SZTÁRVILÁG

Meghan Markle aláírása már csak annyit ér, mint Putyiné

Harry herceg feleségének népszerűsége zuhan, miközben Katalin hercegné aláírása még Károly királyénál is értékesebb.

Link másolása

Meghan Markle autogramja már mindössze annyit ér, mint Vlagyimir Putyiné. Ez már csak azért is nagy szó, mert míg a politikusoktól nem nehéz autogramot begyűjteni, a királyi család tagjainak ezt tiltja a protokoll - írja a Daily Star.

Jelenleg a sussexi hercegné és az orosz elnök autogramja is mintegy 125 font (61 ezer forint) értékű. Viszonyításképp Katalin walesi hercegné aláírása 2250 fontot (1,1, millió forint) ér, a korábbi ár egynegyedével drágult.

Meghan Markle népszerűsége ezzel szemben egyre zuhan, mivel 2021-ben aláírása még 375 fontot (183 ezer forint) ért - emelte ki Adrian Roose, a brit Memorabilia Club igazgatója, a királyi család szakértője.

Harry herceg autogramjának értéke is csökkent, mégsem panaszkodhat: általában még mindig 1500 font (735 ezer forint) körüli áron adják el.

„Az elmúlt három hónapban 33 százalékkal csökkent a Meghan Markle iránti globális érdeklődés, ami megfelel a vele kapcsolatos emléktárgyak iránti kereslet csökkenésének is” - magyarázta a szakértő.

Roose szerint a kutatás egyik legnagyobb meglepetése Kamilla királyné volt, aki 28 százalékkal, 995 fontra (487 ezer forint) növelte autogramja értékét. Férje, III. Károly király most 1200 fonton (587 ezer forint) áll.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Kiderült, kik szerepelnek majd az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát évadában
A kaland-reality háziasszonya a negyedik évadban is Ördög Nóra lesz, aki azt is elárulta, hogy mikor találkozhat legközelebb a családjával.

Link másolása

Kedd hajnalban útjára indult az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát szériájának csapata. Idén Dél-Amerikában kell helyt állniuk és megküzdeniük társaikkal és magukkal.

Hét páros utazott el, készpénz, bankkártya és telefon nélkül: Kucsera Gábor és Tóth Dávid; Kempf Zozo és Pető Brúnó; Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni; Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka; Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka; Sipos F. Tamás és fia, Dani; valamint Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek.

Négy páros a Blikknek árulták el a repülőtéren, milyen gondolatok kavarogtak bennük a kalandok előtt.

Alekosz és párja, Réka nem élnek klasszikus párkapcsolatban. A fiatal nőnek ez élete első repülőútja, amiről Alekosz elárulta:

"Az energiám hetven százalékát az fogja elvinni, hogy Rékát kiképezzem a repülőre, a levegőben tartózkodásra, hogy ne ájuljon el és ne izguljon. Ráadásul még nem volt ilyen messze, gondot kell fordítanom rá. Így nagyjából harminc százalékom marad arra, hogy koncentráljak a játékra!".

Beszélt arról is, hogy pontos stratégia szerint készül a nagy kihívásra:

"Már most a reptéren, amikor még mindenki csak beszélget és ismerkedik, a belépés pillanatában elkezdtem feltérképezni az embereket. Figyelem a járásukat, abból ugyanis rengeteg információt lehet leszűrni. Kihallgattam a többiek beszélgetését, de erről ők nem tudnak. Én is barátkozom, vagy legalábbis annak tűnik! Mindenféleképpen előnyt érzek ezen információk birtokában, a cél pedig nem más, mint megnyerni a versenyt!"

Alekosz még annyit elárult: "Zámbó Jimmyvel készültem! Elviszem Jimmyt Amerikába és világhírűvé teszem! A Király című sorozat lemezét tettem be a bőröndömbe, a repülőgépen megkérem majd a stewardesst, hogy tegye be, hogy az utazóközönség is hallhassa. Persze tudom, hogy azon a lemezen Sramek énekel, de mi azt képzeljük, hogy az a Király hangja." Réka pedig arról beszélt, hogy neki a gyerekei hiányoznak majd a legjobban.

A másik páros Kucsera Gábor és Tóth "Nagy Ő" Dávid mindenre felkészültek:

"Alapvetően abban bízok, hogy jó hangulat lesz, nem lesznek feszültségek a versenyzők között. Azt is remélem, hogy Alekosz részéről nem lesznek kellemetlenkedések. Én attól félek a legjobban, hogy nem fogok tudni jót és kényelmesen aludni."

– mondta Tóth Dávid.

"Nem készültünk külön, így is járunk edzeni, jó kondiban vagyunk, az erőnlétünkkel nem lesz gond. Ráadásul annyi helyen aludtunk már a világban, edzőtáborokban, egészen nomád körülmények között is, hogy cseppet sem félek attól, milyen lesz a versenyben" - árulta el Kucsera, aki úgy véli, hogy a családja fog legjobban hiányozni.

Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi, a Romantic énekesnői több mint húsz éve jó barátnők.

"Egyértelmű, hogy mindkettőnknek a kislányaink fognak legjobban hiányozni. Én például egy pólót is készíttettem a fotójával, és a plüssnyusziját is elviszem magammal"

– mondta el Zsuzsi.

Katinka szerint neki nem fog gondot okozni, ha nem minden nap jut étel, mert mostanában amúgy is keveset evett.

Sipos F. Tamás, fia, Dani nagyon szeretnek túrázni, közös programokat csinálni:

"A fiammal sok viszontagságos helyzetbe kerültünk már, sok bicikli- és kalandtúrára mentünk el korábban, váratlan helyzetek szerintem most sem adódhatnak" - mondta el Tamás. A fia pedig elárulta:

"Édesanyám hatalmas adag búcsúvacsorát készített. Egymás után bevágtam hat szelet rántotthúst a biztonság kedvéért. De bármennyire is szeretem, a cél viszont egyértelműen az, hogy minél később ehessek belőle újra, szeretnénk megnyerni a műsort".

A TV2 szuperprodukciójában ezúttal a párosok Mexikó és Guatemala csodás vidékén kel, hogy helyt álljanak. A kaland-reality háziasszonya a negyedik évadban is Ördög Nóra lesz:

„Számomra most az elindulás különösen érdekesen alakult, mert múlt héten fejeztük be a Séfek Séfe ötödik évadának forgatását, a hétvégét pedig Finnországban töltöttem egy téli vezetéstechnikai programom. Így elég éles lesz a váltás, mert mínusz 11 fokból, szakadó hóesésből repülök majd Mexikóvárosba. A gyerekektől így múlt héten már elköszöntem, de egy kis idő múlva csatlakoznak majd hozzánk három hétre” - árulta el.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Válik Peller Anna és Lukács Miklós
Az elmúlt években próbálták megmenteni a házasságukat, párterápián is voltak, de nem jártak sikerrel.

Link másolása

Válik Peller Anna és Lukács Miklós - a színésznő és férje a közös Facebook-oldalukon közzétett videóban jelentették be a szomorú hírt.

„Szeretnénk közölni, hogy el fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket”

- mondta a videóban Peller Anna. Lukács Miklós azt is hozzátette, hogy az elmúlt években próbálták megmenteni a házasságukat, párterápián is voltak, de nem jártak sikerrel.

A kislányukat továbbra is együtt fogják nevelni, járnak majd együtt nyaralni is. Többet azonban erről a témáról már nem is szeretnének nyilatkozni majd.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Videó: Kulcsár Edina az anyósával énekelget a TikTokon
De G.w.M hamarosan megjelenő, szerelmi bánatról szóló dalát is előadták a rapperrel együtt.

Link másolása

Kulcsár Edina az anyósával énekli L.L. Junior: Van nekem egy anyósom című dalát. Erről pedig egy kis videót is megosztottak a TikTokon. G.w.M édesanyja azt írta hozzá:

"Mindenkinek ilyen menyet kívánok!"

@valerya0627 ❤️Mindenkinek ilyen menyet kívánok!❤️ @Kulcsár Edina #foryou #nekedbelegyen #fypシ ♬ Van Nekem Egy Anyósom - L.L. Junior

A kommentelőknek nagyon tetszik, hogy Edina és anyósa ilyen jóban vannak:

"De jó látni ezt a szeretetet egymás közt. Szépek vagytok!"

"Milyen jól néztek ki, anyósod nagyon fiatalos!"

"Nagyon cuki, nem is látszik, mekkora felnőtt gyereke van."

"De jó, én nem szeretem az enyémet! Vigyázzátok együtt a családot!"

"Annyira jó látni, hogy ennyire jóban vagytok!"

Egy másik videón pedig hármasban dalolnak, G.w.M hamarosan megjelenő új dalát éneklik,

melyről már mi is írtunk korábbban.

VIDEÓ: A scaládi éneklés

@edinakulcsar_official #duett @GWMMUSIC_OFFICIAL közreműködésével #fy ( Mert mi is nagyon várjuk ezt a számot!❤️‍? ) @Vale Magic Kitchen?‍???? #anyósom #foryou #singleállapot #gwm ♬ eredeti hang - ?gwm ?


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Megyeri Csilla arról, miért nincs gyereke: „Nem feltétlenül velem van a hiba”
Az influenszer bevallotta: mindig magát hibáztatta, amiért nem érezte magában az anyai ösztönöket.

Link másolása

Vajon megváltoztatja-e a kapcsolatokat a gyerek érkezése? Ez is téma volt RTL Reggeli című műsorában, ahol Czutor-Kilián Zsanett és Megyeri Csilla voltak a sztárvendégek. Zsanettnek három saját gyermeke van, míg Csilla egyelőre nem érzi, hogy anyává kellene válnia.

Czutor Zoltán párja szerint a családalapításra anyagilag fel lehet készülni, de a gyerekek nagyon különbözőek is lehetnek. Elmondta, hogy náluk az első baba érkezése nagyon jó volt, de a második gyerkőc kimerítette őket.

"Mi annyira belerokkantunk Zolival, hogy majdnem el is váltunk, párterápiára jártunk, igenis megviselt minket a második gyerek érkezése"

- vallotta be.

Végül, mikor a kicsi már ki tudta fejezni magát, jöhetett a harmadik gyerek és a szülők is sokkal stabilabbnak érezték a kapcsolatukat.

Megyeri Csilla és párja, Zsolti tíz együtt töltött év után sem akar még gyereket vállalni. Csilla elmondta, korábban magát tette felelőssé azért, mert nem érzi magában az anyai ösztönöket.

"Én mindig magamat hibáztatom, egyke vagyok, önző vagyok. Emiatt elmentem családállításra is, hogy miért van az, hogy ezek az anyai ösztönök nem jönnek. Nem feltétlenül velem van a hiba, ezt én hozom, a különböző traumákat, transzgenerációs mintákat"

– árulta el. Hozzátette, szeretné, ha senki nem kérné számon, hogy mert elmúltak 30 évese, miért nincs még gyermekük.

Ugyanakkor szerinte társadalmilag kezd elfogadott lenni, hogy a nő és a férfi maga dönti el, mikor értek meg ők maguk és a kapcsolatuk arra, hogy babát vállaljanak, és ne a rokonok, barátok nyomása miatt alapítsanak családot.


Link másolása
KÖVESS MINKET: