SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Magyar Péter beszólt Gulyásnak: „Én nem akartam a te bulizási és egyéb szokásaiddal fárasztani a nyilvánosságot, de ha gondolod, változtathatunk ezen”

Júniusban az Ötkert nevű szórakozóhelyen biztonságiak dobták ki a Tisza Párt politikusát, miután verekedésbe keveredett. Erről is szó volt a hétfő reggeli kormányinfón.
Fotó: Nagy Bogi - szmo.hu
2024. július 08.Hétfő reggel a rendkívüli kormányinfón kérdezték az újságírók Gulyás Gergelyt. Szóba került Magyar Péter botránya is.

Mint arról korábban írtunk, júniusban az Ötkert nevű szórakozóhelyen végül biztonságiak dobták ki a Tisza Párt politikusát, miután verekedésbe keveredett.

Erre reagált Magyar Péter a Facebook-oldalán.

"Hallod-e te Gulyás Gergő, látom a kormányinfón a bulizási szokásaimmal foglalkozol és visszhangzod a saját propagandátok aljas hazugságait. Én eddig nem akartam a te bulizási és egyéb szokásaiddal fárasztani a nyilvánosságot, de ha gondolod, változtathatunk ezen. Nekem még hazudoznom se kellene"

- írta a politikus.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Majka Azahriahnak: Pont szarok Ábrahámra, pont szarok Puzsérra, és pont szarok a NER-re
A Puzsér-pofon kapcsán alakult ki szócsata a közösségi médiában a két zenész között. Majkának nagyon rosszul esett, amiket Azahriah írt róla délutáni posztjában.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. július 24.„Teljesen lefagyva állok Azahriah nyilatkozata előtt. Tényleg inkább vágott volna pofon valaki”

– írja szerda esti posztja elején Majka. A rappert még napközben osztotta ki egy Instagram-sztoriban Azahriah, amiért nem ítélte el egyértelműen Puzsér Róbert bántalmazását.

Majka ezután kitér arra, hogy többször is védelemébe vette Azahriaht:

„Ha nem is én voltam az egyetlen ember, de az biztos, hogy én voltam a legelső, aki megvédtem anno, mikor a ToiToi vécés balhéja történt. A sok hipokrita seggfejet elküldtem a francba.

Aztán akkor is én voltam az, aki pozitívan nyilatkozott róla, mikor a sok ismert meg félismert zenész irigykedve nézte, ahogy megtölti háromszor a Puskás Arénát. Mindenkinek azt mondtam, ne fröcsögj, ne irigykedj, hanem nézd meg, mit csinál másként mint te.”

A bejegyzséből kiderül, hogy Majka gyerekei is hatalmas rajongói a fiatal zenésznek. Majd leszögezi: mindezek nem zárják ki, hogy a másik fél épp az ellenkezőjét gondolja róla.

„Egyáltalán nem kell viszont szeretni valakit, mégis rettentő rosszul esik, hogy az előbb említetteket abszolút figyelmen kívül hagyva úgy nyilatkozik irányomban, mintha egy szánalmasan buta, eredmények nélküli, kitartott zenész lennék, aki elmondása szerint csak helyezkedésben, és a saját érdekei pénzre váltásában lenne jó.”

Ezután rátér a történet politikai vonalára.

„Ami a legnagyobb talány számomra, hogy miként kerül ide a NER? A következmények nélküli, gátlástalan pocskondiázásról írtam, hogy az bizony nagyon nincs rendben. Pont szarok Ábrahámra, az Ábrahám-félékre, pont szarok Puzsérra, és pont szarok a NER-re. A tököm tele a propaganda mantrával, a nerezéssel, az ellenzékes tiszázással.”

Végül személyesen is megszólítja Baukó Attilát, vagyis Azahriaht:

„Kedves Azi!! Ne moss engem össze semmilyen politikai formációval.

Az elmúlt évtized sikereit és telt házas bulijait ha valaki, én biztos nem a helyezkedésnek köszönhetem. 22 éve tolom a szekeret, és ez idő alatt jöttek mentek a pártok, miniszterek, miniszterelnökök. Pont ezt a 22 évet kívánom neked is. Sok időt tölts majd el fent a csúcson, minden maradjon úgy, ahogy eddig volt.”

És bár mondanivalóm lenne rengeteg, de nem hiszem, hogy ezek után bármilyen szócsatába is kéne keverednem veled, egy olyan 22 éves fiúval, aki az előbb felsoroltakat abszolút nem tisztelve ilyen lebecsmérlően nyilatkozik rólam. Legjobbakat..”

Majka teljes posztját itt lehet elolvasni:

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Meghalt a hazai sztárok ügyvédje, dr. Hegedűs László
Halálhírét az Ügyvédekkel a Demokratikus Jogállamért Egyesület Facebook-oldalán írták meg. Az ügyvéd számos magyar sztárral dolgozott együtt, például Zalatnay Saroltával is.
Fotó: Facebook - szmo.hu
2024. július 25.Az ügyvéd karrierje során számos magyar sztárral dolgozott együtt.

„Elhunyt Dr. Hegedűs László Kollégánk. Egy igazi, legendás ügyvéd, a Budapesti Ügyvédi Kamara volt elnökhelyettese. Emlékét megőrizzük! Legyen neki könnyű a föld!”

– áll a bejegyzésben.

Az ügyvéd egyebek mellett arról is ismert volt, hogy számos magyar sztárral dolgozott együtt, így például Zalatnay Saroltával is. Annak idején tőle tudta meg a Blikk egyebek mellett azt is, hogy Cini könyvet akar írni a börtönben töltött időről, továbbá a börtönkoncertek ötletéről is az ügyvédje számolt be a lapnak.

(via Blikk)

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Curtis a féktelen bulizásba menekül, miután nem hívják a tévék
A rapper egy névtelen barátja nyilatkozott a Blikknek. Szerinte fájdalmasan élte meg, hogy az RTL leszerződtette Majkát, ami miatt ő már nem kapott semmilyen lehetőséget.


A Blikk írt arról, hogy Curtis eddigi tévés karrierje megrekedt, mióta Majka visszatért az RTL-re, ráadásul a lap több forrásból is úgy értesült, hogy a rapper egy ideje már nincs együtt Barnai Judittal.

Curtis a Celeb vagyok, ments ki innen! című kalandreality megnyerése óta tapasztalt sikerek után – például a Nyerő Párosban, a Voice-ban és a Sztárbokszban való kiemelt szerepek – ismét nehéz időszakot él át. Nemrég egy videót is megosztott, amelyben bevallja, hogy annyira berúgott a turnéján, hogy nem emlékszik az előző estére.

A rapper egy barátja névtelenül nyilatkozott a lapnak.

"Nagyon rossz passzban van lelkileg, ami nála egyre több bulizásban és fokozatos fizikai leépülésben nyilvánul meg. Újra felszedett néhány kilót, és sajnos egyre gyakrabban elengedi magát, ami korábban sem vezetett jóra"

– mondta egy barátja, aki tudja, miért van Curtis ennyire összetörve.

"Kívülről úgy tűnik, mintha élvezné az életét, de a koncerteken kívül idén semmi sem jön össze neki. Fájdalmasan élte meg, hogy az RTL leszerződtette Majkát, ami miatt ő már nem kapott semmilyen lehetőséget. Ezután egy másik csatornával tárgyalt, de végül minden műsorfelkérése az utolsó pillanatban kútba esett, miközben Judit most is forgat egy show-t.

Tovább ront a mentális állapotán, hogy Judittal hetekkel ezelőtt szakítottak, így épp az az ember nincs mellette, aki ilyen helyzetben a legerősebb támasza volt. Most az egyetlen mentsvára a kisfia, de egy ekkora terhet nem szabad egy gyerekre tenni"

– mesélte a barát.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Dobos Evelin férjhez ment, igazi sztárparádé volt az esküvőn
Ott volt mindenki, aki számít Evelin világában. Őrületes este volt, anélkül, hogy bárki túlzásba vitte volna a bulizást.


A hétvégén mondta ki a boldogító igent Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd.

A Sztárbox tavalyi győztese és a rendező-producer esküvője tökéletesre sikerült, mivel lazán kezelték a napot és nem erőltették a hagyományokat. Evelin elmesélte a Story magazinnak, hogy milyen volt a nagy nap. A családjaikkal már egy nappal korábban megérkeztek a birtokra, így az esküvő napja kényelmesen telt, hiszen a ceremónia csak késő délután volt, és a helyszín már reggelre teljes díszben pompázott.

„Fantasztikus időnk volt. Ragyogó napsütés, egy-egy bárányfelhő az égen. Semmi dolgunk nem akadt, így a legnagyobb nyugalomban süttettük a hasunkat a medence szélén. Délután rám szóltak, hogy ideje lenne elkezdeni készülődni”

– emlékezett vissza Evelin.

A tréfa sem maradhatott el az esküvőn. Evelin elárulta, hogy három ruhája volt: az első egy vendégváró szatén, bő szárú, hátul kivágott kezeslábas. Egyik barátjuk, Koppány azonban menyasszonyi ruhába bújt, és amikor Dani és az egész násznép megfordult, ő állt ott Evelin helyett.

„Őrületes este volt, anélkül, hogy bárki túlzásba vitte volna a bulizást. DJ Rony Bass gondoskodott a hangulatról, és Császár Előd barátjuk is zenélt, ami meglepetés volt számukra. Mindenki jól érezte magát, külön élmény volt látni, ahogy Patrik fiuk Rácz Jenővel és Dobrádi Zsoltival breaktáncpárbajt vívott”

– tette hozzá a lapnak Dani. Az esküvőn mindenki ott volt, aki fontos számukra: családtagok, közeli barátok, mint Kefir és a párja, valamint Dobrády Ákosék.

(via Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET: