SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Kozsót veszélyes bűnözők bántalmazták a börtönben, mai napig pánikrohamai vannak

Az énekest egy hónapig tartották fogva egy floridai börtönben. A mai napig nem tette túl magát az ekkor történteken.

Link másolása

Kozso a Frizbi TV YouTube-csatornáján péntek este adásba kerülő műsorban beszélt a négy évvel ezelőtti floridai bebörtönzésének hajmeresztő részleteiről.

Az énekes a produceri munkássága miatt kapott zöld kártyát az USA-ban, ezt azonban visszadta, mert nem szeretett volna amerikai állampolgár lenni. Ezután turistavízummal ment pihenni öt hétre az országba, azonban a repülőtéren fennakadt az ellenőrzésen, miután azt hitték, hogy a turistavízummal akar csalni.

Ezt követően hátrabilincselt kézzel szállítottak egy szigeten álló börtönbe, ahol megkezdődött az egy hónapig tartó kálváriája.

"Meztelenre kellett vetkőznöm, mindenemet betették egy nagy dobozba, majd adtak egy piros ruhát, amit a gyilkosoknak szoktak adni. Másnap át kellett öltöznöm sárgába, majd kékbe, ezek a fokozatok, amelyek egyre enyhébbek"

- mesélte a megpróbáltatásait.

Kozso a börtönben senkivel nem tarthatta a kapcsolatot, szerinte az édesanyja ebbe is halt bele, mert nem tudtak róla semmit, azt sem, hogy él-e még egyáltalán. Megtört emberként jött ki a börtönből, miután kiderült, hogy ártatlanul tartották fogva.

"Nagyon nehéz túllendülni azon, hogy 38 napig be vagy börtönözve Amerikában a legkeményebb bűnözők között, akik pontosan tudják, hol nem lát a kamera, és a fürdőben ütnek, rúgnak, ahol érnek"

- mondta már a Blikknek az énekes.

Mai napig pánikrohamok gyötrik az átélt borzalmak miatt, pszichológusok és a neurológusa segítenek neki feldolgozni a történteket.

"Százhatvan ember volt összezsúfolva egy helyiségben, ahol negyven ágy van; akiknek nem jut ágy, a földön kuporognak, mindez pedig a legkeményebb bűnözők között. Na, ez nagyon megtöri az ember lelkét" - emlékezett vissza Kozso a fogvatartása körülményeire.

A legtöbbet azonban kedvesének, Ágicának köszönheti, akinek alig győzi megköszönni, amit érte tesz. Hamarosan a lánykérésre is sor fog kerülni és az esküvőre sem kell már sokat várni az énekes szerint.

(via Blikk)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi 440 ezer forintos cipőben indul bulizni a szombat éjszakába
A Reggeli műsorvezetője a közösségi oldalán mutatta meg, hogy vág neki a budapesti éjszakának. A rózsaszín magassarkúja Dolce & Gabbana márkájú, és nem is akármennyibe kerül.
H. M. - Fotó: RTL - szmo.hu
2023. december 09.


Link másolása

A műsorvezető az Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan indul neki az éjszakának szombat este - szúrta ki a Blikk.

A flitteres összeállítás mellett a cipőjét emelte ki a lap. A rózsaszín magassarkú ugyanis Dolce & Gabbana márkájú, és nem is akármennyibe kerül. 1242 dollárért árulják a cipőt, vagyis nagyjából 440 ezer forintért lehet beszerezni.

"Hello, Saturday Night!"

- írta a bejegyzéshez.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
1700 négyzetméter, 4 hálószoba - Így néz ki Palvin Barbara és Dylan Sprouse 620 millió forintos luxusháza
Az udvaron még egy patak is keresztülfolyik, hogy még romantikusabbá tegye a környezetet.

Link másolása

A Blikk osztotta meg, hogy a spanyol Elle magazin hasábjain Barbi beszámolt új otthonukról, amelyet férjével Dylan Sprousezal Los Angelesben vásároltak.

A modell így nyilatkozott:

„Dylan és én vettünk egy házat Los Angelesben, teljesen odáig vagyunk érte. Mindent magunknak csinálunk a felújításnál, így a hétköznapokon simán lehet engem látni, ahogy padlót csiszolok, javítom az ablakokat, festek dolgokat. Alapból lusta ember vagyok, de ilyen aktív sosem voltam még. Ez viszont normális, izgatottak vagyunk a közös projekttől.”

Az 1920-as években épült épületet két éve vették meg, és nem kevesebb, mint

1,8 millió dollárba (620 millió forint) került

a promotions.hu adatai szerint. A kétemeletes épület alapterülete 1700 négyzetméter, és négy hálószoba van benne. Az udvaron még egy patak is keresztülfolyik, hogy még romantikusabbá tegye a környezetet.

A képeket itt nézhetitek meg.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Így néz ki most Kudlik Júlia - fotó!
A 78 éves egykori tévés most egy díjátadón jelent meg Budapesten. A köz szolgálatáért végzett tevékenység és a példaértékű szakmai munka elismeréseként tíz kategóriában adták át a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított szakmai díjakat pénteken a Thália Télikertben.

Link másolása

A legtöbben a Delta című műsorból ismerhetik a tévés műsorvezetőt, ezt a műsort 1965-től 1996-ig vezette.

A műsorvezető egy díjátadón jelent meg Budapesten. A köz szolgálatáért végzett tevékenység és a példaértékű szakmai munka elismeréseként tíz kategóriában adták át a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított szakmai díjakat pénteken a Thália Télikertben.

Kudlik Júlia egy díjat adott át, tőle vehette át a Sára-Csoóri-életműdíjat a Balázs Béla-díjas filmproducer, Hábermann Jenő.

(via Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Különleges karácsonyi fotót készíttetett Vilmos herceg és családja
Katalin hercegné, valamint György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg is látható a képen, és igyekeztek decens, de mégis laza ruhában mutatkozni.

Link másolása

A brit királyi családban régi szokás, hogy karácsonyi üdvözlőlapokat készítenek magukról. Vilmos hercegék is rendszeresen teszik ezt, idén is lefotózták őket a 2023-as képhez. a fotó különlegessége, hogy fekete-fehér, viszont a család mind az öt tagja rajta van.

Az mindenesetre látszik, hogy a gyerekek borzasztó nagyot nőttek.


Link másolása
KÖVESS MINKET: