SZTÁRVILÁG

Mégsem lett vitéz Varga Viktor? – Egy magyar vitézrend szerint álvitézek vezették meg a zenészt

A Vitézi Rend azt közölte, hogy ők nem fogadták soraikba, és nem avatták vitézzé. Elhatárolódnak az önmagát 1956-os Vitézi Lovagrend Világszövetségnek nevező közösségtől, akik - szerintük - jogellenes magatartást tanusítanak.

Link másolása

Nemrégiben mi is írtunk róla, hogy Varga Viktor a közösségi oldalán számolt be arról, hogy Budapesten, a Szent Flórián templomban vitézzé avatták.

Most egy másik magyar vitézi rend azt közölte, hogy álvitézek vezették meg a zenészt - írja a Telex. A Vitézirend.hu a honlapján úgy fogalmazott:

"Megdöbbenéssel fogadtuk a hírt Varga Viktor »vitézavatásával« kapcsolatban. Szeretnénk világossá tenni, hogy a Vitézi Rend nem fogadta őt soraiba, és nem avattuk vitézzé!".

Hozzáteszik:

"A Vitézi Rend szellemiségével ellentétben áll a botrányos, nemzeti jelképeinket meggyalázó magatartás, így tagjaink közé csak kipróbált, arra méltó, s hazájukat becsülettel szolgáló személyek kerülhetnek.

Varga Viktort az önmagát 1956-os Vitézi Lovagrend Világszövetségnek nevező közösség vette fel tagjai közé, nem a Vitézi Rend! Sajnos az említett csaló közösség hosszú ideje Vitézi Rendként hivatkozik magára, s jelképük nagymértékben hasonlít a valódi vitézi címerre.

Teljes mértékben elhatárolódunk az 1956-os Vitézi Lovagrend Világszövetség minden tevékenységétől, s felszólítjuk őket, a jogellenes magatartás befejezésére!

A Telex emlékeztet rá, hogy a vitézi cím használatát Magyarországon törvény tiltja. Azaz Varga Viktor hivatalosan nem nevezheti magát Vitéz Varga Viktornak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szabó Zsófi 440 ezer forintos cipőben indul bulizni a szombat éjszakába
A Reggeli műsorvezetője a közösségi oldalán mutatta meg, hogy vág neki a budapesti éjszakának. A rózsaszín magassarkúja Dolce & Gabbana márkájú, és nem is akármennyibe kerül.
H. M. - Fotó: RTL - szmo.hu
2023. december 09.


Link másolása

A műsorvezető az Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan indul neki az éjszakának szombat este - szúrta ki a Blikk.

A flitteres összeállítás mellett a cipőjét emelte ki a lap. A rózsaszín magassarkú ugyanis Dolce & Gabbana márkájú, és nem is akármennyibe kerül. 1242 dollárért árulják a cipőt, vagyis nagyjából 440 ezer forintért lehet beszerezni.

"Hello, Saturday Night!"

- írta a bejegyzéshez.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Tóth Gabi boldogan öleli új szerelmét a legújabb közös fotójukon
Egy elegáns budapesti étteremben jártak Papp Máté Bencével.

Link másolása

Romantikus fotót osztott meg Tóth Gabi az Instagram-oldalán új párjával. Papp Máté Bencével egy elegáns budapesti étteremben jártak.

Augusztusban bombaként robbant a hír, hogy az énekesnő és Krausz Gábor elválnak. A sztárséf már a szakítást bejelentő bejegyzésében is tett utalást arra, hogy a kapcsolatuk egy harmadik fél miatt futott zátonyra. Később az is kiderült, hogy Gabi új szerelme Papp Gábor Máté, a Fricska együttes táncosa.

A pár azóta már többször is együtt jelent meg különböző rendezvényeken,

és úgy tűnik már a közösségi oldalaikon is egyre többet mutatnak meg a kapcsolatukból.

Gabi vasárnap osztott meg néhány képet egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban, amikből kiderül, hogy egy elegáns budapesti étteremben jártak új párjával.

A fotók között van egy romantikus kép is, amelyen boldogan ölelik egymást.

A képeket IDE kattintva tudod megnézni.

(Forrás: Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Mi történt? Kórházba került Molnár Gusztáv
Sokan aggódtak a színészért, aki hosszú időt töltött el elvonókúrán, és még most sem tekinti magát teljesen gyógyultnak.
SZMO - szmo.hu
2023. december 10.


Link másolása

Molnár Gusztáv nemrég kórházba került, sokan aggódtak a színészért. Molnár Gusztáv korábban nyilatkozta, hogy nem tartja még magát teljesen gyógyultnak, hiába töltött el közel egy évet a komlói elvonón.

A Blikk megkérdezte, miért volt kórházban, Molnár Gusztáv ezt válaszolta:

– Jól vagyok, csak egy korcsolyabaleset történt, beütöttem a fejem és enyhe agyrázkódásom lett, ami miatt kórházba kellett mennem kivizsgálásra a biztonság kedvéért

– mondta.

Kitért arra is, hol tart az alkoholról való leszokásban:

– Folyamatosan küzdök a démonjaimmal, hol erősebb a késztetés, hol pedig kevésbé, de erre számítottam is. Dolgozom, most éppen Budapesten vagyok, de hamarosan indulok vissza Kecskemétre, mert egy rendezvényen kértek fel beszélni. Mellette a december 27-i saját estemre is készülök, szorgalmasan írom a szövegeket – tette hozzá a színész.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Különleges karácsonyi fotót készíttetett Vilmos herceg és családja
Katalin hercegné, valamint György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg is látható a képen, és igyekeztek decens, de mégis laza ruhában mutatkozni.

Link másolása

A brit királyi családban régi szokás, hogy karácsonyi üdvözlőlapokat készítenek magukról. Vilmos hercegék is rendszeresen teszik ezt, idén is lefotózták őket a 2023-as képhez. a fotó különlegessége, hogy fekete-fehér, viszont a család mind az öt tagja rajta van.

Az mindenesetre látszik, hogy a gyerekek borzasztó nagyot nőttek.


Link másolása
KÖVESS MINKET: