

Nincs nagy baj, egyszerűen csak már nem tud úgy helytállni, mit korábban, ezért inkább a háttérbe vonult – mondta a lapnak az egyik közeli ismerős, aki szerint a 77 éves rádiós ettől függetlenül próbál aktív maradni a magánéletében, sétálni, időt tölteni a családjával.

Az ismert rádiós három éve kezdte el a CsütörTöke című beszélgetős műsort a YouTube-on, de jelenleg a sorozat szünetel. A műsort azért indították el a barátai, hogy a korábban komoly egészségi problémákkal küzdő, szívműtétből és rákos megbetegedésből lábadozó Boros Lajosnak segítsenek.

Március vége óta viszont egy új rész sem született a korábban kéthetente jelentkező műsorból.

"Egyelőre szünetel a Lali király CsütörTöke"

– válaszolta a lapnak Boros Lajos jó barátja, Baráz Miklós.

"Az persze, nem egyszerű, hogy mindig is a szereplés, a rádiózás, a színpad volt az élete, de mikrofon elé már nagy valószínűséggel nem ül"

– tette hozzá az ismerős.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szakított Magyar Péter a párjával, a Facebookon posztolta ki
A fotón egyedül ül talán a Balaton partján, és a hashtagek közé beírta a szakítás szót is.


Magyar Péter szinte mindent kiposztol a Facebookra, ami vele történik, a magánéletét eddig viszonylag tabuként kezelte, és kevés fotót láttunk a gyerekeiről vagy épp a párjáról. Azt lehetett tudni, hogy a barátnője Vogel Evelin, aki többször is együtt mutatkozott vele a kampányrendezvényeken.

Most azonban megjelent egy poszt, ami mellé azt írta Magyar:

"Valaminek a vége, valaminek a kezdete."

Ez még sok minden lehetne, de a fotón egyedül ül talán a Balaton partján, és a hashtagek közé beírta a szakítás szót is:

#breakup #szakítás #köszönet #hála

Magyar körül február óta forr a levegő, és a frissen alakult pártjának sikeres szereplése a vasárnapi választáson nem enyhítette a politikuson lévő nyomást.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Miló Viki 23 éve egyedül él, most párt szeretne a 8 kutyájával együtt
Miló Viktória elmondta, hogy egy párkapcsolatban nagyon alázatos és kedves tud lenni, nemrég pedig főzni is elkezdett tanulni, hátha ez a dolog „akadálya”.
Fotó: RTL - szmo.hu
2024. június 14.Az ökölvívó-világbajnok a Fókusznak vallott arról, hogy bár 23 éve egyedül él, most már szívesen találna egy társat, akivel összeköltözhetne. A médiában gyakran szereplő Miló Viki szerint sokan talán félnek tőle, hiába kedvelik őt a médiában.

„Sajnos mindig éreztem azt, hogy úgymond a Miló Viki nem biztos, hogy kell az embereknek. Mert szeretik nézni a tévében, szeretik olvasni róla a cikkeket az újságban, de talán megijednek tőle”

– fogalmazott Viki, aki jelenleg 8 kutyával osztja meg otthonát.

A kutyák külön szobában laknak, így a vendégeknek nem jelentenek gondot, de Miló számára elengedhetetlen, hogy leendő párja elfogadja őket. A kutyák iránti szeretetéről és az emiatt felmerülő akadályokról is őszintén beszélt.

„Bevallom őszintén, hogy édesanyámmal nem túl jó a kapcsolatom, mert ő nagyon kutyaellenes. Ő azt gondolja, hogy a kutyák miatt nincsen párom, és hogy nem vagyok normális. Sőt, megkaptam nagymamámtól azt is például, hogy miért nem fogadtam inkább örökbe egy gyereket a kutyák helyett. Nyilván tudom, hogy ők nagyon-nagyon féltenek engem, hogy ők elmennek esetleg majd, és én egyedül maradok. No de hát eddig is egyedül voltam, és megálltam a helyemet a világban”

– mondta Viki.

Miló szerint nem a kutyái az oka annak, hogy eddig nem talált párra, és senkivel sem cserélné el jelenlegi életét. Nem akarja, hogy bárki eltartsa, de vágyik arra, hogy egy férfi mellett érzelmi biztonságra leljen.

„Nem nagy dolgokra kell gondolni. Ha hazajövök és rossz kedvem van, nem is kell hozzám szólnia, csak hadd bújjak oda hozzá és öleljem meg”

– magyarázta az egykori sportoló, aki hozzátette azt is, hogy egy párkapcsolatban nagyon alázatos és kedves tud lenni, nemrég pedig főzni is elkezdett tanulni, hátha ez a dolog „akadálya”.

(via 24.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET: