hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Kírát az egyik szállodában megmasszírozta egy fiú” - Járai Máté elmesélte, hogyan kezdődött a nyitott házasságuk

Járai Máté a Sláger FM ÉdesKettes című műsorában mesélte el, hogyan indultak el Járai Kírával a nyitott házasság útján.

Link másolása

hirdetés

A Sláger FM ÉdesKettes című műsorának vendége volt Járai Máté, aki arról mesélt a házigazdáknak, Liptai Claudiának és férjének, Pataki Ádámnak, hogyan is indultak el Járai Kírával a nyitott házasság útján - írja a 24.hu.

Járai Máté elmondása szerint már a kapcsolatuk elején tisztázták Kírával, hogy nem hisznek a monogámiában.

"A világ legfontosabb emberei vagyunk egymás számára, bármit megtennénk a másik boldogságáért, nem kérdés, hogy együtt szeretnénk leélni az életünk. Azonban azt gondoljuk, ahhoz, hogy ezt megélhessük szükség van egy bizonyos fajta szabadságra, amelyben a másiknak lehetősége van testi kapcsolódásra mással is"

- mondta Járai Máté, aki egy történetet is elmesélt arról, hogyan indult a nyitott kapcsolatuk Kírával.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Lefotózták, ahogy Mészáros Lőrinc Várkonyi Andreával sétálgat kéz a kézben Dél-Olaszországban

A leggazdagabb magyar laza szerelésben, ICON feliratú pólóban és papucsban korzózott Amalfi sétálóutcájában új feleségével.

Link másolása

hirdetés

Újabb lesifotó készült Mészáros Lőrincről és Várkonyi Andreáról, ezúttal Dél-Olaszországban fotózták le őket.

Az ugytudjuk.hu egyik olvasója

Amalfi egyik sétálóutcájában vette észre a házaspárt (vagy egy rájuk nagyon hasonlító párt), amint kéz a kézben sétálgatnak. Mészáros egy ICON feliratú fekete pólóban, farmer térdnadrágban és papucsban korzózott, míg Várkonyi egy világos trikót és rövidnadrágot, illetve sportcipőt viselt. A portál szerint a leggazdagabb magyar fia, ifj. Mészáros Lőrinc is velük volt.

A 24.hu pedig arról írt, hogy a magyar politikai és gazdasági elit körében népszerű, a Mészáros Lőrinc által is gyakran használt OE-LEM lajstromjelű magánrepülőgép rövid franciaországi tartózkodás után Nizzából az olaszországi Nápolyba repült.

Ott "találkozott" a magyar elit körében szintén népszerű Lady MRD nevű jachttal,

amely már napok óta a nyílt vizen várakozott, a gép landolását követő percekben viszont felhúzta a horgonyt és behajózott a kikötőbe.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Legalább tíz volt alkalmazott kész beszélni arról, hogyan zaklatta Meghan Markle a palotai személyzetet

A hercegné viszont nem hagyja annyiban a dolgot, „brutális leszámolásra” készül egyes források szerint.

Link másolása

hirdetés

A Kensington-palota legalább tíz korábbi alkalmazottja "áll sorban" azért, hogy segítse azt a vizsgálatot, amelyet Erzsébet királynő rendelt el a Meghan Markle elkövetett állítólagos zaklatások ügyében - írja a Mirror.

A vizsgálatot egy független jogi cég végzi, ami azért számít kirívónak, mert a Buckingham-palotában jellemzően belső vizsgálat során szokták megoldani az ilyen jellegű ügyeket.

Egy, az ügyhöz közel álló bennfentes a bulvárlapnak azt mondta, a palota minden egyes állítást nagyon komolyan vesz és kivizsgál, és szeretnék biztosítani, hogy mindenki, akinek mondanivalója van ez ügyben, megszólalhasson.

hirdetés
Ugyanakkor egyes források szerint Meghan sem hagyja annyiban a dolgot.

Ő maga egyelőre nem szólalt meg a márciusban kirobbant botrány kapcsán, de a hercegi pár szóvivője viszont azt közölte, hogy Harry és Meghan egy előre eltervezett lejáratókampány áldozatai, amely félrevezető információkon alapul, a hercegné pedig szomorú a jellemét ért újabb támadások miatt. Az informátorok szerint azonban az immár kétgyermekes anya

a háttérben arra készül, hogy egy teljes cáfolatot ad ki a zaklatási vádakkal kapcsolatban, amelyben pontról-pontra megcáfolja a korábbi alkalmazottak állításait. Ezek alapján a bennfentesek szerint "brutális leszámolás" várható Meghan részéről.

"Határozottan állítja, hogy a személyzet nem volt megfelelő a munkára. Szerinte nem tudtak megbirkózni azzal a nyomással, hogy neki dolgoztak, és nem tudták megérteni, hogy ő hogyan akarta intézni a dolgokat a palotában" - árulta el egy forrás.

Még március elején írtuk meg, hogy a Kensington-palota (ahol korábban Harry herceg és felesége élt, most azonban már Vilmos herceg és családjának otthona) személyzete az egyik legközelebbi tanácsadónál tett panaszt a sussexi hercegné ellen.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Sáfrány Emese megmutatta szülés utáni alakját

A légtornász négy napja adott életet első gyermekének, Nolennek. Most az Instagramján mutatta meg, milyen a teste szülés után.

Link másolása

hirdetés

Mint azt mi is megírtuk, néhány héttel a kiírt időpont előtt, június 20-án megszületett Sáfrány Emese és párja, Hornyák Ádám első gyermeke. A gólyahírt az újdonsült édesanya osztotta meg az Instagram-oldalán.

A légtornász a terhessége alatt is hétről-hétre megosztotta a követőivel, hogyan változik a teste. Sőt, a szülés előtt még arról is beszámolt, hogy kisfia valószínűleg előbb érkezik majd, mert a méhszája már 1 ujjnyira nyitva van.

Néhány nappal a szülés után megmutatta azt is, milyen most a teste.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Vajna Tímea 2 milliárd forintért vett villát Beverly Hills-ben

A 650 négyzetméteres villában hat hálószoba, hét fürdőszoba, óriási teremgarázs, bár és kültéri medence is van.

Link másolása

hirdetés

Vajna Tímea férje halála után döntött úgy, hogy Amerikába költözik. Most pedig úgy tűnik, megtalálta új otthonát is. Andy Vajna özvegye ugyanis 2,1 milliárd forintért vett luxusvillát Los Angelesben.

A 650 négyzetméteres luxusház egy hektárnyi földterületen helyezkedik el. Hat hálószobával, illetve hét fürdőszobával rendelkezik, és akkora teremgarázsa van, hogy több luxusautó is elfér benne

– számolt be róla a dirt.com, szúrta ki a Story Magazin.

A cikk szerint a hatalmas luxusotthonhoz tartozik egy hőmérsékletszabályozó bortároló, egy kandalló, egy szabadtéri konyha, egy bár, illetve egy kültéri medence is, hátha csobbanni támad kedve az új tulajdonosnak ebben a tikkasztó hőségben.

A lap képeket is közölt az idei építésű ultramodern házról, amiken látható a Franciaországból hozatott fehér tölgy padló, a séfkonyha és a tágas belső tér is.

A Story magazin azt is felidézte, hogy Vajna Tímea több mint 120 millió dollárt örökölt Andy Vajnától, és nemrég 4,9 millió dollárért vált meg Sunset Trip felett található birtokától.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: