News here
hirdetés

Kommentháború tört ki Arany Timi kiesése miatt: az énekesnő modorát bírálják

Többen hiányolták az alázatot Timiből, mások szerint viszont messze neki volt a legjobb hangja az idei X-Faktorban.

Link másolása

hirdetés

Mint megírtuk, az X-Faktor legutóbbi kiesője Arany Timi lett. A műsor Facebook-oldalán megindult a kommentháború: sokak szerint az énekesnő túl messzire ment a stílusával, aki legutóbb Tóth Gabival énekelt duettet a tehetségkutató színpadán.

A zsűritagok körében nem aratott osztatlan sikert a produkció, így a lány mentora, Gáspár Laci kikelt magából. Ám úgy tűnik, hogy produkciója a nézőknek sem lett a kedvence, őt küldték haza versenyből. A Life.hu szemezgetett a kommentekből:

"Saját magad ejtetted ki az undorító stílusoddal. Nulla alázattal soha nem lesz belőled nagy énekes."

"Itt mindenki süket? A legjobb hangja Timinek van! Ez a szerencsétlen Gigi nem tudom minek minősít másokat, szegény olyan buta mint amilyen csúnya."

"Timi annyira rámenős volt, és annyira akarta ezt az egészet, hogy egyszerűen nem váltott ki szimpátiát a nézőkből. Ezt el kell fogadni. Szerintem nem csak énekelni kell tudni, hanem el kell tudni adni magad, és nem utolsó sorban alázat, alázat, alázat! Timiben nem volt meg. Ennyi"

hirdetés

"Sok mindent lehet mondani Timire, de ez még mindig egy tehetségkutató verseny, és tehetsége Timinek volt a legnagyobb."

A poszt, amely alatt elindult a vita:

Kritikánkat itt olvashatjátok el!

Nektek mi a véleményetek?


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Celeb vagyok, ments ki innen: Frohner Fecó, VV Merci és a Házasodna a gazda korábbi szereplője is versenyző lesz
Egy titokzatos szereplője is lesz a realitynek, akit majd csak később fednek fel.
Fotó: RTL Klub - szmo.hu
2022. október 07.


Link másolása

hirdetés

Szeptember végén derült ki, hogy hamarosan indul a Celeb vagyok, ments ki innen! új évada az RTL Klubon. Október 17-től minden este láthatjuk, hogyan küzdenek meg a résztvevő celebek a dzsungelélet kihívásaival.

A műsorvezető Sebestyén Balázs és Vadon János lesz, azt pedig már korábban bejelentették, hogy Janicsák Veca, Nyári Dia, Curtis és Lengyel Ferenc is a játékosok között lesz. Most a további szereplőket is bejelentették.

Részt vesz a versenyben Tallós Rita színész-rendező, Molnár Nini divattervező, Schumacher Vanda színésznő, Jázmin Viktória modell, Balázs Merci, a Való Világ korábbi játékosa, Kocsis Tibor énekes, Varga Ádám színész, Frohner Fecó fodrász és Múcska Gergő, a Házasodna a gazda című műsorból ismert gazda. Azt is elárulták, hogy egy titokzatos játékos is csatlakozik a versenyzőkhöz, akinek a kilétét csak később fedik fel.

A játékosok dzsungel létét most is alakíthatják a nézők, akik szavazhatnak, hogy kimentik-e kedvencüket a vadonból, vagy éppen újabb megpróbáltatásoknak teszik ki.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Megszólalt Berki Mazsi üzlettársa, szerinte ketten viszik tovább Krisztián örökségét
Nagy Olivér a pótapjaként tekintett a májusban meghalt celebre, úgy érezte, kötelessége segíteni barátja özvegyét.

Link másolása

hirdetés

Ketten visszük tovább Krisztián örökségét, az üzletet, amit ketten álmodtunk meg - mondta a Blikknek Berki Mazsi üzlettársa.

Ahogy mi is beszámoltunk róla,

Berki Krisztián özvegye júniusban egy Pest megyei településre bejelentett egy új, webshopot üzemeltető céget,

amelyet ő, illetve a társa alapítottak. A Mazsi nevére asszociáló internetes áruháztól az egzotikus lakberendezési tárgyaktól kezdve, a gyermekjátékokon át, a karácsonyi dekorációig sok minden rendelhető.

A Blikknek most megszólalt a titokzatos üzlettárs, Nagy Olivér is. A férfi még évekkel ezelőtt, egy baráti társaságon keresztül ismerte Berki Krisztiánt. Eleinte csak közös üzletet ajánlott a celebnek és párjának, később azonban bizalmas, őszinte barátság alakult ki közöttük.

Olivér szerint Krisztián nem olyan volt, mint ahogyan azt sokan gondolták, a médiában mutatott arcával ellentétben, ő egy melegszívű, mély érzésű embert ismert meg a személyében.

Olivér, Krisztián és Mazsi közösen akarták elindítani a gyerekruhákat és holmikat árusító vállalkozásukat is, ennek előkészületei már javában zajlottak, amikor Krisztián váratlanul meghalt májusban. Így ketten folytatták a projektet, a férfi pedig vállalta a belépéssel járó költségek nagy részét. Hamarosan bővítenék is a boltot Mazsi saját tervezésű gyermekruháival, játékokkal.

hirdetés
„Letaglózott a halála, de rögtön arra gondoltam, hogy kötelességem segíteni a feleségét és a kislányát”

– mondta Olivér a lapnak. Ahogy fogalmazott: Krisztián gyakorlatilag a pótapja volt, pótolhatatlannak tartja a hiányát.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Zdroba Patrikék nagyon sokszor szexeltek a villában
„Az egész villát körbejártuk. A második vagy a harmadik naptól. Eskü! Volt a lenti vécé a konyha mellett, ott is voltunk. Oda bejártunk. Megoldottuk.”

Link másolása

hirdetés

Zdroba Patrik és menyasszonya, Bádoki Betti a Nyerő Páros kibeszélő műsorában járt, ahol azok szoktak beszélgetni, akik kiestek a játékból.

Kabát Péter intim részletekről érdeklődött az énekestől és barátnőjétől:

"A két hét alatt volt, hogy együtt tudtatok lenni? Mármint… úgy?"

Zdroba Patrik nem jött zavarba, ezt válaszolta:

"Ja, nagyon sokszor, az egész villát körbejártuk. A második vagy a harmadik naptól. Eskü! Volt a lenti vécé a konyha mellett, ott is voltunk. Oda bejártunk. Megoldottuk."

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Megyeri Csilla Bíró Beának üzenhetett: „Nem vagyok egy szépségkirálynő, de még így is szeretem magamat”
Az influenszer arra reagált, hogy a Nyerő Párosban Törőcsik Dani barátnője azt mondta, Csilla rá akar hasonlítani, de sehogy nem lesz olyan szép, mint ő.

Link másolása

hirdetés

Mint arról beszámoltunk, a Nyerő Páros csütörtök esti adásában Törőcsik Dániel barátnője, Bíró Bea arról beszélt párjának, hogy szerinte Megyeri Csilla és párja, Zsolti mindenben őket akarják utánozni, Csilla pedig rá akar hasonlítani.

„Azt mondja Csilla, hogy süssem be a haját. A játékban is minket akarnak utánozni, hogy ők legyenek a legerősebb pár, a haját is olyannak akarja, mint az enyém. Még mennyire akar ránk hasonlítani? Csak az a baj, hogy nem tud. Süssem be a haját... Besüthetem, de így se, úgy se lesz olyan szép, mint én, akármennyire besütöm a haját”

- jegyezte meg az egykori modell.

Erre reagálhatott Megyeri Csilla az Instagramon, miután belenézett a legutóbbi adásba.

„Nem vagyok egy szépségkirálynő, de még így is szeretem magamat... (elnézést érte) Hasonlítani pedig nem szeretnék senkire, de, ha nagyon kellene valakit mondanom, akkor max. Jennifer Lopezt mondanám. Nekem ő a nagybetűs NŐ! És nem csak a külsőségek miatt... (ezt csak zárójelben)”

- írta a bejegyzésében.

hirdetés

Arról is írt, hogy meglepetések érik, amikor visszanézi a Nyerő Párost, hiszen a villában nem hallhatott és láthatott mindent.

„Jó kis rész volt ez, sok minden kiderült.... Én néha csak pislogok egyesek reakcióin, mert bent csak a mosolygás ment a pofimba...”

- árulta el az influenszer.

Lapozz, ha kíváncsi vagy, mit írt arról, hogy Bea oldalán már nem lehet kommentelni!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: