SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Még mindig nem derült ki, mi volt a baj – Katalin hercegnőt két hét után kiengedték a kórházból

A Kensington-palota megerősítette, hogy a hercegné hétfő reggel hazamehetett. Többen nyugtalanok amiatt, hogy nem vállalta fel a betegségét, szemben Károly királlyal, akit egyébként szintén hazaengedtek az orvosai.


Katalint január 16-án, kedden vitték korházba a The London Clinicbe, tervezett hasi műtétre, és azóta is a kórházban lábadozott.

A Kensington-palota szóvivője ma azt mondta:

„A walesi hercegnő hazatért Windsorba, hogy folytassa a műtét utáni felépülését. Jól halad.

A hercegi pár szeretne hatalmas köszönetet mondani a The London Clinic teljes csapatának, különösen az odaadó ápolószemélyzetnek a gondoskodásért. A család továbbra is hálás a jókívánságokért, amelyeket a világ minden tájáról kaptak".

Katalin személyi asszisztensét, Natasha Archert hétfő reggel látták elhajtani a Marylebone-i magánkórházból. Egy második autó követte a konvojban, annak a járműnek az első ülésén egy virágcsokrot láttak. A Kensington-palota megerősítette, hogy a hercegné ma reggel elhagyta a kórházat.

Katalin most a windsori Adelaide Cottage-ban tölti majd a gyógyulás idejét, ahol már vele lehetnek a gyerekei is.

Többen nyugtalanok azonban amiatt, hogy még mindig nem derült ki, mi volt a rejtélyes ok, ami miatt ennyire komoly beavatkozást kellett végrehajtani rajta.

Akad, aki egyenesen komoly hibának rója fel a hallgatást, különösen annak fényében, hogy a király teljesen őszintén vállalta a betegségét.

Ezzel pedig olyan témára tudta irányítani a figyelmet, ami minden férfit érinthet. Többen úgy vélik, ezt a lehetőséget Katalin és stábja elszalasztotta.

A 75 esztendős III. Károly király, Vilmos trónörökös édesapja a múlt hét végén szintén tervezett beavatkozáson esett át prosztatamegnagyobbodás miatt.

Az uralkodó három éjszakát töltött ugyanabban a kórházban, ahol a walesi hercegnő műtétjét végezték, és hétfő délután, felesége, Kamilla kíséretében ő is hazatért.

A királyon elvégzett beavatkozásról szóló közleményben a Buckingham-palota - a brit királyi család londoni hivatala - hangsúlyozta, hogy jóindulatú, "évente több ezer férfinél előforduló" elváltozásról van szó, és Károly közéleti programjait "a lábadozás rövid időszakára" elhalasztják.

Az uralkodó diagnózisának ismertetésével a palota szakított azzal a régre visszanyúló szokásjoggal, amelynek alapján az udvar korábban a szükséges minimumon túl nem közölt részleteket a brit királyi család magas rangú tagjainak egészségi állapotáról, esetleges betegségeinek mibenlétéről.

Udvari illetékesek szerint a diagnózis nyilvánosságra hozását Károly kifejezetten kérte, azzal a céllal, hogy felhívja a közfigyelmet az időbeni kivizsgálások, szűrések fontosságára.

A Buckingham-palota szerint III. Károly örömmel nyugtázta, hogy diagnózisának ismertetése "máris kedvező hatást gyakorolt a lakosság egészségtudatosságára".

A brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) az uralkodó diagnózisának nyilvános bejelentése után közölte, hogy a prosztataelváltozásokkal foglalkozó online tanácsadó felületének látogatottsága néhány nap alatt több mint a tízszeresére emelkedett.

(via MTI)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Voltak hullámvölgyek” – ezért szakított Galambos Bogi a milliárdos párjával
Néhány napja derült ki, hogy Lagzi Lajcsi lánya szakított a nála 29 évvel idősebb milliárdos párjával. Úgy tűnik, a féléves kapcsolat amolyan igazi se veled-se nélküled viszony volt.
FM. Kép: RTL - szmo.hu
2024. július 15.Néhány napja derült ki, hogy Galambos Lajos lánya, a 23 éves Bogi úgy döntött, véget vet párkapcsolatának a nála 29 évvel idősebb milliárdossal, Csipak Péterrel. A Blikk információi szerint ez azonban nem volt teljesen váratlan: a divattervezőként egyre sikeresebb Galambos Boglárka és párja között egy ideje már nem volt minden rendben, a féléves kapcsolat pedig amolyan igazi se veled-se nélküled viszony volt.

„Bogi nagyon okos lány, és már kezdetektől fogva tisztában volt vele, hogy nem Péter lesz az, akivel leéli az életét. Ez nem feltétlenül a korkülönbség miatt volt egyértelmű számára, hanem mert eltérő az egyéniségük is, mindkettőjük számára mások a prioritások. Ettől függetlenül ezt az időt, amit együtt töltöttek, igyekeztek maximálisan kiélvezni, még akkor is, ha voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, hisz többször is szakítottak”

– árulta el a lapnak egy informátor. A szerelemmel együtt úgy tűnik, Bogi Fashion Street-i bemutatóterme is már a múlté.

Egy hónapja sztárok sokaságával nyitotta meg a kapuit a Csipak Péter tulajdonában lévő Fashion Streeten Bogi márkája, a GBA-Style, ahol Bogi a saját tervezésű ruháit vonultatta fel. Július elején még azt hirdette az üzlet a felületein, hogy a fesztiválszezon legmenőbb darabjait lehet náluk beszerezni – a bolt azonban most üresen áll, még az arany cégér is lekerült a homlokzatáról, az üzletben pedig csak csupasz próbababák és polcok sorakoznak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Ralf Schumacher coming outolt! Közös képet osztott meg párjával
Ralf és Étienne már két éve együtt van. A közös képen a pár egymást átkarolva nézi a naplementét.


Párját átkarolva nézi a naplementét Ralf Schumacher, Michael Schumacher öccse azon a képen, amit Instagram-oldalán osztott meg vasárnap este.

„A legjobb dolog az életben az, ha a megfelelő partner van melletted, akivel mindent megoszthatsz”

– a 49 éves Schumacher ezzel osztotta meg a képet. A kommentekből pedig az is kiderül: párját Étienne-nek hívják, és most már 2 éve vannak együtt.

Az autóversenyző korábban közel 15 évig volt házas, felesége Cora-Caroline Brinkmann volt. Egy gyerekük is született, David Schumacher szintén autóversenyző.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Elvált Lovasi András és Földes Eszter
A zenész a Facebook-oldalán jelentette be, hogy válásuk hivatalos. Földes Eszter és Lovasi András tíz éve találtak egymásra, egy közös gyerekük született, Álmos 2018-ban.


Korábban már írtunk róla, hogy Földes Eszter közösségi oldaláról eltűntek Lovasi Andrással közös fotók. Két szomorú idézetet is posztolt nemrég, amik a zenész hűtlenségére utalhatnak.

Földes Eszter sorai egyértelműen a megcsalásra utaltak.

„Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy”

– írta egy szomorú fotójához Jean Racine sorait a színész

Ezek alapján sokan találgatni kezdtek, hogy szakítottak egymással, hétfőn azonban a Kispál és a Borz énekese pontot tett az ügy végére. Lovasi a közösségi oldalán árulta el, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk és elváltak.

„Ezúton értesítjük a nyilvánosságot, hogy útjaink elváltak egymástól, a továbbiakban semmilyen módon nem kívánunk nyilatkozni a témában”

– írta az énekes a bejegyzésben.

Földes Eszter és Lovasi András tíz éve találtak egymásra, egy közös gyerekük született, Álmos 2018-ban.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Reagált Ralf Schumacher coming outjára a fia: Én 100 százalékban mögötted állok
David Schumacher sem hagyta szó nélkül a coming outot: nagyon boldog, hogy apja végre talált valakit.


„A legjobb dolog az életben az, ha a megfelelő partner van melletted, akivel mindent megoszthatsz” – Ralf Schumacher vasárnap ezzel mutatta meg a világnak párját, Étienne-t, akivel két éve vannak együtt.

Az autóversenyző az Instagramon coming outolt. Az erről szóló poszthoz pedig hozzászólt a korábbi házasságából született fia, David Schumacher is:

„Nagyon boldog vagyok, hogy végre találtál valakit, akivel tényleg nagyon jól és biztonságban érzed magad. Akár férfi, akár nő, 100 százalékban mögötted állok, apa, minden jót kívánok neked, és gratulálok!”

Ralf Schumacher és Cora-Caroline Brinkmann közel 15 évig volt házas. Fiuk, David autóversenyző lett, akár az apja. Az ő kedvese egyébként Keszthelyi Vivien magyar autóversenyző, aki gyakran oszt meg Ralffal közös családi képeket is a közösségi médiában.


Link másolása
KÖVESS MINKET: