SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Kembe Sorel Lakatos Márknak: „Lehet, hogy vissza kéne venni az arcból, leszállni a magas lóról, ugyanis te már nem vagy semmi!”

Újabb fejezetéhez érkezett a színész és a stylist üzengetésen alapuló „médiaháborúja”, ezúttal Opitz Barbi megtámadásával kapcsolatban kerültek összetűzésbe egymással.

Link másolása

Ismét személyeskedéssel teletűzdelt szócsatát vívott egymással TikTok-videókon keresztül Lakatos Márk és Kembe Sorel: a stylist szerint a színész baromságokat beszélt, míg Sorel azzal vágott vissza Lakatosnak, hogy már senki sem kíváncsi rá.

Lakatos Márk korábban azért szólt be Kembe Sorelnek, mert szerinte populista és suttyó módon becsmérelte a magyar celebeket, most pedig az nem tetszett neki, ahogy a színész Opitz Barbi megtámadását kommentálva többek között ezt mondta a TikTokon: „Opitz Barbit összeverték... Túl azon, hogy ez egy szomorú eset, nem is ez a lényeg.”

Lakatos a TikTokon így üzent Sorelnek:

„Baromság a köbön! Azt szeretném csendben megkérdezni csak, hogy ha valakit a barátjával egy többtagú banda megtámad egy plázában, terrorizálják, megtépik, megverik, leköpik, akkor arra hogyan lehet azt mondani, hogy ez szomorú, de nem ez a lényeg?!”

Emellett a stylist iskolázatlanságra és nagyképűségre is utalt a színész viselkedésével kapcsolatban, aki persze nem maradt adós a válasszal.

@lakatosmarkstyle

♬ eredeti hang - Lakatos Márk

Sorel új TikTok-videójában – a korábbi online szóváltásukhoz hasonlóan ezúttal is – azt mondta, hogy Lakatos nem volt képes rendesen értelmezni a mondatait, hiszen ő egyáltalán nem Opitz Barbit hibáztatja az egyik budapesti plázában történt sajnálatos incidens miatt. Sokkal inkább magát a „rendszert” teszi felelőssé azért, hogy

egy, a médiába fiatalon belekeveredő énekesnőt senki nem figyelmeztet arra, hogy a reflektorfény milyen hatással lesz az életére, milyen veszélyeket rejt magában az ismertség, és egyáltalán hogyan viselkedjen a közösségi médiában, mit kommunikáljon magáról.

Sorel mondandójából sem hiányzott a személyeskedés Lakatos irányába, sőt:

„Lehet, hogy vissza kéne venni az arcból, leszállni a magas lóról, ugyanis te már nem vagy semmi. Egy ideig engedtek bohóckodni a televíziók képernyőin, ezzel is rombolva a közízlést” – üzente a színész a stylistnak.

@iamkembesorel A Latyakos újra támad ? IG: iamkembesorel #fyp #kembesorel #ostoba #önjelölt #senki ♬ Asian taste trap(971188) - stst-Bonz

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Kőgazdag Aurél azért nem hord karórát, mert nem tudja leolvasni
A Kőgazdag fiatalok legújabb részéből derült ki, hogy az egyik szereplő, Aurél éppen egy randevúra készülődött, amikor kiderült, hogy nem tudja leolvasni az órát, ami a karján van. A 19 éves fiúnak a műsor legutóbbi adásában Kata segített az öltözéke összeállításában, majd amikor azt mondta neki, hogy órát mindenképp vegyen fel, Aurél rögtön rávágta, hogy nem.

Link másolása

A Kőgazdag fiatalok legújabb részéből derült ki, hogy az egyik szereplő, Aurél éppen egy randevúra készülődött, amikor kiderült, hogy nem tudja leolvasni az órát, ami a karján van.

A 19 éves fiúnak a műsor legutóbbi adásában Kata segített az öltözéke összeállításában, majd amikor azt mondta neki, hogy órát mindenképp vegyen fel, Aurél rögtön rávágta, hogy nem.

Kata próbálta meggyőzni őt, és azzal érvelt, hogy egy férfin a karóra az ékszer, nem pedig a fülbevaló, ám Aurél kijelentette, hogy sosem hord karórát, mert nem tudja leolvasni.

Itt lehet visszanézni a jelenetet.

(via Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Véletlenül derült ki Sophie Turner és Joe Jonas második gyermekének neve
Egyre jobban elfajul a sztárpár válása, és gyerekeiket sem hagyják ki belőle. A peres papírokról tudtuk meg a kislány nevét.

Link másolása

Joe Jonas és Sophie Turner mindig is igyekezett gyermekeit távol tartani a nyilvánosságtól. Három éves lányuk, Willa után 2022 júliusában megszületett második gyermekük is. Négy év után azonban házasságuk hivatalosan is zátonyra futott. Jelenleg pedig úgy tűnik, mégsem lesz olyan barátságos a válás, mint azt kezdetben reméltük.

Újabb peres papírok kitöltése kapcsán tudhattuk meg, hogy 1 éves kislányuk a Delphine nevet viseli.

És bár örülünk, hogy végre megtudhattuk a kicsi nevét, árnyékot vet a boldogságra a tény, hogy az újabb pereskedésre azért került sor, mert Sophie Turner haza szerette volna vinni lányait Angliába, ahonnan ő is származik, Joe Jonas viszont a hírek szerint nem működött együtt - írta a Sassy.hu.

Végül úgy döntöttek, lelassítják a folyamatot. Szeptember 25-én aláírtak egy beleegyező nyilatkozatot, miszerint egyikőjük sem viheti ki lányaikat New York államból. Ez mindaddig így lesz, amíg nem sikerül a válás és a gyerekfelügyelet részleteiről megegyezniük.

A válópert szeptember 5-én a 34 éves zenész, Joe Jonas adta be, nem sokkal azok után, hogy a hírek szerint megtalálták álomotthonukat Oxfordban, a 27 éves színésznő, Sophie Turner szülőhazájában.

Bár úgy tűnik, nehéz válás elé néz, Sophie-t valószínűleg nem kell féltenünk. Több barátja is támogatja a nehéz helyzetben. Nem rég például Taylor Swifttel látták karöltve sétálgatni.

Forrás: PageSix


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Lehet ezt még fokozni? Novák Katalin Slash-sel pózolt
A köztársasági elnök és a Guns N' Roses gitárosa egy reptéren találkozott egymással, lőttek is pár közös képet.

Link másolása

Magyarország köztársasági elnöke a közösségi oldalán posztolt fotókat, amelyeken büszkén áll a világhírű amerikai gitáros mellett.

„Váratlan reptéri találkozás – Slash”

– írta a posztjában Novák Katalin.

„Többek között olyan felejthetetlen gitár riffeket köszönhetünk neki, mint a Guns N' Roses 'Sweet Child o’ Mine' vagy 'Welcome To The Jungle' slágereinek akkordjai” – folytatta posztját az Instagram-oldalán a magyar államfő.

Legutóbb Elon Musk techguruval találkozott az államfő, itt írtunk a nagy eseményről.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Volt bula, cici, minden” – nem mindennapi titkokat árult el rajongóiról Bódi Csabi
Bódi Guszti és Bódi Margó fia számos helyre adott már autogramott, de neki is alig van testrésze, amit rajongói meg ne fogdostak volna – és nem csak a nők!

Link másolása

Rajongóinak egészen extrém szokásairól mesélt az RTL Reggelijében Bódi Csabi. Bódi Guszti és Bódi Margó fia igen népszerű, gyakran egészen közel kerülnek hozzá a kedvelői.

Mint mesélte, van, hogy egészen intim helyekre kérnek aláírást tőle, olyan is akadt már, hogy férjes asszony tette ezt.

„Volt bula, cici, minden. Egy nőnek ott volt az ura is, mondtam, hogy nem akarok bokszolni. Csibész vagyok, de mondta, nyugodtan írjam alá. Nincs olyan testrészem, amit ne fogdostak volna már meg, de nem az a baj: hanem hogy nem csak nők. Kaptam intimfotókat közelről, távolról, mindenhonnan”

– fejtette ki az énekes a műsorban.

Nemrég a mulatóssztár feltett egy videót az Instagramra, amin az látszik, hogy két rajongójának is a (persze fedett) kebleire oszt aláírást.

Csabi beszélt családjáról is. Szerinte népszerűségük titka, hogy nem szállt a fejükbe a siker, így szimpatikusak tudtak maradni az embereknek. „Bodrogi, Kulka, Hofi, ők sztárok, utánuk szerintem nem nagyon van olyan, hogy sztárság. Ez egy kis ország, sokan elfelejtik” – mondta szerényen Bódi Csaba, majd hozzátette, hogy őket megölelheti a közönség.

Bódi Csabi a Reggeliben


Link másolása
KÖVESS MINKET: