News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Máris bukja szerepeit és kiadóját a bántalmazással vádolt Marilyn Manson

Evan Rachel Wood szerint Manson kamaszkorában kezdte el zaklatni, és éveken át brutálisan bántalmazta.

Link másolása

hirdetés

Lemezkiadója, a Loma Vista azonnali hatállyal dobta Marilyn Mansont, polgári nevén Brian Warnert, és úgy tűnik, az Amerikai istenekben is bukta a szerepét, miután tegnap egykori menyasszonya, Evan Rachel Wood és több más nő is szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádolta meg, írja a 24.hu.

Az Amerikai isteneket forgalmazó Starz tévécsatorna a Deadline nevű amerikai lapnak azt nyilatkozta, hogy kiállnak minden áldozat mellett, ezért Mansont kivágják abból abból az egy epizódból, amiben még szerepelt volna.

Evan Rachel Wood korábban már beszélt arról, hogy egy exe bántalmazta őt, hétfőn viszont egy Instagram-posztban elárulta, hogy Mansonről van szó.

"Kamaszkoromban kezdett el zaklatni, és éveken át brutálisan bántalmazott. Átmosta az agyamat és manipulált, hogy behódoljak neki. Elegem van abból, hogy félelemben élek megtorlástól, rágalmazától, zsarolástól tartva. Azért teszem ezt, hogy leleplezzem ezt a veszélyes embert, és felhívjam azoknak az iparágaknak a figyelmét, amelyekben tevékenykedett, mielőtt még több életet tesz tönkre. Én is azokkal az áldozatokkal vagyok, akik nem akarnak többé csendben maradni" - írta a színésznő bejegyzésében.

Azt is elmesélte, hogy egyszer arra ébredt, hogy a férfi, akiről azt hitte, szereti őt, éppen megerőszakolja.

hirdetés

Evan Rachel Wood posztja után több nő is hasonló tapasztalatokról számolt be az énekessel kapcsolatban. Szexuális zaklatással, pszichológiai bántalmazással és az erőszak, a megfélemlítés és a kényszerítés különböző formáival vádolták meg őt.

A botrány hatására az AMC streaming-szolgáltatója törölte a Creepshow című sorozatából azt az epizódot, amiben Manson szerepelt. A Deadline információi szerint a Mansont képviselő ügynökség is szakít a zenésszel, de ezt az értesülést egyelőre nem erősítették meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Félmeztelenül lépett a kifutóra Bella Hadid, majd spraytechnikával festettek rá ruhát
Különleges produkcióval készültek a párizsi divathétre.

Link másolása

hirdetés

Bella Hadid pénteken félmeztelenül sétált a kifutóra a párizsi divathét egyik eseményén.

A modell a kezével takarta el magát, amíg ketten körbeállták, és spraytechnikával fehér ruhát festettek a bőrére.

A kész műben Hadid természetesen a kifutón is végigvonult – vette észre a 24.hu.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Mohamed Fatima 95 kilót fogyott, úgy megváltozott, hogy alig lehet ráismerni
Az énekesnőnek esztétikai beavatkozásokra is szüksége volt jelentős fogyása miatt.

Link másolása

hirdetés

Mohamed Fatima a közelmúltban úgy döntött, hogy megszabadul a súlyfeleslegétől, ezért pedig keményen tett is. Az énekesnő elképesztő átalakuláson ment át, teljesen megváltozott a külseje - írja a Sassy.hu.

A Fekete vonat együttes tagjaként híressé vált Fatima korábban gyomorgyűrűvel próbált változást elérni, de hangsúlyozta, hogy az evés nem minden, az edzés is fontos. A Borsnak mesélt arról, hogy a bokszban találta meg a neki megfelelő sportot, annak ellenére, hogy egy légynek sem tudna ártani. Kitartása pedig sikeresnek bizonyult, hiszen

95 kilótól szabadult meg eddig.

Mivel a hatalmas súlyveszteség nyomot hagyott a testén, esztétikai beavatkozáson is átesett: haskorrekciója és mellplasztikája is volt. Mint mondta, nem feküdt volna kés alá, de az ő esetében orvosilag indokolt volt, mivel a bőrét nagyon megviselte a változás.

„Úgy érzem, kezdem elérni a súlyt, amire vágyom. Engem is érintett a jojó effektus, volt, hogy 65 kilóra is lefogytam. A 173 centiméteremhez azt nagyon kevésnek éreztem, talán mert erős a csontozatom, mint édesapámnak. Azóta feljött valamennyi, így most a 70 kiló a cél. De nehéz, mert nagyon szeretek főzni, enni, a jó magyar ételeket. Mindennap főzök a férjemnek, ő szerencsés, rajta nem látszik meg semmi”

- mesélte az énekesnő a lapnak.

Fatima elképesztő átalakulása az Instagramon közzétett képein is látszik:

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Férjhez ment Sztarenki Dóri – itt vannak az első fényképek
A színésznő az esküvőt élete egyik legszebb napjaként élte meg.
Címlap: RTL.hu - szmo.hu
2022. október 01.


Link másolása

hirdetés

A Mellékhatás című sorozatban is szereplő Sztarenki Dóri az Instagramon közölte, hogy megházasodott. A poszthoz csak annyit írt:

Életem egyik legszebb napja

A fotókból arra következtethetünk, hogy az esküvőt kicsi, családias környezetben tartották kint a szabadban.

A Secret Stories by Daalarna Instagram-oldal szerint a színésznő és a szerelme, Fábián Zoltán közel két év után, idén májusban jegyezték el egymást, az esküvőt pedig szeptember 17-én tartották – írja az RTL.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Lilu a tanárok kirúgásáról: Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem?
A műsorvezetőnek elfogytak a szavai, az ügy kapcsán csak indulata van. És szégyenérzete.

Link másolása

hirdetés

Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem? - írta Lilu az Instagram-oldalán a Kölcseys tanárok kirúgása kapcsán.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, pénteken a Kölcsey Ferenc Gimnázium több tanára is levelet kapott a tankerülettől, amelyben az állt, hogy rendkívül felmentéssel megszüntetik a munkaviszonyukat. Lapunk érdeklődésére később az illetékes tankerületi központ megerősítette:

tényleg polgári engedetlenség miatt rúgtak ki a pedagógusokat.

A diákok válaszul spontán tüntetést tartottak a gimnázium előtt péntek este. A témában megszólalt Karácsony Gergely és Hadházy Ákos is.

A tanárok kirúgása azonban Lilu figyelmét sem kerülte el, sőt úgy tűnik, eléggé felzaklatták a történtek. A műsorvezető ennek kapcsán azt írta:

„Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem? Erre már szavaim sincsenek. Csak indulatom. Szégyenérzetem.”

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: