News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Lebénult a háromszoros olimpiai bajnok evezős legenda

Az ötszörös világbajnok Pete Reed maga számolt be betegségéről.

Link másolása

hirdetés

Mellkastól lefelé lebénult Pete Reed - írja a BBC.

A brit evezős legenda sorozatban három olimpián (2008, 2012, 2016) nyert olimpiai aranyérmet, emellett ötszörös világbajnok is.

Korábban egy Instagramra feltöltött videóban kommentálta a történteket és mivel állapota az igen ritka gerinc stroke miatt alakult ki, a stroke világnapján, október 29-én is beszámolt a fejleményekről.

"Kicsi rá az esély, hogy semmit sem javul az állapotom, mint ahogyan arra is, hogy teljesen felépülök. Valahol a kettő között lesz a vége, de ez nagyban függ a sérülés komolyságától, amit viszont még nem lehet felmérni"

- írta.

hirdetés

Public SitRep: Today is #WorldStrokeDay so I thought I would update you on my current situation. Spinal strokes are very rare. They essentially starve the spinal cord of oxygen which can kill off the cells that transmit the signals sent between the brain and (in my case) the lower body. Doctors can't be certain what caused my stroke. It was in the middle of my spine so I'm currently paralysed beneath my chest. Prognosis: there is no crystal ball. There is a very small chance I will make no recovery and a very small chance I will make a full recovery. Much more likely it will be somewhere in between. To what extent depends on the extent of the damage (which we can't see) and how well I rehab. All the other news is great. My arms are still strong and my brain is still as average as it ever was. My personal support network continues to be bombproof (thank you so much) and I am handling myself every bit as well as you would hope. I'm keeping a diary of this whole experience - the ups, downs, challenges, triumphs. I'll keep odd posts coming. Until then, enjoy the rugby (if you're going to spend a prolonged period in hospital, it may as well be during the 2019 Rugby World Cup). Onwards. * Thank you for all the comments on my last post. Thanks also to all of you who have offered to help... right now I don't even know what to ask for. I feel like I have everything I need at this stage.

3,160 Likes, 282 Comments - Pete Reed (@petereed) on Instagram: "Public SitRep: Today is #WorldStrokeDay so I thought I would update you on my current situation...."

Az orvosok egyelőre nem tudták megmondani, hogy Reednél miért lépett fel a gerincvelő vérellátásának zavara, ami kiváltotta bénulást.

"Valahol a gerincem közepén van a probléma, úgyhogy mellkastól lefelé lebénultam. A karjaim ugyanolyan erősek, az agyam pedig pont annyira átlagos, mint eddig"

– tette hozzá a bejegyzésben.

A 38 éves sportoló tervei között szerepelt a 2020-as tokiói olimpián való részvétel, de végül tavaly visszavonult.

Korábbi bejegyzésében köszönetet mond az őt körülvevő csodálatos támogatói hálónak, akik mindenben segítenek neki ebben a nehéz helyzetben, ő pedig továbbra sem enged a pozitív hozzáállásából.

"Néha az élet citrommal kínál - mit kezdesz vele? Ez csak egy göröngy az úton és egy új fejezet. Előre!"

A short clip says it all. Thank you for your thoughts. I have a wonderful support network and everything I need at this stage. Sometimes life gives you lemons - what are you going to do about it? ?? A bump in the road and a new chapter. Onwards!

1,628 Likes, 136 Comments - Pete Reed (@petereed) on Instagram: "A short clip says it all. Thank you for your thoughts. I have a wonderful support network and..."hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Várkonyi Andrea megmutatta, mivel lepte meg Mészáros Lőrinc első házassági évfordulójukon
A képhez Kajdi Csaba is hozzászólt, ironikus kommentjét több mint ezren lájkolták már.

Link másolása

hirdetés

Már egy éve házas Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. Az első évforduló előtt a műsorvezető-üzletasszony a Hot! magazinnak azt nyilatkozta, milliárdos férje egy kis meglepetéssel készül majd neki erre az alkalomra.

„Azt kérte, azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá. Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött”

- árulta el Várkonyi.

A tévés szombaton meg is mutatta követőinek, hogy mivel lepte meg őt az ország leggazdagabb embere.

Egy hatalmas, szív alakú rózsacsokorról osztott meg egy fotót, amin egy "szeretlek" felirat is díszelgett. Hogy még romantikusabb és alkalmibb legyen a kép, a házasok egymásra tett kezei is láthatóak a képen, ujjaikon a karikagyűrűvel.

Várkonyi Andrea csak négy emojit fűzött a fotóhoz: két piros szív közé két gyűrűt tett.

A poszthoz sokan hozzászóltak a Facebookon és az Instagramon is, többen gratuláltak a párnak. A műsorvezető Instagram-oldalán azonban Kajdi Csaba influenszer, modellügynökség-tulajdonos vitte a prímet a kommentelők közül, már majdnem 1200 lájkot kapott a hozzászólására. Ezt írta:

hirdetés
"Istenem, látszik, hogy Lőrincnek milyen dolgos a keze! Sugároztok a boldogságtól! Maradjon is így!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Harry herceg attól félt, hogy György 18. születésnapja után jelentéktelen lesz a királyi családban
Nem akarta úgy végezni, mint a hatvanas éveiben járó András, aki munka és különösebb cél nélkül sodródik az életben.

Link másolása

hirdetés

Heteken belül újabb botránykönyv jelenik meg a királyi család titkairól. Valentine Low, a The Times királyi tudósítójának kötetéből már most több olyan eset szivárgott ki, ami kínosan érinti az uralkodóház tagjait, különösképpen Harryt és feleségét.

A szerző azt állítja, hogy

a herceg egy időben attól tartott, György 18. születésnapja után teljesen jelentéktelenné válik, és úgy végzi majd idős korára, mint András herceg.

A korábban pedofíliával és nemi erőszakkal is megvádolt herceg a 60-as éveiben járva munka és cél nélkül tengődik, írja a The Sun.

A könyvben kitérnek Meghan eddig kevésbé ismert botrányaira is. A szerző meglehetősen pénzéhesnek és diktatórikusnak festi le a hercegnét, akinek többek között sorozatos ügyei vezettek odáig, hogy a hercegi pár 2020 elején bejelentette a távozást a családból.

Ezt pedig azóta sem tudja megbocsájtani öccsének Vilmos herceg, aki mindig is a megbízható szárnysegédként számított testvérére,

és csak azért nem maradt egyedül két éve, mert a szerepet átvette a felesége, írja a Page Six egy nemrég megjelent másik könyv alapján.

hirdetés

A testvérek szoros kapcsolata már azelőtt romlani kezdett, hogy Harry feleségül vette Meghant. Amikor Harry öt évvel ezelőtt bejelentette a lánykérést, Vilmos csak annyit kérdezett, hogy „minek siettetni a dolgokat”. Erre öccse ingerülten visszakérdezett, hogy mégis kinek képzeli magát.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Meghan Markle állítólag pénzt követelt az eljegyzésért és a királyi kötelességek teljesítéséért is
Egy új könyv szerint Harry herceg felesége úgy bánt a személyzettel, mint a kutyákkal. Akadt olyan, akit napokig hívogatott munkaidőn kívül, ha épp olyan kedve volt.

Link másolása

hirdetés

Hiába készült el a napokban Harry herceg régóta várt életrajzi kötete, várhatóan jóval nagyobbat robban Valentine Low leleplező könyve október elején. A Times királyi tudósítója hosszasan taglalja a hercegné viselt dolgait, írja a The Sun.

Már a könyv megjelenése előtt óriási botrányt kavartak Meghan Markle évekkel ezelőtti kijelentései.

A hercegné állítólag pénzt szeretett volna kapni, amiért eljegyezte magát Harryvel. 2018-ban pedig egy ausztráliai királyi körút során nem értette, hogy mindezért miért nem fizetnek neki.

Low arról is ír az október 6-án boltokba kerülő könyvében, hogy Meghan szakítással fenyegette meg Harryt kapcsolatuk elején, ha nem jelenti be mihamarabb, hogy egy párt alkotnak.

Meghan Markle azonban nemcsak a herceget tartotta sakkban, hanem a személyzet tagjait is. Az egyik tanácsadónak fél évvel az esküvő előtt azt mondta, hogy hamarosan a főnöke lesz.

De a hercegné ugyanígy beleszállt egy fiatal alkalmazottba is az esküvőt követően. A nőt végül Vilmos nyugtatta meg, és biztosította arról, hogy jól végzi a munkáját.

hirdetés

Harry felesége a hírek szerint nem riadt vissza a zaklatástól sem. Egyik alkalommal ötpercenként hívogatta a személyzet egyik tagját, amikor a nő pénteken vacsorázni ment.

A hívások másnap is folytatódtak, és napokig nem hagyta abba a zaklatást a hercegné, akinek ügyvédei folyamatosan tagadták az ehhez hasonló vádakat.

A Buckingham-palota másfél éve kezdte vizsgálni az ügyeket. Végül idén nyáron közölték, hogy a jelentést soha nem hozzák nyilvánosságra.

Low könyvében kitér arra is, hogy megállás nélkül ajándékokkal halmozták el Meghant. A hercegné folyamatosan kapta teljesen ingyen az ékszereket és ruhákat a Kensington-palotába, szinte megállás nélkül érkeztek nevére a csomagok. Holott ez a királyi család tagjai számára szigorúan tilos, de ezt Meghan egyszerűen nem akarta tudomásul venni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Meztelen képet posztolt kisfiával Emily Ratajkowski, sokan felháborodtak rajta
Bár rengetegen lájkolták a fotót, van, aki szerint a modell ezzel már túlzásba esett.

Link másolása

hirdetés

Emily Ratajkowski újra millió fölötti lájkot szerzett egy nap alatt. Nem csoda, hiszen több meztelen képet osztott meg, amin nemcsak ő, hanem kisfia is szerepel. A 31 éves modell-színésznő egy kádban lazul, míg mellette a másfél éves Sylvester Apollo Bear játszik a vízben és megöleli édesanyját.

A képeken – amiket mi nem mutatunk meg, de ide kattintva megnézheted – egy kis retussal takarta ki a kisfiú popsiját.

A rajongói nem győzik dicsérni, sokak szerint nagyon cukik, de vannak azért olyanok is, akik szóvá teszik, hogy ilyen fotót osztott meg a gyerekéről.

Egy kommentelő megjegyezte, hogy jobb lenne, ha néhány emlék privát maradna. Volt, aki azt tanácsolta neki, hogy a meztelen babakép helyett elég, ha magát mutogatja, az is elég lenyűgöző ahhoz, hogy sok lájkot kapjon.

Akadt olyan hozzászóló is, aki keményebben fogalmazott: "Mi a fenéért fényképezkedsz a meztelen fiaddal? Mit vagy képes művelni a lájkokért és a figyelemért!"

Mások pedig arra hívták fel a figyelmét, hogy nagyon veszélyes meztelen képet posztolni gyerekről az internetre.

hirdetés

A modell egyébként sosem volt visszafogott, igencsak szereti megmutatni hibátlan alakját.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: