News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Klapka György fia elárulta, hogy mekkora volt az öröksége


Link másolása

hirdetés

Az asszonyon kívül csak néhány barátja van, akivel tartja a kapcsolatot. Elárulta, hogy nemrég ugyan megismerkedett megismerkedett egy nővel, akiről viszont kiderült, hogy csak a pénzére utazott, le akarta nullázni, azonban a férfi még időben észrevette ezt.

"Sok emberben csalódtam az életben. A legtöbben úgy fogják fel, hogy a pénz, a lakás és a jó kocsi a legfontosabbak. Abba nem gondolnak bele, hogy ezek csupán tárgyak. Ezek elszállhatnak a lényegtelenségbe. Ha van egy komoly betegségem, hol érdekel engem, hogy mennyi van a számlámon? Mindegy, hogy tízmillió, vagy tízmilliárd"

- véli Klapka Dennis.

Arra a kérdésre, hogy az ő esetében melyik összeg áll közelebb a valósághoz, nem akart választ adni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Elon Musk szerint a harmadik világháború miatt lehet gyarmatosítanunk kell a Marsot
A milliárdos üzletember szerint jó lenne egy második bolygó számunkra, hogy a civilizációnk ne semmisüljön meg.

Link másolása

hirdetés

Azt hittük, Elon Musk már nem tudja meglepni rajongóit, azonban új podcast szereplésével mégis sikerült neki. A beszélgetésben szót ejtett a földönkívüliekről, a Joe Rogannel való füvezésről, Vlagyimir Putyin kihívásáról egy MMA meccsre és a Mars kolonizálásáról - szúrta ki az indy100.

Az üzletember háromórás beszélgetést folytatott a Full Send Podcastben, ahol elismerte, hogy szerinte hasznos lenne egy második bolygó, hogy a civilizáció soha ne pusztuljon el.

hirdetés

A Tesla vezérigazgatója szerint amennyiben gyarmatosítanánk a Marsot, az embereknek lenne hová menekülniük természeti katasztrófa vagy egy „kicsit valószínűbb” harmadik világháború esetén.

„Szerintem ennek két oka van. Az egyik egyfajta védelmi ok. Ha valami rossz történne a Földdel, például egy meteor, mint ami elpusztította a dinoszauruszokat, vagy szupervulkánok”

- kezdte Musk, majd ezután belekezdett a második elméletébe, amelyben az emberiség öngyilkos lesz egy harmadik világháború formájában.

„Kitörhet egy harmadik világháború, egyszerűen halálra atombombázhatnánk egymást, vagy ilyesmi. A 3. világháború manapság egy kicsit valószínűbb.”

Musk szerint mindezek miatt igazán jó lenne egy második bolygó, amit gyarmatosíthatnánk, hogy a civilizáció ne semmisüljön meg. Most pedig a SpaceX-szel úgy tűnik, azon dolgoznak, hogy minél előbb meghódítsák a Marsot.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Vilmos herceg megszegte a királyi protokollt, de a britek imádják ezért: „Egy nap ő lesz a történelem legjobb királya”
Azt nem tudni, hogy Erzsébet királynő mit szólt ahhoz, hogy a herceg megölelte az angol női fociválogatott játékosait, de az biztos, hogy az embereket teljesen levette ezzel a lábukról.

Link másolása

hirdetés

Vilmos herceg közismerten nagy futballrajongó, amit nem is rejt véka alá. A Lionesses, vagyis az angol női labdarúgó-válogatott történelmi győzelmet aratott, amikor 2-1-re megverte Németországot az Európa-bajnokság döntőjében. A trónörökös is a meccsen járt, ahol a diadal után gratulált a játékosoknak és megölelte őket, ezzel megszegve a királyi protokollt - írja a Mirror.

„Vilmos herceg valószínűleg megszegte a királyi protokollt azzal, hogy megölelte a játékosokat a történelmi győzelmük után, de a gesztus szándékos volt”

- állítja Grant Harrold egykori komornyik, a királyi család ügyeinek szakértője.

Cambridge hercege már korábban is kifejezte támogatását a csapat iránt, azonban ritka látvány, hogy egy magas rangú királyi családtag megölel egy civilt. A szakértő Vilmos barátságos, mégis tiszteletreméltó cselekedetéről számolt be.

„A történelem során az volt a szabály a királyi családoknál, hogy nézni lehetett őket, de megérinteni nem. Ha találkoztál egy uralkodóval, akkor ránézhettél, és ha kézfogást ajánlott, akkor el kellett fogadnod” - mutatott rá a királyi szakértő. De mivel az ölelések egyre gyakoribbá válnak, a kézfogás a múlté, Grant véleménye szerint Vilmos herceg megközelítése egy modernebb monarchiát képvisel.

„Azt hiszem, Vilmos és a többi fiatalabb uralkodó felismerte, hogy nem úszhatják meg a távolságtartást”

- mondja az egykori komornyik.

hirdetés

Grant Harrold szerint a királyi család fiatalabb generációja teljesen más neveltetést kapott. Vilmos mindössze 15 éves volt, amikor édesanyja, Diana hercegné tragikusan elhunyt. Fiait rendszeresen vitte magával a jótékonysági rendezvényekre, hajléktalanszállókat látogattak, sőt ő volt az, aki elsőként nyilvánosan HIV-fertőzöttekkel érintkezett, ezzel bemutatva, hogy nem veszélyesek. Emiatt Cambridge hercege számára valószínűleg teljesen magától értetődő ez a fajta testi kontaktus. A szakértő is úgy vélte, hogy ez a megközelítés teszi modernné a királyi mentalitást.

Azt nem tudni, hogy Erzsébet királynő hogyan állt a történtekhez, azonban a civileket teljesen lenyűgözte Vilmos herceg.

„Vilmos herceg barátságát és büszkeségét a Lionesses iránt ma este az egész világnak megmutatta! A nép királya, Diana nyomán. Imádom, hogy ünnepi ölelést ajánlott minden olyan játékosnak, aki akarta (a csapat nagy része)”

- fejtette ki véleményét egy hozzászóló.

„Egy nap ő lesz a történelem legjobb királya”

- írta egy kommentelő.

„Amikor a főnök büszke! Miért ne? A Lionesses megcsinálta! Micsoda játék”

- tweetelte egy rajongó.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Molnár Gusztáv más nőkkel szexchatelt felesége szerint: „Ennél több megaláztatást nem tűrök el”
A színész alkoholproblémái és viselkedése végül a pár házasságának végéhez vezetett.

Link másolása

hirdetés

Csütörtökön az Instagram-oldalán jelentette be Fazekas Vivien, hogy véget ért a házasságuk Molnár Gusztávval. A pontos okokról a bejelentésben még nem esett szó.

Korábban mi is beszámoltunk a válságba került házasság problémáiról, pl. arról, hogy a színész alkoholproblémái miatt elvonóra vonult. Korábban egy veszekedés alkalmával pedig rendőrt kellett hívni rá, mert öngyilkossággal fenyegetőzött.

Később aztán Vivien megtörte a csendet, a Blikknek és a Borsnak is beszélt a rossz házasság részleteiről. Mint kiderült, a színész kötelezte feleségét, hogy amíg elvonón tartózkodik, mindennap tartsák a kapcsolatot. Annak ellenére, hogy ez elvileg szigorúan tilos, mivel így nem szakadnak ki teljesen megszokott életükből.

Vivien szerint Gusztáv a telefonon keresztül is terrorizálta és támadta:

hirdetés
„Olyanokat mondott, hogy nekem bezzeg milyen jó, hogy én kint lehetek és élhetem az életem… Borzasztó élmény volt, már gyomorgörcsöm volt órákkal előtte, hogy megcsörrent volna a telefon.”

A Drága örökösök sztárja végül otthagyta az elvonót, mert az saját állítása szerint nem volt elég jó. Vivien hitt benne, hogy így is meggyógyulhat, de egy idő után betelt a pohár.

„Nem bírom tovább a megaláztatást! Azt gondolom, mindent megtettem Gusztiért, amit lehetett, de ami most megy, azt már nagyon nehezen viselem. Tegnap az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt, amiről tudtam, hogy nem igaz, csak így akarta felhívni magára a figyelmet, így akart engem elérni” – nyilatkozta a megtört feleség a Blikknek.

„Amíg Guszti az elvonón volt, én kezeltem a közösségi oldalait. A telefonom folyamatosan pittyeg, mióta kint van, és azt látom, hogy nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról.

Úgy érzem, kérjen akkor tőlük segítséget, mert ezt én befejeztem. Nem tudom, mit kellene még elviselnem, de ennél több megaláztatást nem tűrök el”

– fakadt ki Vivien.

A Borsnak azt nyilatkozta, hogy „Guszti beteg ember”, és ha újrakezdhetné a történetüket, sok döntést előbb meghozna.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Megszólalt VV Anett, miután hazamehetett a kórházból
Az egykori Való Világ-szereplő egy rosszul végződő ayahuasca-szeánsz után sérült meg súlyosan. Most édesanyja ápolja otthon.

Link másolása

hirdetés

Hazamehetett a kórházból Béres Anett, a Való Világ egykori szereplője. Mint megírtuk, VV Anett egy ayahuasca-szeánszon vett részt, amelyen bepánikolt és berohant az erdőbe. Csak másnap, törött csontokkal, ruha nélkül találtak rá. A súlyos sérülések miatt kórházba került, ahol több életmentő műtéten is átesett.

A korábbi Való Világ-játékos nemrég az Instagram-oldalán köszönte meg mindenkinek a támogatást. Azt írta, már túl van az utolsó műtétjén, most már biztos, hogy nem lesz maradandó sérülése. A napokban pedig kiderült, hogy újra kell tanulnia járni.

A Blikk megtudta, hogy három hét bent tartózkodás után kedden hazaengedték Béres Anettet a kórházból. Egy olvasójuk számolt be róla, hogy az orvosok még készített a volt valóságshow-szereplőről egy utolsó röntgent, ez alapján pedig úgy látták, szépen gyógyul, így hazamehet.

A lap megkereste az egykori villalakót, aki megerősítette az információt. Elárulta, hogy most édesanyja gondoskodik róla.

hirdetés
"Olyan, mintha újra kislány lennék, anyu ápol. Nagyon jó dolgom van, újra átélem a gyerekkorom, nem magamra kell főznöm, takarítanom. Most mindent megcsinál helyettem! Nem volt rossz helyem a kórházban sem, nagyon lelkiismeretes, gondoskodó ápolók dolgoznak ott, ahol feküdtem! Hiányozni fognak, mert közel kerültek hozzám!”

- írta.

A Blikk úgy tudja, Anettnek további rehabilitációra lesz szüksége. Teljes felépüléséhez sok idő kell majd, akár egy évig is eltarthat az orvosok szerint - ezt egy informátor árulta el a lapnak korábban.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: