News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kulka János: „Két személyiség el bennem. Ha tükörbe nézek, az is furcsa”

A színész azt mondta, nagyon más lett a sztrókja óta, és tudja, sohasem fog meggyógyulni.

Link másolása

hirdetés

Úgy érzi, más ember lett, és mások is máshogy viszonyulnak hozzá - mondta Kulka János a Nők lapjának adott interjújában.

Azt mondta, sírt, amikor felkérték A játszma című film főszerepére, amit Köbli Norbert forgatókönyvíró direkt rá írt.

"Soha nem fogok meggyógyulni, tudom. Mégis...hiányzott a szereplés"

- mondta, hozzátéve, hogy a forgatókönyvíró rövid mondatokat adott a kém karakterének, hogy a színész tudjon beszélni.

Elmondása szerint Köbli Norbert csupán két találkozás után megérezte, hogy mire képes ő, "fogta a rezgéseit", ezért csodálatos embernek tartja. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy úgy érzi, az emberek másképp bánnak vele, mint korábban: nagyobb távolságot tartanak tőle, és míg régen simán hozzászóltak és letegezték, most már alig szólítják meg, akkor is magázzák. Szerinte ez azért van, mert nem tudnak vele mit kezdeni, nem mernek vele beszélgetni, ezért inkább közömbösek vele. Pedig ő néha szívesen beszélne arról, ami vele történik. Most már ugyanis nem szereti magát.

"Annyira más lettem. Mintha két ember volnék. Két személyiség él bennem. Ha tükörbe nézek, az is furcsa. Én vagyok. Nem én vagyok. Nem szeretem állapot"

- mondta.

hirdetés

Mint mesélte, napjai egyhangúan telnek, könnyen elfárad, és úgy érzi, eluralkodott rajta a depresszió. A színészet és a családjával töltött idő az, ami felvidítja, meg néhány barát, akik kitartanak mellete. Ilyen például Csákányi Eszter, Schell Judit és Lang Györgyi, akit a sorstársának hív, és akihez hétvégenként átmegy főzni, Györgyi pedig segít neki kimászni az egyhangúságból.

A színész cáfolta, hogy minden szerepét lemondta. Nemrég ugyanis a Trojka Színházi Társulás azt közölte, hogy Kulka határozatlan ideig nem lép színpadra "megromlott egészségi állapota miatt". Most azt mondta, hogy csak a Trojkában játszott szerepét adta vissza, az Árvácska című darabban viszont továbbra is játszik, sőt novemberben egy nap kétszer is színpadra lép a Radnóti Színházban. A játszmán kívül pedig egy másik filmben is szerepel majd, amiben a főgonoszt alakítja.

Ezen felül egy másik izgalmas projekten is dolgozik. Még a sztrókja előtt elkezdett egy lemezt Tövisházi Ambrussal, fél éve pedig visszatértek rá, így hamarosan meg is jelenik.

Forrás: Blikk, hvg.hu


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Közös bikinis-nyaralós fotón a Barátok közt két sztárja, Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia
A két anyuka közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

Link másolása

hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna az Instagramon posztolt egy sor fotót arról, hogy bikiniben hülyéskednek Nyári Diával. a barátok közt két egykori szereplője közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

#szeretgetjukegymast - írta a poszt mellé Ramóna.

12 év - ez pedig Dia posztja mellett van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Feleségül vette magyar szerelmét az olasz sztárfocista
Graziano Pelle és Varga Viktória Ostuniban házasodott össze.

Link másolása

hirdetés

Feleségül vette szombaton magyar modell szerelmét, Varga Viktóriát az olasz labdarúgó-válogatott és a Parma egykori játékosa, Graziano Pelle - írja a Nemzeti Sport. Az esküvőt Ostuniban tartották és

jelen volt többek között a futballista korábbi edzője, Ronald Koeman és az Ajax támadója, Dusan Tadics is.

Az olasz focista a Facebookon pillantotta meg élete szerelmét, de a magyar modell elsőre nemet mondott. Graziano Pelle azonban nem adta fel és a hotelszobájába küldött száz szál rózsával győzte meg Viktóriát.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: