News here
hirdetés

Lelki terror: az X-Faktor versenyzője, Arany Timi retteg mostohaapjától

Az erőszakos férfi rengeteget bántotta Timit és édesanyját. Az aranytorkú énekesnő attól is fél, hogy az X-Faktor stúdiójában is felkeresi őket az agresszor.
Címkép: RTL Klub - szmo.hu
2018. december 01.


Link másolása

hirdetés

Bár a színpadon mindig mosolyog az X-Faktor versenyzője, Arany Timi , a fiatal lány nehéz éveket tudhat a háta mögött. Édesanyjával, Szilviával egyik napról a másikra kellett új életet kezdeniük, amikor elmenekültek az anyukája exe elől.

"Már több éve annak, hogy egyik napról a másikra elköltöztünk a vidéki nagyvárosból, ahol előtte éltünk. Imádtam ott lakni, sokkal jobban szerettem, mint azt, ahol most vagyunk" – mesélte a Blikknek Timi.

"Anyunak volt egy párja. Már a kapcsolatuk sem volt jó. A férfi agresszív volt, lelki terrorban tartott minket, folyamatosak voltak az atrocitások, ezért anyu úgy döntött, véget vet a kapcsolatnak. Ezt azonban ő nem fogadta el" – mondta az énekesnő, de itt nem ért véget a dolog. A férfi aljas dolgokat követett el Timi édesanyjával szemben: például kiszúrta a kocsijának a kerekeit, valamint pillanatragasztót csöpögtetett a zárba, ezért nem tudtak elmenni otthonról Timiék.

"Féltünk anyuval, mert tudtuk, hogy soha nem lesz vége ennek az egésznek."

"Menekülnünk kellett. Már mindegy volt, hogy hova, csak minél messzebb onnan. A volt szomszédainknak a mai napig nem mondtuk el, hogy pontosan hova költöztünk, mert nem akarjuk, hogy anyu exe megkeressen minket. Félünk attól, hogy elölről kezdődik az egész" – árulta el Timi.

hirdetés

Bár mindennek már három éve, a versenyző s édesanyja még mindig nem zárhatta le ezt a rémálmot.

"Van bennem félelem amiatt is, hogy a műsor miatt most megkeres, és odajön mondjuk a stúdióhoz, de biztos vagyok benne, hogy az RTL Klub nem hagyná, hogy bármi baj történhessen" - mondta Timi.

"A székházban szigorú beléptetőrendszer van, sőt a stúdióba is csak az előre regisztrált nézők mehetnek be, ezt ellenőrzik, ahogyan a csomagokat is" – válaszolta a Blikknek az RTL Magyarország Marketing- és Kommunikációs Igazgatósága arra a kérdésre, hogy milyen óvintézkedéseket tesznek annak érdekében, hogy az énekeseket ne érhesse atrocitás.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Mardoll nem sok ruhát vett fel a Szigeten, és megkérdezte: „Ez így túl sok?”
Attól függ, mihez képest, mondhatnánk, de döntsétek el ti: sok vagy kevés az, ami Mardollon volt tegnap?

Link másolása

hirdetés

Yvonne Dederick lánya, Mardoll a Sziget szombati napjáról posztolt az Instagram-oldalán. Az X-Faktorban is szereplő rapper fel volt készülve arra, hogy hőség lesz, mert nem sok minden volt rajta. A poszthoz csak annyit írt:

"Ez így túl sok?"

A kommentelők írtak hozzá mindenfélét, de nagy meglepetést nem láthatunk köztük, mert a kedvencük többnyire extrém öltözékeket hord egyébként is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Zalatnay Sarolta regisztrált az Instagramra, egy nap alatt 77 képet posztolt
Az énekesnő kollázsszerűen töltött fel képrészleteket, amelyek csak együtt adnak ki egy teljes képet. Tóth Gabi is köszöntötte.

Link másolása

hirdetés

A minap regisztrált az Instagramra Zalatnay Sarolta, aki eddig nem volt fenn ezen a közösségi oldalon, ám most bepótolni látszik a lemaradást.

Az énekesnő egy nap alatt 78 bejegyzést rakott ki, amiből 77 fotó.

Ráadásul nem akárhogy posztolt, a képek jelentős része önmagában nem is értelmezhető, csak együtt a többi, mellette lévő fotóval, amelyekből kollázsként jön ki a posztolni kívánt kép.

Tóth Gabi is köszöntötte Zalatnayt az Instagramon:

"Zalatnay Sarolta megérkezett az Instagramra, áh, imádom!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Feladta a küzdelmet a szervezete: meghalt a méhnyakrákkal küzdő ismert színésznő
Az Another World és az One Life To Live című sorozatokban játszott szerepei által ismertté vált Robyn Griggs mindössze 49 éves volt.
Fotó: pixabay.com - szmo.hu
2022. augusztus 15.


Link másolása

hirdetés

Robyn Griggs nem titkolta, hogy egy ideje harcolt betegségével. Korábban közétett bejegyzéseiből kiderült, hogy negyedik stádiumú méhnyakrákkal küzdött és a daganatok szétterjedtek az egész testében, többek között a májában, a hasában és a nyirokcsomóiban is találtak áttéteket.

A Nickelodeon egykori sztárjának barátja közölte a rossz hírt. Facebook oldalán:

„Fájó szívvel és szomorúsággal jelentem be: Robyn elhunyt. Mivel már nem szenved, szeretné, ha emlékeznénk rá. Soha nem felejtem el, mennyire nyitott volt arra, hogy elmondja a történetét, és én megfogadtam, hogy segítek neki ezt elmondani”

Pedig a színésznő édesapja augusztus 11-én még azt az információt tette közzé a színésznő közösségi oldalán, hogy lányát hospice ellátásba helyezik, egyben arra kérte a rajongókat, hogy gondoljanak Robynra és imádkozzanak érte.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Egy rajongó ámokfutása miatt szakadt félbe a világhírű dj koncertje a Szigeten
Alan Walkernek kellett odaszólni az ámokfutónak, hogy másszon le, különben nem folytatja a zenélést.

Link másolása

hirdetés

Félbeszakadt Alan Walker koncertje a Sziget Fesztiválon. Egy önmagáról megfeledkezett rajongó felmászott a Party Aréna sátor tartóoszlopának tetejére – írja az Index.

A norvég dj úgy döntött, hogy leállítja a bulit, mert veszélyesnek ítélte a mutatványt.

Walker oda is szólt a rajongónak, hogy másszon le, mert nem folytatja a zenélést. A közönség kórusban követelte az önjelölt artistától, hogy jöjjön le, és folytatódjon a buli.

A férfi végül lemászott, de akkor már várták a biztonsági szolgálat emberei.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: