News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kitálalt Johnny Depp testőre: Heard leköpte és meg is ütötte a színészt

Travis McGivern azt mondta, a pár minden második nap veszekedett, de azt nem látta, hogy Depp megütötte volna a nőt.

Link másolása

hirdetés

Újabb elképesztő részletekkel bővült a Johny Depp és Amber Heard közötti perpatvar, a tárgyalás negyedik hetében többek között Depp egykori testőre, Travis McGivern tett vallomást. A DailyMail beszámolója szerint a férfi videós bejelentkezésében többek között azt mondta, hogy a pár minden második este veszekedett, és ilyenkor Depp őt hívta fel, hogy vigye el onnan.

A férfi azt is többször hallotta, hogy

a nő válogatott szidalmakat szór Depp fejére, egy alkalommal leköpte, máskor pedig ököllel arcon ütötte a színészt.

Arra a kérdésre, hogy pontosan milyen szidalmakat halott Heardtől, Travis csak annyit mondott: Ó, Jézusom, bármit és mindent! - ezen a ponton pedig Depp elnevette magát. A férfi beszámolója szerint csak úgy röpködtek az F-betűs szavak.

"Őszintén szólva, próbáltan nem figyelni ezekre, én azért voltam ott, hogy kihozzam Mr. Deppet" - mondta a testőr.

McGivern szerint bár a szócsaták mindkét fél részéről igen hevesek voltak, azt azonban

hirdetés
ő sosem látta, hogy a veszekedések során Depp visszaütött volna.

Heard ügyvédje, Benjamin Rottenborn arról érdeklődött hogy a 2015-ös incidens során - amikor Heard megütötte a színészt - látta-e, ahogy a férfi meglökte a nő testvérét, Whitney Heard-öt, mielőtt az ütés elcsattant volna. Erre McGivern nemmel felelt.

Az ötvenmillió dolláros kártérítési pert Depp indította Heard ellen, amiért a színésznő a válásuk után 2017-ben egy cikkben azt írta magáról, hogy egy bántalmazó kapcsolatban élt. Bár nem írta le Depp nevét, a színészt az eset után feleségverőnek titulálták, és több nagy produkcióból kirakták. Ezért akar most kártérítést kapni.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Mardoll nem sok ruhát vett fel a Szigeten, és megkérdezte: „Ez így túl sok?”
Attól függ, mihez képest, mondhatnánk, de döntsétek el ti: sok vagy kevés az, ami Mardollon volt tegnap?

Link másolása

hirdetés

Yvonne Dederick lánya, Mardoll a Sziget szombati napjáról posztolt az Instagram-oldalán. Az X-Faktorban is szereplő rapper fel volt készülve arra, hogy hőség lesz, mert nem sok minden volt rajta. A poszthoz csak annyit írt:

"Ez így túl sok?"

A kommentelők írtak hozzá mindenfélét, de nagy meglepetést nem láthatunk köztük, mert a kedvencük többnyire extrém öltözékeket hord egyébként is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Zalatnay Sarolta regisztrált az Instagramra, egy nap alatt 77 képet posztolt
Az énekesnő kollázsszerűen töltött fel képrészleteket, amelyek csak együtt adnak ki egy teljes képet. Tóth Gabi is köszöntötte.

Link másolása

hirdetés

A minap regisztrált az Instagramra Zalatnay Sarolta, aki eddig nem volt fenn ezen a közösségi oldalon, ám most bepótolni látszik a lemaradást.

Az énekesnő egy nap alatt 78 bejegyzést rakott ki, amiből 77 fotó.

Ráadásul nem akárhogy posztolt, a képek jelentős része önmagában nem is értelmezhető, csak együtt a többi, mellette lévő fotóval, amelyekből kollázsként jön ki a posztolni kívánt kép.

Tóth Gabi is köszöntötte Zalatnayt az Instagramon:

"Zalatnay Sarolta megérkezett az Instagramra, áh, imádom!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Feladta a küzdelmet a szervezete: meghalt a méhnyakrákkal küzdő ismert színésznő
Az Another World és az One Life To Live című sorozatokban játszott szerepei által ismertté vált Robyn Griggs mindössze 49 éves volt.
Fotó: pixabay.com - szmo.hu
2022. augusztus 15.


Link másolása

hirdetés

Robyn Griggs nem titkolta, hogy egy ideje harcolt betegségével. Korábban közétett bejegyzéseiből kiderült, hogy negyedik stádiumú méhnyakrákkal küzdött és a daganatok szétterjedtek az egész testében, többek között a májában, a hasában és a nyirokcsomóiban is találtak áttéteket.

A Nickelodeon egykori sztárjának barátja közölte a rossz hírt. Facebook oldalán:

„Fájó szívvel és szomorúsággal jelentem be: Robyn elhunyt. Mivel már nem szenved, szeretné, ha emlékeznénk rá. Soha nem felejtem el, mennyire nyitott volt arra, hogy elmondja a történetét, és én megfogadtam, hogy segítek neki ezt elmondani”

Pedig a színésznő édesapja augusztus 11-én még azt az információt tette közzé a színésznő közösségi oldalán, hogy lányát hospice ellátásba helyezik, egyben arra kérte a rajongókat, hogy gondoljanak Robynra és imádkozzanak érte.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Egy rajongó ámokfutása miatt szakadt félbe a világhírű dj koncertje a Szigeten
Alan Walkernek kellett odaszólni az ámokfutónak, hogy másszon le, különben nem folytatja a zenélést.

Link másolása

hirdetés

Félbeszakadt Alan Walker koncertje a Sziget Fesztiválon. Egy önmagáról megfeledkezett rajongó felmászott a Party Aréna sátor tartóoszlopának tetejére – írja az Index.

A norvég dj úgy döntött, hogy leállítja a bulit, mert veszélyesnek ítélte a mutatványt.

Walker oda is szólt a rajongónak, hogy másszon le, mert nem folytatja a zenélést. A közönség kórusban követelte az önjelölt artistától, hogy jöjjön le, és folytatódjon a buli.

A férfi végül lemászott, de akkor már várták a biztonsági szolgálat emberei.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: