News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Lila volt, úristen, olyan, mint egy gonosz kerti törpe, akit az ufók hoztak” – Nádai Anikó megijedt, amikor meglátta újszülött kisfiát

A műsorvezető az RTL Reggeliben idézte fel a pillanatot, amikor szülés után először megpillantotta kisfiát.

Link másolása

hirdetés

Az RTL Klub Reggeli cím műsorának egyik vendége a Survivor 2017-es szériájának győztese, Íliász volt, aki elvitte párját és nemrég született kislányát, Neszrint is magával. Nádai Anikó és Peller Anna arról kérdezgették őket, hogy milyen volt a szülés, milyen élmények érték őket a szülőszobán.

Váratlanul Nádai azt kezdte el mesélni, hogy az ő babája mennyire másképp nézett ki a születése után, mint azt várta:

"Én annyira megijedtem, bevallom őszintén, lila volt, úristen, olyan, mint egy gonosz kerti törpe, akit az ufók hoztak. Mondtam az akkori páromnak, hogy »látod, milyen csúnya? Sírok«.

Ő mondta, hogy »nem, majd megszépül«. És tényleg, az enyémnek jót tett a kor. Gyönyörű most már"

– mondta nevetve.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Shane Tusup bezárta Szabó Zsófit egy szobába, és párja édesanyjával is üvöltözött
Az úszóedző állítólag annyira dühös lett, amikor a műsorvezető anyja megjelent, hogy őrjöngve közelíteni kezdett az asszony felé.

Link másolása

hirdetés

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása nem volt egyszerű menet, már korábban is lehetett hallani arról, hogy a színész-műsorvezető a rendőrség értesítésével volt kénytelen fenyegetni Shane-t.

Most egy bennfentes mesélt a Borsnak részletesebben. Elmondása szerint Tusup bezárta Zsófit egy szobába, aki végső elkeseredésében felhívta az anyját, hogy segítsen megállítani a dühöngő férfit.

"Zsófi mielőtt a rendőrséget tárcsázta volna, a végső elkeseredésében az édesanyját hívta fel a bezárt szobából, hogy segítsen rajta"

– mondta a Borsnak egy névtelenséget kérő informátor.

"Pálma asszony a helyszínre is sietett, akit, amikor meglátott Shane, még dühösebb lett. Elkezdett futni az anyósjelöltje felé, őrjöngve, torkaszakadtából ordítva. Olyan vehemensen, hogy Pálma asszony nem lehetett biztos benne, hogy meg fog állni…. De szerencsére az utolsó pillanatban megállt. Mindez a ház előtt történt, több szomszéd is láthatta" – magyarázta a bennfentes.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Csősz Boglárka 14 év után elköltözött török férjétől
A modell házasságát a Covid és az azt követő időszak kezdte ki igazán.

Link másolása

hirdetés

A Hot Magazinnak árulta el Csősz Boglárka, hogy a különválás mellett döntöttek milliárdos török férjével, Burak Taluval – idézi a Femina.hu.

Csősz Boglárka Isztambulba életében először egy szépségversenyen nyert modellszerződésnek köszönhetően jutott el. Amikor hat évvel később, 24 évesen járt Törökország legnépesebb városában, megismerte Burak Talut. A férfi nem sokkal később megkérte a kezét, majd két évvel később, 2010-ben összeházasodtak.

„Az elmúlt években a Covid és az azutáni időszak kiszakított minket a hétköznapokból. A világ más részein kellett dolgoznunk, és bár utaztunk egymáshoz, ahogy tudtunk, sokkal kevesebb időt töltöttünk közösen”

– árulta el a lapnak Burak Talu.

Csősz Boglárka azt mondta, a munka segít átvészelni ezt a nehéz időszakot. Férjével sírva beszélgetnek a jövőről, de Burakkal bárhogy döntenek, 14 év után a szeretet és tisztelet örökre megmarad egymás iránt.

„A szeretet része az is, ha két ember el tudja engedni egymást”

– fogalmazott a Feleségek luxuskivitelben sztárja.

hirdetés

„Mindig is sokat voltunk egymástól távol, és Burak hálás volt azért, amiért kettőnkért éveken át én hoztam nagyobb áldozatot. Az elmúlt években azonban már nem csak őt, de engem is egyre inkább az üzleti dolgaim kötnek le, a munka és a sikerek jobban inspirálnak, ami nemcsak nekem, hanem neki is feltűnt, hiszen egyre nehezebben tudtuk összeegyeztetni a találkozásainkat. Be kellett látnunk, hogy az életem olyan szakaszba érkezett, amiben újra meg kell találnunk magunkat” – tette hozzá.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Árpa Attila lesz a Nagy Ő, úgy keres párt, hogy 20 éve nem volt szingli
Elárulta, miért egy műsorban keresi újra a szerelmet, és hogy milyen társat szeretne magának.

Link másolása

hirdetés

Folytatódik a TV2 Nagy Ő című műsora, amiben ezúttal Árpa Attila lesz a főszerepben - áll a csatorna közleményében. Már korábban felröppent a pletyka, hogy a színész lesz az, aki kamerák előtt keres társat magának, ám a hírt csak most erősítették meg.

"Nyilván az első kérdés mindenki számára, hogy miért egy televízióműsorban keresem a szerelmet? Erre nagyon egyszerű válaszom van: miért ne?" - kezdte a mondandóját Árpa Attila.

Ami a nőket és a párkapcsolatokat illeti, viszonylag hosszú, rögös és kalandos utat jártam be. Voltam már házas, voltam már boldog, volt, hogy menekülőre fogtam, most az élet pedig úgy hozta, hogy szingli vagyok. Ez egyébként már húsz éve nem fordult velem elő.

A „mindent vagy semmit” elv szerint élek, így csajozni is kétféle módon tudok: vagy a színfalak mögött diszkréten, vagy durr bele, ország-világ előtt. Most így teszek próbát. A mottóm, miszerint sosem lehet tudni, hogy a következő lehetőség honnan érkezik, megmagyarázza, miért vállaltam a szereplést" - magyarázta a filmes és tévés szakember, színész.

Azt is elmondta, hogy ez lesz az utolsó ilyen jellegű műsor, amiben szerepel. Hozzátette, hogy ő nem egy átlagos nagy ő: van egy kamaszlánya és elmúlt már 50 éves.

hirdetés
Kiderült az is, hogy olyan nőt keres, aki sokszínű, érzékeny, nyitott a művészetekre, szereti az állatokat, önálló személyiség és szereti a humort, a filmeket, sorozatokat.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Schobert Norbinak 36 éve van jogosítványa, de még egyszer sem büntették meg
A fitneszguru azt is elmondta, számára elképzelhetetlen, hogy ittasan üljön volán mögé.

Link másolása

hirdetés

Schobert Norbi és Rubint Réka pár napja beöltözős bulit csináltak az Alakreform-táborukban, itt tudott kérdezni tőlük a Blikk.

A bulin alkoholt is fogyasztottak, a lap munkatársa pedig felvetette Norbinak, hogy jó, hogy egy hotelben vannak, így ugyanis nem kell bajlódni a hazajutással.

"Így van, nem gond, ha az ember esetleg ivott 1-2 koktélt. 36 éve van jogosítványom, sosem volt semmilyen vétségem, az ittas vezetés számomra elképzelhetetlen"

– vágta rá Norbi, így kiderült, hogy nem büntették még meg autóvezetés miatt.

Arról is szó esett, hogy Norbi 20-30 éves kora között rendszeresen járt a budapesti éjszakába, ma már viszont nem annyira jellemző rá az ilyesmi. Szerinte ma is buliznak, csak máshogy.

"Nálam az a szabály, hogy egy ilyen buli alkalmával vagy két koktélt iszom, vagy egy whiskyt. Reggel ugyanis már edzés van, ott nem lehet az ember másnapos. A másik szabályom, hogy hajnali 1-2 körül mindig elmegyek aludni, a másnapi edzés előtt ugyanis ki kell pihennem magam, hogy a tőlem megszokott színvonalat nyújtsam"

– mesélte a Blikknek.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: